VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss


Innehåll
FILTER
Ändrad 3 Juni 2024

Därför ska du välja Halebop – jämför alla abonnemang

Med bra täckning och support dygnet runt erbjuder Halebop omtyckta mobilabonnemang. Här kan du jämföra alla deras abonnemang, inklusive studentabonnemang.

Visar 4 abonnemang
0 GB
Typ av abonnemanghalebop Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
halebop Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
halebop Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
halebop Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s

halebop abonnemang

Om Halebop

Halebop är en väletablerad mobiloperatör som har funnits på marknaden i över 20 år. Under de första åren var man en renodlad kontantkortsoperatör, men sedan 2007 kan Halebop även erbjuda mobilabonnemang.

Halebop beskriver sig själva som den schyssta mobiloperatören, och har också mycket nöjda kunder enligt Svenskt kvalitetsindex. Marknadsundersökningen har genomförts under 15 år, och Halebop har hamnat högst upp på prispallen hela tolv gånger.

Vilka abonnemang erbjuder Halebop?

I Halebops erbjudande finns ett antal olika mobilabonnemang för att det ska finnas någonting som passar för de flesta. Gemensamt för samtliga abonnemang är att det ingår fria samtal/sms, 5G och att du har tillgång till chattsupport dygnet runt. I de minsta abonnemangen hos Halebop ingår tre GB surf, medan det mest generösa erbjudandet innehåller 100 GB.

Förutom vanliga mobilabonnemang erbjuder även Halebop studentabonnemang i ett par olika varianter. Du har också möjlighet att köpa en ny mobiltelefon samtidigt som du tecknar ett abonnemang hos dem. Följ gärna länkarna nedan för att komma direkt till Halebops studenterbjudande respektive deras senaste utbud av mobiltelefon med abonnemang.

Vad kostar Halebops abonnemang?

Priset för ett abonnemang hos Halebop varierar naturligtvis beroende på vilken variant du väljer. För det billigaste alternativet får du räkna med en månadskostnad på ungefär 150 kronor, medan det dyraste ligger runt 400 kronor. Fundera på hur och när du använder din mobiltelefon för att hitta rätt surfmängd för just din situation.

Täckning hos Halebop – tillhör Telias nät

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. Bäst täckning har enligt undersökningar Telia, vilket också är nätet där Halebop är verksamma. Om du skaffar ett abonnemang hos Halebop kan du med andra ord räkna med bra täckning i stort sett oavsett var i landet du befinner dig. Tänk dock på att lokala avvikelser alltid kan förekomma, oberoende av vilken operatör du väljer.

Erbjuder Halebop särskilda abonnemang för senior/pensionär?

Nej, i dagsläget finns det inga specialabonnemang för senior/pensionär i Halebops utbud. 

Tillbaka till början


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • Halebop är en del av Telias nät, vilket är det nät som i jämförande mätningar har bäst täckning i landet.
  • Nej, i dagsläget erbjuder Halebop inga särskilda seniorabonnemang.
  • Hos Halebop finns ett brett utbud av mobilabonnemang, och därmed variation i priserna. För de billigaste abonnemangen får du betala någonstans mellan 100 och 200 kronor i månaden, medan de dyraste hamnar på mellan 400 och 500 kronor. Fundera på hur mycket surf du behöver när du väljer abonnemang.
Innehållsförteckning