VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 22 Mars 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Vilken stavmixer är bäst i test 2024?

Mixa, vispa eller blanda med en bra stavmixer. Här har vi sammanställt testvinnande stavmixrar så att du får en perfekt hjälpreda i köket när du ska blanda till en sås eller göra en läcker smoothie.

Vi har jämfört
 • Effekt.
 • Antal hastigheter.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Test av stavmixer - redaktionen testar.
Här testar Test.se stavmixern Wilfa SM-1000FP, som kommer med flera bra tillbehör.
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Bosch
Bosch MS8CM6110
Bosch Bosch MS8CM6110 - Test
Bäst i test
Bosch
Bosch MS8CM6110
Stavmixer med kraftfull motor som ger ett mycket bra resultat.
Testvinnare hos Råd & Rön 2022.
Testvinnare hos Aftonbladet 2021.
Testvinnare hos Taenk.dk 2021.
Effekt: 1000 watt.
Antal hastigheter: 12.
Enkel rengöring.
Bekvämt handtag.

Bosch grundades i Tyskland 1886 och är ett företag som gör ett stort utbud av produkter till hushållsapparater, vitvaror och trädgårdsredskap. Deras produkter placeras ofta högt bland test och kundrecensionerna är goda. 

Vi har utsett Bosch MS8CM6110 till den bästa stavmixern och varumärket har flera populära stavmixers i sitt utbud. I ett uppdaterat test hos Råd & Rön blev mixern testvinnare. Stavmixern fick betyget 84 av 100 och den klarar att mixa både pannkakssmet, barnmat och grön smoothie med nästan toppresultat. Både användningen och rengöringen fick högt betyg. Hos danska Förbrugerrådet Taenk utses stavmixern också till bäst i test, med betyget 85 av 100. Hos Bosch själva beskriver man stavmixer som den bästa blandningen av kraft, kontroll och effektiv mixning.

Vill du ha en stavmixer med en hög effekt är detta ett bra val för dig. Motoreffekten är på 1000 watt vilket gör att även de hårdaste ingredienserna bearbetas både snabbt och enkelt. Den har 12 olika hastigheter för att få det resultat du helst önskar, oavsett om det gäller att göra en sås, soppa eller majonnäs. Behöver du extra kraft finns det  dessutom en smart en turbo-knapp som gör jobbet ordentligt åt dig. 

Stavmixerns mixerfot har en räfflande design och maten trycks upp mot en den fyrabladiga kniven QuattroBlade Pro vilket ger en effektivare mixning. På så sätt får du bättre kontroll och mindre stänk när du mixar. Stavmixern har ett rostfritt hölje med gummerad yta och ergonomisk utformning som gör att den både ger ett bra grepp och är bekväm att hålla i. Rengöringen är enkel och du klickar lätt fort mixerfoten från motordelen och rengör denna i diskmaskin eller under rinnande vatten.

En annan av Bosch stavmixrar är Bosch MS8CM6190, som är likadan men också utrustad med hackare, visp och degkrok – och perfekt om du önskar en lite mer multifunktionell mixer.

 • Butiker & priser: Bosch MS8CM611
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa premium Test.se - Bästa premium
Bamix
Bamix Swissline
Bästa premium
Bästa premium
Bamix
Bamix Swissline
En populär stavmixer som fått toppbetyg av experter och kunder.
Bästa premiumval i test av Bäst-i-test.se 2023.
Trejde plats på test hos Kockhuset 2023.
Tredje plats på test hos Bastihemmet.se 2023.
Bästa premiumval i test av Pricerunner 2022.
Toppbetyg av kunder hos Bagaren och Kocken.
Högt kundbetyg hos Pricerunner.
Effekt: 200 watt.
Antal hastigheter: 2.
Finns i flera olika färger.
Hackare medföljer.
Med en bägare på 1000 milliliter.

Bamix är ett schweiziskt företag som är experter på just tillverkning av elektriska hushållsmaskiner. Företaget grundades 1953 och blev känt  som stavmixrar. Företaget grundades 1953 och blev känt när de uppfann den första handhållna mixern. 

Bamix flexibla stavmixer Bamix Swissline får genomgående goda kundomdömen, och har även blivit topplacerad i flera jämförande tester. Hos både Pricerunner och Prisjakt utsågs den till deras bästa premiumval. I ett test hos Kockhuset fick den också bra omdöme och placerades bra. Det är en schweiziskt produkt av hög kvalitet och alla mixrar har ett unikt serienummer ingraverat.

Bamix Swissline är en kraftfull stavmixer med en effekt på 200 watt och en rotation vid skärbladen på 17 000 rpm. Stavmixern har två olika hastighetslägen för att du ska kunna anpassa användningen. Produkten levereras med ett stativ, en bägare som rymmer en liter och fyra olika verktyg. De fyra verktygen är en skarp kniv, ett multifunktionsblad, ett vispblad och ett vispblad med hål. Med multifunktionsbladet kan du bland annat göra smoothies och soppor, medan vispbladet är perfekt för just vispning av lite lättare produkter

 • Butiker & priser: Svart
 • Butiker & priser: Creme
 • Butiker & priser: Röd

Bästa höga effekt Test.se - Bästa höga effekt
Braun
Braun MQ9135 Stavmixer
Bästa höga effekt
Bästa höga effekt
Braun
Braun MQ9135 Stavmixer
Mångsidig stavmixer som finns i flera paket med olika tillbehör.
Testvinnare hos M3 Sveriges Prylsajt 2023.
Andra plats på test hos Bastihemmet.se 2023.
Testvinnare hos Bygghemma.se 2022.
Effekt: 1200 watt.
Antal hastigheter: 3.
Tillbehör som följer med: Visp, ishackare, hackskål.
SmartSpeed-funktion.
Stänkskydd.
Sladdlängd på 1,2 meter.
Smidigt EasyClick-system.
Finns i flera olika paket.

Braun är ett tyskt elektronikföretag som grundades 1921 i elektronikföretag. I sitt breda sortiment finns både hushållsapparater, rakapparater och febertermometrar.

Braun MultiQuick beskrivs som världens största tillbehörssystem för obegränsad mångsidighet. Braun MultiQuick 9 är Brauns mest avancerade serie av stavmixer och den finns i flera olika paket under olika namn beroende på vilka tillbehör du önskar. M3 Sveriges Prylsajt kallar den för en lyxig allkonstnär, gav den betyget 4,5 av 5 och utsåg den till bäst i test i ett test om stavmixer. Deras testpanel tyckte att den hade kvalitetskänsla på proffsnivå med snygg form på huvudet och rätt tyngd.

Braun MultiQuick 9 minsta paketet heter Braun MQ9135 Stavmixer och här följer visp, ishackare och hackskål med. Den har tre olika hastigheter där den lägsta hastigheten passar för mjukare ingredienser och det högre läget hanterar hårdare ingredienser effektivt. Den har även ett pulserande läge som skär ingredienserna jämnt utan att krossa dem. Eftersom stavmixern har en SmartSpeed-funktion kan du enkelt kontrollera hastigheten och ju hårdare du trycker på knappen desto högre effekt får du.

Tack vare den kraftfulla motorn på 1200 watt presterar stavmixern 60 procent bättre än sin föregångare och ger sex gånger finare mixningsresultat. Den har en ActiveBlade-teknik som gör att skärbladen rör sig upp och ner medan de roterar – vilket ger ett jämnare resultat samtidigt som du anstränger dig mindre. Den uppdaterade modellen har ett förbättrat stänkskydd som gör att du inte behöver städa lika mycket efter att du är färdig.

Stavmixern har ett smidigt EasyClick-system som gör att du kan byta tillbehör med bara ett klick. Sladdlängden är på 1,2 meter.

 • Butiker & priser
 • Priser för BRAUN MQ9135 Stavmixer
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans

Bästa budget Test.se - Bästa budget
OBH Nordica
Nordica 7699 Super Mix Pro Stavmixer
Bästa budget
Bästa budget
OBH Nordica
Nordica 7699 Super Mix Pro Stavmixer
Prisvärd stavmixer med hög effekt och bra resultat.
Bästa budget hos Bäst-i-test.se 2023.
Bästa budget hos Pricerunner 2022.
Effekt: 400 watt.
Antal hastigheter: 2.
Tillbehör som följer med: Mixerkanna och minihackare.
Sladdlängd på 1,30 cm.
Delar kan diskas i maskin.

OBH Nordica är ett företag som gör nordisk design och smarta funktioner för matlagning, städning och hårstyling. Deras slogan är ”Designing Good Life” – och syftar på underlätta så att du får tid till något annat.

Vill du ha en prisvärd stavmixer rekommenderar vi Nordica 7699 Super Mix Pro Stavmixer. Den blev bästa budget på ett test hos Bäst-i-test.se där den fick betyget 4 av 5. De beskriver den som en effektfull lågprismixer utan krusiduller och enligt deras tester är en till och med bättre än vissa i en högre prisklass. Den gör en hummus riktigt bra, men behöver kämpa lite mer när du gör en smoothie. Hos Pricrunner kom den på tredje plats och blev bästa budgetval bland de testvinnande stavmixrarna.

Stavmixern har en effekt på 400 watt och blir en bra hjälp i köket. Bladet är i rostfritt stål och det tål att diskas i diskmaskin. Är det lite hårdare ingredienser eller vill du ha ett snabbare resultat kan du använda turbohastigheten. Det följer med en minihackare på 500 milliliter och en mixerbägare på 700 milliliter.

 • Butiker & priser
 • Priser för OBH Nordica Super Mix Pro
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror
   Fri frakt när du hämtar i butik

Populärt val Test.se - Populärt val
Wilfa
Wilfa SM-1000FP Stavmixerpaket
Populärt val
Populärt val
Wilfa
Wilfa SM-1000FP Stavmixerpaket
Lättanvänd och effektiv stavmixer med steglös hastighetsjustering.
Andra plats på test hos M3 Sveriges Prylsajt 2023.
Populärt val hos Cervera.
Effekt: 1000 watt.
Steglösa hastigheter.
Bekvämt handtag med bra grepp.
Flera tillbehör följer med.
Ska diskas för hand.
5 års garanti.

Det norska företaget Wilfa grundades 1948 och är idag en av de ledande leverantörerna i Norden av små elektriska produkter. De har fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation. De gör allt från kaffemaskiner och kaffekvarnar till blenders, brödrostar, våffeljärn och stavmixer.

Wilfa SM-1000FP är en stavmixer i svart och rostfritt stål. Den är perfekt för alla dina matlagningsbehov. När M3 Sveriges Prylsajt testade sju olika stavmixrar kom denna på delad andra plats med betyget 4 av 5. De beskriver den som kraftfull, stabil och resultatet blir jämt. Enligt deras testare är den snygg och har en gedigen kvalitetskänsla.

Stavmixern är snygg och har en kraftfull motor med en hög effekt på 1000 watt. Hastighetsjusteringen är steglös och ju hårdare du trycker desto högre blir effekten. Handtaget är gummibeklätt vilket ger både ett bättre grepp och gör den bekvämare att hålla i.

I paketet ingår visp, stav, behållare och minihackare. Minihackaren har en gummiplatta i botten som gör att den står stadigt under arbetet.

Stavmixern är i storleken L 11 x B 11 x H 42 centimeter. Den ska diskas för hand och tål inte mikrovågsugn.

 • Butiker & priser
 • Priser för Wilfa SM-1000FP Stavmixerpaket
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Nordens största näthandelsaktör
   Fri frakt över 500 kr, snabb leverans
  • Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror
   Fri frakt när du hämtar i butik

Bra val Test.se - Bra val
Braun
Braun MultiQuick 7 MultiQuick 7000X
Braun Braun MultiQuick 7 MultiQuick 7000X - Test
Bra val
Braun
Braun MultiQuick 7 MultiQuick 7000X
Stavmixer med hög effekt som klarar att mixa även tuffare ingredienser.
Andra plats på test hos Råd & Rön 2022.
Högt betyg på test hos Aftonbladet Plus 2021.
Effekt: 1000 watt.
Sömnlös hastighetsjustering.
Klarar större ingredienser.
Delar kan diskas i maskin.

Braun är ett tyskt elektronikföretag som grundades 1921 i elektronikföretag. I sitt breda sortiment finns både hushållsapparater, rakapparater och febertermometrar.

Braun MultiQuick 7 MultiQuick 7000X är en stavmixer designad för att underlätta för dig i köket. I ett uppdaterat test hos Råd & Rön kom stavmixern på andra plats med betyget 80 av 100 och utsågs till ”bra val”. Den fick höga betyg på matberedning, hanterbarhet, hållbarhet och energiförbrukning men något lägre på ljudnivån. Hos Aftonbladet Plus fick den betyget 4 av 5 och kom på deras andra plats.

Stavmixern har världens första ActiveBlade-teknologi med ett innovativt och flexibelt skaft som ger dig 250 procent mer aktiv skäryta att arbeta med, jämfört med Brauns modeller utan detta. Tack vare detta kan den hacka både nötter och andra hårdare ingredienser enkelt. Den har ett extra malningsblad som ger fler snitt per varv och gör det lättare att blanda stora ingredienser. Dessutom har stavmixern SmartSpeed som gör att den får mer kraft ju mer du klämmer. Du gör att du kan använda den med endast en hand, utan avbrott. Den har en sömnlös hastighetsjustering från låg till hög.

Stavmixern har en effekt på 1000 watt. Den har ett skaft i rostfritt stål och en bägare på 600 milliliter. Vissa delar går att diska i maskin.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Test av stavmixer, bäst i test.
Med en stavmixer kan du mixa, vispa eller blanda dina ingredienser.

Köpguide stavmixer

En stavmixer är ett köksredskap och bra hjälpmedel i köket som kan användas till såväl mixning och blandning som vispning. Stavmixrarna kommer vanligtvis med en rad olika tillbehör för att du enkelt ska kunna anpassa användningen efter dina önskemål. Här hjälper vi dig att välja rätt stavmixer - så att du får bästa hjälpen i köket!

Vad är en stavmixer?

En stavmixer är en mixer som ser ut som en avlång stav och den har samma funktion som en klassisk mixer – att mixa, hacka eller blanda dina ingredienser. Den består av en motordel och en stav som du kopplar samman. Du använder stavmixern tillsammans med en behållare eller bunke. Staven har ett knivblad längst fram som roterar när du startar igång den. När du trycker staven mot ingredienserna roterar kniven och finfördelar dem snabbt och effektivt. Att mixa något kan ta allt från några sekunder upp till några minuter beroende på vad du mixar och vilken konsistens du önskar få. 

Detta kan du göra med en stavmixer

Det finns en stor mängd olika användningsområden för en stavmixer. Vanligt är att använda den till att hacka, vispa och mixa olika råvaror till en röra, smet eller smoothie. Du kan exempelvis göra smoothies, såser, soppor eller pannkakssmet. En stavmixer är också ett smidigt hjälpmedel för att göra olika typer av röror. Vad du kan använda din stavmixer till beror naturligtvis också på vilka tillbehör du har till den – ofta får du med ett kit med en variation av verktyg när du köper stavmixern.

Bäst i test stavmixer – se testvinnande stavmixrar.
Med en stavmixer kan du både mixa smoothie, krossa is, blanda ihop en röra till kvällens middag och göra soppa. 

Fördelar med en stavmixer

Det finns många anledningar till att köpa en stavmixer till hemmet. Framförallt är den bra vid de tillfällen som du med egen handkraft inte kan mixa, hacka eller blanda något. Den är enkel att använda och ger snabbt ett slätt och fint resultat. Dessutom tar stavmixern inte särskilt stor plats när du ska förvara den i köksskåpet, något som en klassisk mixer gör. 

Test av stavmixer, bäst i test.
Wilfa SM-1000FP har ett gummibeklätt handtag och är bekväm att arbeta med – en perfekt hjälpreda i köket!

Att välja mellan stavmixer, vanlig mixer och köksassistent

Står du och väljer mellan en stavmixer, klassisk mixer eller köksassistent? Har stavmixern en stark motor med hög effekt klarar den även att mixa tyngre ingredienser. Den är smidigare än en vanlig mixer och passar särskilt bra vid mindre projekt. Ska du däremot mixa något större kan en vanlig mixer, som också kallas för blender, passa bättre. Kommer du att blanda tyngre och tjockare saker som en deg rekommenderar vi istället en köksassistent.

Olika typer av köksmaskiner:

 • Stavmixer – en enklare mixer i form av en stav som du använder för att mixa mindre projekt. 
 • Mixer/blender – en större mixer med som du kan mixa både större och mindre saker med. 
 • Köksassistent – en köksmaskin som du kan använda för att göra till exempel deg i. 

Stavmixer – funktioner och egenskaper

Den ena stavmixern behöver inte vara den andra lik utan det kan finnas mycket som skiljer dem åt. Därför är det en fördel om du kikar på och jämför de olika egenskaperna i jakten på den stavmixer som passar dig och till hushåll bäst. Här är några av de egenskaper och funktioner du kan titta på!

Effekt

Stavmixrarna kommer med olika effekt, alltså olika stark motor. En stark motor är du framför allt beroende av om du vill bearbeta lite hårdare råvaror som exempelvis att hacka nötter eller krossa is. Effekten kan variera och vara allt från 200 upp till 1000 watt. 

Antal hastigheter

Stavmixrar kan ha allt från två till 25 olika hastighetslägen beroende på vilken modell du väljer. Vad som passar bäst för användaren är individuellt – vill du kunna finjustera din mixning kan ett större antal lägen vara intressant, men i de flesta fall räcker det gott och väl med en lägre och en högre hastighet. Vissa har sömnlös hastighetsjustering medan andra reglerar du med ett eller flera knapptryck på handtaget. 

Blad och verktyg

Vanligtvis medföljer det med ett par olika varianter av knivar och vispar när du köper en stavmixer. Verktygen har varierande funktion – ett multifunktionsblad kan exempelvis användas till att göra smoothies och soppor, medan olika vispmunstycken är perfekta till att förslagsvis vispa grädde.

Övriga tillbehör

Förutom knivblad och liknande verktyg kan du få med kannor och muggar i varierande storlekar. En del stavmixrar kommer även med tillbehör som minihackare, mjölkskummare och olika typer av förvaringsmöjligheter. Funderar på vad du har behov av och jämför de olika modellerna ordentligt. 

Test av stavmixer.
Jämför gärna vad som följer med din stavmixer. Wilfa SM-1000FP är ett paket där det ingår visp, stav, behållare och minihackare.
Test av stavmixer, bäst i test.
Wilfas minihackare är perfekt att hacka grönsaker, lök och nötter med.

Vikt

Eftersom du håller stavmixern i handen spelar vikten en stor roll när det kommer till användarvänlighet. Den ska helst inte upplevas som otymplig eller tung för då finns det risk att du slinter och tappar den. 

Med eller utan sladd

Det finns stavmixrar med och utan sladd. Är den sladdlös och går på batteri är du aldrig i behov av ett eluttag eller behöver hålla koll så att sladden inte är i vägen. Däremot måste du komma ihåg att ladda den med jämna mellanrum. Har stavmixern sladd är det bara att plugga in den och köra igång arbetet.

Rengöring av stavmixer

Normalt sett går stavmixrar att montera isär så att du kan diska vissa delar i diskmaskin. Detta varierar dock mellan olika modeller – var noga med att läsa på kring vad som gäller med just den stavmixer som du har köpt. De delar som är anslutna med el ska alltid endast torkas av.

Köpa stavmixer – att tänka på!

När du ska köpa en ny stavmixer till hemmet finns det en del saker du kan behöva tänka på. Utbudet är stort och det finns många olika egenskaper och funktioner att välja mellan. Här kommer några av de saker du kan tänka på.

 • Hur kraftfull ska den vara? Ju högre effekt desto mer klarar den av.
 • Klarar den av att hantera det du vill mixa?
 • Hur många hastigheter finns det att välja mellan?
 • Hur stor är den och hur mycket väger den?
 • Ska den vara med eller utan sladd? Om den är sladdlös – hur lång är batteritiden?
 • Är den lätt att rengöra och går vissa delar att köra i diskmaskin?

Populära varumärken:

Länktips:


Några experttester vi läst

Råd & Rön (2022) 

I ett uppdaterat test hos Råd & Rön testades 45 stavmixrar. I testet undersökte testpanelen hur bra de är på att mixa mat och hur länge de håller. Testpanelen mixade majonnäs, blandade pannkakssmet, finfördelade barnmat och gjorde en slät grön smoothie. De undersökte också hur lätta mixrarna var att använda, vilket kvalitet de har och hur mycket de låter. 

Bosch MS8CM6110 utsågs till bäst i test med betyget 84 av 100. På andra plats kom Braun MultiQuick 7 MQ 7000X med betyget 80 av 100 och på tredje plats kom Bosch MS8CM6160 med betyget 79 av 100.

Bäst-i-test.se (2023)

Bäst i test har testat olika stavmixers och utsett 11 testvinnare. På första plats kom OBH Nordica InfinyForce Pro och den beskrivs som kökets trollstav. På andra plats kom Bamix Swissline M200 som utsågs till deras bästa premiumval. Den beskrivs som en högeffektiv och gedigen modell med praktiska tillbehör. På tredje plats kom OBH Nordica Super Mix Pro som effektfull och prisvärd. Philips Viva Collection ProMix-stavmixer HR2652/90 kom på fjärde plats. Den beskrivs som en mixer med bra prestanda och förmågan att mixa slätt och jämt. 

Pricerunner (2021) 

Pricerunner har testat sju olika stavmixrar och betyg satt dessa. Testet har utförts av Pricerunners oberoende produktexperter och de har tittat och jämfört egenskaper som effekt, användning och kvalitet. Philips Viva Collection ProMix-stavmixer HR2652/90 utsågs till bäst i test och fick betyget 4 av 5. På andra plats kom Bamix Swissline M200 som utsågs till bästa premiumval och fick betyget 4 av 5. På tredje plats och bästa budgetval kom OBH Nordica 6707, som också fick betyget 4 av 5.

Kockhuset (2023)

Kockhuset har valt ut de fyra bästa stavmixrarna och tittat på kvalitet, pris, ljudnivå och design. Bäst i test blev KitchenAid 5KHB2571 som är både tyst och hållbar, även om den kostar en del. På andra plats kom Bamix SwissLine Colorline M200 som är riktig utmanare till förstaplatsen. Den är snabb, tystlåten och av ett pålitligt material. På tredje plats kom Bamix SwissLine Colorline M200 och den beskrivs som stark och snabb. På fjärde plats kom Wilfa SM-1000FP som är en stark, rejäl och pålitlig stavmixer.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Med en stavmixer kan du hacka, vispa, skära eller mala en mindre mängd mat. Den är mycket bra på att mixa soppor släta, bereda såser eller att blanda till en smoothie.
 • Jämfört med en vanlig mixer så är en stavmixer mycket mindre och mer mångsidig. Under höljet så sitter motorn som driver knivarna som är placerade längst ner på stavmixern. Motorn är dock inte så stark att den klarar av att driva några tjockare såser eller degar.
 • Vi har valt att utse Bosch MS8CM6110 till den stavmixer som är bäst i test. Stavmixern har en kraftig motoreffekt på 1000 watt och den klarar av att mixa även hårdare ingredienser till ett perfekt resultat. Bosch är ett populärt varumärke när det kommer till hushållsmaskiner och flera modeller har fått bra testresultat.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Bosch Bosch MS8CM6110

Du kanske även är intresserad av:

Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng