VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 7 Mars 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Test av fodrat regnställ för barn – Bäst i test 2024

Under vinterhalvåret är det inte sällan blött ute. Se till att ditt barn kan leka utomhus även under de regnigaste dagarna med ett fodrat regnställ. Vi har gått igenom tester och recensioner för att kunna välja ut de som är bäst i test.

Vi har jämfört
 • Vattentäthet.
 • Om det finns reflexer.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Didriksons
Didriksons Boardman
Bäst i test
Bäst i test
Didriksons
Didriksons Boardman
Testvinnare som får toppbetyg av konsumenter och experter.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2023.
Testvinnare hos Pricerunner 2022.
Högt betyg på test hos Tidningen Mama 2021.
Testvinnare i Sportamores jämförande test 2019.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Jollyroom.
5/5 stjärnor hos Outnorth.
Vattenpelare 8 000 millimeter.
Med flera reflexer både på jacka och byxor.
Svetsade sömmar.
I galon med PFC-fri impregnering.
Finns i många olika färger.
Varmt och tåligt.

Det svenska varumärket Didriksons har tillverkat funktionella ytterkläder i över 100 år. I deras sortiment för barn är det fodrade regnstället Boardman en av de mest populära produkterna. Regnstället har inte bara vunnit tester – det får också år efter år genomgående positiva recensioner av nöjda konsumenter. Det utsågs till testvinnare hos Bäst-i-test.se när de testade sju olika modeller. Enligt dem har regnkläderna en bra passform, höga justerbara regnbyxor och håller värmen bra. I ett test hos Pricerunner kom regnstället också på första plats med betyget 4,5 av 5. 

Didriksons Boardman är ett vatten- och vindtätt regnställ som är både tåligt och bekvämt. Ytterdelen av stället är gjort i galon, som är impregnerat med PFC-fri impregnering, och insidan är fodrad med värmande fleece. Regnstället har en vattenpelare på 8 000 millimeter.

Regnstället har även flera reflexer, både på jackan och på byxorna. Byxorna är extra förstärkta på knäna och har en midja i fleece för en värmande och mjuk passform. Huvan är avtagbar, och går också att justera i storlek för att få till en perfekt passform. Boardman kommer i många olika färger för att det ska finnas någonting som passar för alla barn.

 • Butiker & priser
 • Priser för Didriksons Boardman
  • Nordens största barn- och babybutik
   Fri frakt över 1000 kr, prisgaranti

Bästa budget Test.se - Bästa budget
Nordbjørn
Nordbjörn Skagen Fodrat Regnställ
Bästa budget
Bästa budget
Nordbjørn
Nordbjörn Skagen Fodrat Regnställ
Prisvärt regnställ för alla väder.
Bästa budget på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Bästa budget på test hos Pricerunner 2022.
Toppbetyg hos Jollyroom – 5/5 stjärnor.
Vattenpelare 8 000 millimeter.
Reflexer på både jacka och byxor.
Tejpade sömmar.
Med avtagbar huva
Justerbara hängslen.

Nordbjørn är ett varumärke som tillverkar slitstarka ytterkläder framtagna för det nordiska klimatet som skyddar mot regn, vind och snö. Alla deras kläder är märkta med en björntass som garanterar både god kvalitet och styrka. 

Nordbjørn Skagen är ett prisvärt och praktiskt regnställ som fungerar väl för lek under regniga dagar. I ett test hos Bäst-i-test.se kom det på andra plats och utsågs till bästa billiga regnkläder för barn. Enligt deras test är det regnkläder med bra funktion men billiga detaljer. I ett test hos Pricerunner fick regnkläderna betyget 4 av 5 och blev de bästa billiga fodrade regnkläderna. Regnstället är tillverkat med tejpade sömmar, och har en vattenpelare på 8 000 millimeter.

Både regnjackan och -byxorna är fodrade med ett värmande fleecefoder. Det finns reflexer både på ärmarna och på benen. Jackan har även en huva som är avtagbar, och resår vid både ärmar och nederkant för att få till en så bra passform som möjligt. regnbyxorna har justerbara hängslen och fothällor som du enkelt sätter kring barnets skor eller stövlar.

 • Butiker & priser
 • Priser för Nordbjörn Skagen Fodrat Regnställ
  • Nordens största barn- och babybutik
   Fri frakt över 1000 kr, prisgaranti

Populärt val Test.se - Populärt val
Helly Hansen
Helly Hansen Bergen Regnställ
Helly Hansen Helly Hansen Bergen Regnställ - Test
Populärt val
Helly Hansen
Helly Hansen Bergen Regnställ
Vind- och vattentätt regnställ med varmt fleecefoder från norska Helly Hansen.
Populärt val hos Prisjakt.
Vattenpelare 20 000 millimeter.
Synliga reflexdetaljer.
Svetsade sömmar.
Tillverkat av PU-material.
PVC-fritt material.
Avtagbar huva.
Justerbara hängslen.
Elastiska fothällor.
Elastiska ärm- och benslut.
Finns i flera färger.

Det norska varumärket Helly Hansen grundades 1877 i Moss i Norge och de började göra vattenfrånstötande jackor. Idag har de profilerat sig i outdoor-världen med jackor, overaller och flytvästar och varumärket syns ofta i seglingsammanhang.

Helly Hansen Bergen Set (Jr) är ett klassisk fodrat regnställ för barn som är ett populärt val hos Prisjakt. Hos Jollyroom är omdömena goda och kunderna är nöjda och beskriver det som ett regnställ av bra kvalitet. De säger också att det är rymligt i storleken och har en bra passform.

Detta funktionella regnställ är konstruerat med Helox-teknik och tillverkat av PU-material som gör det både vind- och vattentätt. Sömmaren är svetsade, materialet är snabbtorkande och fleecefodret varmt vilket gör att barnet håller sig både varm och torr i regn. Regnjackan har en huva som är elastisk och avtagbar och dragkedjan har en stormflik. Regnbyxorna går lätt att anpassa efter barnet genom de justerbara hängslena och elastiska fothällorna. Både ärm- och benslut på regnstället är också elastiska vilket ökar till en högre komfort och bra passform. För en högre synlighet har de fodrade regnkläderna reflexdetaljer som gör att barnet syns tydligare i mörkret.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa höga regnbyxor Test.se - Bästa höga regnbyxor
Kuling
Kuling Ottawa Fodrat Regnställ
Bästa höga regnbyxor
Bästa höga regnbyxor
Kuling
Kuling Ottawa Fodrat Regnställ
Fodrat regnställ med höga regnbyxor som håller barnet varmt och torrt.
Fjärde plats på test hos Bäst-i-test.se 2023.
Vattenpelare 8 000 millimeter.
Reflexdetaljer.
Svetsade sömmar.
Huvudmaterial och foder i polyester.
Impregnering av polyuretan.
Tvättas i 40 grader.

Det svenska märket Kuling tillverkar barnkläder för alla typer av väder så att ditt barn alltid kan leka utomhus. Kläderna är tillverkade i slitstarka material och passar mycket bra till alla barn med extra mycket spring i benen.

Kuling Outdoor Fodrat Regnställ Ottawa är ett fodrat regnställ med rejäla regnbyxor. När Bäst-i-test.se testade fodrade regnställ kom Kuling på fjärde plats med betyget 4 av 5. Enligt deras testpanel är regnstället prisvärt, rejält och håller ditt barn torrt.

Detta är ett tvådelad regnställ med varmt fleecefoder. Det har en vattenpelare på 8000 millimeter och svetsade sömmar. Huvudmaterial är av återvunnen polyester, fodret av polyester och impregneringen av polyuretan. Enligt test känns materialet som galon, fast med en högre slitstyrka.

Regnstället har höga regnbyxor med en ovandel av fleece som du fäster med kardborreband runt axlarna. De har dragkedja framtill, resår i midjan, förstärkta partier över knäna och slitstarka fothällor i silikon. Regnjackan har YKK-dragkedja framtill, resårmuddar och avtagbar huva som gör den säker att leka i. För att barnet ska synas mer i mörker har det reflexdetaljer. Du kan tvätta regnstället i maskin på 40 grader.

 • Butiker & priser
 • Priser för Kuling Ottawa Fodrat Återvunnet Regnställ Sand 122/128 cm
  • Frakt från 39 kr
   Leverans 1-4 dagar

Bästa overall Test.se - Bästa overall
Lindberg
Lindberg Vattnadal Fodrad Regnoverall
Bästa overall
Bästa overall
Lindberg
Lindberg Vattnadal Fodrad Regnoverall
Varmfodrad regnoverall med svetsade sömmar för de yngsta barnen.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Jollyroom.
Populärt varumärke.
Vattenpelare på 8000 millimeter.
Tydliga reflexdetaljer.
Svetsade sömmar.
Täckt dragkedja.
Avtagbar huva.
Finns i storleken 74-104.
Finns i flera färger.
Kan tvättas i maskin på 30 grader.

Lindberg är ett svenskt varumärke som erbjuder funktionella kläder för hela familjen under årets alla dagar. Företaget grundades av Michael Lindberg i början av 1990-talet i lilla Edsbyn i Hälsingland. Det startade med omtanke för ett barns frusna händer och fötter när Michael började tillverka tossor och vantar i älgskinn för att värma sonen.

Vi har utsett Lindberg Vattnadal fodrad regnoverall till den bästa overallen. Den är ett populärt val bland de fodrade regnoverallerna hos både Jollyroom och Pricerunner. Overallen har en vattenpelare på 8000 millimeter, täckt dragkedja och svetsade sömmar vilket gör att regn och slask håller sig ordentligt utanför. Den har ett varmt foder i polyesterfleece och passar perfekt för kalla men blöta höst- och vinterdagar hemma eller på förskolan. Den har avtagbara fothällor, en avtagbar huva som gör att barnet kan leka utan att riskera skada sig om hen fastnar och rydliga reflexdetaljer på både ben och armar.

Regnoverallen finns i flera fina färger i storleken 74-104. Den tål maskintvätt och att köras i torkskåp på 30 grader.

 • Butiker & priser
 • Priser för Lindberg Vattnadal Fodrad Regnoverall, Grön, Stl 80
  • Nordens största barn- och babybutik
   Fri frakt över 1000 kr, prisgaranti

Populärt val Test.se - Populärt val
Tretorn
Tretorn Kid's Cloudburst Set
Populärt val
Populärt val
Tretorn
Tretorn Kid's Cloudburst Set
Fodrat regnställ med höga regnbyxor tillgänglig i tre färgglada färger.
Populärt val hos Pricerunner.
Vattenpelare 8000 millimeter.
Reflekterande tryck.
PU-material.
Vind- och vattentät.
Avtagbar huva.
Förstärkta knän och bakdel.
Resår i ben och armar.
Svetsade sömmar.

Tretorn är ett svenskt företag som grundades så tidigt som 1891. I deras sortiment finns ett brett utbud av högkvalitativa stövlar, ytterkläder, skor och väskor i skandinavisk design.

Tretorn har flera regnställ i sitt sortiment och vi har valt att rekommendera Tretorn Kid's Cloudburst Set. Det är ett populärt val hos Pricerunner.

Tretorns regnställ är fodrat i värmande och återvunnen fleece och håller ditt barn varmt under regniga dagar. Regnjackan är baserad på Tretorns klassiska regnjacka Kids Wings Raincoa och den är gjord av ett vind- och vattentätt PU-material. Vattenpelaren är på 8000 millimeter och sömmarna är svetsade. Regjackan har en avtagbar huva och resår i ärm- och benslut. Till jackan hör ett par höga matchande regnbyxor som går hela vägen upp till bröstet, med förstärkta knän och bakdel och justerbara axelband.

Regnstället finns i rosa, grönt och turkost och har ett reflekterande tryck för ökad synlighet i mörkret.

 • Butiker & priser
 • Priser för Tretorn Kid's Cloudburst Set
  • Nordens största barn- och babybutik
   Fri frakt över 1000 kr, prisgaranti
  • Fri frakt över 599 kr
   Snabba leveranser och fria returer i butik

Ytterligare läsning

Köpguide fodrat regnställ barn

För att barnet ska hålla sig torr även blöta, regniga och slaskiga dagar behöver du köpa ett regnställ till barn. Här ger vi dig tips inför ditt val av fodrat regnställ.

Vad är fodrade regnkläder?

Fodrade regnkläder är speciellt anpassade för att barn ska kunna leka utomhus även långt in på hösten när det är både kallt och blött ute. Med en utsida som är tillverkad i tålig galon, och en insida som är fodrat med antingen pile eller fleece, har det fodrade regnstället alla egenskaper som man kan önska. Barnet kan använda det både vid regn och dagar med snöslask.

När ska man använda fodrade regnkläder?

När du ska köpa regnkläder kan du välja mellan fodrade regnkläder och ofodrade regnkläder. Ofodrade regnkläder kan användas under sen vår, sommar och tidig höst. När höst övergår till vinter och graderna sjunker är det dags att byta till ett fodrat regnställ till de blötaste dagarna. Vissa föredrar också att arbeta med lager på lager och behåller det ofodrade regnstället och kompletterar med underställ och fleecekläder.

Bäst i test regnjacka - se testvinnande fodrade regnjackor.

Regnställ eller regnoverall?

Ska man välja regnställ eller en regnoverall? Det är såklart en smaksak och det det finns både för- och nackdelar med såväl ett regnställ som en regnoverall. Fördelar med ett regnställ är bland annat att man kan använda delarna var för sig. Ibland finns nytta av att ha täta, varma regnbyxor – men något lite tunnare på överkroppen. Tvådelat tar också vanligtvis längre tid att växa ur än vad en overall gör. Det går även att använda en storlek i jacka och en annan storlek i byxor.

En fördel med en overall kan istället vara att den är smidigare att använda. Det kan också vara bra att ha på lite mindre barn eftersom den är enklare för barn att ta på sig själva, och dessutom sitter bättre på plats.

Fodrat regnställ eller vinterjacka eller vinteroverall?

I vissa delar av Sverige där det är mer regn är snö på vintern kan det vara vanligt att använda regnstället mer än vinterjacka eller vinteroverallen. Vad du väljer beror på hur kallt det är och om det är snö, barmark eller slask. Vill du kunna använda vinterjacka och termobyxor när det är mycket blött ute ska du kika på vattenpelaren. Om det däremot är många minusgrader är vinterjackan varmare och ofta ett bättre alternativ.

Hur många vattenpelare ska regnkläder ha?

När du ska köpa regnställ är det viktigt att kika på hur många vattenpelare kläderna har. Detta är ett mått på hur mycket plagget klarar av och det mäts i hur stort plagget klarar av att motstå. Ett plagg som är vattentätt ska ha en vattenpelare på minst 2000 millimeter och ju högre vattenpelare regnkläderna har, desto bättre står de emot väta.

 • Upp till 2 000 millimeter: plagg som är vattenavvisande, men inte vattentäta.
 • 4 000 millimeter: Kläder som kan användas kortare stunder i lätt regn.
 • 6 000 millimeter: Plagg som antingen kan användas längre stunder i lätt regn, eller kortare stunder i kraftigt regn.
 • 8 000 - 12 000 millimeter: Plagg som antingen kan användas riktigt långa stunder i lätt regn, eller få timmar i riktigt kraftigt regn.
 • Över 12 000 millimeter: Kan användas länge i kraftigt regn.

Bra att känna till är dock att de kläder som har mycket hög vattentäthet, i regel har sämre andningsfunktion.

Regnställets egenskaper

Ett regnställ har ofta flera funktioner, utöver att det tål vatten. Det finns några saker som kan vara bra att fundera kring innan du köper ett regnställ till ditt barn.

Tejpade sömmar

För att en regnställ ska vara vind- och vattentätt behöver den ha en hög vattenpelare, men också tejpade sömmar eller svetsade sömmar. Att sömmarna är tejpade innebär att sömmarna är förseglade med en särskild tejp som gör att regnkläderna blir helt vattentäta. Om sömmarna är svetsade svetsas dem ihop istället. Hos Reima kan du läsa mer om tejpade sömmar.

Avtagbar huva

Regnställ har en huva som skyddar barnets huvud från att bli blöt när det regnar. Huvan ska gå att ta av och at säkerhetsskäl vara fäst med tryckknappar. Om barnet fastnar med huvan i en gren kommer den att ramla av istället för att skada barnet.

Dragkedja eller knappar på regnjackan

Det vanligaste är att köpa ett regnställ som stängs med dragkedja, men det finns även modeller som försluts med endast knappar. Önskar du en regnjacka som är helt försluten ska du välja en som har dragkedja.

Justerbara hängslen

För att kunna anpassa regnbyxorna efter barnet är det bra att välja byxor med hängslen som är justerbara och tryckknappar som går att reglera. På så sätt kan regnbyxorna också användas längre. Vill du vara helt säker på att ditt barn inte ska bli blöt under uteleken kan du välja ett regnställ med höga regnbyxor som går ända upp till bröstet.

Fothällor och resår i armar och ben

Många regnbyxor går att anpassa för att barnet ska få bästa passform. Med fothällor håller du byxorna ordentligt på plats under gummistövlarna. På så sätt kan barnet leka fritt utan att risken att vatten tränger in uppstår. Hällorna går ofta att justera i storlek och också byta ut om de skulle bli slitna och gå av – nya finns att köpa i butik. Det är också bra om regnjackan och regnbyxorna går att dra åt i handleder och fötter med antingen tryckknappar eller resår så att vattnet inte läcker in den vägen heller.

Förstärkning på knän och bakdel

Knän och bakdelen på ett par regnbyxor är särskilt utsatta när barnet leker. Därför har många regnställ förstärkt dessa delar på plagget.

Reflexer som ökar synligheten

Av säkerhetsskäl ska det fodrade regnstället ha reflexer eller någon form av reflexdetaljer som gör att barnet syns oavsett ljusförhållanden. Reflexerna är oftast placerade på ett ställe som gör barnet synligt oavsett i vilken position hen leker.

Köpa fodrat regnställ – att tänka på!

Ta del av vår sammanfattande checklista när du ska köpa regnställ till ditt barn:

 • Vattenpelaren ska vara hög, helst på minst 2000 millimeter.
 • Regnkläderna ska vara vind- och vattentät ­– gärna med tejpade sömmar.
 • Huvan ska gå att ta av och vara fäst med tryckknappar.
 • Kolla om regnbyxorna har hällor och om du kan dra åt vid ärmar och ben.
 • Kolla om det finns justerbara hängslen.
 • Ska det vara ett tvådelat regnställ eller en regnoverall?
 • Reflexer gör att barnet syns bättre i mörker.

Så sköter du om dina regnkläder

För att regnstället ska behålla de vattenavvisande egenskaperna det besitter ska du ta hand om det på rätt sätt. När du köper nya regnkläder har de ett skyddande lager vattenavvisande av impregnering. Denna gör att vattnet blir till droppar som rinner av plagget. När du märker att dropparna inte längre bildas är det dags att impregnera på nytt. Ju högre vattenpelare regnstället har desto mer sällan behöver du impregnera om den. För att inte förlora sin vattenavvisande effekt bör du inte tvätta regnkläderna för ofta. Är de fulla med lera och grus ska du hellre skölja av dem under kranen eller torka med en fuktig trasa. Vid tvätt ska regnkläderna tvättas i 30 eller 40 grader, tvättas med avigsidan utåt och sköljmedel undvikas.

Fler sätt att hålla barnet varmt på vintern

Det finns fler sätt att hålla ditt barn varmt på vintern mer än med ett fodrat regnställ. Här är några fler tips!

Vinterskor

Håll barnets fötter varma med ett par varma och vattentäta vinterskor som klarar både regn och snö. De bör också ha en god andningsförmåga då barn lätt blir svettiga när de leker. För att inte bli för små ska vinterskor vara 1,5-2 centimeter större än barnets fot.

Vinterjacka till barn

För att hålla barnet riktigt varm under vinterhalvåret behöver du köpa en riktigt bra vinterjacka. Den ska ha en hög vattenpelare men samtidigt ha en god andningsförmåga och vara varm nog för det klimat barnet ska vistas i.

Vinteroverall till barn

Med en varm och vattentät vinteroverall kommer ditt barn att kunna leka ute i snö och slask utan att frysa. Fördelen med en overall framför ett tvådelat set med vinterjacka och termobyxor är att det är mindre risk att vatten glider in mellan.

Vantar för barn

Oavsett om du har regnkläder eller vinterjacka på barnet så är det bra att skydda små händer mot kyla med varma och vattenavstötande vintervantar. Med ett par riktigt bra vantar för barn går det att vara ute i både snö, regn och slask utan att frysa.

Underställ för barn

Genom att använda sig av lager på lager-principen kommer ditt barn att frysa mindre när ni är ute på äventyr en kall dag. Detta innebär att du klär dig i flera tunna skikt som hjälper dig att hålla dig både torr och varm. Därför kan det vara bra att klä barnet i ett underställ närmast kroppen, ett mellanskikt i ull eller fleece och sedan regnkläderna eller de andra ytterkläderna som ett tredje lager.

Läs mer hos Svenska Turistföreningen.

Här kan du se en video om lager på lager-principen:

Populära varumärken:

 • Didriksons – Tidlös design, noggranna val och långsiktiga relationer.
 • Nordbjørn –  Tillverkar slitstarka ytterkläder framtagna för det nordiska klimatet som skyddar mot regn, vind och snö.
 • Helly Hansen – Anrikt företag som erbjuder outdoorkläder för alla tillfällen. 
 • Tretorn – Har sedan 1891 hållit hela familjen varm och torr i alla väder.
 • Kuling – Erbjuder kläder för alla väder så att barn kan leka utomhus oavsett om regn, kyla eller solsken.

Länktips:


Några experttester vi har läst:

Bäst-i-test.se (2022)

Bäst-i-test.se har testat sex olika regnkläder för barn från märken som Didriksons, Kuling och Nordbjørn. De har låtit barn som går i skola eller förskola testat regnkläderna i vardagen och har tillsammans med föräldrarna utvärderat dem. De har testat egenskaper som passform, funktion och tålighet. Testvinnare blev Didriksons Boardman Fodrat Regnställ som fick betyget 4,5 av 5. Enligt testarna är de slittåliga och varma och rekommenderas till dig som vill ha fodrad galon. På andra plats kom Nordbjørn Skagen Fodrat Regnställ som blev testets billigaste fodrade regnkläder. De fick betyget 4 av 5 och beskrivs som prisvärda fodrade regnkläder med god vattentålighet och bra med reflexdetaljer. På tredje plats kom den fodrade regnoverallen Reima Roiske som fick betyget 4 av 5.

Pricerunner (2022)

Pricerunner har testat sju olika regnkläder för barn och för att utses till testvinnare behöver det ha en god slittålighet, följsam passform och hålla barnet torrt. Testets vinnare blev Didriksons Boardman Fodrat Regnställ och enligt testarna har det en bra passform med höga byxor och är slittåliga. På andra plats kom Nordbjørn Skagen Fodrat Regnställ som blev testet billigaste vinnare. Den beskrivs som prisvärda fodrade regnkläder med god vattentålighet och bra med reflexer. På tredje plats kom Gneis Turmalin Allvädersset som består av skalbyxor och skaljacka som håller för både vind och väder.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Ofodrade regnkläder kan användas under sen vår, sommar och tidig höst.
 • Det är vanligast att små barn väljer regnoverall, medan äldre barn ofta föredrar ett tvådelat sett.
 • Vi har valt att utse Didriksons Boardman (Jr) till det fodrade regnställ som är bäst i test. Det är ett tåligt regnställ med hög vattenpelare, svetsade sömmar och som finns i flera fina färger. Didrikson är stora inom ytterkläder för barn och erbjuder ett brett sortiment.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Didriksons Didriksons Boardman

Du kanske även är intresserad av:

Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng