VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 8 September 2023
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Bensindriven gräsklippare bäst i test 2024

För en stor tomt kan en bensindriven gräsklippare vara det bästa alternativet. Detsamma gäller dig som har en tendens att inte vara så regelbunden i ditt gräsklippande och därmed får kämpa med lite högre gräs när det till slut är dags. Se testvinnande gräsklippare och ta del av våra bästa tips inför köpet.

Vi har jämfört
 • Max klippbredd.
 • Klipphöjd.
 • Uppsamlare.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Stihl
Stihl RM 448 TC Gräsklippare
Stihl Stihl RM 448 TC Gräsklippare - Test
Bäst i test
Stihl
Stihl RM 448 TC Gräsklippare
En gräsklippare som är lätt att köra med och som effektivt klipper din gräsmatta riktigt fin.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2023.
Högt betyg på test hos Pricerunner 2022.
Tredje plats på test hos Råd & Rön 2021.
Andra plats på test hos Gör Det Själv 2020.
Max klippbredd: 46 cm.
Klipphöjd: 25-75 mm.
Uppsamlare: Ja
Typ av klippteknik: Robotklippare.
Funktioner: Självgående.
Motoreffekt: 2100 watt.

Stihl är specialister på motorredskap och är världens mest köpa motorsågsmärke. De utvecklade kedjesågen 1926 och har efter det utvecklat ett stort utbud av produkter för både skog och trädgård. De gör kvalitetsprodukter för medvetna proffskunder och krävande konsumenter som är ute efter det bästa. Deras gräsklippare finns som el-, batteri- och bensinklippare, har under många år fått goda betyg och recensioner och ger en grön och välmående gräsmatta.

Stihl RM 448 TC är en bensindriven gräsklippare med hög klippeffekt. Gräsklipparen utsågs till testvinnare i ett uppdaterat test om bensindrivna gräsklippare hos Bäst-i-test.se, där den fick betyget 4,5 av 5. Enligt deras test är den lättkörd och klarar tuffare terräng och mer komplicerade uppdrag utan problem. När Pricerunner testade gräsklippare fick den också höga betyg.

I ett uppdaterat test hos Råd & Rön om gräsklippare kom Stihls gräsklippare på en delad tredje plats, när du sorterar ut de bensindrivna modellerna. I testet får den särskilt höga betyg på klippförmåga och hanterbarhet.

I ett äldre test hos Gör Det Själv kom gräsklipparen på delad andra plats med betyget 7,6 av 10. Den fick främst höga betyg på ergonomi och kvalitet och skiljer sig visuellt på grund av den smala och lätta konstruktionen.

Gräsklipparen har ett chassi av hårdplast och väger 27 kilo vilket är lite för att vara bensindriven. Tack vare den låga vikten och framåtdriften är den enkel och bekväm att köra. Den har en klippbredd på 46 centimeter och är ett bra alternativ för dig med en medelstor gräsmatta på upp till 1200 kvadratmeter. Den har en kraftfull och enväxlad och lättstartad motor på 2100 watt. Den klarar både högt och blött gräs bra, klipper bra både på ojämn och sluttande mark och mot hårda föremål. Du kan ändra gräsets höjd i sex olika steg och då på en höjd mellan 25 millimeter till 75 millimeter.

Uppsamlaren har en volym på 55 liter och är lätt att tömma. Du kan även extrautrusta gräsklipparen med ett biokit som gör att den kan göras om till en effektiv bioklippare. Ljudvolymen på gräsklipparen uppgår till 96 decibel. Gräsklipparen har en garanti på två år.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa premium Test.se - Bästa premium
Makita
Makita PLM5121N2 Gräsklippare
Bästa premium
Bästa premium
Makita
Makita PLM5121N2 Gräsklippare
En bensindriven gräsklippare med stark motor, bra klippbredd och flera klipphöjder som ger en välklippt gräsmatta.
Högt betyg på test hos Bäst-i-test.se 2020.
Bra betyg av kunder på Pricerunner.
Max klippbredd: 51 cm.
Klipphöjd: 25-70 mm.
Uppsamlare: Nej.
Typ av klippteknik: Robotklippare.
Funktioner: Självgående, multiklipp.
Motoreffekt: 2600 watt.

