HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Black Friday står runt hörnet – det här ska du tänka på!

14:e November, 2017, 13:41

Årets största rea, Black Friday, står alldeles runt hörnet. Det är ett ypperligt tillfälle att hitta de där produkterna du länge velat ha men inte kunnat lägga pengar på, eller varför inte se till att komma igång med julklappsshoppingen i tid och försöka fynda något till en vän eller familjemedlem?

Det här kan du göra innan rean

Men för att inte fastna i rea-fällan och göra av med alldeles för mycket pengar på alldeles för många saker du egentligen inte har minsta nytta av är det bäst att förbereda sig! Har du en budget? Håll dig till den! Fundera också på vilka produkter du mest behöver eller helst vill ha och börja leta efter det viktigaste. Finns det sedan pengar kvar i budgeten är det bara att fortsätta neråt i rangordning!

Utifrån samma lista kan du dessutom se till att anmäla dig till olika återförsäljares nyhetsbrev och följa dem på sociala medier för att på så sätt vara säker på att du får reda på hur deras kampanjer ser ut, så blir det lättare för dig att veta var du ska vända dig för att få det bästa priset på det du vill ha.

Test.se har letat fram fina erbjudanden åt dig

Känner du dig vilsen och vet inte riktigt var du ska börja? Oroa dig inte, vi hjälper dig! Vi har samlat på oss mängder av fantastiska erbjudanden från ett flertal olika aktörer, och natten till Black Friday kommer vi släppa en lista med länkar till nätbutiker och särskilt nedsatta produkter. Allt samlat på ett och samma ställe, med andra ord. 

Stay tuned, för det här kommer bli nåt alldeles särskilt!

Följ oss på Facebook eller Instagram så missar du inga spännande nyheter eller intressanta tester!