VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss


Innehåll
FILTER
Ändrad 2 Juli 2024

Därför ska du välja Chilimobil – jämför alla abonnemang

Hos uppstickaren Chilimobil har alla abonnemang fri surf – här kan du se och jämföra alla deras mobilabonnemang. Du hittar också deras bästa abonnemang för student och senior.

Visar 1 abonnemang
0 GB
Typ av abonnemangAntal surfhastigheter: 4
chilimobil Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s

chilimobil abonnemang

Om Chilimobil

Chilimobil är en av de nyaste mobiloperatörerna på marknaden, och startade sin verksamhet år 2020 med målet att vara en helt digital operatör som erbjuder abonnemang utan krångel. Innan starten i Sverige hade Chilimobil funnits i Norge ett antal år, där de lyckats utmana de största operatörerna.

Unikt med Chilimobil är att de var först i Sverige med att ta bort abonnemang med begränsade surfmängder. Istället erbjuder man sedan 2022 endast abonnemang med fri surf, och här väljer du istället vilken surfhastighet du vill ha. Du hittar även mobila bredband hos Chilimobil.

Vilka abonnemang erbjuder Chilimobil?

Som tidigare nämnt har Chilimobil inga surfpotter i sina abonnemang, utan du väljer istället surfhastighet – från 3 Mbit/s till Full Fart med 5G. Förutom standardabonnemangen har Chlimobil också särskilda abonnemang för såväl student som pensionär. Dessutom har man numera även företagsabonnemang i sitt erbjudande. Alla specialabonnemang har, precis som de vanliga abonnemangen, fri surf. Ta gärna en titt på de olika varianterna genom att följa länkarna nedan.

Vill du jämföra alla företagsabonnemang? Ta en titt på vår särskilda sida för just företagsabonnemang.

Så mycket kostar Chilimobils abonnemang

Kostnaden för Chilimobils abonnemang varierar naturligtvis beroende på vilken surfhastighet du väljer. Deras billigaste abonnemang kostar drygt en hundralapp i månaden – dock får du endast en hastighet på 3 Mbit/s om du väljer detta alternativ, vilket är en surfhastighet som är för låg för dig som exempelvis vill kunna streama musik och video.

För abonnemangen med högre hastighet får du vara beredd att betala någonstans mellan 300 och 400 kronor. Fundera på hur och när du använder din mobiltelefon för att hitta det bästa alternativet! Oavsett vilket mobilabonnemang du väljer hos Chilimobil får du normalt sett ett rabatterat pris under de första månaderna.

Vilket nät tillhör Chilimobil?

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. Chilimobil är en del av Tres nät.

Har Chilimobil bindningstid på sina abonnemang?

Nej, hos Chilimobil finns det inga bindningstid på abonnemangen. Tanken är att det ska vara enkelt att avsluta sitt abonnemang om man önskar, och du har max en månads uppsägningstid beroende på när i månaden du säger upp ditt abonnemang. 

Tillbaka till början


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • Chilimobil tillhör huvudoperatören Tres mobilnät.
  • Hos Chilimobil hittar du en rad olika abonnemang, såväl traditionella som specialabonnemang. Unikt med Chilimobil är att alla deras mobilabonnemang har en obegränsad surfmängd.
  • Nej, i dagsläget erbjuder Chilimobil inte möjligheten att köpa en mobiltelefon samtidigt som du tecknar ett abonnemang.
Innehållsförteckning