Makita är ett japanskt företag som grundades 1915 och som idag är en av världens ledande tillverkare av elverktyg. De tillverkar elverktyg, tillbehör och tjänster och gör både bensindrivna och eldrivna gräsklippare.

Makita PLM5121N2 är en självgående och bensindriven gräsklippare med mulchingfunktion och en klippbredd på 51 centimeter. Den har en ready start-motor, en hastighet på 3,6 kilometer per timme och kan klippa en yta om 1800 kvadratmeter. Gräsklipparen har en gedigen stålkonstruktion och handtag som går att justera med en hand.

Gräsklipparen väger 31 kilo och har en motoreffekt är på 2600 watt. Den ha fem klipphöjdssteg med en klipphöjden på mellan 25 millimeter och 70 millimeter. Maskinen levereras utan olja och detta måste fyllas på före användning.

 • Butiker & priser
 • Priser för Makita PLM5121N2 Gräsklippare
  • Kundsupport dygnet runt
   Leveranstid på 2-10 arbetsdagar

Bästa för stor trädgård Test.se - Bästa för stor trädgård
AL-KO
AL-KO Comfort 51.0 SP-A Gräsklippare
AL-KO AL-KO Comfort 51.0 SP-A Gräsklippare - Test
Bästa för stor trädgård
AL-KO
AL-KO Comfort 51.0 SP-A Gräsklippare
En slitstark tyngre bensindriven gräsklippare med många höjdsteg som klarar både blött gräs och ojämn mark.
Tredje plats på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Tredje plats hos Råd och Rön 2021.
Högt betyg på test hos Pricerunner 2021.
Populärt valt hos Pricerunner.
Populärt val hos Prisjakt.
Max klippbredd: 51 cm.
Klipphöjd: 30-80 mm.
Uppsamlare: Ja.
Typ av klippteknik: Rotorklippare.
Funktioner: Självgående och multiklipp.
Motoreffekt: 2100 watt.

Det tyska företaget AL-KO grundades 1931 och har sedan dess skapat professionell trädgårds- och skogsutrustning av hög kvalitet. Deras viktigaste faktorer är komfort, glädje och säkerhet. De har flera gräsklippare i sortimentet som fått goda recensioner och gott betyg på tester.

AL-KO Comfort 51.0 SP-A är en uppdaterad modell av den tidigare testvinnaren AL-KO Highline 51.SP-A. Den kom på tredje plats i ett uppdaterat test om gräsklippare hos Bäst-i-test.se. Enligt deras testpanel är det en perfekt gräsklippare för dig med något större trädgård och den beskrivs som kraftfull och bra klippbredd. Hos Råd & Rön kom gräsklipparen på en tredje plats bland den bensindrivna gräsklipparna, när de testade marknadens bästa gräsklippare. Den fick utmärkelsen ”Bra köp” och särskilt höga poäng på klippbarhet och hanterbarhet.

Det är en bensindriven gräsklippare i stålplåt med en klippbredd på 51 centimeter. Den väger 35,3 kilo, har en kapacitet att klippa upp till 1800 kvadratmeter och den starka enväxlade motorn på 2100 watt ger mer effekt och mindre bensinförbrukning. Du kan ändra gräsets höjd i sju steg och då på en höjd mellan 30 millimeter till 80 millimeter.

