VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss


Innehåll
FILTER
Ändrad 2 Juli 2024

Jämför och hitta det bästa abonnemanget med iPhone 2024

Vi har jämfört alla svenska mobiloperatörer i ett enda stort test för att du ska kunna hitta det abonnemang med iPhone som passar dig bäst. Filtrera enkelt mellan olika modeller för att hitta alla tillgängliga erbjudanden.

Visar 24 abonnemang
0 GB
Typ av abonnemangDubbel surf!
hallon Logo
iPhone 15
halebop Logo
iPhone 15
Dubbel surf!
hallon Logo
iPhone 15
tre Logo
iPhone 15
comviq Logo
iPhone 15
halebop Logo
iPhone 15
tre Logo
iPhone 15
halebop Logo
iPhone 15
comviq Logo
iPhone 15
telenor Logo
iPhone 15
halebop Logo
iPhone 15
telia Logo
iPhone 15
tele2 Logo
iPhone 15
Dubbel surf!
hallon Logo
iPhone 15
tele2 Logo
iPhone 15

iphone abonnemang

Hitta det bästa mobilabonnemanget med iPhone

Om man vill komma ner i pris när det är dags att köpa en ny mobiltelefon kan det ofta vara värt att undersöka vad kostnaden blir för mobilen om man köper den tillsammans med ett abonnemang. Inte sällan kan man komma undan billigare!

Vilka modeller kan man kombinera med olika abonnemang?

Det finns många olika kombinationer att välja på om du vill köpa en iPhone tillsammans med ett mobilabonnemang. Ett tips är att jämföra de olika varianterna när det gäller exempelvis surfmängd, minnesstorlek och pris för att hitta det som passar dig bäst.

Här följer en lista på de olika modellerna tillsammans med de operatörer som erbjuder abonnemang med just dessa telefoner.

  • iPhone 14: Hallon, Halebop, Tre, Comviq, Telenor, Tele 2, Telia
  • iPhone SE 2022: Hallon, Halebop, Tre, Comviq, Telenor, Tele 2, Telia
  • iPhone 15: Hallon, Halebop, Tre, Comviq, Telenor, Tele 2, Telia
  • iPhone 15 Plus: Hallon, Halebop, Tre, Comviq, Telenor, Tele 2, Telia
  • iPhone 15 Pro: Hallon, Halebop, Tre, Comviq, Telenor, Tele 2, Telia
  • iPhone 15 Pro Max: Halebop, Tre, Comviq, Telenor, Tele 2, Telia

Vilket är det billigaste abonnemanget med iPhone?

Vilket alternativ som blir billigast beror helt på vilka önskemål du som konsument har. Ett förslag kan vara att först bestämma dig för vilken iPhone-modell du vill ha. Sedan kan du jämföra de olika operatörernas erbjudanden utifrån allt från surfmängd till minnesstorlek, och se vilket alternativ som blir mest prisvärt för just dig.

Övrig information – bra att veta

Täckning

Att ha bra täckning är avgörande för vårt mobilanvändande. I Sverige finns fyra mobilnät; Telia, Tele 2, Telenor och Tre. Telia har fått högsta betyg av mätningsföretaget P3, och på andra plats kommer Tele 2. Mobiloperatörerna prioriterar tätbefolkade områden i Sverige. Det innebär att täckningen kan vara sämre i glesbefolkade områden, till exempel i Norrland.

Vilken operatör ingår i vilket nät?

Flera operatörer ingår i de stora mobiloperatörernas nät; exempelvis ingår Comviq i Tele 2’s nät och Halebop i Telias nät. Detta innebär i teorin att täckningen ska vara likadan hos alla de mobiloperatörer som ingår i samma nät. Redaktionen på test.se har kontaktat Telia, Tele 2, Telenor och Tre för att höra om det ändå finns någon typ av prioritering när det gäller täckning. Svaret vi har fått är att det generellt sett ska vara samma, men att det exempelvis vid större evenemang kan förekomma prioritering på huvudoperatörernas nät.

Familjeabonnemang

Om du väljer ett familjeabonnemang har du möjligheten att samla flera personer i ett och samma abonnemang. Alla de som ingår i abonnemanget delar på surfen, och hela kostnaden samlas på en faktura. Familjeabonnemang är inte bara för familjer, utan kan också vara ett bra alternativ exempelvis för ett kompisgäng. Ju fler ni är som är anslutna till familjeabonnemanget – desto billigare blir det. Läs mer och jämför bland familjeabonnemang

Premiär för iPhone 15

Sin vana trogen släppte iPhone nya modeller under hösten 2023. Denna gång erbjuder man iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max. 

Tillbaka till början


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • Att svara på vilket som är det bästa abonnemanget är svårt eftersom det beror på vad du värderar som användare. Ta gärna en titt på vår jämförelse ovan där du enkelt kan filtrera efter just dina önskemål.
  • Lägst pris på abonnemang med iPhone hittar du om du väljer en av SE-modellerna. Oavsett vilken av modellerna du är intresserad av kan du välja denna i vår filtrering och sortera resultatet på pris för att hitta det billigaste abonnemanget just nu.
Innehållsförteckning