HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!
övrigt - Bäst i test

Test av övrigt

0 ST PRODUKTER TESTADE

kläder & skor uppdaterad 3:e Juni, 2019, Baserad på .

Det finns flera olika typer av vandringsskor och vilka man ska skaffa beror på omständigheterna. Några saker du framförallt ska ta hänsyn till är terräng, packning och miljö. Är terrängen där man ska vandra besvärlig och stenig är en högre vandringskänga något att föredra för att slippa få in stenar i skorna. Är terrängen istället platt, slät och jämn fungerar låga vandringsskor bra. Har man med sig en tung packning bör skorna vara stabila, ge bra dämpning och gärna vara av den högre varianten. Vandringsskorna ska dessutom kunna stå emot väta och fukt, samtidigt som de är luftiga och lätta. De ska kunna transportera bort fukt från fötterna utan att släppa in vatten utifrån. Andra saker som är värda att fundera över är exempelvis sömmar, sulor, snörning och plös. Sömmarna får inte skava på insidan av skon och de ska vara så få som möjligt för att minska risken för läckage. Innersulan ska vara bekväm och ge stöd och stötdämpning medan yttersulan bör ge stöd i ojämn terräng, ge ett bra grepp på underlaget, samt vara slitstark.

Övrigt - JÄMFÖRELSETABELL

RELATERADE TESTER

Gåstavar

UPPDATERAD 6:e Maj, 2020

Halkskydd/broddar

UPPDATERAD 15:e November, 2019

Vandringsskor

UPPDATERAD 3:e Juni, 2019

Promenadband

UPPDATERAD 8:e Juni, 2015

Experttester vi läst (0st)

Nedan listas vilka tester vi läst och använt som underlag för att utse vår testvinnare tillsammans med en sammanfattning.

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.