HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Om Test.se

VILKEN BÄST I TEST-VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos Test.se får du svaret – helt gratis!

Vissa produkter är i regel bättre än andra, så är det bara. Olika faktorer spelar in, och det är långt ifrån sant att dyrast alltid är bäst! Men hur vet man att en produkt är något att ha innan man provat den? Man frågar förstås någon som har testat den!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.

Hur väljer vi vinnare?

Vi samlar in och sammanställer all den information du hittar på Test.se själva, helt oberoende av andra aktörer. Vi tar aldrig betalt för att lyfta fram en produkt framför någon annan. Ibland är det glasklart vilken produkt som ska stå som vinnare; den är helt enkelt överlägset bäst! Andra gånger är det jämnt, och då krävs det mer av oss här på Test.se.

Om det finns användaromdömen vänder vi oss i första hand till dem för att avgöra mellan två likvärdiga produkter: vilken upplevs som bäst av den vanlige konsumenten? Finns det inga omdömen, kanske för att en produkt är väldigt ny, tittar vi istället på andra faktorer. Prisvärdhet och miljömedvetenhet är till exempel två faktorer som vi lägger stor vikt vid!

Vi vill ge dig möjlighet att välja det som är bäst för dig!

Det som är absolut bäst är inte nödvändigtvis det som passar dig bäst alla gånger, det tycker vi på Test.se att det är viktigt att komma ihåg. Ibland är det den dyraste maskinen som är den absolut bästa, men det betyder för den sakens skull inte att du har behov av allt den har att erbjuda! Därför försöker vi i den mån det går alltid att utse ett "Bästa budgetalternativ" också, så att du lättare ska kunna hitta det som passar både ditt behov och din plånbok! På samma sätt utser vi ibland "Bästa premium" eller annan relevant kategori. Ditt behov är det som i första hand ska styra vad du köper, därför vill vi vara så vägledande som möjligt på dina villkor.

Annonser och samarbeten

Många av de länkar vi har här på Test.se är annonslänkar, vilket innebär att om du hittar det du söker här hos oss och klickar dig vidare till en butik för att genomföra ett köp så får vi ibland en ersättning från butiken. Vi har också ett samarbete med Prisjakt som gör det enkelt för dig som konsument att jämföra priser och hitta återförsäljare! Det händer att vi har annonser på sidan, men dessa styr aldrig över resten av innehållet och/eller testvinnare.

Synas på Test.se

Nå ut till tusentals besökare varje vecka! På Test.se erbjuder vi bland annat displayannonsering. Det kan vara för dig som tillverkare som vill visa upp en ny produkt eller att ni är en butikskedja som har ett bra erbjudande till våra besökare. Det finns möjlighet att synas på hela sajten eller på utvalda sidor.

Rangordningen av produkter och vår rekommendation i varje kategori utses oberoende av våra redaktörer.

Kontakta oss

Har du frågor, synpunkter eller saknar du ett test du vill att vi tar med är du välkommen att höra av dig till oss.