HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Singles Day – Här gör du de bästa fynden!

11:e November, 2018, 00:01

Observera att vi har ett betalt samarbete med Prisjakt och att artikeln innehåller reklam för Teknikmagasinet, CDON, Tretti.se och Komplett.se i form av annonslänkar.

Singles Day – Unna dig något innan det är dags att lägga pengar på andra!

Höstens första stora shoppingdag, Singles Day, är här! 11/11 är dagen då du ska unna dig själv något, bara för att du kan och vill. Singles Day har sitt ursprung i Kina och var från början en form av protest mot all tvåsamhet kring framförallt Alla hjärtans dag. Varför vara beroende av någon annan för att få en fin present? Köp en åt dig själv istället, du är ju värd det! 

Globalt är Singles Day världens största shoppingdag, men fenomenet har bara nyligen tagit sig till Sverige. Dagen infaller knappt två veckor innan Black Friday som världen över anses vara startskottet för julhandeln, så varför inte passa på att först fynda något till dig själv, oavsett om du är singel eller inte? 

Jämför alltid priser – Prisjakt hjälper dig

Oavsett vad det är du vill handla ska du inte lita blint på att allt som är listat i Singles Day-kampanjer säljs till fantastiska priser. Jämför alltid priser för att vara säker på att du hittat det bästa! Prisjakt har samlat och kontrollerat flera butikers Singles Day-erbjudanden och därmed gjort mycket av det jämförande jobbet åt dig! 

Här kommer du direkt till Prisjakts Singles Day-lista.

Shoppa hos några av våra favoritbutiker!

Vill du kasta dig rakt in i shoppandet? Varför inte börja i någon av butikerna nedan! 

Teknikmagasinet slår på stort i år med rabatter på utvalda produkter från bland annat Marshall, JBL och HyperX! Du kan till exempel fynda en trådlös högtalare från JBL för 590:- (ord.pris 890:-), till exempel. 

Klicka här för att ta del av alla Teknikmagasinets erbjudanden!

Tretti.se har också hakat på Singles Day i år och erbjuder 12 % rabatt vid köp över 4 000:-! 

Ta del av Trettis kampanj här!

CDON ställer till med festligheter på Singles Day för andra året i rad!

Här hittar du deras kampanjsida.

Tänk efter först: är det läge att slå till? 

Ser du något du längtat efter till ett riktigt kanonpris kan det förstås vara helt rätt läge att slå till, men tänk på att Black Friday står för dörren och att fler svenska kedjor lägger fram fantastiska erbjudanden då. Kanske kan det vara värt att vänta om det du vill ha inte redan innefattas av ett fantastiskt erbjudande? Det är trots allt helt okej att shoppa till sig själv även på Black Friday!