VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss

Ändrad 29 Maj 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Dölj mörka ringar under ögonen med en bäst i test-concealer 2024

Vill du dölja mörka ringar och ojämnheter i huden ska du köpa en concealer som är anpassad för dig. Här ger vi dig de som är bäst i test och en bra köpguide.

Vi har jämfört
 • Volym.
 • Antal färger.
 • Typ av förpackning.
 • Om den ger en lätt eller full täckning.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se logo
NYX Professional Makeup
NYX Professional Bare with me Concealer Serum
Bäst i test
Bäst i test Test.se logo
NYX Professional Makeup
NYX Professional Bare with me Concealer Serum
Concealer och serum i ett, lätt att applicera och med naturlig täckning.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2024.
Testvinnare hos Aftonbladet Plus 2023.
Fjärde plats på test hos Prisjakts experter 2023.
Andra plats på test hos Elle 2022.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Lyko.
Volym: 9,6 ml.
Antal färger: 13 st.
Kommer i pumpflaska.
Återfuktar upp till 24 timmar.
Ger en naturlig täckning.
Vegansk formula.

NYX Professional Makeups är ett varumärke med visionen att vara det mest tillgängliga, inkluderande och öppna sminkmärket för alla. Det är ett amerikanskt företag som grundades i Los Angeles av Toni Ko 1999.

Vi har utsett omtalade NYX Professional Bare with me Concealer Serum till bäst i test. Den är ett populärt val hos Lyko, Prisjakt och Pricerunner och har placerats på topp i flera tester.

I ett test hos Bäst-i-test.se kom den på första plats, blev bäst i test och deras testpanel blev mycket imponerade. Enligt dem är den dryg, täckande och ger ett naturligt resultat.

När Aftonbladet Plus testade concealer blev denna testvinnare med toppbetyget 5 av 5. Enligt dem var det en solklar testvinnare som sömlöst smälter in i huden och kan byggas upp i flera lager.

Hos Prisjakts experter kom den på fjärde plats. Enligt dem vårdar concealern, piggar upp och ger ett naturligt resultat.

I ett test hos Elle kom den på andra plats och blev bästa lätta. Enligt dem är den tunn, en fröjd att applicera, täcker fint, återfuktar och ger lätt lyster.

NYX Professional Bare with me Concealer Serum är en kombination av concealer och serum. Med den kan du både återfukta huden och dölja orenheter. Den kommer i en hygienisk pumpflaska på 9,6 milliliter och finns i 13 olika färger.

Concealern är berikad med tremellasvamp, cica och grönt te och återfuktar upp till 24 timmar. Den tar bort mörka ringar, ojämnheter, orenheter, rodnad och torra områden. Du får ett osynligt resultat med naturlig täckning. Vill du ha en mer täckande effekt applicerar du flera lager – detta utan att få en kakig effekt. Applicera med hjälp av en blendingborste eller fingrarna. Formulan är lätt och går snabbt in i huden.

 • Butiker & priser

Bästa täckande Test.se logo
IT Cosmetics
IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer
Bästa täckande
Bästa täckande Test.se logo
IT Cosmetics
IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer
Concealer som döljer i princip allt.
Testvinnare hos Metro Mode 2023.
Bästa täckande hos Damernas Värld 2022.
Testvinnare av KICKS Beauty Awards 2019.
Kundfavorit hos Kicks.
Högt kundbetyg hos Lyko.
Volym: 12 ml.
Antal färger: 24 st.
Kommer i pipförpackning.
Innehåller vårdande ingredienser.
Ger full täckning – rikligt pigmenterad.
Tål fukt och vatten.

IT Cosmetics är ett företag som gör produkter som är en hybrid mellan hudvård och smink och är ett av USA:s största sminkföretag. Det grundades av Jamie Kern Lima, en tidigare programledare som letade efter smink som både dolde och motverkade hennes rosacea.

IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer ger fullt täckning hela dagen. Den är en kundfavorit hos Kicks och röstades fram till bästa concealer i KICKS Beauty Awards 2019. Enligt dem är den lika effektiv mot trötthetstecken som utslag.

I ett test hos Metro Mode kom den på första plats, som beskriver produkten som din bästa vän som ger full täckning, utan att spricka.

Hos Damernas Värld kom den på sjätte plats och blev utsedd till bästa täckande med betyget 4,5 av 5. Enligt deras testpanel är den heltäckande och trollar bort både finnar och mörka ringar.

Concealern hjälper dig att dölja mörka ringar och påsar under ögonen, rodnader och ojämnheter i huden. Den kommer i en hygienisk pipförpackning med en volym på 12 milliliter. Utbudet av färger är stort – välj mellan 24 olika nyanser.

Concealern är rikligt pigmenterad och ger en jämn och slät täckning utan att lägga sig i hudens fina linjer. Den innehåller vårdande och hudförskönande egenskaper som vitaminer, kollagen, hyaluronsyra och antioxidanter. Den är utvecklad i samarbete med hudvårdsexperter.

Konsistensen är tjock och dryg – värm gärna upp den mellan händerna för att få den mer lättarbetad. Du kan också applicera med en borste.

 • Butiker & priser

Bästa premium Test.se logo
NARS
Nars Radiant Creamy Concealer
Bästa premium
Bästa premium Test.se logo
NARS
Nars Radiant Creamy Concealer
Denna medeltäckande concealer har ett stort utbud av nyanser.
Andra plats på test hos Aftonbladet Plus 2023.
Bra betyg på test hos Metro Mode 2023.
Årets nykomling i KICKS Beauty Awards 2019.
Makeupartisternas val hos Kicks 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val och högt kundbetyg hos Lyko.
USA:s mest sålda concealer.
Volym: 6 ml.
Antal färger: 22 st.
Kommer i förpackning med applikator.
Innehåller vårdande ingredienser.
Krämig konsistens.
Medeltäckande resultat.
Vattenavvisande.
Alkohol- och parfymfri.

Nars Cosmetics är ett amerikanskt sminkvarumärke som grundades 1994 av den franske makeupkonstnären François Nars. Det första de lanserade var 12 ikoniska läppstift. Deras vision är att lyfta fram alla kvinnors inre skönhet och att inspirera till personligt uttryck.

Nars Radiant Creamy Concealer är en krämig produkt med bra täckning som fint smälter in i huden. Den är USA:s mest sålda concealer.

Den kom på delad andra plats i ett test hos Aftonbladet där den fick betyget 5 av 5. De beskriver den som en kultprodukt med en formula som känns som en ögonkräm utan att tumma på täckningsgraden. Dessutom gav den lyser och en extra vaken look.

I ett test hos Metro Mode fick den också bra betyg. Enligt dem är den perfekt att kamouflera mörka ringar med och den minskar rodnad och defekter. Resultatet är långvarigt och håller hela dagen.

Concealern är en kundfavorit hos Kicks och när de valde ut sina och kundernas favoriter blev denna makeupartisternas val. Tack vare sin krämiga konsistens och lätta finish är den en trotjänare i varje makeupartists kit.

Concealern är lätt ljusreflekterande och döljer mörka ringar under ögonen, ojämnheter och fina linjer på ett naturligt sätt. Resultatet är medeltäckande, långvarigt och vattenavvisande. Välj mellan 22 olika färger. Vill du använda den som en highlighter ska du välja en till tre nyanser mörkare än din hudton.

Ingredienser som E -vitamin, Grape Seed Extract och Magnolia Bark Extract ger fukt åt din hud. Sminket är dermatologiskt och oftalmologiskt testat, fritt från alkohol och parfym och passar alla hudtyper. Det kommer i en förpackning på sex milliliter som du applicerar med applikatorn eller fingertopparna. Applicera två till tre punkter under ögat och tryck sedan ut det försiktigt.

 • Butiker & priser

Bästa budget Test.se logo
Maybelline
Maybelline Instant Anti-age Eraser Concealer
Bästa budget
Bästa budget Test.se logo
Maybelline
Maybelline Instant Anti-age Eraser Concealer
Prisvärd concealer med anti age-egenskaper.
Testvinnare hos Prisjakts experter 2023.
Andra plats på test hos Aftonbladet Plus 2023.
Bästa billiga på test hos Damernas Värld 2022.
Bästa budget på test hos Elle 2022.
Populärt val hos Lyko.
Volym: 6,8 ml.
Antal färger: 18 st.
Kommer i förpackning med inbyggd svamp.
Anti age-egenskaper.
Lätt konsistens.
Medeltäckande till heltäckande resultat.

Maybelline är ett välkänt och prisvärt skönhetsmärke som grundades i New York redan 1914. De tar de senaste trenderna från catwalken till sidewalken och gör produkter med avancerade formulas och texturer i de trendigaste nyanserna. De uppmuntrar kvinnor att göra avtryck och våga visa sin egen personliga stil.

Maybelline Instant Anti-age Eraser Concealer har en superkoncentrerad formula och kommer med anti age-egenskaper. Den har placerats bra på flera test, fått fina recensioner och är ett prisvärt val.

Den kom på delad andra plats i ett test hos Aftonbladet där den fick betyget 5 av 5. Enligt deras testpanel har den en ljuvlig formula, lätt konsistens och naturlig lyster.

I ett test hos Prisjakts experter kom den på första plats – enligt dem är det ett fantastiskt budgetkap som ger ett bra och långvarigt resultat. Den är lättanvänd och glider lätt över huden.

Concealern utsågs till bästa billiga mot mörkar ringar på ett test hos Damernas Värld. De beskriver den som en perfekt allroundprodukt med lätt formula som går att bygga upp i flera lager.

Även Elle utsåg den till bästa budgetval och har utnämnt den till en prisvärd klassiker. Deras testpanel tyckte att produkten la sig snyggt under ögonen och även kan användas för att täcka rodnad.

Concealern täcker mörka ringar under ögonen och ger ett uppfriskande resultat. Tack vare sina anti age-egenskaper minskar den dessutom synliga linjer vid ögonområdet. Konsistensen är lätt och resultatet medeltäckande eller heltäckande. Den är lätt att tona ut och blir aldrig kakig.

Concealern kommer i en förpackning på 6,8 milliliter med patenterad mikroapplikator som ger en lätt applicering. Du kan antingen stryka på den med svampen eller dutta och sedan använda borste eller fingrarna för att fördela färgen.

 • Butiker & priser

Bästa kombinerade Test.se logo
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer
Bästa kombinerade
Bästa kombinerade Test.se logo
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer
Concealer och highlighter med ljusreflektion i världsklass.
Tredje plats på test hos Aftonbladet Plus 2023.
Bra betyg på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Bra betyg på test hos Metro Mode 2023.
Bra betyg på test hos Damernas Värld 2022.
Kundfavorit hos Kicks.
Populärt val hos Prisjakt.
Kultförklarad produkt.
Volym: 2,5 ml.
Antal färger: 9 st.
Kommer i förpackning med pensel.
Innehåller ljusreflekterande pigment, ruscus och E-vitamin.
Lätt och tunn formula.

Yves Saint Laurent är ett franskt varumärke som skapar klassiska dofter och smink med attityd. Företaget grundades av Yves Saint Laurent som är en av våra mest kända modeskapare. Modehuset grundades 1962 och första doften kom 1964.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer är en ”brightener” – en hybrid mellan highlighter och concealer. Det är en kultförklarad produkt som är kundfavorit hos Kicks och ett populärt val hos bland annat Prisjakt.

Den kom på delad tredje plats i ett test hos Aftonbladet där den fick betyget 4 av 5. Enligt deras testpanel har den en fjäderlätt formula som aldrig lägger sig i de fina linjerna under ögonen. Den ger dessutom ett fint glow.

Hos Bäst-i-test.se fick den betyget 3,5 av och beskrivs som lättapplicerad och går bra in i huden utan att lämna synliga spår. Enligt dem får dessutom den stilrena och lyxiga guldpennan full pott på designen.

När Metro Mode testade concelern kom denna på plats 6 av 13. Enligt dem har den ljusreflektion i världsklass och är ett måste i din makeupväska.

YSL:s concealer har ett magiskt ljus som direkt ljusar upp huden med ett naturligt resultat. Concealern är mer ljusreflekterande än tungt täckande och ljusar upp de mörka partierna effekivt utan synliga övergångar. Den innehåller ljusreflekterande pigment, ruscus och E-vitamin.

Förpackningen är på endast 2,5 milliliter – men är lätt, dryg och räcker länge. Du trycker fram rätt mängd concealer med bara ett knapptryck och applicerar den sedan med penseln eller fingrarna. Använd den under ögonen för att ta bort mörka partier eller som highlighter på kindbenen. Välj mellan nio olika färgnyanser.

 • Butiker & priser

Bästa billiga Test.se logo
Loreal Paris
L’Oréal Infaillible More Than Concealer
Bästa billiga
Bästa billiga Test.se logo
Loreal Paris
L’Oréal Infaillible More Than Concealer
Heltäckande concealer som kommer med ett plånboksvänligt pris.
Bra betyg på test hos Bäst-i-test.se 2024.
Fjärde plats på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Femte plats på test hos Metro Mode 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Högt kundbetyg hos Lyko.
Volym: 11 ml.
Antal färger: 7 st.
Kommer i förpackning med applikator.
Heltäckande concealer.

Franska L'Oreal Paris är världsledande inom skönhetsbranschen och gör produkter för både kvinnor och män. Företaget grundades i Paris redan 1909 och i deras utbud finns ett stort utbud av smink, hudvård och hårvård.

L’Oréal Infaillible More Than Concealer är en prisvärd concealer. Infaillible betyder att något aldrig misslyckas – ett löfte denna concealer håller. Den är ett populärt val hos Prisjakt och Lyko.

I ett test hos Bäst-i-test.se kom den på fjärde plats med betyget 4,5 av 5. Den beskrivs som plånboksvänlig, krämig och perfekt för dig som vill ha en täckande produkt.

Concelern fick även ett bra betyg på ett test hos Metro Mode och kom på plats 5 av 13. Enligt dem passar den dig som vill ha en heltäckande produkt.

Detta är en heltäckande concealer med högt pigmentinnehåll som håller i 24 timmar. Använd den för att dölja mörka ringar under ögonen eller för att täcka orenheter.

Concealern kommer i en hylsa på 11 milliliter och har en smidig applikator. Formulan är lätt och innehåller en blandning av oljor som ger en behaglig applicering. Den blir inte kakig och fastnar inte i fina linjer. En supersize-applikator gör det lätt att applicera på både större och mer specifika områden. Du kan välja mellan sju olika nyanser, vilket är något färre än vad många andra varumärken erbjuder.

 • Butiker & priser

Ytterligare läsning

Test av concealer - bäst i test.
Dölj mörka ringar under ögonen eller ojämnheter i huden med en concealer.

Köpguide concealer

En concealer är i princip som en koncentrerad foundation, vars syfte är att täcka de små områden som en foundation inte klarar av, och det finns en typ för varje behov. Den kan hjälpa dig att dämpa röda nyanser som till exempel runt näsan, dölja plitor eller ljusa upp mörka partier runt ögonen. En riktigt hjälte och ett måste i de flesta sminkväskor! Här guidar vi dig till bästa concelarn.

Vad är concealer?

Concealer är en sminkprodukt som används för att täcka över mörka ringar under ögonen, allmän glåmighet, kvisslor, blemmor eller andra ojämnheter i hyn. På bara några sekunder kan du trolla bort en sömnlös natt. Den är antingen i krämig eller flytande form och appliceras efter foundation och innan puder.

Är bra mot:

 • Trötthetstecken som mörka ringar under ögonen.
 • Finnar, kvisslor och blemmor.
 • Ojämnheter i huden.
 • Rodnad.

Vilken färg täcker vad?

Det är viktigt att du väljer en concealer som är anpassad för sitt syfte. Behöver du täcka flera olika områden i ansiktet, kan det vara en god idé att investera i ett par stycken eller en palett där du kan välja mellan flera olika färger.

Valet av nyans är det viktigaste när du väljer concealer, eftersom du kan framhäva problemområdet istället för att dölja det om du väljer en för mörk nyans.

 • En concealer som är rosafärgad eller har toner av persika, är utvecklad för att dölja blåa toner i huden. Därför är denna typ av concealer väldigt bra för att täcka mörka ringar under ögonen.
 • För att dölja mörkare fläckar i huden, ska du välja en concealer som är en eller ett par nyanser ljusare än din foundation och gärna som är lite gulare i tonen. Det är också denna typ av concealer du ska använda om du vill accentuera och highlighta områden i ansiktet.
 • Vill du dölja röda fläckar, blemmor eller liknande, ska du välja en concealer som går åt det gröna hållet. Den gröna färger neutraliserar nämligen det röda i hyn.

Hur använder man concealer?

Hur du använder en concealer beror på om du ska ha den för att dölja ringar under ögonen eller för att trolla bort ojämnheter i ansiktet.

När du ska dölja mörka ringar

Om du vill dölja mörka ringar under ögonen – applicera concealern under ögat i form av en triangel med spetsen nedåt. Det kommer täcka det mörka området och samtidigt ge en uppiggande look. Använd sminksvamp, pensel eller fingrarna.

Applicera tre till fem punkter under ögat och dutta istället för att smeta ut den. Att dra ut den på samma sätt som man applicerar foundation, gör bara att den försvinner snarare än fäster.

En concealer för mörka ringar är ofta tunnare och innehåller ljusreflekterande pigment och andra ingredienser som döljer och fräschar upp.

När du ska dölja ojämnheter

Om du vill dölja röda blemmor, ska du försiktigt pensla på den gröntonade concealern på problemområdet. För att få bättre precision kan det vara bra att använda en pensel. Dutta sedan försiktigt på en concealer som är lik din hudton eller färgen som du har på din foundation. Avsluta gärna genom att dutta på flera lager transparent puder, detta fixerar alltihop.

För att dölja ojämnheter ska du gärna använda en produkt med tjockare och matt konsistens.

På ögonlocket

Concealern kan även användas på ögonlocken för att få ögonskuggan att hålla bättre och längre.

Test av concealer - bäst i test.
Applicera tre till fem punkter under ögonen och dutta ut det.

Bra tips!

Här får du bra tips som du kan ta till dig när du använder en concealer:

 • Använd fingrarna för att få ett mer neutralt resultat. Värmen från fingrarna gör att produkten smälter in bättre i huden. Du ska stryka – aldrig gnida!
 • Upplever du att produkten lägger sig i de fina rynkorna under ögonen? Applicera en centimeter under ögat – inte intill franskanten. Använd dessutom inte för mycket.
 • Får du ett kakigt resultat ska du jobba med tunnare lager och arbeta in produkten snabbt i huden. Se också till att huden är ordentligt återfuktad.
 • Vill du ha en mer vaken effekt ska du använda en färg som är en till tre nyanser ljusare än din hudton.
 • Har du mogen hud ska du satsa på en krämigare concealer som inte kakar sig lika lätt.

Vilket resultat vill du ha?

För att möta alla kunders behov kommer concealers med olika täckningsgrad. Vissa vill att den ska vara fulltäckande och andra föredrar ett mer naturligt och diskret resultat. Är den heltäckande kan du även använda den för att till exempel täcka finnar och andra ojämnheter på huden.

Ska jag ha concealer innan eller efter foundation?

Det vanligaste är att använda concealern under foundationen. Men du kan även applicera den efter – till exempel för att dölja en ilsken finne. Då kan du applicera flera lager för att få den täckgrad du önskar. Låt torka mellan lagren för bäst resultat.

Måste man ha puder över concealer?

För att få bäst resultat ska du fixera din concealer med puder. Sminket håller både bättre och blir jämnare.

Jämför egenskaperna

För att hitta en variant som passar dig och ditt behov behöver du jämföra de olika egenskaperna. Här är några saker du kan kika på innan du klickar hem din favorit.

Konsistens

En del är lätta och liknar ett serum eller ögonkräm i konsistensen. Andra är tjockare och har en konsistens som liknar en foundation. Ju tunnare den är desto enklare brukar den vara att applicera.

Täckningsgrad

Har du problem med mycket mörka ringar ska du välja en fulltäckande variant. Önskar du en neutral finish kan du välja en som täcker mindre.

Antal nyanser

Ju fler nyanser varumärket erbjuder desto lättare är det att hitta en produkt som passar dig och din hudton. Det är vanligt att du behöver ha en färg under vintern och en annan under sommarhalvåret. En del kommer i endast en färg och anpassar sig automatiskt efter huden.

Förpackning och volym

Precis som mycket annat smink kommer concealer med olika förpackningar och volymer. En pumpförpackningen är ett hygieniskt och enkelt alternativ som ofta ger rätt mängd direkt. En förpackning med applikator gör att du inte behöver använda borste för att applicera produkten.

Om den är vattentålig

Vill du att sminket ska sitta hela dagen och du har ett aktivt liv kan det vara bra att välja en som är vattentålig. Vissa tål både regn, svett och annan fukt utan att rinna av eller kaka sig.

Varför får man mörka ringar under ögonen?

Det är många som har problem med mörka ringa under ögonen – orsaken beror både på hur du lever och vilka gener du har. Stress och dålig sömn gör att ringarna framträder mer. En del människor har anlag att ha mer pigmenterad hud under ögonen eller tunnare hud som gör att blodkärlen syns mer.

Så får du bort de mörka ringarna under ögonen

Många som har mörka ringar upplever att de ser trötta och glåmiga ut. Känner du att dina mörka ringar blir ett problem för dig finns det saker du kan göra för att få dessa att framträda mindre. Det kan du till exempel göra genom att stressa mindre, sova bättre och dricka mer vatten. Beror dina mörka ringar på att hudens pigmentering kan du välja en ögonkräm med C-vitamin som ljusar upp pigmenten. Kombinera med en concealer som är anpassad för just mörka ringar.

Använd serum, ansiktskräm och ögonkräm

Återfukta alltid huden innan du applicerar sminket för att få ett snyggare och jämnare resultat. Börja med serum, ansiktskräm, ögonkräm och sist concealern.

Populära varumärken:

Länktips:


Några experttester vi har läst:

Bäst-i-test.se (2024)

Bäst-i-test.se har testat 15 olika concealers från varumärken som L'Oréal, NYX och Maybelline. De har låtit en person som jobbar professionellt med smink testa produkterna, samt ytterligare två personer till. Produkterna testades under tre veckor. De har jämfört egenskaper som täckningsförmåga, konsistens, hållbarhet och förpackning.

NYX Professional Bare with me Concealer Serum blev utsedd till bäst i test med betyget 5 av 5. Enligt dem är den tunn som ett serum med mycket bra täckning som ger ett naturligt resultat. På andra plats kom NYX Professional Make up HD Photogenic Concealer Wand, som också fick toppbetyget 5 av 5. Enligt dem är den prisvärd, täcker bra och ger lyster åt huden. På tredje plats kom KVD Good Apple Lightweight Full Coverage Concealer, som blev bästa premiumval. L’Oréal Infaillible More Than Concealer kom på fjärde plats och beskrivs som plånboksvänlig och krämig för dig som vill ha en täckande produkt.

Metro Mode (2023)

Metro Mode har valt ut 13 bästsäljande concealer-favoriter som täcker och ger ett naturligt resultat.

IT Cosmetics Bye Bye Under Eye™ Concealer kom på första plats och ger full täckning utan att se kakig ut. På andra plats kom Tarte Shape tape som beskrivs som legendarisk– det säljs en var 12:e sekund. NYX HD Photogenic Concealer Wand kom på tredje plats och beskrivs som ett bra budgetalternativ.

Aftonbladet Plus (2023)

Aftonbladet Plus har testat flera olika concealers för trötta ögon och dig som vill täcka ojämnheter.

NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum fick toppbetyget 5 av 5 och blev testvinnare. Enligt deras testpanel är det en solklar bäst i test-vinnare.

Skin Fetish – Sublime Perfection Concealer PAT McGRATH LABS, Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye concealer Dior Forever Skin Correct Concealer fick också toppbetyg och kom på andra plats.

På delad tredje plats med betyget 4 av 5 kom bland annat Yves Saint Laurent Touche Éclat, Tarte Shape Tape Concealer och Mac Studio fix concealer.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Det är smink som döljer mörka ringar under ögonen eller ojämnheter i huden.
 • Du applicerar tre till fem punkter under ögonen och klappar in den i huden.
 • Vi har valt att utse NYX Professional Bare with me Concealer Serum till den concealer som är bäst i test. Den är ett populärt val och har placerats bra på flera tester. Den är lätt att applicera och ger en naturlig täckning.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
NYX Professional Makeup NYX Professional Bare with me Concealer Serum