Gräsklipparen är bakhjulsdriven och gör ett bra jobb både på ojämn mark och i sluttningar och klipper både långt och blött gräs. Tack vare ett förskjutet chassit kommer du även åt att klippa mot fasta föremål. Gräsklipparen erbjuder gräsklippning, uppsamling, bioklippning och sidoutkast av gräset om du inte vill använda uppsamlaren. Uppsamlaren i hårdplast är på 60 liter vilket är stort och gör att du inte behöver tömma den så ofta. Handtaget är ergonomiskt och ljudnivån räknas som låg. Gräsklipparen startas med en quickstart som gör att du inte behöver choka maskinen innan start. AL-KO erbjuder en garanti på 2+2 år.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bra val Test.se - Bra val
AL-KO
AL-KO Gräsklippare Silver 468 SP-A
AL-KO AL-KO Gräsklippare Silver 468 SP-A - Test
Bra val
AL-KO
AL-KO Gräsklippare Silver 468 SP-A
Framhjulsdriven och självgående gräsklippare med bioklippning.
Bra betyg på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Max klippbredd: 46 cm.
Klipphöjd: 30-85 mm.
Uppsamlare: Nej.
Funktioner: Självgående, multiklipp och sidoutkast.
Motoreffekt: 2400 watt.

Det tyska företaget AL-KO grundades 1931 och har sedan dess skapat professionell trädgårds- och skogsutrustning av hög kvalitet. Deras viktigaste faktorer är komfort, glädje och säkerhet. De har flera gräsklippare i sortimentet som fått goda recensioner och gott betyg på tester.

Al-Ko Silver 468 SP-A Bio är en bensindriven gräsklippare med bioklippning som hjälper till att göra din gräsmatta riktigt snygg. Är du ute efter en helt fungerande gräsklippare kan detta vara ett bra val för dig. Gräsklipparen kom på fjärde plats i ett test hos Bäst-i-test.se med betyget 3,5 av 5 och där lyfter de fram att den är lättkörd och med fin mulching. Dock upplevde dem att byggkvalitet var något sämre och att höjdinställningen var svår att justera.

Gräsklipparen har en klippbredd på 46 centimeter och du kan justera klipphöjden i fyra steg direkt på varje hjulaxel i en höjd mellan 30 och 85 millimeter. Är gräset högt har du möjlighet att ställa om från bioklippning till en praktisk sidokastfunktion. Bra att känna till att det inte följer med någon uppsamlare – och att gräsklipparen enligt test fungerar bäst vid kortare gräs.

Gräsklipparen är utrustad med en AL-KO Pro 145 QSS motor som har en effekt på 2400 watt vilket gör att den har en kapacitet att klippa upp till 1400 kvadratmeter. Tack vare gräsklipparens framhjulsdrift är det lätt att ändra körriktning. Ett ergonomisk handtag och lättrullade XL-hjul bidrar också till ett mer bekvämt arbete.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa klassiska Test.se - Bästa klassiska
Klippo
Klippo Gräsklippare LB553Se
Klippo Klippo Gräsklippare LB553Se - Test
Bästa klassiska
Klippo
Klippo Gräsklippare LB553Se
Självgående bensingräsklippare av hög kvalitet från klassiska Klippo.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Gardenstore.
Max klippbredd: 53 cm.
Klipphöjd: 27-64 mm.
Uppsamlare: Nej
Typ av klippteknik: Rotorklippare.
Funktioner: Självgående och multiklipp.
Motoreffekt: 3300 watt.
Möjlighet att klippa en yta om upp till 1000 m².

Klippo är ett svenskt företag som grundades i Malmö 1945 och som idag ägs av Husqvarna. Klippos gräsklippare har fått högt betyg på flera tester genom åren. De gör gräsklippare som går i arv till nästa generation och när det är dags för en ny väljer många Klippoägare att köpa en likadan. De gör flera testvinnande modeller och alla är omsorgsfullt byggda för att en perfekt gräsmatta. I den Klippo-serien har de ersatt den röda färgen på chassit med orange.

Vi rekommenderar Husqvarna Klippo LB 553SE, som är en pålitlig och framhjulsdriven bensingräsklippare med BioClip och en hastighet. Den har placerats bra bland de bensindrivna gräsklipparna hos både Prisjakt, Pricerunner och Gardenstore. Husqvarna själva lovar att gräsklipparen har en enastående prestanda och hållbarhet för en långsiktig relation.

Gräsklipparen har en klippbredd på 53 centimeter och passar till medelstora tll stora trädgårdar. Du kan smidigt justera klipphöjden i fem olika höjder mellan 27 och 64 millimeter.

Klippo-gräsklippare har en design som både gör den ergonomisk för användaren och ger ett mycket bra klippresultat, även när gräset är vått. Den är utrustad med en stark och lättstartad Honda GCV-motor som har en hög effekt på 3300 watt. Gräsklipparen har en gjuten aluminiumkåpa, aluminiumhjul och ett ergonomiskt handtag. För att ge ett extra skydd har gräsklipparen en stötdämpare på sidan, perfekt när du klipper nära väggar eller andra hinder.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test bensindriven gräsklippare - se vinnarna.
Den bensindrivna gräsklipparen är den vanligaste typen av gräsklippare.

Köpguide bensindriven gräsklippare

Har du en tomt med gräsmatta behöver du också ha en bra gräsklippare för att hålla gräset snyggt. Med en bensindriven gräsklippare får du gräset klippt både bra och effektivt. Här ger vi dig bra tips inför ditt köp av gräsklippare.

Fördelen med en bensindriven gräsklippare

Står du i valt och kvalet kring vilken typ av gräsklippare du ska köpa? En bensindriven gräsklippare är i regel något starkare än en eldriven klippare, och klarar därmed också svårare uppgifter. Om gräset är högt eller vått, eller om din trädgård är väldigt kuperad, kan du ändå alltid lita på att en bensindriven gräsklippare klarar av det. Bensinklippare är bastanta maskiner och väger därefter, men med självdrivande hjul blir inte arbetet överväldigande tungt. Nackdelen med bensingräsklippare är att de låter mer än andra gräsklippare, att de kostar mer i drift än elektriska klippare och att de släpper ifrån sig avgaser. Dagens fyrtaktsmotorer överträffar dock de högt ställda kraven som finns på ljudnivå och utsläpp.

Bäst i test gräsklippare - se testvinnnade bensindrivna gräsklippare.
En bensindriven gräsklippare är oftast starkare än en eldriven gräsklippare och passar större gräsmattor.

Så startar du en bensindriven gräsklippare

Det klassiska sättet att starta en bensindriven gräsklippare är att dra igång motorn med ett snöre. Förutsatt att klipparen är välskött är det inte särskilt svårt, men det kräver ändå en viss styrka. Många gräsklippare erbjuder elstart, vilket gör starten betydligt enklare.

Vem ska ha en bensindriven gräsklippare?

Bensingräsklippare är den vanligaste typen av gräsklippare för dig med trädgård och gräsmatta. Den passar bäst för dig med en gräsmatta i en storlek upp till 2000 kvadratmeter. Den passar också bra för dig som har en kuperad rötter med mycket rötter. Oavsett hur ofta du klipper gräsmattan är en bensindriven gräsklippare ett bra val.

En gräsklippares egenskaper

En gräsklippare besitter ett gäng olika egenskaper som är bra att jämföra när du ska köpa dig en ny. Det finns många olika modeller på marknaden, och ditt behov styr vad du ska köpa.

Klippbredd

Klippbredden är hur brett knivarna kan klippa i ett enda svep. Bredden varierar mellan olika maskiner, men ligger vanligtvis runt 35–56 centimeter. Ju större klippbredd desto snabbare går det att klippa.

Klipphöjd

Klipphöjden är hur kort maskinen klipper gräset. Det här är oftast justerbart omkring 2–6 centimeter, men de exakta måtten varierar. Hur det justeras är också olika; vissa klippare kräver att du ställer in höjden manuellt för varje hjul medan andra kan höjas och sänkas överallt samtidigt.

Ergonomi

Att klippa gräset kan bli ett slitigt arbete, särskilt om gräsklipparen inte är bekväm att köra. Ett justerbart handtag är att föredra, särskilt om ni är flera personer i olika längder som ska kära maskinen. Ljudnivå och vibrationer är två andra saker du också bör ha i åtanke när du väljer din klippare.

Skippa krattan – mal ner gräset

Att behöva gå över gräsmattan med en kratta för att städa bort fula ränder av klippt gräs är ingen höjdare, och dessutom ingenting som en välutrustad gräsklippare kräver av dig. Många klippare är försedda med en uppsamlingspåse, eller har en som ett frivilligt tillval för en extra peng, som du enkelt tömmer på komposthögen eller i trädgårdsavfallet. En annan vanlig funktion är att klipparen klipper gräset väldigt fint, vilket kallas för mulching, multiclip eller BioClip, och sedan sprider ut det jämnt över gräsmattan. Att sprida gräset på det sättet låter det fungera som gödning. Gräsklippare kan också vara ett sidoutkast som gör att gräset skickas ut åt ena sidan.

Vad kostar en bensindriven gräsklippare?

En bensindriven gräsklippare kan kosta mellan allt från 3000 kronor upp till 10-12 000 kronor. Prisskillnaden beror på vilket varumärke den kommer från, effekt och kvalitet med mera.

Skötselråd av bensindriven gräsklippare

Det är viktigt att sköta om gräsklipparen för att den ska hålla längre. Se därför till att gräsrester som har fastnat i klippdäck och chassit tas bort för att inte riskera att fräta på framförallt kniven. Gräs ska inte heller finnas runt avgasröret för då finns det risk för antändning. När gräset är borta är det också bra att spola av gräsklipparen med vattenslangen, men se till att inte rikta den mot motordelarna, lager eller tätningar. För att gräsklipparen ska klippa gräset effektivt bör du hålla kniven vass genom att slipa den. Ta av kniven innan du slipar den och se till att balansera den innan du sätter tillbaka den igen. Mycket underhåll kan du också sköta på egen hand, som att byta luftfilter, olja och tändstift.

Vilken bensin har man till gräsklippare?

Det lättaste sättet att ta reda på vilken bensin som passar din gräsklippare är att kika i användarmanualen. De flesta gräsklippare har fyrtaktsmotorer, vilket innebär att du inte behöver blanda i någon olja. Du ska välja bensin som är rent och blyfritt och gärna välja alkylatbensin.

Köpa gräsklippare – att tänka på!

Det finns ett stort utbud av gräsklippare på marknaden, och inför valet är det en del saker du kan tänka på. Vi har sammanfattat det viktigaste!

 • Har den kapacitet att klippa din gräsmatta?
 • Hur stor är klippbredden och klipphöjden?
 • Har den bioklippning, sidoutkast eller uppsamlare och hur ser ditt behov ut?
 • Är den självgående och lättkörd?
 • Är det viktigt att den håller i många år, eller är ett lägre pris viktigast?

Så ofta ska man klippa gräset

För att gräsmattan ska se fin ut behöver du klippa den regelbundet och när gräsmattan har vuxit fyra till fem centimeter efter klippningen är det dags igen. En vanligt höjd på gräsmattan brukar ligga på mellan fyra och fem centimeter och detta är något du kan ställa in på gräsklipparen. Under torra perioder är det bra att ställa in klipphöjden på cirka 1,5 centimeter högre än vanligt. Under våren behöver du klippa gräsmattan en till två gånger i veckan och på sommaren när gräset växer lite långsammare räcker det med en gång i veckan. För att gräsmattan ska må bra är det även bra att vattna den, gärna med 25-30 millimeter vatten var sjätte till tionde dag under sommarmånaderna. Från november till slutet på februari behöver du vanligtvis inte klippa din gräsmatta alls.

Bäst i test gräsklippare - se testvinannde bensindrivna gräsklippare.
Under våren ska du klippa gräset en till två gånger i veckan medan sommaren bara kräver en gång i veckan.

Klippa gräsmattan – tips på vägen!

 • Regelbunden gräsklippning ger en tät gräsmatta utan mossa.
 • Klipp aldrig mer än en tredjedel av gräsets totala längd för bästa resultat.
 • Ha ordentliga skor på dig när du klipper för att undvika olyckor.
 • Klipp inte gräset när det regnar och låt gräsklipparen stå torrt mellan klippningarna.
 • Stäng alltid av motorn om du måste kontrollera eller byta något i klipparens underrede.
 • Glöm inte hörselskydden!

Andra typer av gräsklippare

Det finns fler gräsklippare på marknaden förutom den klassiska bensindrivna gräsklipparen. Här är andra bra alternativ för dig med gräsmatta!

Eldriven gräsklippare – för små till medelstora gräsmattor

En eldriven gräsklippare drivs antingen med ett uppladdningsbart batteri eller en nätverkskabel. Den är mer miljövänlig än en bensindriven gräsklippare och passar perfekt för dig med liten till medelstor gräsmatta.

Handdriven gräsklippare – miljövänligt val för dig med liten gräsmatta

Har du en trädgård med liten gräsmatta kan en handdriven gräsklippare vara ett perfekt val för dig. Den drivs med egen handkraft och är ett miljövänligt val eftersom du varken behöver ström eller bensin. Dock krävs det mer av dig eftersom arbetet är tyngre.

Åkgräsklippare – för dig med stor gräsmatta

Är trädgården och gräsmattan riktigt stor kan en åkgräsklippare vara det bästa alternativet för dig. Det är en större gräsklippare som du sitter på när du klipper gräset. Den har ett klippaggregat med en eller flera knivar som även klarar av tuffare sluttningar.

Robotgräsklippare – för dig som vill ha det bekvämt

Den mest bekväma lösningen för dig som vill ha en välklippt gräsmatta är att köpa en robotgräsklippare – som är en självgående gräsklippare.

Populära varumärken:

Länktips:


Några experttester vi har läst

Bäst-i-test.se (2022)

Bäst-i-test.se testar kontinuerligt bensindrivna gräsklippare från AL-KO, Husqvarna och Stihl. I testet har testpanelen primärt tittat på konstruktionen, användarupplevelsen och prestandan. Testets vinnare blev Stihl RM 448 TC som är både lättkörd och duktig på knivig terräng. På andra plats och utsedd till bästa premium kom Klippo Excellent, en lättkörd gräsklippare med robust konstruktion och fin klippning. På tredje plats kom Al-Ko Comfort 51.0 SP-A och detta är en gräsklippare för dig med större trädgård.

Råd & Rön (2021)

Råd & Rön uppdaterar kontinuerligt sitt test om gräsklippare och i testet finns nu 88 olika modeller. I sorteringen bensindrivna gräsklippare finns det flera vinnare från kända varumärken. På första plats kom Stihl RM650 V med betyget 77 av 100, på andra plats kom Husqvarna LC247SP med betyget 74 av 100 och på tredje plats AL-KO 51.0 SP-A med betyget 72 av 100.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Det lättaste sättet att ta reda på vilken bensin som passar din gräsklippare är att kika i användarmanualen. De flesta gräsklippare har fyrtaktsmotorer, vilket innebär att du inte behöver blanda i någon olja. Du ska välja bensin som är rent och blyfritt och gärna välja alkylatbensin.
 • Det vanligaste sättet att starta en bensindriven gräsklippare är genom att dra igång motorn med ett snöre. Även om det inte är särskilt svårt kräver det lite styrka. Vissa gräsklippare erbjuder elstart, vilket gör starten betydligt enklare.
 • Vi har valt att utse Stihl RM 448 TC till den bensindrivna gräsklipparen som bäst i test. Det är en mindre gräsklippare som fått bra betyg i tester och goda recensioner.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Stihl Stihl RM 448 TC Gräsklippare

Du kanske även är intresserad av:

Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng