HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Detta är uppdaterat!

16:e Augusti, 2016, 08:43

Nu är vi tillbaka från semestern och har börjat uppdatera våra tester med nya källor igen. Fem tester är redan uppdaterade och två av dom har fått en ny testvinnare. Det är framför allt gäller det teknikprylar: platt-TV, bredbandsroutrar, bärbara datorer och trådlösa högtalare. Även kräftorna blev uppdaterade kring säsongsstarten.


TV-apparater

Råd & Rön utför Sveriges största test av TV-apparater och den 04 mars -16 publicerade dom ett test av 224 st TV-apparater, där Samsung hamnar i topp med enstaka LG-modell tätt i hälarna. Det är inte många poäng som skiljer modellerna åt och när de återigen uppdaterade sitt test 23 juni fick Samsungs modell UE55JS9005 dela förstaplatsen med LG 55UF950V.


Bredbandsroutrar

Oftast är det PC för Alla som gör omfattande tester av bredbandsroutrar. De publicerar test i olika kategorier, exempelvis “Mest maxade…” eller “Löjligt billiga…” och liknande, vilket gör att det är lätt att hitta en modell som uppfyller dina egna krav! Under 2016 har två test släppts där D-link DIR-810L är den bästa, billiga routern du kan hitta. Den passar vardagssurfaren som inte kräver jättehöga prestanda. Däremot är testvinnaren Netgear Nighthawk X6 R8000 fortfarande den allra vassaste routern och behåller stadigt sin förstaplats!


Bärbara datorer

Den 4 augusti 2016 testade PC för Alla tolv av de mest populära bärbara datorerna på marknaden just nu. I det testet blev HP Spectre X360 modellen med högst betyg, men med tanke på dess höga pris har vi valt att fortsätta rekommendera tidigare testvinnare från Microsoft.


Trådlösa högtalare

M3 Sveriges Prylsajt har testat ett stort antal trådlösa högtalare, där Beoplay A1 är den allra vassaste. Det är också den modell som vi nu valt att rekommendera. Man får en snygg design, bra batteritid och enkel installation, samt mängder av inställningsmöjligheter som utnyttjar högtalarens prestanda till max!


Kräftskiva!

I augusti startar de allra flesta sina kräftskivor, även om många tjuvstartar tidigare. Vilka kräftor som är bäst är väl egentligen en smaksak, men senast när Mitt Kök (Expressen 19/7-16) blindtestade 12 sorter var Ullmos Svenska Signalkräftor (Färska) de allra godaste och mest populära.

SE ÄVEN