VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss


Innehåll
FILTER
Ändrad 2 Juli 2024

Därför ska du välja Comviq – jämför alla abonnemang

Comviq är en av landets största och mest väletablerade operatörer – här kan du se och jämföra alla deras abonnemang. Se även abonnemang för ungdom/student och senior.

Visar 5 abonnemang
0 GB
Typ av abonnemangcomviq Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
comviq Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
comviq Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
comviq Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
comviq Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s

abonnemang comviq

Om Comviq

Comviq har funnits på marknaden sedan 1980-talet och har historiskt sett varit en av de största mobiloperatörerna i landet. Man var bland annat först i Sverige med att introducera kontantkort. År 1997 slogs Comviq ihop med Tele2 – även om båda varumärkena fortfarande kvarstår som egna.

På många sätt var Comviq den första lågprisoperatören på marknaden, och man har bland annat valt bort fysiska butiker för att hålla priserna nere. Hos Comviq hittar du i dag en mängd olika mobilabonnemang, och man säljer även kontantkort, mobiltelefoner, bredband och smartwatches.

Vilka abonnemang erbjuder Comviq?

Hos Comviq hittar du en mängd olika mobilabonnemang för att det ska finnas någonting som passar för alla. I de minsta abonnemangen ingår tre GB surf, medan de mest generösa bjuder på 200 GB. Oavsett vilket abonnemang du väljer får du fria samtal och sms.

Förutom traditionella mobilabonnemang har även Comviq flera olika specialabonnemang. I listningen nedan hittar du deras abonnemang för senior, ungdom, student och familj – följ gärna länkarna för att komma direkt till respektive abonnemangskategori hos Comviq.

Vill du jämföra alla familjeabonnemang? Ta en titt på vår särskilda sida för just familjeabonnemang.

Skaffa abonnemang med mobil hos Comviq

Om du är intresserad av att köpa en mobil samtidigt som du tecknar ditt abonnemang är det möjligt hos Comviq. Här hittar du alternativ från såväl Samsung som iPhone, tillsammans med flera andra varumärken. Precis som bland abonnemangen finns det också särskilda alternativ för 55+ och student.

Comviqs täckning – tillhör Tele2s nät

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. Bäst täckning har enligt undersökningar Telia – därefter kommer Tele2s nät där Comviq ingår. Med andra ord kan du med ett abonnemang hos Comviq räkna med att ha bra täckning i så gott som hela landet. Lokala avvikelser kan dock alltid förekomma, exempelvis på grund av geografiska förhållanden.

Har Comviq uppsägningstid på sina abonnemang?

Nej, på Comviqs mobilabonnemang finns det ingen uppsägningstid. Om du har köpt en telefon som du har valt att delbetala i 24 månader är du dock bunden till att betala hela kostnaden, även om du skulle välja att avsluta abonnemanget tidigare. 

Tillbaka till början


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • Comviq är en del av Tele2s nät, vilket är det nät som har näst bäst täckning i landet efter Telia.
  • Förutom traditionella abonnemang har Comviq även en rad olika specialabonnemang – exempelvis för senior/pensionär. Hos Comviq hittar du flera abonnemang för 55+ med varierande surfmängd.
  • Ja, hos Comviq kan du kombinera ett mobilabonnemang med en mängd olika telefoner från exempelvis iPhone, Samsung eller Google Pixel.
Innehållsförteckning