VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss


Innehåll
FILTER
Ändrad 3 Juni 2024

Därför ska du välja Vimla – jämför alla abonnemang

Är du ute efter ett problemfritt mobilabonnemang som dessutom är prisvärt? Ta en titt på lågprisoperatören Vimlas mobilabonnemang – här hittar du abonnemang för såväl senior som barn och student.

Visar 6 abonnemang
0 GB
Typ av abonnemangTest.se rekommenderar
vimla Logo
Surfhastighet upp till 150 Mbit/s
vimla Logo
Surfhastighet upp till 150 Mbit/s
vimla Logo
Surfhastighet upp till 150 Mbit/s
vimla Logo
Surfhastighet upp till 150 Mbit/s
vimla Logo
Surfhastighet upp till 300 Mbit/s
vimla Logo
Surfhastighet upp till 300 Mbit/s

vimla abonnemang

Om Vimla

På marknaden för mobilabonnemang finns det en rad uppstickare som genom att erbjuda låga priser tar mer och mer plats bland användarna. En av dessa är Vimla, lågprisoperatören som startade sin verksamhet år 2014 och som i dag kan erbjuda en mängd olika prisvärda abonnemang. Vimla är generellt sett väldigt omtyckt bland sina användare – något som visade sig när de 2022 hade Sveriges nöjdaste kunder bland mobiloperatörerna enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Hur kan då Vimla erbjuda så låga priser? En anledning är att operatören inte erbjuder några fysiska butiker. De har dessutom inte någon telefonsupport, utan endast support via mail och chatt för dig som har frågor eller funderingar kring ditt abonnemang. Vimla erbjuder inte heller några abonnemang för företag, utan riktar sig endast till privatpersoner.

Vilka abonnemang erbjuder Vimla?

Hos Vimla finns det abonnemang för de flesta, oavsett vilken typ av användare du är. Självklart finns här en rad olika klassiska mobilabonnemang, där det som skiljer varianterna åt är surfmängden. Dessutom erbjuder Vimla flera populära specialabonnemang – genom att följa länkarna nedan kommer du direkt till respektive abonnemangskategori och kan hitta det bästa abonnemanget för just dig.

Vad kostar ett abonnemang hos Vimla?

Kostnaden för ett abonnemang hos Vimla varierar naturligtvis beroende på vilken abonnemangsform du väljer. För de billigaste abonnemangen får du vanligtvis betala cirka 100 kronor i månaden – tänk dock på att dessa mobilabonnemang endast innefattar en liten surfmängd som kanske inte är tillräcklig för dina behov.

Bland Vimlas abonnemang hittar du surfmängder mellan fyra och 100 GB, för att det ska finnas någonting som passar för alla. För abonnemangen med en lite större mängd surf får du vara beredd att betala några hundralappar per månad. Oavsett vilket av Vimlas abonnemang du väljer får du vanligtvis ett rabatterat pris under de första månaderna.

Spara surf hos Vimla

En fördel hos Vimla jämfört med många andra mobiloperatörer är att du har möjlighet att spara ovanligt mycket surf – här får du nämligen spara upp till 100 GB. Detta är bland annat fördelaktigt för dig som använder olika mycket surf olika månader.

Så funkar täckningen – använder Telenors nät

Vimla tillhör Telenors nät, och kan därför erbjuda bra täckning i större delarna av landet. Liksom för alla andra mobiloperatörer kan det dock finnas vissa lokala skillnader.

Säljer Vimla abonnemang med telefon?

I dagsläget erbjuder Vimla inga abonnemang där en ny mobiltelefon ingår. Däremot säljer de begagnade mobiler som du har möjlighet att köpa tillsammans med ditt abonnemang – ta en titt på Vimlas hemsida för att se om det finns något intressant i lager just nu. 

Tillbaka till början


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • Vimla tillhör Telenors nät, och kan erbjuda bra täckning i stora delar av landet.
  • Nej, Vimla har inte företagsabonnemang i sitt erbjudande.
  • I nuläget erbjuder Vimla inga abonnemang där en ny mobiltelefon ingår. Däremot finns möjligheten att köpa en begagnad mobil – ta en titt på deras hemsida för att se vilka erbjudanden som finns just nu.
Innehållsförteckning