VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 11 Februari 2022
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Bäst i test hörlurar, in ear 2022

Är du ute efter flexibla och bekväma hörlurar? Då ska du satsa på trådlösa in ear-hörlurar. Vi har jämfört flera in ear-modeller och tagit fram fyra trådlösa vinnare i olika kategorier.

Vi har jämfört
 • Batteritiden.
 • Om de har brusreducering.
 • Ljudkvalitet och funktioner.
 • Om de är vattentäta.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Test och produktrecensioner
Bäst i test hörlurar - Iphones hörlurar.
Här har redaktionen på Test testat ett par av Iphones populära hörlurar.
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Sony
Sony WF 1000XM
Bäst i test
Bäst i test
Sony
Sony WF 1000XM
Trådlösa hörlurar med branschledande brusreducering och lång batteritid.
Testvinnare på test hos Techradar.com 2021.
Andra plats på test hos Whathifi.com 2021.
Testvinnare hos M3 Sveriges Prylsajt 2020 – uppdaterad modell.
Högt betyg på test hos Pricerunner 2021 – uppdaterad modell.
Testvinnare hos Aftonbladet Plus 2019 – uppdaterad modell.
Högt betyg på test hos Ljud och Bild 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Netonnet.se.
Populärt val hos MediaMarkt.se.
Batteritid: Upp till 24 timmars med laddningsfodralet.
Ansluts trådlöst med Bluetooth 5.2.
Mycket bra brusreducering
Justerbar ljudkontroll.
Medhörning.
Speak-to-chat-funktion.
Vattentäta (IPX4).

Japanska Sony är ett multinationellt teknikföretag som grundades 1947. I deras utbud finns förstklassiga produkter som tv, kameror, videokameror, mobiltelefoner och PlayStation.

Sony WF 1000XM4 är en uppdaterad modell av Sony WF 1000XM3, som tidigare fått höga betyg på tester och bra kundomdömen. Den äldre modellen blev testvinnare hos M3 Sveriges Prylsajt, fick höga betyg på test hos Pricerunner och utsågs till testvinnare på ett äldre test hos Aftonbladet Plus. De nya uppdaterade hörlurarna blev testvinnare hos Techradar, kom på en andra plats hos Whathifi.com och är ett populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner. När den äldre modellen kom 2019 stack den ut rejält med sin brusreducering, storslagna bas och stabila anslutning. Konkurrenterna kom sedan ikapp, men med de nya uppdaterade hörlurarna visar Sony åter igen framfötterna. Enligt test och andra expertrecensioner är detta Sonys hittills bästa hörlurar och allt du kan önska dig.

De nya uppdaterade hörlurarna har tagit brusreducering för trådlösa hörlurar till en helt ny nivå. Med hjälp av LDAC-teknologi streamar du högupplöst ljud med djup bas via Bluetooth 5.2 och mikrofonens ljud är riktigt bra så att du kan ha kristallklara samtal med nära och kära. Hörlurarna sitter fint i öronen och tack vare flera smarta funktioner kan du låta dem sitta utan att behöva ta ut dem i onödan. Hörlurarna har funktioner som justerbar adaptiv ljudkontroll, speak-to-chat-funktion som gör att musiken pausas när du pratar och som vi redan nämnt – en riktigt bra brusreducering. Batteritiden är på upp till 24 timmar och räcker därför gott och väl för hela dagen. Du har åtta timmars lyssning och ytterligare 16 timmar i fodralet. Du kan dessutom snabbladda på fem minuter och då få 60 minuters speltid. Hörlurarna är vattentåliga enligt IPX4 vilket gör att de klarar både svett och vattenstänk.

