VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 6 December 2023
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Vakuumförpackaren som är bäst i test 2024

Att vakuumförpacka mat har blivit allt mer populärt och används bland annat när du lagar mat med en sous vide, men också för att förlänga matens livslängd upp till fem gånger så länge. Vi ger dig vakuumförpackare som är bäst i test och bra tips inför ditt köp. Den har en integrerad skäranordning och inbyggd förvaring av plastrullar.

 • Storlek
 • Antal förseglingslägen
 • Tillbehör som följer med
 • Övriga egenskaper
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
FoodSaver
FoodSaver V-2860 Vakuumförpackare
FoodSaver FoodSaver V-2860 Vakuumförpackare - Test
Bäst i test
FoodSaver
FoodSaver V-2860 Vakuumförpackare
Kompakt vakuumförpackare med tre olika vakuumlägen.
Testvinnare hos Kockhuset.se 2023.
Tredje plats på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Tredje plats på test hos Pricerunner 2022.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Prisjakt.
Storlek: L 42,8 x B 29 x H 11 cm.
Tre förseglingslägen.
Vakuumtryck: 0,5 bar.
Tillbehör som följer med: 10 påsar, en rulle plast, en burk, slang med munstycke.
Integrerad skäranordning.
Inbyggd förvaring av plastrullar.
Fuktig- och torrmatslägen.
Tillstånd för känsliga livsmedel.
2 års garanti.

FoodSaver är ett varumärke som erbjuder produkter som håller din mat fräsch upp till fem gånger så länge. De har flera olika vakuumförpackare att välja mellan så att du hittar en som passar dig. Alla maskinerna håller en hög kapacitet, är smidiga och har en nytänkande design.

Vi har utsett Foodsaver V2860 till den vakuumförpackare som är bäst i test. Den blev testvinnare hos Kockhuset.se och beskrivs som en riktigt bra maskin som gör att du kan förpacka både saftigare mat, ägg och mer ömtåliga varor som chips. Vakuumförpackaren kom på tredje plats på test hos Bäst-i-test.se som gav den betyget 4,5 av 5. Enligt dem har den en utmärkt förpackningskvalitet och är både lätt att använda och rengöra. Hos Pricerunner fick den också fint omdöme och kom på tredje plats. Enligt deras recension är vakuumförpackaren lättanvänd, kraftfull och effektiv.

Med den här kompakta vakuumförpackaren håller du maten färsk länge och den behåller även sin smak. Den har en bra förpackningskvalitet och lämnar inga luftfickor kvar. Maskinen är i storleken L 42,8 x B 29 x H 11 centimeter och är av rostfritt stål. Du kan välja mellan två hastighetsinställningar och vakuumpuls för att få en maximal kontroll när du vakuumar maten. Den har tre olika vakuumlägen – ett för vanlig vakuumförsegling, ett för mat med mycket vätska och ett för endast försegling.

Vakuumförpackaren har flera smarta funktioner, som förloppsindikator som visar hur långt du har kört och en bra handsfreefunktion. Den kommer med en inbyggd förvaring för plastrulle och skäranordning som gör att du kan anpassa påsens storlek efter innehållet. Förseglingen sker med en bred svetsfog och det går att göra ytterligare en manuell svetsfog vid behov.

Enligt recensioner är vakuumförpackaren lätt att hålla ren och det följer med en droppkopp som är lätt att ta loss och diska ren. I förpackningen följer det med tio påsar, en plastrulle på 28 centimeter, en burk och en slang med munstycke.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa premium Test.se - Bästa premium
FoodSaver
FoodSaver Vakuumförpackare Flow FFS006X
FoodSaver FoodSaver Vakuumförpackare Flow FFS006X - Test
Bästa premium
FoodSaver
FoodSaver Vakuumförpackare Flow FFS006X
Högpresterande vakuumförpackare med hög design för hemmet eller restaurangen.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2023.
Testvinnare hos Prisjakts experter 2023.
Bästa premium på test hos Kockhuset.se 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Storlek: L: 41,3 x 19,7 x 18,4 cm.
Fyra förseglingslägen.
Extra snabb påstillverkning.
Marineringsläge.
Vakuumtryck: 0,67 bar.
Tillbehör som följer med: 9 påsar, en rulle plast.
Integrerad skäranordning.
Inbyggd förvaring av plastrullar.
Tillstånd för känsliga livsmedel.
2 års garanti.

FoodSaver är ett varumärke som erbjuder produkter som håller din mat fräsch upp till fem gånger så länge. De har flera olika vakuumförpackare att välja mellan så att du hittar en som passar dig. Alla maskinerna håller en hög kapacitet, är smidiga och har en nytänkande design.

FoodSaver Flow FFS006X är en vakuumförpackare som vi utsett till bästa premium. Den blev testvinnare hos Prisjakts experter och beskrivs som en stor och avancerad vakuumförpackare.

Den blev bästa premium hos Kockhuset.se och enligt deras testpanel är den en exklusiv och professionell vakuumförpackare som passar lika bra hemma som i restaurangen.

I ett test hos Pricerunner kom den på första plats med toppbetyget 5 av 5. Den beskrivs som en smart och nytänkande vakuumförpackare för den som vill kunna hantera många påsar. Hos Bäst-i-test.se blev den också vinnare och beskrivs som en modell med unik design och hög kapacitet.

Vakuumförpackaren tömmer automatiskt förpackningar på luft och ökar livslängden på maten med fem gånger. Det finns fyra olika vakuumlägen – ett för vanlig vakuumförsegling, ett för mat med mycket vätska, ett för monteringsläge och ett för försegling. För högre kontroll finns även en pulsfunktion. Förslutningsremsan är bred för att ge extra slitstyrka.

Vaakumförpackaren är till skillnad från många andra modeller byggd på höjden vilket gör att den tar liten plats på köksbänken. Den har en inbyggd rullförvaring och integrerad skäranordning så att du kan anpassa påsen efter innehållet. För en enkel rengöring har vakuumförpackaren en praktisk droppbricka som kan diskas i diskmaskin.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa budget Test.se - Bästa budget
OBH Nordica
OBH Nordica Supreme Food Sealer Supreme 7949
Bästa budget
Bästa budget
OBH Nordica
OBH Nordica Supreme Food Sealer Supreme 7949
Prisvärd, användarvänlig och kraftfull vakuumförpackare.
Bra betyg på test hos Kockhuset.se 2023.
Bra betyg på test hos Prisjakts experter 2023.
Bra betyg på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Bästa budget hos Pricerunner 2022.
Testvinnare hos Testfakta 2018.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Storlek: B 43 x D 26 x H 12 cm.
Två förseglingslägen.
Sugkapacitet: 12L/minut.
Anti-krossfunktion.
Automatisk marineringsfunktion.
Skyddar mot frostskador.
Tillbehör som följer med: två rullar plast.
Integrerad skäranordning.
Inbyggd förvaring av plastrullar.

OBH Nordica är ett företag som gör nordisk design och smarta funktioner för matlagning, städning och hårstyling. Deras slogan är ”Designing Good Life” – och syftar på underlätta så att du får tid till något annat.

OBH Nordica Supreme Food Sealer Supreme 7949 är en prisvärd vakuumförpackare i rostfritt stål som vi valt att utse till bästa budget – perfekt till sous vide.

I ett test hos Kockhuset.se kom den på fjärde plats och beskrivs som snabb, effektiv och enkel att använda. Av Prisjakts experter beskrivs vakuumförpackaren som billig, pålitlig och med lyxiga detaljer.

Hos Bäst-i-test.se kom vakuumförpackaren på andra plats och blev bästa budgetvalet med betyget 4 av 5. I ett test hos Pricerunner beskrivs den som en vakuumförpackare av hög kvalitet – till ett mycket bra pris. I ett äldre test hos Testfakta presterade vakuumförpackaren bäst och fick totalbetyget 4,7 av 5 och den klarade att vakuumera alla livsmedel bäst utan anmärkning.

Vakuumförpackaren är kraftfull med en effekt på 130 watt och en hög sugkapacitet på 12L/minut. På bara några minuter kan du marinera både fisk och kött och matvarorna hålls färska fem gånger längre. Påsarna töms effektivt på luft utan att bilda luftfickor.

Du kan vakuumförpacka både torra och våta matvaror och den har både anti-krossfunktion och automatisk marineringsfunktion. Påsarna kan användas i både sjudande vatten och mikrovågsugn. Vakuumförpackaren är enkel att använda och knapparna är lätta att förstå sig på. Den har en integrerad skäranordning som gör det lätt att skära av påsen.

I startpaketet ingår en påsrulle på 3 m x 22 cm och en påsrulle på 3 m x 28 cm. Plastpåserullen förvaras i maskinen. Till skillnad från många andra modeller saknar den här en droppkopp som gör rengöringen lite svårare.

 • Butiker & priser
 • Priser för OBH Nordica - Vacuum Sealer Supreme Vakuumförpackare 130W
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans 1-5 dagar
  • Nordens största näthandelsaktör
   Fri frakt över 500 kr, snabb leverans
  • Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror
   Fri frakt när du hämtar i butik

Bästa billiga Test.se - Bästa billiga
Champion
Champion CHVF410 Vakuumförpackare
Bästa billiga
Bästa billiga
Champion
Champion CHVF410 Vakuumförpackare
En helautomatisk vakuumförpackare med en lägre prislapp.
Testvinnare hos Råd & Rön 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Storlek: H 11 x B 40 x D 19,3 cm.
Tre förseglingslägen.
Sugkapacitet: 20L/minut.
Tillbehör som följer med: en plastrulle 30x300 cm och vakuumslang.
Integrerad skäranordning.
Inbyggd förvaring av plastrullar.

Champion är ett svenskt varumärke inom hemelektronik som grundades 1938. I deras utbud finns ett brett sortiment inom hem och hushåll. Här hittar du populära köksassistenter, slow cooker, sous vide, vattenkokare och äggkokare.

Champion CHVF410 är en prisvärd men helautomatisk och högklassig vakuumförpackare. Den är ett populärt val bland vakuumförpackarna på Prisjakt. I ett test hos Råd & Rön utsågs den till bäst i test med särskilt höga betyg på kvalitetsintrycket. Även vakuumförslutning, hanterbarhet och energiförbrukning fick höga poäng.

Med den här vakuumförpackaren är det lätt att marinera kött och andra livsmedel. Den har en sugkapacitet på 20 L/minut och kan användas både hemma och på restaurang. För att klara en högre belastning har maskinen dubbla pumpar och pulsefunktion som gör att du lättare kan kontrollera förpackningen.

Vakuumförpackaren har en integrerad hållare för plastrullen och inbyggd skärare. Den kommer med en vakuumrulle i storleken 30 x 300 centimeter och en vakuumslang.

 • Butiker & priser
 • Priser för Champion CHVF410 Vakuumförpackare
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Snabba leveranser, hämta utanför butik
   Fri frakt över 300 kr

Bästa för nybörjare Test.se - Bästa för nybörjare
Anova
Anova Precision Vacuum Sealer
Anova Anova Precision Vacuum Sealer - Test
Bästa för nybörjare
Anova
Anova Precision Vacuum Sealer
Vakuumförpackare med en kompakt och stilren design som är lätt att använda.
Tredje plats på test hos Prisjakt Experter 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Storlek: 42,5 x 12,2 x 7,97 cm.
Enkel att använda.
Sugkapacitet: 4L/minut.
Vakuumtryck: 0,5 bar.
Pulsfunktion

Anova är ett amerikanskt varumärke som grundades 2013 och som tillverkar sous vide och vakuumförpackare. 

Anova Precision Vacuum Sealer är en prisvärd vakuumförpackare och en av Anovas billigaste modeller. Den kom på tredje plats på test hos Prisjakt Experter, som beskriver den som billig, liten och lättanvänd. Enligt dem är storleken dess första fördel, men den saknar till exempel plats för rullar och inbyggd skärare som de övriga vinnarna. Därför är det en perfekt vakuumförpackare för nybörjare. Även Anovas plastpåsar säljs för ett lågt pris och känns robusta.

Med den här vakuumförpackaren kan du förvara dina matvaror under längre tid och skyddar till exempel maten mot frostskador. Den är också perfekt när du vill tillaga din mat med en sous vide.

Vakuumförpackaren är lätt att använda och har en pålitlig vakuumförsegling. Den har pulsfunktion som gör det lättare att hantera fuktigt innehåll. En kompakt design gör att den kan förvaras i lådan eller skåpet.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test vakuumförpackare - se bästa vakuumförpackaren.
Laga mat sous vide eller förläng  hållbarheten på din mat genom att vakuumförpacka den med en vakuumförpackare.

Köpguide vakuumförpackare

Vill du förlänga hållbarheten på din mat, undvika frostskador i frysen eller laga mat i en sous vide? Då kan du vakkumförpacka dina livsmedel. Idag är det inte bara jägare och köttproducenter som gör det – utan allt fler har hittat charmen med vakuumpaketerad mat.

Vakuumpaketering gör du lättast med hjälp av en vakuumförpackare. Vad är en vakuumförpackare och hur använder du den? Här ger vi dig fördelarna med en vakuumförpackare och hjälper dig att välja rätt modell.

Vad är en vakuumförpackare?

En vakuumförpackare är en maskin som du vakkumförpackar dina livsmedel med som får dina råvaror att hålla upp till fem gånger så lång tid som normalt. Detta utan att maten förlorar sin smak.

En vakuumförpackare ska:

 • Ha en pump som suger ut luften ordentligt
 • Försegla påsen bra
 • Vara lätt att rengöra
Bäst i test vakuumförpackare - se bästa vakuumförpackaren.
Vakuumförpackaren suger ut syret ur plastpåsen med hjälp av en pump och gör att dina livsmedel håller upp till fem gånger så länge. 

Så fungerar en vakuumförpackare

Vakuumförpackaren suger ut all luft och syre ur påsen med hjälp av en pump, så att livsmedlets smak, konsistens och näringsvärde bevaras. Sedan förseglas påsen med en svetsfog så att det inte blir något läckage.

Du använder dig av plastpåsar som är tjockare än vanliga fryspåsar och som du förseglar i ena änden efter packningen. Det kan även följa med eller köpas till en plastrulle som du själv anpassar längden och förseglar innan du fyller med livsmedel. Kom ihåg att inte fylla påsen för mycket – lämna gärna minst sju centimeter mellan till exempel köttet och påsens öppning. Placera heller aldrig något vasst i påsen för då finns det risk att den går sönder och luft kommer in.

När du ska använda vakuumförpackaren behöver påsen vara ren, torr och fri från veck. Fyll den med innehåll och försegla sedan genom att stänga maskinens lock och trycka på knappen. Det är vanligt att det finns olika inställningar beroende på om innehåller är torrt eller flytande. Sedan sker vakuumpackningen automatiskt.

Tänk på hygienen – tvätta händerna före vakuumförpacknignen

När du vakuumförpackar är det viktigt at du tänker på hygienen så att det inte bildas några bakterier i livsmedlen du ska förpacka. Tvätta både händer och redskap ordentligt innan du börjar.

Fördelar med en vakuumförpackare

Det finns många fördelar med att köpa en vakuumförpackare till hemmet. Här är några av anledningarna!

Maten hålls färsk fem gånger längre

Vakuumförpackaren gör att dina råvaror håller upp till fem gånger så länge. Livsmedlets smak, konsistens och näringsvärde bevaras i vakuumpåsen. När maten förvaras i kylskåp eller frysen kommer den i kontakt med syre som gör att maten ändras. Med en vakuumförpackare tas syret bort. Att ha en vakuumförpackare hemma blir dessutom billigare i längden eftersom du kan köpa mat på kampanj och förvara i kyl eller frys en längre tid.

Skydd mot frostskador i frysen

Genom att vakuumförpacka mat som ska frysas in försvinner risken för frysskador. När du fryser in kött i en vanlig plastpåse kapslas luften in i påsen vilket leder till mikroorganismer som kan leda till att både bakterier och mögel bildas. Förvaras köttet i en vanlig plastpåse får du ett frysskadat kött som håller i max sex månader. Om du istället vakuumförpackar ditt kött håller det i frysen i två till tre år – med samma goda smak som när du frös in det. Samtidigt tar plastpåsarna mindre plats som vakuumpaketerade.

För sous vide-matlagning

Påsarna som du använder till en vakuumförpackare är tjockare än vanliga fryspåsar vilket gör att de är mer hållbara och tål mer. Det gör att du kan tillaga maten direkt i påsen – i ugn eller med en sous vide.

Lättare att marinera råvarorna

Ska du marinera köttet? Det kan du göra på ett mer effektivt sätt med en vakuumförpackare. Porerna i fisken eller köttet öppnas sig och marineringen går snabbare.

Jämför vakuumförpackarens egenskaper

När du ska köpa vakuumförpackare kan du kika på de olika egenskaperna, tillbehören och funktionerna för att välja rätt modell. Här är några saker du kan jämföra.

Inbyggd skärare

Många dyrare och mer avancerade vakuumförpackare kommer med en inbyggd skärare, som underlättar arbetet. Det gör packningen mer effektiv och du behöver inte skära för hand.

Inbyggd förvaring för plasten

Har vakuumförpackaren en inbyggd förvaring för plastrullen underlättar det hanteringen. Du sparar plats och slipper leta efter plasten när de är dags att packa dina livsmedel.

Antal plastpåsar och rullar

Det är vanligt att det följer med plastpåsar och rullar i förpackningen. Dessa kan du sedan rengöra ordentligt och återanvända. När påsarna eller plastrullarna är slut kan du köpa nya – kontrollera bara att du köper rätt modell och storlek som passar till din maskin.

Antal inställningar

Vill du själv kunna styra förseglingen av påsarna ska du välja en vakuumförpackare som har olika inställningar när det kommer till hastighet och vakuumläge. Då kan du till exempel ställa om in det är en torr eller fuktig mat du ska paketera och sedan anpassar sig maskinen efter det. En pulsfunktion ger också en bättre kontroll under packningen.

Vad kan man vakuumförpacka?

Du kan vakuumförpacka många olika livsmedel, som kött, köttfärs, kyckling, fisk, grönsaker och örter. Det går att vakuumförpacka både torra och blöta livsmedel. Vill du kan du förpacka torrvaror som mjöl och kaffe.

Du kan även vakuumförpacka dina hygienartiklar inför en resa så att inget läcker, eller mobiltelefonen om du ska åka båt, sup eller kajak och inte vill att den ska bli blöt. Smycken och bestick håller sig också fina längre om de förvaras i vakuumpåsar.

Bäst i test vakuumförpackare - se bästa vakuumförpackaren.
Du kan vakuumförpacka allt från kött, fisk och kyckling till kaffe och bestick.

Så länge håller vakuumförpackad mat

Mat som är vakuumförpackad håller upp till fem gånger så länge som normalt. Det gör att din mat håller längre både i kyl och frys.

Exempel med vakuumförpackning i frys:

 • Kött: 2-3 år
 • Köttfärs: 1 år
 • Fisk: 2 år
 • Grönsaker: 2-3 år
 • Bröd: 1-3 år

Exempel utan vakuumförpackning i frys:

 • Kött: 6 månader
 • Köttfärs: 4 månader
 • Fisk: 6 månader
 • Grönsaker: 8 månader
 • Bröd: 6-12 månader

Källa: Electrolux Home

Vem ska använda en vakuumförpackare?

Idag är det inte bara jägare eller köttkonsumenter som har behov att vakuumförpacka livsmedel och andra matvaror. Här är några olika målgrupper som kan ha nytta av en vakuumförpackare.

Den som vill att varorna håller längre

Eftersom vakuumförpackad mat håller längre både i kyl och frys kommer du att kunna förvara den längre tid. Perfekt om du till exempel kommer över ett stort parti kött eller köper en större mängd mat på kampanj när du storhandlar. Genom att dela upp maten i flera portioner och sedan vakuumförpacka och lägga i kylen eller frysa in sparar du mycket pengar.

Hemmaodlaren

Det går även att vakuumförpacka ömtåliga livsmedel som frukt och bär. Har du växthus hemma eller odlar mycket i trädgården eller pallkragar kommer du att kunna njuta av frukt, bär, grönsaker och annan odling även på vintern. Genom att vakuumförpacka det du odlat bibehålls smaken.

Den med sommarstuga

Det går även fint att vakuumförpacka torrvaror, som kaffe och mjöl. Lämnar du torrvarorna kvar i sommarstugan på vintern? Då kan du vakuumförpacka dem så håller de sig fräscha ända fram till sommaren igen. Dessutom finns det ingen risk för ovälkomna gäster att komma åt och förstöra dina torrvaror.

Den som vill minska vakuumsvinnet

Idag slängs onödigt mycket mat – dessutom mat som fortfarande är ätbar. Genom att ta tillvara på resterna och vakuumförpacka dessa minskar du både matsvinnet och sparar pengar. Det finns även vakuumförpackare med lådor som gör att du kan spara matresterna i kylen – då behöver du inte äta dem dagen efter utan kan till och med vänta i några dagar.

Så lagar du mat sous vide

När du tillagar maten sous vide gör du det i ett vattenbad tillsammans med en sous vide-cirkulator som ser till att den får rätt temperatur. Du placerar påsen med mat, kryddor och en marinad i badet och sedan kokas ingredienserna till en perfekt konsistens. Köttet blir mörare, fisken saftigare och grönsakerna får mer vitaminer. Sous vide-maskiner kommer antingen med eget vattenkärl eller endast cirkulatorer som du fäster på ett valfritt kärl du har hemma. 

Skötselråd av vakuumförpackare

Du torkar rent vakuumförpackaren med en fuktig trasa med lite diskmedel och torkar sedan rent med en ren handduk. Många modeller har en avtagbar droppbricka som ibland går att köra i diskmaskin. Vakuumpåsarna kan tvättas rena med diskmedel och varmt vatten.

Vad kostar en vakuumförpackare?

En vakuumförpackare kostar allt mellan 700-800 kronor upp till 2000 kronor. Ju dyrare den är desto mer avancerad brukar den vara.

Populära varumärken:

Länktips:

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • En vakuumförpackare är en maskin som du vakkumförpackar dina livsmedel med. Perfekt om du vill förlänga hållbarheten på maten eller laga mat i en sous vide.
 • Vakuumförpackaren tar bort syret så att livsmedlets smak och konsistens bevaras.
 • Vi har valt att utse FoodSaver V2860 till den vakuumförpackare som är bäst i test. Den har en kompakt design och tre olika vakuumlägen.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
FoodSaver FoodSaver V-2860 Vakuumförpackare
Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng