HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

E-bokens dag!

18:e September, 2017, 14:38

När höstrusket lurar utanför fönstret är det mysigt att krypa ihop under en filt och läsa en bra bok. Kanske med ett glas vin eller en kopp varm choklad! Och visst är det nåt särskilt med att bläddra i en god bok, och är du en riktig bokälskare uppskattar du säkert doften av papperssidorna med.

Ett eget bibliotek i väskan

Pappersboken i alla ära, men med en läsplatta (eller e-boksläsare som det också kallas) kan du ta din läsning till helt nya nivåer! Inte nog med att du kan bära runt på ditt egna bibliotek, och därmed också hundratals olika världar och äventyr, i väskan, du får även tillgång till böckerna du köper online med det samma. En läsplatta är i regel inte större än en pocketbok, men väger betydligt mindre.

Vi rekommenderar Letto Frontlight!

Här på Test.se rekommenderar vi läsplattan Letto Frontlight, som är Adlibris egen läsplatta. Mer om den och information om läsplattor i allmänhet hittar du här!

Fira e-bokens dag!

Idag och imorgon firas e-bokens dag med kanonpriser på Adlibris! Kika in på  deras hemsida och se vad du kan fynda!

Det finns dessutom en hel del olika sidor på nätet där du kan ladda ner e-böcker helt gratis! Framförallt finns ett stort utbud av äldre böcker vars rättigheter har löpt ut och de har blivit till ”public domain”. Svenska klassiker finns till exempel att hämta på  Litteraturbankens hemsida, och för den som föredrar engelska klassiker kan vi varmt rekommendera  Project Gutenberg!

SE ÄVEN