 • Butiker & priser
 • Priser för SONY WF-1000XM4 Trådlösa Brusreducerande Hörlurar - Svart
  • Objektiva prisjämförelser
   Omdömen och recensioner
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser
  • Produkter av bra kvalité med låga priser
   Leverans på 1-2 vardagar

Bästa för iPhone Test.se - Bästa för iPhone
Apple
Apple Airpods Pro
Bästa för iPhone
Bästa för iPhone
Apple
Apple Airpods Pro
Högkvalitativa trådlösa in ear-hörlurar för din Apple-enheter.
Tredje plats på test hos Pricerunner 2021.
Högt betyg på test hos Techradar.com 2021.
Fjärde plats på test hos Bäst-i-test.se 2021.
Testvinnare hos Råd & Rön 2020.
Tredje plats på test hos Aftonbladet Plus 2019.
Toppbetyg hos MacWorld 2019.
Toppbetyg hos Mobil.se 2020.
Toppbetyg hos Whathifi.com 2021.
Populärt val och högt kundbetyg hos Prisjakt.
Populärt val och högt kundbetyg hos Pricerunner.
Populärt val hos Netonnet.se.
Populärt val hos MediaMarkt.se.
Batteritid: Upp till 24 timmars batteritid med laddningsfodralet.
Bluetooth 5.0.
Aktiv brusreducering.
Tre olika storlekar.
Lätt och kompakt design.
Anpassar sig efter örat.
Tål svett och vatten (IPX4).

Apple är ett amerikanskt företag som grundades 1976 och som efter det har utvecklat både datorer, mobiltelefoner, surfplattor, smartklockor och hörlurar. De första trådlösa hörlurarna från Apple släpptes 2016, och sedan kom en uppdatering 2019.

Vill du ha trådlösa in ear-hörlurar särskilt anpassade för iPhone rekommenderar vi Apple Airpods Pro. Hörlurarna blev testvinnare hos Råd & Rön, kom på en tredje plats på test hos Pricerunner och tredje plats hos Aftonbladet Plus. Hos Techradar ligger hörlurarna med på deras topp 10 bästa trådlösa hörlurarna. På test om de bästa brusreducerade hörlurarna hos Bäst-i-test.se kom de på en fjärde plats med betyget 4 av 5. Hörlurarna har dessutom fått toppbetyg av sajter som MacWorld.se och Mobil.se och är ett populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner.

De här in ear-hörlurarna är superlätta med en flexibel passform med silikontoppar i tre olika storlekar vilket gör de bekväma att bära hela dagen. Enligt vissa test sitter de ännu bättre än originalet Airpod med kortare stjälkar. De har Adaptiv EQ vilket gör att hörlurarna autmatiskt anpassar musik efter öronens form. Hörlurarna har en aktiv brusreducering som ger ett mer fängslande ljud när du lyssnar på musik. De har en transparens som gör att du samtidigt hör det som händer omkring dig. Du har snabbåtkomst till Siri genom att säga ”Hej Siri”. Det är lätt att koppla ihop hörlurarna med din iPhone eller andra Apple-enheter. De trådlösa hörlurarna har tillsammans med laddningsfodralet en batteritid på upp till 24 timmar, varav upp till 4,5 timmar på en laddning. Snabbladdar du på fem minuter får du ihop till en timmes lyssning. De tål både svett och vatten enligt IPX4.

 • Butiker & priser
 • Priser för Apple Airpods Pro - White
  • Objektiva prisjämförelser
   Omdömen och recensioner

Bästa prisvärda Test.se - Bästa prisvärda
Jabra
Jabra Elite 85T
Bästa prisvärda
Bästa prisvärda
Jabra
Jabra Elite 85T
Trådlösa in ear-hörlurar som levererar stort ljud i litet format.
Fjärde plats på test hos Pricerunner 2021.
Högt betyg av Techradar 2021.
Toppbetyg av Mobil.se.
Rekommenderas av M3 Sveriges Prylsajt 2021.
Rekommenderas av Ljud och bild 2020.
Populärt val och högt kundbetyg hos PriceRunner
Högt kundbetyg hos Prisjakt.
Batteritid: Upp till 25 timmar med laddningsfodralet.
Ansluts trådlöst med Bluetooth 5.1.
Aktiv brusreducering.
Öronproppar i tre storlekar.
Skydd mot regn och vattenstänk (IPX4).

Jabra är ett danskt företag som grundades i USA och som specialiserat sig på ljudutrustning och videokonferens. De är ett dotterbolag till hörapparattillverkaren GN.

Jabra Elite 85T är trådlösa och kompakta hörlurar med en bekväm design och ett relativt lågt pris för sina avancerade egenskaper. De är en uppföljare till Jabra Elite 75T, som också placerats bra på äldre tester och flera av deras modeller har fått goda recensioner och höga betyg. Jabra Elite 85T kom på fjärde plats på test hos Pricerunner med betyget 4,5 av 5. Hos Techradar fick de också högt betyg på test om trådlösa hörlurar. De rekommenderas av både Mobil.se, M3 Sveriges Prylsajt och Ljud och Bild.

Hörlurarna upplev som lite klumpigare än föregångaren, men erbjuder en fantastisk ljudkvalitet som förbättrats tack var ett 12 millimeter inbyggt högtalarelement. Basen är djup och enligt test är ljudbilden både bredare och mer välbalanserad. Hörlurarna är utrustade med Jabras starkaste brusreducering. De har 11 nivåer av ljudnivåer för genomhörning som gör att kan anpassa bullerdämpningen efter situationen – vilket gör att du kan lyssna på musik och samtidigt höra samtal omkring dig. Mikrofontypen är av förstklassig 6-microphone technology och ger tydliga och klara samtal. Hörlurarna är utformade för att sitta perfekt i dina öron och har öronproppar i storleken S, M och L. De har en halvöppen konstruktion med ventilationsöppningar som förhindrar övertryck i örat. Du har upp till 25 timmar med laddningsfodralet, annars 5,5 timmar på en laddning. Hörlurarna har ett IPX4-klassat skydd mot vatten och är kompatibel med både Siri och Google Assistant.

 • Butiker & priser
 • Priser för JABRA Elite 85T True Wireless hörlurar - Mattsvart
  • Objektiva prisjämförelser
   Omdömen och recensioner
  • Snabba leveranser, hämta utanför butik
   Fri frakt över 300 kr
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser
  • Produkter av bra kvalité med låga priser
   Leverans på 1-2 vardagar

Bästa för träning Test.se - Bästa för träning
JayBird
JayBird Vista
Bästa för träning
Bästa för träning
JayBird
JayBird Vista
Tåliga in ear-hörlurar som passar perfekt för svettiga träningspass.
Testvinnare hos M3 Sveriges Prylsajt 2020.
Andra plats på test hos Bäst-i-test.se.
Andra plats på test hos Pricerunner.
Högt kundbetyg hos Pricerunner.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Netonnet.se.
Batteritid: Upp till 16 timmar med laddningsfodral.
Ansluts trådlöst med Bluetooth 5.0.
Premiumljud med anpassad EQ.
Tre olika storlekar.
Vatten- och svettsäkra (IPX7).

Jaybird är ledande inom trådlösa sporthörlurar och träningshörlurar för dig som uppskattar en skön passform och bra ljud när du tränar. Deras hörlurar är framtagna i samband med ett team atleter och äventyrare.

Ska du använda dina trådlösa hörlurar när du tränar rekommenderar vi Jaybird Vista, ett par in ear-hörlurar med en slimmad och kompakt design. De fick betyget 5 av 5 på ett stort jämförande test om de bästa trådlösa hörlurarna hos M3 Sveriges Prylsajt. De kom på andra plats och utsedd till de bästa träningshörlurarna på test hos Pricerunner. Hos oberoende Bäst-i-test.se kom hörlurarna på en andra plats i deras test om de bästa träningshörlurarna.

Hörlurarna har en inkapslad skyddande konstruktion som gör att de klarar även tuffare förhållanden. De har ett IPX7-skydd, vilket betyder att de är både vatten- och svettsäkra och perfekta att använda även under det svettigaste träningspasset. De kommer med tre silikonfenor som går att justera för att få den perfekta passformen, så att du kan fokusera på träningen fullt ut. Hörlurarna har ett premiumljud med en bra bas som enkelt går att justera via en app. Batteritiden är på upp till 16 timmar med laddningsfodralet, varav sex timmar på en laddning.

 • JayBird Vista
 • JayBird Vista 2
 • Priser för JayBird Vista
  • Objektiva prisjämförelser
   Omdömen och recensioner
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser
 • JayBird Vista 2
  • Låga priser, stort sortiment och snabb leverans
   Alltid fri frakt
  • Objektiva prisjämförelser
   Omdömen och recensioner
  • Snabba leveranser, hämta utanför butik
   Fri frakt över 300 kr
  • Produkter av bra kvalité med låga priser
   Leverans på 1-2 vardagar

Ytterligare läsning

Bäst i test hörlurar in ear - se testvinnande trådlösa in ear-hörlurar.
Iphone är en av flera populära varumärken när det kommer till hörlurar.

Köpguide hörlurar

Vilken sorts hörlurar du bör skaffa beror i första hand på vilka preferenser du har. Föredrar du lurar som sitter utanpå eller på dina öron, eller föredrar du hörsnäckor, in ear, som du stoppar i öronen? I så fall ska du fortsätta läsa – nedan har vi utsett den ultimata testvinnaren bland earbudhörlurar! Är du mer intresserad av hörselkåpslurar, så kallade over ear-modeller? Här kan du läsa om sådana.

Vad för slags hörlurar du ska skaffa dig beror som sagt i första hand på vilka preferenser du har. In ear-lurar har flera fördelar framför over ear-modellerna! De är till exempel bekvämare att träna i; du riskerar inte att springa ner dem från huvudet, och de kommer inte att göra dig ännu varmare. Det kan dock vara en bra idé att skaffa ett par som är något så när vattentåliga. Dels slipper du oroa dig för att de ska påverkas av att du svettas, och dels kan du enkelt skölja av dem efter ett hårt träningspass. Den absolut största fördelen med in ear-lurar är förstås att de inte tar någon plats. Men eftersom de mer eller mindre bara består av sladd får du passa dig för sladdtrassel – linda ihop hörlurarna prydligt så blir det lättare att få fram dem för användning igen. Utformningen gör också att lurarna aldrig är i vägen för mössa, glasögon eller hjälm, och de kommer aldrig sabba en snygg frisyr!

Iphones hörlurar – bäst i test hörlurar.
Är hörlurarna sladdlösa följer det med ett laddningsetui.

Finfint ljud trots liten lur

In ear-lurar har ett oförtjänt dåligt rykte bland musikentusiaster idag, för det går numera att få till ett riktigt bra ljud i en så liten lur! Ljudchipen i elektroniska produkter blir bara bättre och bättre, och med rätt funktioner går det att skapa en ljudbild anpassad för dig även i litet format. Brusreducering är ett exempel på en sådan funktion!

Lugn och ro, både hemma och på språng

Fler och fler hörlurar utrustas med aktiv brusreducering, en funktion som stänger ute störande ljud och ger dig en renare ljudupplevelse. Brusreducering kan vara en lättnad i alla lägen, men särskilt bekvämt är det för den som pendlar kollektivt. Att få en stund av lugn och ro innan och efter jobbet oavsett hur stökigt det är runt omkring kan vara räddningen en stressig arbetsdag! Lurarna har sin funktion även på hemmaplan, inte minst för dig som delar din bostad med andra. Du kan ostört lyssna på din egen musik eller följa din favoritserie, medan de andra i hushållet ohämmat kan pyssla med sitt.

Sladdlöst för större frihet

Med ett par trådlösa hörlurar blir du extra flexibel – du har händerna fria och ingen sladd att hålla reda på, och beroende på lurarnas räckvidd kan du gå ifrån din enhet. Oavsett om du föredrar over- eller in ear-modeller så går det att hitta en trådlös variant. In ear-modellerna kan antingen sitta i en kortare sladd som går från den ena öronsnäckan till den andra och hänger bak i nacken eller vara fullständigt sladdlösa.

Iphones hörlurar – bäst i test hörlurar.
Det finns många fördelar med sladdlösa hörlurar – framförallt är friheten är större.

Träna obehindrat med din favoritmusik i öronen

Många nya öronsnäckor är tillverkade med en aktiv livsstil i åtanke. De tål svett och sitter kvar i öronen oavsett om du löptränar, kör ett pass på gymmet eller dansar zumba hemma i vardagsrummet! Även hörlurar som inte explicit är avsedda för träning kan givetvis fungera hur bra som helst, men risken är att de då inte tål lika stora mängder fukt och att lurarna inte sitter riktigt lika stabilt i öronen.

Passformen är viktig

För att ljudupplevelsen ska vara riktigt bra, och för att komforten ska vara något att ha, är det viktigt att öronsnäckorna sitter bekvämt i öronen. Ofta ingår gummiproppar i flera storlekar när du köper ett par in ear-lurar, så att du ska kunna hitta en storlek som passar just dig. Är lurarna utrustade med teknik för brusreducering blir passformen extra viktig – sitter inte snäckorna tätt i öronen kommer omgivningsljud smita igenom, oavsett hur bra brusreduceringen är. Upplever du att du inte hör ljudet ordentligt i dina hörlurar behöver det inte bero på att de inte är bra, utan kan helt enkelt bero på att de inte sitter som de ska. Testa en annan storlek på proppen! När proppen sitter som den ska och isolerar i örat kommer du uppleva en mer nyanserad ljudbild och inte störas lika mycket av omgivningsljud. Du kommer dessutom inte känna samma behov av att höja volym, vilket din hörsel kommer tacka dig för.

Mikrofon med volym- och pausknapp

När lurarna används ihop med en mobiltelefon är det smidigt om de är utrustade med mikrofon. Om det dessutom är möjligt att svara, pausa musik, byta låt och höja eller sänka volymen på headsetet är det självklart ett plus! De flesta in ear-lurar kan användas som headset, men huruvida det finns en knapp på mikrofonen och vad du i så fall kan göra med knappen varierar, så läs lurarnas specifikationer noggrant om du vill kunna göra både det ena och det andra med dina hörlurar!


Några experttester vi har läst:

Techradar (2021)

Techradar har jämfört de bästa äkta trådlösa öronpropparna 2021. De som går att köpa idag är packade med avancerad ljudteknik och imponerande funktioner som aktiv brusreducering och AI för röstkontroll. Sony WF-1000XM4 utsågs till testvinnare, på andra plats kom den tidigare modellen Sony WF-1000XM3 och på tredje plats kom Nurature.

Pricerunner (2021)

Pricerunner har testat ett stort antal in ear-hörlurar, både med och utan sladd. De har testat alla hörlurar såsom de är tänkta att användas i verkligheten, på arbetsplatsen, gymmet, kollektivtrafiken och hemma. De har även utsatts för olika typer av väder och bullernivåer. De har jämfört ljudkvalitet, hur bra den tillhörande appen är och pris. Deras testvinnare blev Sudio Tolv, ett par prisvärda hörlurar för vardagligt bruk. På andra plats kom Jaybird Vista som utsågs till de bästa för träning. På tredje plats och deras bästa premiumval blev Apple Airpods Pro.

Bäst i test (2021)

Bäst-i-test har testat och valt ut de fem bästa träningshörlurarna, både in ear och over ear. De har testat hur det går att springa med dem, vad som händer när du blir svettig och hur de fungerar i regn. På plats nummer ett kom Jabra Elite Sport, på andra kom Jaybird Vista och på tredje plats kom Koss iPorta Pro.

M3 Sveriges Prylsajt (2021)

M3 Sveriges Prylsajt har gjort ett stort test om de bästa trådlösa hörlurarna med true wirelss. De har testat ett stort utbud av hörlurar på marknaden och satt betyget 1-5. Hörlurar som fått toppbetyg är bland annat Sony WF-1000XM3, Sennheiser CX och Jaybird Vista. 

Aftonbladet Plus (2019)

I Aftonbladets test av trådlösa hörlurar så är faktiskt inte Apples AirPods vinnare, utan Sonys brusreducerande variant blir bäst i test. Dock kommer Apple AirPods Pro tätt därefter.

Förutom ljudkvalitet och hur bekvämt alla testets hörlurar sitter i öronen har de blivit testade på Apple- och Android-mobiler. Men också hur de är att ladda, användningen av etui (behållaren som lurarna laddas i) och hur bra samtalskvaliteten är.

Sony WF-1000XM3 blir testets vinnare. Dessa brusreducerande hörlurar gör att du verkligen inte störs av omgivningens ljud. Ljudkvaliteten är väldigt bra och musikupplevelsen är testets bästa. Det kommer med sex olika storlekar på "plupparna" till öronen. Parkopplingen gör du med hjälp av Sonys musikapp, vilket gick snabbt och smidigt. Sony SF-1000XM3 är dock ganska dyra och etui:t nästan för stort att bära med sig vilket kan vara bra att veta om.

När det kommer till andra- och tredjeplats har Aftonbladet inte utsett sådana. Flera av testets lurar har fått betyget 4/5. Men när vi noggrant går igenom betygen om omdömena så kommer vi fram till att båda AirPods-modellerna tar hem placeringarna. De är helt klart bland de bästa trådlösa lurarna på marknaden. AirPods 2nd Generation får betyget 5/5 och utmärkelsen smartaste köpet just nu. Dessa har bättre ljud och längre batteritid än föregångaren. Ljudkvaliteten är den samma på AirPods och AirPods Pro men det som skiljer dom åt är brusreducering och formen på snäckorna. Dock är AirPods Pro väldigt dyra, vilket drar ner betyget och de hamnar slutligen på tredjeplatsen.

Råd & Rön (2019)

Råd & Rön har testat olika typer av hörlurar, både in-ear och over-ear. Vi på test.se har filtrerat in-ear-lurar och presenterar topp 3 nedan.

Testpanelen har undersökt hur bekväma de är och hur mycket ljudläckage hörlurarna har. Bäst betyg och omdöme får Apple Air Pods (2019). Batteritiden ligger på 5 h och 29 min. Ljudet är varmt, klart och naturligt. Komfort är väldigt individuell men har du tidigare uppskattat och använt Apple’s klassiska hörlurar så kommer du även gilla dessa. Ljudläckaget ligger på betyget 5/10 vilket är ganska mycket läckage. Lurarna är trådlösa och behöver laddas för att kunna användas. Du får med ett batterifodral som du enkelt placerar lurarna i.

Sony MDR-EX450 ligger på andraplatsen och är ett par hörlurar med klassisk sladd. Ljudet är varmt, fint och har djup bas. Det kan ibland upplevas lite vasst och för stark bas. Ljudläckaget ligger på minimala 9/10, de läcker nästan inget alls. Om du vill så kan du placera lurarna i det medföljande resefodralet. Sladdlängden är 125 cm.

Sennheiser CX 5.00 I ligger på tredjeplats och har också klassisk sladd. Ljudet är livfullt och detaljerat. Det kan dock upplevas vara lite spretigt vid högre frekvenser. Ljudläckaget ligger på 8/10, vilket också är bra. Det finns ett medföljande resefodral och sladden är 140 cm lång.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se
testse@qualityunlimited.com

Vanliga frågor

 • In ear-hörlurar är öronsnäckor som placeras i örat och kan antingen kopplas trådlöst via Bluetooth till din mobiltelefon eller genom sladd. De tar liten plats och har låg vikt.
 • Trådlösa hörlurar kopplas till din mobiltelefon, dator eller surfplatta via Bluetooth. Det finns flera olika typer av trådlösa hörlurar och det de har gemensamt är att de är utan sladd och har ett batteri som laddas upp.
 • Vi har valt att utse Sony WF 1000XM4 till de in ear-hörlurar som är bäst i test. Hörlurarna är trådlösa och har placerats på topp i flera jämförande test och fått goda recensioner av experter. Hörlurarna har en branschledande brusreducering och lång batteritid.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Sony Sony WF 1000XM

Du kanske även är intresserad av: