HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Därför ska du välja Telenor – jämför alla abonnemang

tjänster uppdaterad 20:e Februari, 2024

Telenor är en av de mest populära mobiloperatörerna på marknaden. Här kan du läsa mer om alla deras abonnemangsformer, inklusive abonnemang för familj och företag.

Visa Telenors abonnemang med mobiltelefon


Mobilnät: Telenor
Utan bindningstid
5GB
Fria samtal och SMS/MMS
Samla familjen i ett abonnemang
Surfa som hemma i 41 länder
5GB

Surfmängd

Telenor 5 GB

229
kr/mån

Mobilnät: Telenor
Utan bindningstid
15GB
Populärt hos Telenor
Fria samtal och SMS/MMS
Samla familjen i ett abonnemang
Surfa som hemma i 41 länder
15GB

Surfmängd

Telenor 15 GB

299
kr/mån

Mobilnät: Telenor
Utan bindningstid
35GB
Fria samtal och SMS/MMS
Samla familjen i ett abonnemang
Surfa som hemma i 41 länder
35GB

Surfmängd

Telenor 35 GB

399
kr/mån

Mobilnät: Telenor
Utan bindningstid
Obegr.
Fria samtal och SMS/MMS
Obegränsad surf
Samla familjen i ett abonnemang
Surfa som hemma i 41 länder
Obegr.

Surfmängd

Telenor Obegränsat

499
kr/mån

Frågor & svar

Vilken mobiloperatör är bäst?

Det är svårt att svara på vilken mobiloperatör som är bäst, eftersom det beror mycket på vad du värderar som användare. Behöver du exempelvis mycket surf, har du ofta problem med täckningen eller vill du ha möjlighet att gå till en fysisk butik och ställa frågor kring ditt mobilabonnemang? Använd gärna vår sammanställning där vi jämför alla mobilabonnemang på marknaden, för att du enklast ska hitta det bästa mobilabonnemanget för just dig.

Vilket mobilabonnemang har bäst täckning?

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. När det gäller bäst täckning har Telia har fått högsta betyg av mätningsföretaget P3 Connect Mobile Benchmark. På andra plats hamnar Tele2.

Hur mycket surf behöver jag?

Om du har wifi hemma och på jobbet behöver du inte speciellt mycket surf, då kan ett mobilabonnemang med 3-8 GB räcka gott och väl. Men är du ofta iväg där du inte har tillgång till wifi kan ett abonnemang med mycket surf eller fri surf vara ett bra alternativ.

Vilket är det billigaste mobilabonnemanget?

De billigaste mobilabonnemangen hittar du i stort sett alltid om du väljer att teckna abonnemang hos någon av lågprisoperatörerna som exempelvis Fello, Vimla eller Hallon.

abonnemang telenor

Om Telenor

Telenor är en av de största mobiloperatörerna på marknaden, och har funnits i Sverige sedan början av 2000-talet. Operatören är en av huvudaktörerna på marknaden, och har ett eget nät där även lågprisoperatören Vimla är verksam.

Hos Telenor hittar du i dag allt från mobilabonnemang och kontantkort till mobiler, surfplattor och bredband. Operatören erbjuder bra täckning, i stort sett oavsett var du befinner dig i landet.

Vilka abonnemang erbjuder Telenor?

Hos Telenor hittar du en rad olika abonnemang med varierande villkor och surfmängd för att det ska finnas någonting som passar för alla. Här finns alternativ från fem GB surf upp till abonnemang där du surfar fritt till en fast summa.

Förutom traditionella mobilabonnemang erbjuder Telenor också särskilda abonnemangsformer för såväl familj som företag. Om du är intresserad av att lära dig mer kan du följa länkarna nedan och komma direkt till Telenors egna sidor om respektive abonnemangsform.

Vill du jämföra alla företagsabonnemang? Ta en titt på vår särskilda sida för just företagsabonnemang.

Vad kostar ett abonnemang hos Telenor?

Vad du får betala för ett abonnemang hos Telenor varierar naturligtvis beroende på vilket alternativ du väljer. Det billigaste alternativet innehåller i dag fem GB – en surfmängd som kan vara fullt tillräckligt för dig som inte är en storsurfare och/eller ofta har tillgång till wifi. För ett sådant abonnemang får du vara beredd att betala drygt ett par hundralappar.

Om du istället vill ha en större surfpott, eller till och med obegränsad surf, får du istället räkna med att lägga 400-500 kronor i månaden för ditt abonnemang. Fundera på hur och när du använder din mobiltelefon för att hitta det bästa abonnemanget för just din situation.

Så funkar täckningen hos Telenor

Det finns fyra mobilnät i Sverige; Telia, Tele2, Telenor och Tre. När det gäller Telenor kan man erbjuda bra täckning i så gott som hela landet. Tänk dock på att det alltid kan förekomma lokala avvikelser.

Köpa telefon med mobilabonnemang

För dig som är intresserad av att köpa en ny mobiltelefon tillsammans med ditt abonnemang finns detta alternativ hos Telenor – oavsett om du vill ha en iPhone, Samsung eller något annat varumärke. Genom att följa länken nedan kommer du direkt till Telenors sida för mobiltelefoner där du kan se alla deras tillgängliga erbjudanden just nu.

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.