HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Tillbaka på jobbet?

15:e Augusti, 2017, 13:52

Att gå tillbaka till jobbet efter sommarens semesterveckor kan för de flesta kännas ganska motigt. Det kanske tog sin lilla tid att varva ner ordentligt när semestern började, och nu är den slut innan du riktigt hunnit njuta – samma visa varje år. För att det inte ska kännas riktigt lika motigt finns det vissa knep att ta till!

Se till att ta vara på solljuset och ladda upp med så mycket D-vitamin som möjligt! Passa på att vara utomhus när du kan, kanske är det möjligt att få till en en promenad på lunchen? Vistas i solen så länge den visar sig!

Boka in saker att se fram emot under hösten! Det behöver inte vara några långa resor eller avancerade utflykter – att boka en hotellnatt någonstans på hemmaplan kan vara avkopplande nog. Likaså en middag eller utekväll med dem du tycker allra mest om!

Fortsätt vara spontan och testa nya grejer! Spontanitet hör inte bara sommar och semester till, utan frihetskänslan kan du plocka med dig in i hösten. Testa en ny restaurang mitt i veckan, prova att laga en ny spännande maträtt, eller åk till ett utflyktsmål inte alltför långt hemifrån. Skaffa en elcykel och upptäck ditt närområde på ett nytt sätt!

Håll igång mysiga vanor! Ett kvällsdopp går att ta en bit in på hösten med, och du får faktiskt njuta av frukost med färska bär och annat gott även när jobbet dragit igång igen. Glass är för många en typisk sommargrej, men det behöver det inte vara. Skaffa en glassmaskin så kan du låtsas att det är semester hemma i vardagsrummet även när snön faller utanför!

Motstå frestelsen i att plocka upp telefonen i tid och otid. När semestern är slut finns det inte lika mycket ledig tid, så se försök använda den lediga tiden åt det du tyckte var extra mysigt eller skönt på semestern. Spela spel med vänner och familj, gå en promenad eller läs en bok istället för att tillbringa tiden med att slösurfa på mobilen.

Tack till Må Bra för tips och inspiration!

SE ÄVEN