HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Därför ska du välja Chilimobil – jämför alla abonnemang

tjänster uppdaterad 20:e Februari, 2024

Hos uppstickaren Chilimobil har alla abonnemang fri surf – här kan du se och jämföra alla deras mobilabonnemang. Du hittar också deras bästa abonnemang för student och senior.


Mobilnät: 3
Utan bindningstid
Obegr.
Populärt hos Chilimobil
Fria samtal och SMS/MMS
Obegränsad surf
Ingen bindningstid
Viaplay två månader kostnadsfritt
Obegr.

Surfmängd

Chili Obegränsat

249
kr/mån
Gäller första 3 månaderna, därefter 299 kr/mån.

Mobilnät: 3
Utan bindningstid
Obegr.
Populärt hos Chilimobil
Fria samtal och SMS/MMS
Obegränsad surf
Ingen bindningstid
Viaplay två månader kostnadsfritt
Obegr.

Surfmängd

55+ Chili (10 mbit/s)

139
kr/mån
Gäller första 3 månaderna, därefter 279 kr/mån.

Mobilnät: 3
Utan bindningstid
Obegr.
Populärt hos Chilimobil
Fria samtal och SMS/MMS
Obegränsad surf
Ingen bindningstid
Viaplay två månader kostnadsfritt
Obegr.

Surfmängd

Student Chili (10 mbit/s)

249
kr/mån
Gäller första 3 månaderna, därefter 279 kr/mån.

Frågor & svar

Vilken mobiloperatör är bäst?

Det är svårt att svara på vilken mobiloperatör som är bäst, eftersom det beror mycket på vad du värderar som användare. Behöver du exempelvis mycket surf, har du ofta problem med täckningen eller vill du ha möjlighet att gå till en fysisk butik och ställa frågor kring ditt mobilabonnemang? Använd gärna vår sammanställning där vi jämför alla mobilabonnemang på marknaden, för att du enklast ska hitta det bästa mobilabonnemanget för just dig.

Vilket mobilabonnemang har bäst täckning?

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. När det gäller bäst täckning har Telia har fått högsta betyg av mätningsföretaget P3 Connect Mobile Benchmark. På andra plats hamnar Tele2.

Hur mycket surf behöver jag?

Om du har wifi hemma och på jobbet behöver du inte speciellt mycket surf, då kan ett mobilabonnemang med 3-8 GB räcka gott och väl. Men är du ofta iväg där du inte har tillgång till wifi kan ett abonnemang med mycket surf eller fri surf vara ett bra alternativ.

Vilket är det billigaste mobilabonnemanget?

De billigaste mobilabonnemangen hittar du i stort sett alltid om du väljer att teckna abonnemang hos någon av lågprisoperatörerna som exempelvis Fello, Vimla eller Hallon.

chilimobil abonnemang

Om Chilimobil

Chilimobil är en av de nyaste mobiloperatörerna på marknaden, och startade sin verksamhet år 2020 med målet att vara en helt digital operatör som erbjuder abonnemang utan krångel. Innan starten i Sverige hade Chilimobil funnits i Norge ett antal år, där de lyckats utmana de största operatörerna.

Unikt med Chilimobil är att de var först i Sverige med att ta bort abonnemang med begränsade surfmängder. Istället erbjuder man sedan 2022 endast abonnemang med fri surf, och här väljer du istället vilken surfhastighet du vill ha. Du hittar även mobila bredband hos Chilimobil.

Vilka abonnemang erbjuder Chilimobil?

Som tidigare nämnt har Chilimobil inga surfpotter i sina abonnemang, utan du väljer istället surfhastighet – från 1 Mbit/s till Full Fart med 5G. Förutom standardabonnemangen har Chlimobil också särskilda abonnemang för såväl student som pensionär. Dessutom har man numera även företagsabonnemang i sitt erbjudande. Alla specialabonnemang har, precis som de vanliga abonnemangen, fri surf. Ta gärna en titt på de olika varianterna genom att följa länkarna nedan.

Vill du jämföra alla företagsabonnemang? Ta en titt på vår särskilda sida för just företagsabonnemang.

Så mycket kostar Chilimobils abonnemang

Kostnaden för Chilimobils abonnemang varierar naturligtvis beroende på vilken surfhastighet du väljer. Deras billigaste abonnemang kostar drygt en hundralapp i månaden – dock får du endast en hastighet på 1 Mbit/s om du väljer detta alternativ, vilket är en surfhastighet som är för låg för dig som exempelvis vill kunna streama musik och video.

För abonnemangen med högre hastighet får du vara beredd att betala någonstans mellan 300 och 400 kronor. Fundera på hur och när du använder din mobiltelefon för att hitta det bästa alternativet! Oavsett vilket mobilabonnemang du väljer hos Chilimobil får du normalt sett ett rabatterat pris under de första månaderna.

Vilket nät tillhör Chilimobil?

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. Chilimobil är en del av Tres nät.

Har Chilimobil bindningstid på sina abonnemang?

Nej, hos Chilimobil finns det inga bindningstid på abonnemangen. Tanken är att det ska vara enkelt att avsluta sitt abonnemang om man önskar, och du har max en månads uppsägningstid beroende på när i månaden du säger upp ditt abonnemang. 

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.