VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss


Innehåll
FILTER
Ändrad 2 Juli 2024

Därför ska du välja Tellus – jämför alla abonnemang

Tellus erbjuder en bredd av abonnemang, och här är det lätt att bli kund. Hos Tellus finns det även särskild rabatt för dig som är senior/pensionär. Ta en titt på alla abonnemang som Tellus erbjuder i vår sammanställning nedan.

Visar 4 abonnemang
0 GB
Typ av abonnemangtellus Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
tellus Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
tellus Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s
tellus Logo
Surfhastighet upp till 100 Mbit/s

abonnemang tellus

Om Tellus

Tellus Mobil grundades i början av 2000-talet och erbjuder i dag både mobilabonnemang och mobilt bredband. Här lägger man stort fokus på att erbjuda bra kundservice, och till skillnad från en del andra konkurrenter har man valt att behålla support via telefon istället för bara online. Tellus har också valt bort såväl bindnings- som uppsägningstider.

På Tellus har man ett stort fokus på miljön, och samarbetar med organisationer som Vi-Skogen och Håll Sverige Rent. Varje gång Tellus får en ny kund skänker de till ett välgörande ändamål, och du får själv välja vad dina pengar ska gå till.

Vilka abonnemang erbjuder Tellus?

Hos Tellus hittar du en rad olika abonnemang, beroende på hur stor surfmängd du är intresserad av. Bland de mest populära alternativen finns abonnemang som innehåller mellan fem och 100 GB. I dessa abonnemang ingår också fria samtal, sms och mms. Fundera på hur och när du använder din mobiltelefon för att hitta det bästa alternativet för just din situation.

Förutom de traditionella mobilabonnemangen hittar du såväl seniorabonnemang som familjeabonnemang hos Tellus. Här får du specialerbjudanden och bättre priser antingen om du är 55+ eller om du tecknar ett abonnemang tillsammans med flera andra personer. Genom att följa länkarna nedan kommer du direkt till Tellus sida för respektive abonnemangstyp.

Vill du jämföra alla familjeabonnemang? Ta en titt på vår särskilda sida för just familjeabonnemang.

Vad kostar ett abonnemang hos Tellus?

De billigaste abonnemangen hos Tellus kostar under 100 kronor per månad. I dessa varianter ingår dock endast någon enstaka GB surf, och du får också betala en viss kostnad för samtal och sms.

De lite mer populära alternativen är istället att välja något av Tellus abonnemang som innehåller mellan fem och 100 GB – här får du betala från cirka 150 kronor till 350 kronor beroende på vilket alternativ du väljer. Oavsett vilket abonnemang du tecknar får du normalt sett rabatterat pris under den första månaden.

Så funkar täckningen hos Tellus – använder Tele2s nät

I Sverige finns det fyra olika mobilnät – Telia, Tele2, Telenor och Tre. Näst bäst betyg i mätningar har Tele2s nät fått, och här ingår även Tellus.

Erbjuder Tellus e-sim?

Ja, om du har ett abonnemang hos Tellus är det möjligt att skaffa e-sim till din telefon, så länge den har stöd för detta. 

Tillbaka till början


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • Tellus är en del av Tele2s nät, vilket är det nät som har näst bäst täckning i landet efter Telia.
  • Priserna för abonnemang hos Tellus varierar beroende på hur mycket surfmängd du vill ha – de billigaste ligger kring hundralappen men då ingår endast en liten surfmängd. Tellus har också särskild rabatt för dig som är pensionär eller för dig som tecknar familjeabonnemang.
Innehållsförteckning