VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss

Ändrad 29 Maj 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Bästa ögonkrämen för mörka ringar och påsar under ögonen 2024

Har du problem med mörka ringar, svullnad och fina linjer under ögonen? Då behöver du använda en ögonkräm som ger fukt, svalkar och piggar upp. Vi ger dig testvinnande ögonkrämer från populära varumärken och de bästa tipsen i en stor köpguide.

Vi har jämfört
 • Volym.
 • Vem den passar för.
 • Egenskaper.
 • Typ av förpackning.
 • Ingredienser.
 • Om den innehåller parfym.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se logo
La Roche-Posay
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes
Bäst i test
Bäst i test Test.se logo
La Roche-Posay
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes
Lugnande ögonkräm som dämpar svullnad – för dig med känslig hud.
Testvinnare hos Prisjakts experter 2024.
Testvinnare hos Damernas Värld 2023.
Fjärde plats på test hos Elle 2023.
Populärt val hos Pricerunner.
Bästsäljare hos La Roche-Posay.
Volym: 20 ml.
Passar dig med känslig hud.
Återfuktar och lugnar huden.
Kan användas under ögon och på ögonlock.
Minskar fina linjer.
Kommer i pumpflaska.
Lätt konsistens.
Parfymfri och utan alkohol.

La Roche-Posay är ett skönhetsvarumärke som baserar sina hudvårdsprodukter från thermalskt källvatten från den franska byn La Roche-Posay. Tack vare den vårdande egenskaperna i källvattnet rekommenderas produkterna av över 25 000 dermatologer.

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes är en lugnande ögonkräm som vi utsett till bäst i test. Den tillhör Toleriane-serien som är produkter för dig med känslig och intolerant hud. Dessutom är den mer prisvärd än många andra varianter.

I ett test hos Damernas Värld utsågs den till testvinnare och blev bästa återfuktande. Den beskrivs som perfekt för dig som har en hud som är i behov av mycket fukt.

När Prisjakts experter gjorde en topplista med sina favoritögonkrämer kom denna på första plats och blev testvinnare. Enligt deras testpanel kan den användas av alla, även dig med torreksem. Den tar bort fina linjer och kallas för ögonområdets SOS-kräm.

När Elle testade ögonkrämer kom La Roche-Posay på fjärde plats och blev bästa för svullna ögonlock. Enligt dem ger gen fukt, lugnar känslig hud och dämpar svullnad på ögonlock och under ögon.

Krämen är skön att applicera och sjunker in i huden på ett skönt sätt. Den kan appliceras både under ögat och med försiktighet på ögonlocket. Den innehåller lugnande ingredienser som neurosensine och niacinamids om lugnar runt ögonen och minskar hudirritation. Den fyller även ut fina linjer. Den kan även användas av dig som bär kontaktlinser.­

Krämen kommer i en praktisk och hygienisk pumpförpackning med en volym på 20 milliliter. Den har en lätt konsistens som inte känns fet, är parfymfri och kommer utan alkohol. Appliceras morgon och kväll på rengjord hud.

 • Butiker & priser

Bästa mot mörka ringar Test.se logo
Ole Henriksen
Ole Henriksen Banana Bright+ Eye Crème
Bästa mot mörka ringar
Bästa mot mörka ringar Test.se logo
Ole Henriksen
Ole Henriksen Banana Bright+ Eye Crème
Ögonkräm med C-vitamin och äkta guld som ljusar upp mörka ringar.
Fjärde plats på test hos Prisjakts experter 2024.
Femte plats på test hos Damernas Värld 2023.
Bra betyg på test hos Metro Mode 2023.
Testvinnare hos Lyko 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Volym: 15 ml.
Passar dig med normal hud.
Uppljusande effekt.
Slätar ut rynkor och kråkfötter.
Primer och ögonkräm i ett.
Kommer i burk.
Vegansk och doftfri formula.

Ole Henriksen är ett danskt skönhetsmärke som grundades av mannen med samma namn för över 35 år sedan. Oles passion för hudvård bottnar i att han själv hade problem med acne som ung. Hans produkter finns på salonger, spa:n och för hemmabruk. De är fria från paraben, kommer från växtriket och finns för alla hudtyper.

Ole Henriksen Banana Bright+ Eye Crème är ett lyxigt alternativ för dig som vill trolla bort mörka ringar under ögonen.

I ett test hos Damernas Värld fick den betyget 4,5 av 5, kom på femte plats och utsågs till bästa mot mörka ringar. Enligt dem känns ögonpartiet återfuktat och uppljusat, dessutom sitter concealern bättre. Den ljusar upp och slätar ut huden precis som en primer.

När Prisjakts experter gjorde en topplista över sina favoriter kom ögonkrämen på fjärde plats. Enligt dem är detta en produkt du inte visste att du behövde, förrän du testat den! Den ljusar upp och tar bort fina linjer.

Krämen finns med på Metro Modes lista över de bästa just nu. Den beskrivs som en bästsäljande ögonkräm som ljusar upp och minskar mörka ringar under ögonen.

I ett test hos Lyko blev den testvinnare. De rekommenderar den till dig som vill ha en uppfräschande ögonkräm och primer i ett. Däremot jobbar den inte mot påsar och svullnad.

Ögonkrämen innehåller C-vitamin med äkta guld som omedelbart ljusar upp, slätar ut och återfuktar huden. Den minskar fina linjer och rynkor och skyddar mot föroreningar. Den innehåller även det ljusreflekterande mineralpigmentet bananpulver som korrigerar färg och ger trötta ögon mer lyster. Dessutom har den samma effekt som en primer och ser till att förbättra concealerns hållbarhet.

Ole Henriksens kräm kommer i en liten burk på 15 milliliter och har en uppdaterad parfymfri och vegansk formula. Krämen appliceras runt hela ögonområdet morgon och kväll.

 • Butiker & priser

Bästa mot rynkor Test.se logo
Verso Skincare
Verso Skincare Super Eye Serum
Bästa mot rynkor
Bästa mot rynkor Test.se logo
Verso Skincare
Verso Skincare Super Eye Serum
Ögonserum med retinol som minskar ålderstecken, svullnad och mörka ringar.
Bästa premium på test hos Bäst-i-test.se 2024.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2023.
Fjärde plats på test hos Metro Mode 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Bästsäljare hos Verso.
Volym: 15 ml och 30 ml.
Passar dig med normal hud.
Återfuktar huden.
Minskar svullnader och mörka ringar.
Motverkar ålderstecken.
Kommer i pumpflaska.
Krämig konsistens.

Verso är ett svenskt varumärke som grundades i Stockholm 2013. De arbetar med stark skandinavisk anda med fokus på enkelhet, minimalism och kvalitet. Deras ambition är att leda en revolution inom hudvård genom att erbjuda resultatinriktade och lättanvända produkter.

Vill du ha ett ögonserum rekommenderar vi Verso 5 Super Eye Serum. När du använder det här serumet behöver du ingen ögonkräm eftersom det gör huden tillräckligt återfuktad.

I ett test hos Bäst-i-test.se utsågs serumet till testvinnare där det fick toppbetyget 5 av 5. Det beskrivs som en modern klassiker som minskar eller motverkar ålderstecken.

Hos Metro Mode kom serumet på fjärde plats och beskrivs som ett lätt ögonserum som ger energi till trötta ögon och motverka ålderstecken. Du känner dig rejält återfuktad på en gång. Var dock snäll mot huden och ge huden en inväjningsperiod.

Ögonserumet kommer i en praktisk och hygienisk pumpförpackning på 15 eller 30 milliliter. Det innehåller en hög koncentration av Retinol 8 som är ett stabiliserat A-vitaminkomplex, åtta gånger mer effektivt än standardretinol. Ämnet sätter igång en föryngringsprocess genom att boosta produktionen av kollagen. Serumet innehåller även specifika peptider som motverkar mörka ringar och minskar svullnad.

Versos ögonserum är skonsam mot den känsliga huden. Applicera genom att klappa in krämen runt ögonen morgon och kväll. Formulan är krämig men lätt att applicera och dryg. Har du mycket torr hud kan du kombinera Verso 5 Super Eye Serum med Verso Eye Cream.

 • Butiker & priser

Bästa för torr hud Test.se logo
Kiehl's
Kiehl's Avocado Creamy Eye Treatment with Avocado
Bästa för torr hud
Bästa för torr hud Test.se logo
Kiehl's
Kiehl's Avocado Creamy Eye Treatment with Avocado
Tjockare ögonkräm som ger huden mycket fukt.
Tredje plats på test hos Damernas Värld 2023.
Femte plats på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Bra betyg på test hos Metro Mode 2023.
Tredje plats på test hos Lyko 2021.
Populärt val hos Pricerunner.
Volym: 14 ml och 28 ml.
Passar dig med torr hud.
Ljusar upp och minskar svullnader.
Ger fukt – tar bort torrhetsrynkorna.
Svalkar och lugnar.
Kommer i burk.
Krämig och tjock formula.
Passar även som primer.

Kiehl’s är experter på hudvård sedan 1851 – första Kiehl’s-apoteket öppnade i New York för över 170 år sedan. Deras produkter innehåller till stora delar av naturliga ingredienser som kan användas av känslig och irriterad hud.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado är en bästsäljande ögonkräm som passar för dig med torr hud runt ögonen.

I ett test hos Damernas Värld kom den på tredje plats och blev testets bästa för torr hud. Den beskrivs som tjock och krämig som gör att huden känns gladare och effektivt städar bort torrhetsrynkorna.

Hos Bäst-i-test.se fick krämen betyget 4,5 av 5 och beskrivs som en svalkande kräm som vårdar kring ögonen.

När Metro Mode listade marknadens bästa ögonkrämer fanns denna med här och beskrivs som en av Kiehl’s absoluta must have-produkter.

I ett test hos Lyko kom den på tredje plats smed betyget 4,2 av 5. De beskriver den som lugnande och svalkande som genast återfuktar huden.

Detta är en närande avokadoögonkräm som ger dig en fräschare blick – den tillför fukt, ljusar upp ögonkonturer och minskar svullnader. Den innehåller avokadoolja, betakaroten och sheasmör som ger fukt hela dagen.

Formulan är krämig och tjock utan att känna oljig och blir vattenlik när du applicerar den. Krämen är dryg och absorberas snabbt av huden och både svalkar och lugnar. Den passar även som primer att ha under din ögonmakeup eller som ögonmask.

Produkten är ljust grön och kommer i en burk på 14 milliliter och 28 milliliter. Förpackningen består av 30 procent återvunnet material. Applicera krämen runt ögonen med fingertopparna morgon och kväll, gärna efter Kiehl's ögonserum. Vill du använda den som ögonmask kan du applicera ett tjockare lager under ögonen.

 • Butiker & priser

Bästa budget Test.se logo
CeraVe
CeraVe Eye Cream
Bästa budget
Bästa budget Test.se logo
CeraVe
CeraVe Eye Cream
Riktigt budgetfynd för dig som vill ha en bra men billig ögonkräm.
Bästa budget på test hos Bäst-test.se 2024.
Fjärde plats på test hos Damernas Värld 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Volym: 14 ml.
Återfuktar huden.
Motverkar mörka ringar och påsar under ögonen.
Minskar fina linjer.
Kommer som tub.
Parfymfri.

CeraVe är en skönhetsserie för kropp och ansikte utvecklad av dermatologer. Produkterna innehåller tre grundläggande ceramider, fettsyror och lipider som stärker hudens naturliga barriär lång tid efter appliceringen.

Vill du ha en prisvärd ögonkräm rekommenderar vi CeraVe Eye Cream, som vi utsett till bästa budget.

I ett test hos Bäst-i-test.se kom CeraVes ögonkräm på tredje plats och utsågs till bästa billiga. Den beskrivs som riktigt billig som effektivt återfuktar kring ögonen. CeraVes erbjuder hudvård utan krusiduller!

I ett test hos Damernas Värld kom den på fjärde plats med betyget 4,7 av 5 och blev deras billigaste vinnare. Den beskrivs som ett riktigt budgetfynd som återfuktar direkt.

CeraVes ögonkräm är utvecklad tillsammans med dermatologer och tas effektivt upp av huden utan att kännas fet. Ingredienser som niacinamid, ceramider och hyaluronsyra ger fukt och motverkar torrhetslinjer, påsar och mörka ringar under ögonen. Huden hålls mjuk hela dagen.

Den kommer i en smidig tub på 14 milliliter och är parfymfri. Du applicerar den runt ögonen genom att massera tills den har absorberats. Undvik kontakt med ögonen.

 • Butiker & priser

Ytterligare läsning

Test av ögonkräm - hitta bästa ögonkrämen.
Med en ögonkräm kan du minska påsar och mörka ringar under ögonen.

Köpguide ögonkräm

Har du problem med mörka ringar, svullnad under ögonen och fina linjer kring ögonpartie. Då behöver du använda dig av en ögonkräm som vårdar och ger fukt och pigment. Här guidar vi dig till den bästa för dig.

Vad är ögonkräm?

En ögonkräm är en kräm särskilt anpassad för området kring ögonen. Huden här är 40 procent tunnare än i resten av ansiktet och kräver därför en annan typ än din vanliga ansiktskräm.

Vad gör en ögonkräm?

Har du problem med partiet kring ögonen ska du ta hjälp av en ögonkräm. Den tar bort svullnad och mörka ringar under ögonen och ger fukt. Den piggar upp ögonpartiet, svalkar och lugnar. För att välja rätt måste du fundera på vad dina ögon behöver En ögonkräm har oftast inte möjlighet att lösa både mörka ringar, påsar och puffighet.

Detta kan en ögonkräm göra:

 • Ta bort mörka ringar
 • Minska svullnad och puffighet
 • Ta bort fina rynkor
 • Återfukta
Test av ögonkräm, bäst i test.
Här har vi en Ole Henriksen Banana Bright+ Eye Crème, som är bra för dig med mörka ringar under ögonen.

Varför ska man ha ögonkräm?

Varför ska du ha en särskild kräm för ögonen, går det inte att använda den vanliga ansiktskrämen? En vanlig ansiktskräm saknar de egenskaper som du behöver ha för att den tunna och känsliga huden kring ögonen ska må bra. Behovet ser annorlunda ut – mörka ringar och svullnad drabbar ögonen och inte resten av ansiktet. Eftersom huden kring ögonen är tunnare, känsligare och mer lättirriterad har den inte samma elasticitet som övriga delar av ansiktet. Huden kring ögonpartiet har dessutom färre talgkörtlar som gör att området tappar fukt snabbare.

Så applicerar du ögonkräm

Ansiktskrämen ska appliceras på rengjord hud morgon och kväll. Den appliceras försiktigt kring hela ögonområdet, både under ögat, vid ögonhålan och runt ögonen. Följ överkanten av kindbenet en bit upp mot ögonbrynet – tänk som bokstaven C.

Var noga med att inte komma för nära ögonen och ögonvrån och skölj rikligt om du skulle få in något i ögat. Detta är särskilt viktigt om krämen innehåller aktiva ingredienser.

En del ögonkrämer kan även användas på ögonlocket – men läs på innan så att den inte gör mer skada än nytta!

Huden runt ögonen är känslig – var därför noga med att inte dra för mycket. Se till att lägga så lite tryck som möjligt på huden och dutta på krämen. Ett tips är att använda ringfingret som är det svagaste fingret.

Upplever du att sminket klumpar sig under ögonen? Då ska du välja en produkt som inte är oljebaserad. Låt också krämen sjunka in ordentligt innan du sminkar dig.

Så använder ögonkräm – steg för steg:

1. Tvätta ansiktet med ansiktsrengöring och rengöring anpassad för ögonen. Genom att rengöra huden ordentligt kommer krämen att absorberas bättre.

2. Applicera krämen som ett sista steg i din hudvårdsrutin, efter ansiktserumet.

3. Applicera ansiktskrämen försiktigt kring ögonområdet. Mängden beror på konsistensen, men en klick lika stor som en ärta brukar räcka.

4. Använd ringfingret för att applicera krämeb. Obs! Ha alltid rena fingrar för annars kommer din burk riskera att bli en bakteriehärd. En del föredrar att använda en spatel för att skopa upp krämen. Andra väljer en variant som kommer i en hygienisk pumpflaska.

Bäst i test ögonkräm - hitta bästa ögonkrämen.
Applicera ögonkrämen kring ögonpartiet morgon och kväll, efter ditt serum.

Så mycket ansiktskräm ska man använda

En ögonkräm brukar komma med en dryg formula och det räcker med en liten klick, ungefär lika stor som en ärta. När du väl har använt den ett tag kommer du veta hur mycket du ska använda. En del absorberas snabbare av huden medan andra tar lite längre tid på sig.

När använder man ögonkräm?

Du kan använda krämen både morgon och kväll. En del går bra att använda antingen morgon och kväll.

För mörka ringar

Ögonkräm för mörka ringar är anpassade för att ljusa upp den känsliga hunden under ögonen. Den ska gärna innehålla C-vitamin och hyaluronsyra som har uppiggande egenskaper.

För påsar under ögonen

Har du problem med påsar eller puffighet ska du välja en kräm som innehåller koffein eller grönt te. Koffeinet ger en uppiggade effekt, motverkar svullnad och slätar ut huden. Att ha den i kylskåpet ger också en kylande och avsvällande effekt. 

För torra ögonlock

En del ögonkrämer kan användas på torra ögonlock, men inte alla. Läs på innan du använder den på ögonlocket, annars kan effekten bli motsats.

För torr och känslig hud

Har du känsliga ögon eller trånga tårkanaler ska du använda en produkt anpassad för känslig hud med skonsamma ingredienser och utan parfym. Har du torr hud är det bra om ögonkrämen är lite fetare och innehåller mycket fukt.

Med anti-age-egenskaper

Har du mogen hud med fina linjer under och kring ögonen ska du välja en med hudföryngrande effekt. Den tillför mycket fukt och har egenskaper som slätar ut och föryngrar huden. Vanliga ingredienser är A-vitamin, retinol och niacinamid. Retinol är ett ämne som sätter igång föryngringsproccessen av cellerna och ser till att den naturliga produktionen av kollagen ökar.

För dig med fet hud

Är huden kring ögonen fet ska du välja en ögonkräm som innehåller mycket fukt. För lite fukt leder till att huden överproducerar sebum som gör att huden blir ännu fetare.

Som ögonmask

En del ögonkrämer kan även användas som ögonmask över natten. Då applicerar du ett tjockare lager under ögonen.

Som primer

En del ögonkrämer kan även användas som en primer vilket gör att concealern sitter hela dagen.

Med SPF

Vill du skydda ögonpartiet mot sol ska du välja en ögonkräm med SPF. Den innehåller UV-skydd eller solskyddsfaktor och är ett bra komplement till din ansiktskräm med SPF.

När ska man börja med ögonkräm?

Du kan egentligen börja med ögonkräm när du vill. Att börja med anti-ageprodukter är aldrig för tidigt, däremot ger det kanske inte samma effekt när du är yngre. När du har passerat 30 år börjar huden att minska kollagenproduktionen vilket gör att den blir mindre elastisk, tunnare och tappar sin spänst.

Varför får man påsar under ögonen?

Vissa människor har mer påsar och svullnad under ögonen än andra. Det kan bero på flera olika saker, som dålig sömn, gener, stress och ålder. Allergi och irritation är andra vanliga orsaker.

Så får du bort påsar under ögonen

Har du problem med påsar under ögonen finns det flera sätt att bli av med dem. Beror svullnaden på att vätska samlas är det bra med mindre salt och mer vatten och en ögonkräm som innehåller med koffein. Är du allergisk eller har känslig hud är det bra att använda parfymfri sminkborttagning. Du ska även undvika ögonkräm med stark parfym eller essentiella oljor. Ett tips är att förvara produkten i kylskåpet så dämpar kylan svullnaden lite mer effektivt. Ögonmask och klassiska gurkskivor är också ett bra alternativ.

Varför får man mörka ringar under ögonen?

Att ha mörka ringar under ögonen beror både på gener och hur du lever. Stressar du mycket eller sover dåligt blir ringarna mer synliga. När det kommer till gener har en del människor mer pigmenterad hud under ögonen eller tunnare hud som gör blodkärlen syns tydligare.

Så får du bort de mörka ringarna under ögonen

Har du mörka ringar är det bra att försöka stressa mindre, sova bättre och dricka mer vatten. Beror det på pigmentering kan du använda en ögonkräm med C-vitamin som hjälper till att ljusa upp pigmenten. Kombinera gärna med en persikofärgad concealer.

Jämför de olika egenskaperna

För att hitta den produkt som passar för dig och din hud är det bra att jämföra de olika egenskaperna.

Volym

Ögonkrämer kommer med olika volym – vanligtvis en volym på 15-20 milliliter. När du jämför priset är det bra att kika på volymen så att du får en rättvis bild av prisläget – då kan du räkna ut kronor per milliliter.

Typ av förpackning

Krämer kommer i olika typer av förpackningar. Vanligtvis i burk med skruvlock eller i en praktisk och hygienisk pumpflaska.

Formula

En del ögonkrämer har en tunnare formula och andra en tjockare. Är den tjockare är det en fördel om den inte upplevs som oljig.

Ingredienser

Har du känslig hud bör du kika på innehållsförteckningen för att se vilka ingredienser den har. Olika ingredienser är bra för olika önskemål och hudtyper. Något som ofta spelar stor roll är om produkten kommer med eller utan parfym.

 • Koffein = Dämpar svullnad och får igång blodcirkulationen.
 • Hylauronsyra = Minskar torrhetslinjer.
 • Niacinamide = Ljusar upp mörka partier.
Test av ögonkräm.
Jämför ingredienser, volym pris och vad ögonkrämen har för effekt för att hitta den bästa för dig.

Vanliga misstag du ska undvika

Att använda ögonkräm låter kanske inte så svårt, men det finns vanliga misstag som många gör – här är några av dem.

Du applicerar för mycket

Använd alltid lagom mängd ögonkräm – att dubbla mängden ger inte bättre effekt. Istället riskerar den att leta sig in i ögat och skapa irritation. Det räcker med en klick lika stor som en ärta till båda ögonen.

Du tar i för hårt

Huden kring ögonen är känslig, därför är det viktigt att du inte tar i för hårt när du applicerar krämen. Dutta istället för att dra i huden.

Du har för bråttom

Låt ögonkrämen sjunka in i huden innan du lägger på sminket. Annars kommer concealer och puder att bli svårt att hantera och resultatet blir sämre. Vänta gärna någon minut innan du lägger på sminket.

Du glömmer solskydd

Använder du ögonkräm men hoppar solskyddet under sommaren kommer den inte att hjälpa. Om du inte väljer en ögonkräm med SPF ska du använda ett solskydd med hög SPF över krämen. En solig dag är det också bra att komplettera med solglasögon för bäst skydd av dina ögon.

Att tänka på!

När du ska köpa ögonkräm finns det några olika saker du kan tänka på – här är några av dem:

 • Vad gör den, ex dämpar svullnad eller minskar mörka ringar?
 • Hur stor volym har den?
 • Vad har den för ingredienser?
 • Hur ser förpackningen ut?
 • Vad kostar den?

Läs också: Test av ögonfransserum

Populära varumärken:

Länktips:

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • En ögonkräm är anpassad för partiet kring ögonen som är känsligare än resten av huden i ansiktet. Har du problem med mörka ringar eller påsar under ögonen, fina linjer och andra torrhetstecken ska du smörja in ögonpartiet med en ögonkräm.
 • Du applicerar ögonkräm på ren hud med fingrarna morgon och kväll.
 • Vi har valt att utse La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes till den ögonkräm som är bäst i test. Det är en lugnande ögonkräm som dämpar svullnad och passar för dig med känslig hud. Den minskar fina linjer, återfuktar och har en lätt konsistens.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
La Roche-Posay La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes

Du kanske även är intresserad av: