HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Bästa presenttipsen inför fars dag!

2:e November, 2018, 11:53

Observera att artikeln innehåller reklam i form av annonslänkar för Prisjakt, Bagaren och Kocken, Kitchentime, Tretti.se och NetOnNet.

Snart är det fars dag, och för dig som ännu inte vet vad du ska ge din partner eller egen far finns ännu tid! Vi på Test.se anser förstås att det aldrig kan gå fel med en testvinnare, så här kommer några tips från oss.

Hörlurar

Både musikupplevelsen och pendlingen blir trevligare med ett par bra hörlurar! För det allra bästa rekommenderar vi på Sony MDR-1000X. Lurarna har fantastisk brusreducering och smarta, användarvänliga funktioner, och ljudet är fylligt och naturligt.

Jämför priser och hitta återförsäljare hos Prisjakt!

Stavmixer

Gillar pappa att laga mat? Då kanske en stavmixer kan vara en bra idé! För hemmaproffset rekommenderar vi stavmixern Bamix Swissline. Det är en kraftfull, men ändå relativt tystlåten, med många användningsområden. Den kommer med många smidiga tillbehör som hjälper till att tackla det mesta i matväg.

Just nu kan du köpa den hos Bagaren och Kocken för 1 839 kronor!

För den som precis börjat prova sina vingar i köket kan den något enklare Philips ProMix HR1600 vara ett bra val. Det är också en riktigt bra stavmixer, men den saknar de specialfunktioner som Bamix har.

Hos Kitchentime finns den just nu för 439 kronor!

Kaffebryggare

Sätt guldkant på pappas morgon med en ny kaffebryggare! Den ultimata testvinnaren Melitta Aroma Signature DeLuxe bjuder på gott kaffe varje gång och dess delar kan diskas i maskin.

Tretti.se säljer just nu Melittas kaffebryggare för 1 049 kronor!

Eltandborste

Eltandborste kanske låter som en tråkig present, men icke! Att det blir roligt att borsta tänderna med Oral-B genius 9000 kanske vore att ta i, men det blir helt klart mindre tråkigt. Utöver att vara en riktigt bra tandborste som effektivt rengör och sköter om dina tänder kan den också användas ihop med en app som hjälper dig att optimera din tandborstning. 

Just nu kan du köpa Oral-B’s smarta tandborste hos Tretti.se för 1 329 kronor!

Smartklocka

Uppgradera den klassiska klock-presenten till en smartklocka! För Apple-användaren är Apple Smart Watch Series 3 ett riktigt bra val, och för alla andra rekommenderar vi Samsung Gear S3. Apples klocka är stilren i en bekant Apple-design, och Samsungs klocka går att köpa i två olika utföranden: den sportigare Frontier och den mer klassiska Classic. 

Jämför priser och hitta återförsäljare hos Prisjakt!

Du hittar den på NetOnNet från 2 490 kronor!


Priserna som anges i artikeln hämtades 2018-11-02 och kan ha ändrats.