VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 8 April 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Kylbox bäst i test 2024 – elektrisk och för kylklamp

Köp en kylbox så håller du maten kall och fräsch under utflykter, aktiviteter eller på väg hem från matbutiken. Se populära och testvinnande elektriska kylboxar för 12v och 230v och kylboxar för kylklamp. Ta hjälp av våra tips i köpguiden.

Vi har jämfört
 • Om den är elektrisk eller kyls med kylklamp.
 • Volym, vikt och storlek.
 • Hur effektivt den kyler.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Test av kylbox - bästa kylboxen.
Det är viktigt att kylboxen får plats i bilen. Här testar Test.se kylboxen Campingaz Powerbox Plus 24L.
Bäst i test 12v Test.se - Bäst i test 12v
Carwise
Carwise CB24 DC
Carwise Carwise CB24 DC - Test
Bäst i test 12v
Carwise
Carwise CB24 DC
Testvinnande kylbox för 12v som kan hålla maten kall eller varm.
Testvinnare hos Testfakta 2019.
Elektrisk kylbox, 12v.
Volym: 20 liter.
Storlek: H 42,5 x L 39 x B 28 cm.
Vikt: 5,5 kg.
Effekt: 40 watt.
Kyla till 18 grader under omgivande temperatur.
Kan värma upp till 50-60 grader.

Carwise är ett varumärke med ett brett utbud av produkter som reservdelar och verktyg för bil. Produkterna är av högsta kvalitet – till riktigt bra priser.

Carwise CB24 DC är en elektrisk kylbox för 12v som vi utsett till bäst i test. Den är anpassad för 12 volt och kopplas in i bilens eluttag, vilket gör den perfekt när du ska åka på bilsemester. Den kan även kopplas in i båten, husvagnen eller husbilen eller annat 12 voltsuttag. Carwise har även en modell för 12v/230v, om du skulle vilja ha en kylbox som går att förkyla hemma.

Kylboxen blev testvinnare i ett test hos Testfakta när de testade sju modeller för bil. Den fick betyget 8,2 av 10 och beskrivs som mycket bra nedkylning och isolation. Enligt deras test är den lätt att öppna och stänga med en lång strömkabeln. Däremot rymmer den inte stora flaskor.

Kylboxen har en volym på 20 liter och kan hålla din mat kall eller varm under bilresan. Den kan kyla till 18 grader under omgivande temperatur eller värma upp till 50-60 grader. Däremot är den inte anpassad för att frysa eller värma upp mat.

Kabeln är på 2,7 meter och förvaras i ett praktiskt kabelutrymme i locket. Den har ett termoelektriskt kylsystem och en effekt på 40 watt. Den är i storleken H 42,5 x L 39 x B 28 centimeter och väger 5,5 kilo. Boxen är avsedd för camping – men undvik att utsätta den för regn, damm och sand.

 • Butiker & priser: Carwise 12v
 • Butiker & priser: Carwise 12v/23
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa 12v/230v Test.se - Bästa 12v/230v
Arctic Tern
Arctic Tern 30L
Bästa 12v/230v
Bästa 12v/230v
Arctic Tern
Arctic Tern 30L
Kylbox för 12v/230v med hög kapacitet som kan både kyla och hålla maten varm.
Andra plats på test hos Testfakta 2019.
Elektrisk kylbox, 12v/230v.
Volym: 30 liter.
Storlek: 39,5 x 29 x 43 cm.
Vikt: 4,6 kg.
Kyla till 15-20 grader under omgivande temperatur.
Kan värma upp till 50-60 grader.

Arctic Tern 30L är en elektrisk kylbox anpassad för både 12 volt och 230 volt vilket gör att du kan använda den både i bilen och hemma. Det följer med en AC- och DC-transformator som gör detta möjligt.

I ett test hos Testfakta kom den på andra plats när de testade sju modeller för bil. Den fick betyget 7,5 av 10 och beskrivs som en kylbox som rymmer mycket, är lätt att använda, med lång hållbarhet och är mycket energieffektiv. Dock upplevdes strömkabeln något kort.

Kylboxen har en volym på 30 liter och kan användas både för att kyla och hålla maten varm. Den kan värmas upp till 50-60 grader och håller 15-20 grader under omgivande temperatur. Däremot har den ingen möjlighet att värma upp kall mat – så maten ska vara varm när den placeras i den.

Arctics kylbox är i storleken 39,5 x 29 x 43 centimeter och väger 4,6 kilo. Enligt test är rengöringen lätt vilket också är en fördel.

 • Butiker & priser
 • Priser för Electric Cooler Box
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans på 1-3 vardagar

Bästa med kompressor Test.se - Bästa med kompressor
MobiCool
MobiCool MB40
MobiCool MobiCool MB40 - Test
Bästa med kompressor
MobiCool
MobiCool MB40
Kylbox av hög kvalitet med kompressor och stor volym.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt varumärke.
Elektrisk kylbox, 12v/230v.
Volym: 38 liter.
Storlek: H 45 x B 51 x D 52 cm.
Vikt: 22,4 kg.
Kyla till 20 grader under omgivande temperatur.
Dubbelt kylsystem – kompressor och termoelektrisk.

MobiCool är ett företag som tillverkar kylboxar och kylväskor som är anpassade för dig som ska på semester med bil, båt, husvagn eller husbil. Deras är både robusta och smarta.

MobiCool MB40 är en elektrisk kylbox för 12v och 230v och det följer med både AC-kabel och DC-kabel. Den är ett populärt val bland de elektriska modellerna hos Prisjakt och MobiCool är ett av de störa varumärkena.

Den höga volymen på 38 liter gör detta till ett bra val för familjer eller dig som är ute efter högre kapacitet och mycket plats för mat och dryck på utflykten. I den får du plats med 65 burkar eller 12 1,5 litersflaskor i upprätt läge.

Kylboxen har dubbla kylsystem vilket gör att du kan använda den både inomhus och utomhus. Den har en kraftfull kompressor som ger kylning ner till -15 grader. Den termoelektriska kylenheten är ett system som gör att du med 12 volt-uttaget kan sänka temperaturen till 20 grader under omgivningstemperaturen. Den är i storleken H 45 x B 51 x D 52 centimeter och väger 22,4 kilo.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa volym Test.se - Bästa volym
Mobicool
Mobicool MQ40A 39L
Mobicool Mobicool MQ40A 39L - Test
Bästa volym
Mobicool
Mobicool MQ40A 39L
Tystgående kylbox för 12v eller 230v med en hög volym på 39 liter.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Elektrisk kylbox, 12v/230v.
Volym: 39 liter.
Storlek: B 39 x D 58 x H 44 cm.
Vikt: 9,6 kg.
Dubbla fläktar.
Tvådelat lock.
Stark isolering.
1 års garanti.

MobiCool är ett företag som tillverkar kylboxar och kylväskor som är anpassade för dig som ska på semester med bil, båt, husvagn eller husbil. Deras modeller är både robusta och smarta.

Mobicool MQ40A 39L är en kylbox som har en stor volym på 39 liter som passar till en familj eller ett större sällskap. Den är ett populärt val hos Prisjakt och Pricerunner och MobiCool är ett av de störa varumärkena.

Kylboxen är bra isolerad, har dubbla fläktar och ett tvådelat lock – egenskaper som ger en kraftfull kylning hela dagen och därmed håller din mat kall och fräsch. Den drivs med 12v eller 230v, är kraftfull och tystgående. Designen är elegant och den kommer i robust aluminium som tål både stötar och slag. Två handtag gör den enkel att bära och för att lättare kunna packa följer det med två galler som kan flyttas runt. Den är i storleken B 39 x D 58 x H 44 centimeter och väger 9,6 kilo.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa för kylklamp Test.se - Bästa för kylklamp
Dometic
Dometic Cool-Ice CI 42
Bästa för kylklamp
Bästa för kylklamp
Dometic
Dometic Cool-Ice CI 42
Passiv kylbox för kylklamp som håller kylan upp till 10 dagar.
Populärt val och högt kundbetyg hos Prisjakt.
Kylbox för kylklamp.
Volym: 42 liter.
Storlek: H 35,5 x B 64 x D 41,8 cm.
Vikt: 8,7 kg.
Håller kylan upp till 10 dagar.
Integrerade fästpunkter.
Finns i grått och grönt.

Dometic tillverkar produkter som används av människor världen över. De gör produkter för campare, husbilsägare, båtägare och andra människor som älskar friluftsliv.

Är du ute efter en vanligt kylbox med kylklamp rekommenderar vi Dometic Cool-Ice WCI-42. Den är ett populärt val hos Prisjakt med högt kundbetyg.

Den har en hög volym på 42 liter och är ett val för dig som inte har tillgång till ström. Den har en effektiv skumisolering som gör det möjlighet att hålla is frys upp till tio dagar. Den är tillverkad i UV-tålig plast och tack vare den rotationsgjutna designen finns det inga skarvar där kylan kan läcka ut.

Eftersom kylboxen är robust passar den särskilt bra vid tuffare miljöer som på en båt. Två starka handtag förenklar både transport och gör det möjligt att fästa den ordentligt. Den har en storlek på H 35,5 x B 64 x D 41,8 centimeter och väger 8,7 kilo. Välj mellan färgerna grått och grönt.

 • Butiker & priser
 • Priser för Cool-Ice CI 42
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans på 1-3 vardagar
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser

Bästa lilla Test.se - Bästa lilla
Stanley
Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler 15.1 L
Bästa lilla
Bästa lilla
Stanley
Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler 15.1 L
Kylbox för kylklamp som håller kylan upp till 36 timmar.
Populärt val hos Outnorth.se.
Kylbox för kylklamp.
Volym: 15,1 liter.
Storlek: 43 x 30,5 x 28,5 cm.
Vikt: 2,95 kg.
Håller kylan upp till 36 timmar.

Stanley är ett anrikt företag med en historia som sträcker sig mer än hundra år tillbaka i tiden. Det grundades av William Stanley Jr. som upptäckte sambandet med att hålla drycker varma och vakuumisolering, och att stål var ett optimalt ämne att tillverka termosar i tack vare de tåliga egenskaperna. Detta gjorde Stanley till en pionjär inom sitt område, och sedan dess har Stanley blivit ett erkänt kvalitativt varumärke inom termosar.

Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler 15.1 L är en kylbox som du kyler ner med kylklamp. Den rymmer 15,1 liter och får plats med 21 burkar. Den har möjlighet att hålla din mat och dryck kall upp till 36 timmar. Den är robust och kan även användas som en pall. På ovansidan finns ett elastiskt nät där du kan fästa en termos eller vattenflaska.

Stanleys kylboxar finns i tre storlekar – mellanstorleken är 43 x 30,5 x 28,5 centimeter och väger 2950 gram. Välj mellan grön och vit färg.

 • Butiker & priser
 • Priser för Adventure Outdoor Cooler 15.1 L
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans

Ytterligare läsning

Bäst i test kylbox - hitta bästa kylboxen.
Med en kylbox håller du maten kall och fräsch under utflykten. Här testar Test.se en elektrisk kylbox från Campingaz. 

Köpguide kylbox

Letar du efter en kylbox som ska hålla din mat kall och fräsch länge? Kylboxen är din bästa vän när du ska på utflykt, transportera mat till sommarstugan eller för att hålla maten fräsch mellan mataffären och hemmet. Det finns kompressordrivna, termoelektriska och passiva kylboxar – här guidar vi dig till den bästa kylboxen!

Så fungerar en elektrisk kylbox 230v

En elektrisk kylbox kopplas in i ett eluttag på 230 volt och drivs med elektricitet för att hålla sig kall. Det är en effektiv kylbox som håller mat och dryck kall så länge du har den kopplad till ström. En del elektriska kylboxar kan dessutom hålla din mat varm – perfekt om du vill ha med något varmt i magen på utflykten.

Bäst i test kylbox - hitta bästa kylboxen 12v och för kylklamp.
En elektrisk kylbox drivs av ström och kopplas till ett eluttag. 

Kylbox 12v – kylbox till bilen

En kylbox för bilen kopplas in i 12-voltuttaget som vanligtvis finns bredvid förarsätet och i bagaget. Kylboxen håller sig kall hela tiden den är inkopplad i eluttaget. Vill du kunna förkyla kylboxen hemma ska du välja en modell med en adapter så att den även passar för 230 volt och med en AC- och DC-transformator har du möjlighet att använda den både i bilen och hemma.

Bäst i test kylbox - hitta bästa kylboxen.
En kylbox för 12v kopplar du in i bilens 12-voltsuttag som ofta finns i bagaget.

Vad är en kylbox med kompressor?

De flesta kylboxar är termoelektriska, men det finns även kompressordrivna kylboxar. En termoelektrisk kylbox har möjlighet att kyla 15 grader under temperaturen runt kylboxen. En kylbox med kompressor är mer effektiv och har möjlighet att kyla ända ner till -15 grader oavsett om det är årets absolut hetaste dag. Den har ett system som fungerar ungefär som bilens luftkonditionering eller ett vanligt kylskåp. Den innehåller ett gasformigt kylmedium som med hjälp av kompressorn sätts under tryck. Eftersom kylboxar med kompressor ofta väger lite mer brukar man rekommenderar dem till dig som inte ska bära runt på den. Det är till exempel ett bra alternativ att ha i husbilen, båten eller sommarstugan.

Så fungerar en kylbox för kylklamp

Ska du använda kylboxen på en plats där du saknar tillgång till ström ska du köpa en passiv kylbox. Det är en kylbox som håller kylan med hjälp av en välisolerade väggar och en eller flera kylklampar. Den kan hålla din mat och dryck kall runt fyra timmar och uppåt och är ett bra val om du ska campa i skogen, på utflykt eller till stranden. Hur länge den håller sig kall beror bland annat på hur varm temperaturen är runt kylboxen, men också hur den är packad och hur bra isolerad den är. Kylklamparna köper du separat. 

Kylbox som håller värme

En del elektriska kylboxar kan även hålla maten varm, vilket är perfekt eftersom du varken behöver laga mat eller leta upp en mikrovågsugn för att få varm mat. I de flesta fall kan den då hålla redan varm mat varm, men har ingen möjlighet att värma upp kall mat. Det är vanligt att den kan värmas upp till 50-60 grader.

Bäst i test kylbox.
Det finns kylboxar som både kan kyla ner och hålla maten varm. Här testar Test.se en kylbox från Outwell.

Fördelar med kylbox

De flesta hem har någon gång behov av en kylbox – här får du anledningar till varför du ska köpa en kylbox.

Håller mat och dryck kall

Kall mat ska ätas kall och inte varm och i en kylbox håller den sig kall under flera timmar. Även drickan blir godare som kall och kan svalka skönt en varm sommardag.

Håller maten fräsch

Kylboxen gör att du kan transportera maten en längre stund utan att den blir dålig, vilket är särskilt bra på sommaren när temperaturen kan vara hög.

Lätt att transportera

Tack vare sin hårda och boxliknande design är kylboxen lätt att transportera i bilen. Med ett robust bärhandtag är den också lätt att bära med sig. Har den en större volym eller storlek brukar det finnas två bärhandtag så att två personer kan bära ihop. Ibland kan det även finnas praktiska transporthjul.

Test av kylbox.
Kylboxen håller din mat kall och fräsch - så att du inte riskerar att bli magsjuk av bakterier i onödan.

Då använder du en kylbox

Kylboxen har många användningsområden och kommer väl till pass vid flera tillfällen – här är några vanliga exempel:

På stranden

Är du på stranden en hel dag behöver du också äta mat. Det är inte alltid det finns tillgång till kiosk eller restaurang – dessutom är det mycket mysigare (och billigare!) att äta picknick ihop på en filt. I en kylbox är det lätt att få plats med det du är sugen på att äta mellan salta dopp och sandslottsbyggen.

När du campar

Kylboxen är perfekt att ta med när du ska campa med husvagn, husbil eller i tält. Det blir som ett extra kylskåp och ska du vara iväg i några dagar är en kylbox för 12v att rekommendera.

På båten

Kylboxen blir ett bra alternativ till kylskåp på båten som du kan fylla med både frukost och andra måltider du vill avnjuta under en dag på det stora blå. Du kopplar in kylboxen i 12 voltsuttaget och sedan håller sig mat och dryck välkyld under hela båtturen.

På barnens aktiviteter

Ta med kylboxen till barnens aktiviteter för att hålla både små och stora magar mätta mellan matcher, tävlingar och träningar.

När du har storhandlat

Är det långt mellan matbutiken och hemmet eller har ömtålig mat som behöver hållas kall en varm dag kommer kylboxen att vara din räddare i nöden. Med den hinner du med flera stopp på vägen hem innan maten ska in i kyl eller frys.

Bäst i test kylbox - hitta bästa kylboxen.
Kylboxen kan användas för att transportera hem maten från affären, när du campar eller är på stranden.

Kylboxens egenskaper

Det finns många kylboxar att välja mellan på marknaden och för att du ska hitta den modell som passar dig

Volym

För att ta reda på hur mycket mat du får plats i en kylbox kikar du på volymen. Ibland uppger varumärket hur många burkar den rymmer eller om det får plats stående flaskor – bra mått som kan vägleda dig till rätt storlek. En del kylboxar kommer i olika storlekar så att du kan hitta den som passar dig och din aktivitet bäst.

Storlek och vikt

Förutom volym behöver du kika på hur stor kylboxen är. Vill du få plats med till exempel 2-liters PET-flaskor som står upp behöver kylboxen vara lite större. Men den måste också kunna gå att transportera – kontrollera om den får plats i bilens bagage. Vikten spelar stor roll om du ska bära med dig maten en längre bit. Tänk också på att innehållet kommer att väga en del.

12v eller 230v

När du ska köpa en elektrisk kylbox finns det två varianter att välja mellan – för 12 volt och 230 volt. Det är ofta en fördel om den innehåller båda delarna som du justerar via en adapter.

Kylförmåga

Elektriska kylboxar har olika kapacitet att kyla – vanligt är att kunna kyla till 18 grader under den omgivande temperaturen. En kylbox med kompressor har en kapacitet att kyla mer än en termoelektrisk kylbox.

Tappkran

För att underlätta rengöringen har en del kylboxar en praktisk tappkvarn där vattnet kan åka ut.

Så länge håller kylan i en kylbox

Hur länge en kylbox håller kylan beror på vilken typ av kylbox du har, varumärke, om varorna är förkylda och hur du har packat. En elektrisk kylbox håller så länge du har den inkopplad i ett 12 voltsuttag eller 230 voltsuttag.

En kylbox med kylklamp håller i minst fyra timmar, andra i över ett dygn. När det är rötmånad rekommenderar Livsmedelsverket att du bör äta upp maten du förvarar i en kylbox inom några timmar. Så länge maten är kyld går den att äta. Temperaturen i en kylbox ska gärna ligga på mellan fyra och åtta grader – ett tips är att ha med en termometer för att kontrollmäta om du är osäker. Kommer du att äta upp maten inom två timmar kommer den dock inte hinna bli dålig på den tiden.

Test av kylbox.
En kylbox med kylklamp håller allt från fyra timmar upp till över ett dygn. Här testar Test.se Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler 15.1 L som håller kylan upp till 36 timmar.

Så håller du kylan i en passiv kylbox längre

Det finns knep som gör att maten i din kylbox med kylklamp håller kylan längre. Här är några saker du kan göra:

 • Kyl ner kylboxen i ett kallt rum, till exempel en källare – innan du använder den.
 • Förkyl maten innan du packar ner den.
 • Använd fler än bara en kylklamp, en av dem ska placeras överst eftersom kylan åker neråt och en underst.
 • Mat som är extra värmekänslig ska packas längst ner.
 • Packa maten så tätt som det går för att få så lite luft där emellan.
 • Placera kylboxen på en sval plats, till exempel i skuggan under ett träd.

Skötselråd av kylbox

Ta hand om din kylbox så kommer den att hålla längre. Torka alltid av den på både insida och utsida när du har använt den. Behöver den göras rent mer kan du använda en diskvamp, varmt vatten och diskmedel.

Köpa kylbox – att tänka på!

Det finns flera saker att ta med sig när du ska köpa en kylbox. Här är några punkter att tänka på.

 • Vill du ha en elektrisk kylbox eller en passiv som används ihop med kylklamp?
 • Om den är elektrisk – ska den passa för bilens 12v?
 • Finns det någon adapter så att den kan användas för både bil och 230v?
 • Om den är passiv – hur länge håller den kylan?
 • Hur stor är den och vad väger den?
 • Vad har den för volym? Får du plats med till exempel en 2-litersflaska?
 • Har den ett bra handtag som gör den lätt att bära?
 • Vilken prisklass är du ute efter?

Kylväska – ett mindre alternativ

Ett bra alternativ eller komplement till kylboxen är kylväska, en mjuk väska som håller kylan i flera timmar. Kylväskor finns i större och mindre storlekar och det vanligaste är att använda dem ihop med kylklamp.

Så håller du maten säker i sommarvärmen

Kylboxen används framförallt för att hålla maten fräsch så att du inte drabbas av magsjuka på grund av bakterier. Under juni, juli och augusti är risken extra stor på grund av de höga temperaturerna.

Tips – så sommarsäkrar du maten:

 • Plocka kyl- och frysvarorna sist när du handlar och förvara dem i en kylbox på vägen hem.
 • Låt maten tina i kylen istället för i rumstemperatur för då utsätter du den inte för snabba temperatursvängningar.
 • Ha rätt temperatur i kylskåpet – den ideala temperaturen ska vara runt fyra till fem plusgrader. Öppna inte dörren i onödan för då släpper du in värmen och fyll inte kylen med för mycket mat.
 • Packa mat och dryck i två olika kylboxar eller kylväskor. Håll kylboxen stängd tills det är dags att äta, annars släpper du in värmen. Frys gärna vattenflaskorna för då håller de sig kalla längre.
 • Packa kylboxen precis innan du ska åka.
 • Tvätta händerna efter toalettbesök och använd gärna våtservetter innan du äter för att minska risken att smittas av bakterier.

Populära varumärken:

Länktips:


Några experttester vi har läst:

Testfakta (2019)

Testfakta har testat sju kylboxar för bil. En bra elektrisk kylbox ska både kyla ner snabbt och ha en bra isolation. I testet har man testat hur mycket temperaturen i boxen har sjunkit efter en respektive fyra timmar. Bäst i test blev Carwise CB24 DC som hade goda kylegenskaper samtidigt som den klarade hållbarhetstesterna. Det totala betyget blev 8,2 av 10. På andra plats kom Arctic Tern Cooler Box som rymmer mycket och har en bra hållbarhet. Den fick betyget 7,5 av 10. På tredje plats kom Biltemas kylbox som fick betyget 7,3 av 10 och blev en av de med bäst isolation. Den är också ett av testets billigaste kylboxar.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • En passiv kylbox är välisolerad och håller kylan med hjälp av en eller flera kylklampar. En elektrisk kylbox håller kylan via ett system som kräver ström.
 • En kylbox med kylklamp håller kylan från fyra timmar och uppåt beroende på varumärke och modell. En elektrisk kylbox håller kylan så länge den är inkopplad i ett 12v-uttag eller 230v-uttag.
 • Vi har valt att utse Carwise CB24 DC till den kylbox som är bäst i test. Det är en kylbox för 12v som du kopplar till bilens 12 voltsuttag. Den har en volym på 20 liter, är välisolerad och kan dessutom hålla maten varm.
Innehållsförteckning

Innehåll

Du kanske även är intresserad av:

Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng