HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Gör vardagen roligare – sätt guldkant på pendlingen!

24:e Augusti, 2018, 09:37

Så är den ofrånkomligt på gång igen: hösten. Sommaren var makalös, på både gott och ont, men nu har regnet vänt åter och allt är som vanligt igen. Har tristessen redan krupit sig på? Börja en ny vana!

Nya vanor bryter tristessen

Efter ledighet och allmän slapphet kan det vara skönt (och nyttigt!) att återgå till rutinerna. Men rutiner kan snabbt kännas slentrianmässiga och trista, inte minst i takt med att mörkret lägger sig över landet och temperaturen sjunker. Känns det tungt? Bryt av med något nytt! Varför inte börja cykla till jobbet istället för att ta bilen eller förlita dig på kollektivtrafiken? Med en elcykel går det smidigt och svettfritt.

Pendla på dina villkor

På vägarna stockas bilarna och på bussen trängs pendlarna, men på en elcykel är du fri. Du behöver inte hålla dig till en tidtabell och fastnar inte i några köer. Det är miljövänligt och ger en gnutta motion, utan att för den sakens skull tvinga fram en massa svett.

Passa på: elcykelpremien kan försvinna!

Som bekant är det val om lite mer än två veckor, och en ny regering skulle kunna välja att inte hålla fast vi den elcykelpremie som den sittande regeringen har infört. Det är med andra ord hög tid att slå till om du vill vara säker på att kunna ta del av statens elcykelpremie! Här kan du läsa om hur du gör för att ta del av premien.

Test.se rekommenderar:

På Test.se har vi valt att rekommendera elcykeln EcoRide Sense! Det är en rejäl och stadig cykel som är både bekväm och snygg. Den har ett kraftfullt batteri som kan hålla i hela 125 km på en enda laddning och en ordentlig korg på styret. Cykeln är välbalanserad och lätt att köra – du kan cykla upprätt och avslappnat utan att bli svettig.

Jämför priser och hitta återförsäljare hos Prisjakt!

Nyfiken på andra cyklar? Här hittar du våra testsammanställningar och andra rekommenderade cyklar.

SE ÄVEN