HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

För regniga dagar på semestern, fixa ett hemmaspa.

5:e Juli, 2019, 15:00

Börja med en rask promenad för att rensa tankarna. När du kommer hem, fixa iordning en härlig, lugn miljö och tänd några ljus. Avslappningsmusik kan också vara skönt att ha på i bakgrunden för att komma ner i varv.

Hårinpackning

Kanske vill du stärka, återfukta eller ge mer volym? Det finns hårinpackningar för alla olika typer av hår. Utgå från just din hårtyp och leta upp rätt produkt. Om du har problem med torrt hår behövs fukt. Då ska du inte välja en återuppbyggande inpackning för skadat hår, som då kan få helt fel effekt. Läs på och fråga gärna din frisör för bästa hjälp. Vi på test.se har granskat och utsett en testvinnande hårinpackning och flera rekommenderade produkter.

För skadat och torrt hår:

Björn Axén Deep Conditioner Repair

Hårinpackning Björn Axén Deep Conditioner Repair

För behandlat, skadat eller torrt hår:

Davines Essential Noun Hair Mask

Hårinpackning Davines Essential Nounou Hair Mask

För att få tillbaka lyster:

Kevin Murphy Young Again Masque

Hårinpackning Kevin Murphy Young Again Masque

Styla och fixa håret

En vanlig missuppfattning är att plattänger sliter mycket på håret. De flesta nya modellerna är betydligt mer skonsamma för håret än tidigare. Kombinerar du att platta eller locka håret med ett bra värmeskydd så skyddar du håret mot skadligt slitage. Temperaturinställningen bör ligga på runt 185 grader. Har du för låg temperatur blir effekten inte lika bra och du får hålla på längre vilket leder till större risk för slitage. Vid högre temperaturer riskerar du värmeskador på ditt hår. Se till att ditt hår är helt torrt innan du börjar platta, eftersom blött hår är mer skört än torrt.

Testvinnande Ghd Gold Professional Styler är förinställd på den optimala temperaturen 185 grader för att minimera risken för slitage. Använd den för att både locka och platta ditt hår.

Plattång Ghd Gold Professional Styler

Ta hand om ansiktet

Ansiktet får ta mycket stryk i det kalla Svenska varierande vädret. Efter kyla och vind, kommer snabbt värmen och det kan skifta snabbt.

Vår testvinnare Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask är återfuktande, lugnande och reparerande.

Paulas choice Skin Recovery Hydration Treatment Mask

Luta dig tillbaka, vila och läs en bok, i en läsplatta

Läsplattor

Mixa ihop en härlig smoothie med massa frukt och bär, både nyttigt och gott!

Blender

SE ÄVEN