VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 22 April 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Den bästa robotdammsugaren 2024 - Bäst i test!

Den bästa robotdammsugaren hittar du här! Vi har samlat experttester, recensioner och kundernas omdömen för att kunna kora den bästa robotdammsugaren i olika kategorier - baserat på just dina behov!

Den bästa robotdammsugaren 2024 - Bäst i test!
Vi har jämfört
 • Drifttid.
 • Ljudnivå.
 • Hur styrs robotdammsugaren?
 • Dammbehållare, moppfunktion, ljudnivå och antal borstar.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Här städar vi med den självgående robotdammsugaren Roborock S8. Den är kraftfull och kan både dammsuga och moppa golv.

Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Roborock
Roborock S8
Roborock Roborock S8 - Test
Bäst i test
Roborock
Roborock S8
Smidig robotdammsugare som dammsuger och moppar golven med skinande resultat.
Andra plats på test hos Bygghemma.se 2024.
Andra plats på test hos Råd & Rön 2023.
Bra betyg på test hos M3 Sveriges Prylsajt 2023.
Rekommenderas av Aftonbladet 2024.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Max lokalyta: 300 m².
Dammbehållare: 0,4 liter.
Vattentank: 0,30 liter.
Batteritid: 3 timmar.
Sugkraft på 6000 Pa².
Känner av hinder.
Schemaläggning.
Sonisk moppteknik.
Kan styras med app.
Finns i svart och vitt.

Roborock är ett kinesiskt företag och en del av Xiaomi som tillverkar robotdammsugare av hög kvalitet. Företaget grundades 2014 som specialiserat på forskning och utveckling produkter som gör människors liv bekvämare. I deras utbud finns robotdammsugare och trådlösa skaftdammsugare. Den första robotdammsugaren lanserades 2016 och blev en bästsäljare och idag har de flera modeller att välja mellan.

Roborocks 8-serie innehåller flera populära och testvinnande robotdammsugare, som delar många egenskaper. Vill du ha en smidig robotdammsugare med många finesser rekommenderar vi Roborock S8. Vill du hellre ha en modell med automatisk tömning rekommenderar vi Roborock S8 Pro Ultra eller Roborock S8+.

I ett uppdaterat test hos Råd & Rön kom Roborock S8 på andra plats. Den är ett populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner.

Hos M3 Sveriges Prylsajt får den betyget 3,5 av 5 och beskrivs som en efterlängtad uppföljare som lever upp till förväntningarna. Dock tyckte dem att den var något dyr för att inte ha en tömningsstation. 

När Bygghemma.se jämförde tre modeller kom denna på andra plats. Enligt dem är den innovativ och tar din städning till en ny nivå. 

Test-redaktionen har använt dammsugaren och tyckte att resultatet blev skinande rent. Parkettgolven hade aldrig sett så fina och glänsande ut här på kontoret! Den tog sig över trösklar, dammsög upp grus utan problem och gjorde mattorna rena. Att ställa in rum och scheman via appen var smidigt. 

Robotdammsugaren är kraftfull med en sugkapacitet på 6000 PA och en möjlighet att städa en yta upp till 300 kvadratmeter. Det har aldrig varit lättare att dammsuga golv och mattor. Den har dubbla rullborstar vilket ger en ännu effektivare dammsugning utan att damm eller smuts trasslar in sig.

Moppfunktionen VibraRise ger skinande rena golv med soniska vibrationer som vibrerar upp till 300 gånger per minut och en frekvens på upp till 50 Hz. Tack vare ett smart och automatiskt mopplyft känner den av mattkanter och kan höja upp sig fem millimeter.

Dammsugaren har sensorer som skannar av rummet för att göra en detaljerad städkarta i appen. I appen får du full kontroll och kan justera sugstyrka, förbjudna zoner, vibrationsstyrka, vattenflöden och virtuella väggar. Det går att schemalägga städningen för olika rum och tider.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa självtömmande Test.se - Bästa självtömmande
Roborock
Roborock S8 Pro Ultra
Roborock Roborock S8 Pro Ultra - Test
Bästa självtömmande
Roborock
Roborock S8 Pro Ultra
Robotdammsugaren med avancerad dockstation för dig som vill ha det allra bästa.
Testvinnare hos Prisjakts experter 2023.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt varumärke.
Max lokalyta: 300 m².
Dammbehållare: 0,35 liter.
Vattentank: 0,20 liter.
Batteritid: 3 timmar.
Sugkraft på 6000 Pa².
Känner av hinder.
Schemaläggning.
Självdockning.
Sonisk moppteknik.
Ljudvolym: 67 dB.
Kan styras med app.
Finns i svart och vitt.

Roborock är ett kinesiskt företag och en del av Xiaomi som tillverkar robotdammsugare av hög kvalitet. Företaget grundades 2014 som specialiserat på forskning och utveckling produkter som gör människors liv bekvämare. I deras utbud finns robotdammsugare och trådlösa skaftdammsugare. Den första robotdammsugaren lanserades 2016 och blev en bästsäljare och idag har de flera modeller att välja mellan.

Roborock S8 Pro Ultra är företagets mest avancerade robotdammsugare och senaste flaggskepp. Den började säljas i butik maj 2023. I ett test hos Prisjakts experter utsågs robotdammsugaren till bäst i test. Enligt dem har den en riktig premiumkänsla och passar dig med större budget.

Med den här robotdammsugaren tar du den automatiserade städningen till en helt ny nivå, mycket tack vare den avancerade dockstationen. Robotdammsugaren är kraftfull och har möjlighet att städa en yta på upp till 300 kvadratmeter. Tack vare smarta sensorer kartläggs ditt hem så att städvägar kan planeras och optimeras. Genom Reactive 3D undviker robotdammsugaren hinder.

Robotdammsugaren har en sugkraft på 6000 Pa och utrustad med den senaste tekniken. Den har en automatisk mattbooster som rengör mattor på djupet med DuoRoller Riser-borste som är dubbla rullborstar. Robotdammsugaren är utrustad med borstsystemet VibraRise 2.0 och moppfunktionen skurar golvet med soniska vibrationer. När dammsugaren kommer till en matta lyfts moppen upp så mycket som fem millimeter så att mattor aldrig blir blöta.

Dammbehållaren är på 0,35 liter och när den är full går dammsugaren tillbaka till dockstationen och tömmer den automatiskt, vilket gör städningen mer självgående. Den har även en automatisk mopptorkning och automatisk vattentankspåfyllning. Vattentanken är på 0,20 liter. Dockstationen består av tre behållare – en med rent vatten, en med smutsigt vatten och en avsedd för dammtömning. Dammpåsen är så stor att du inte behöver byta den på sju veckor.

Du styr din Roborock S8 Pro Ultra med en app till mobiltelefonen. Här gör du inställningar som sugstyrka, förbjudna zoner, vibrationsstyrka, vattenflöden och virtuella väggar. Det går att schemalägga städningen så att dammsugaren till exempel inte städar sovrummet när du sover eller köket när du äter. Robotdammsugaren kan även styras via röstassistenter som Amazon Alexa, Google Asisstant och Siri.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa professionella Test.se - Bästa professionella
iRobot
iRobot Roomba s9 Plus
iRobot iRobot Roomba s9 Plus - Test
Bästa professionella
iRobot
iRobot Roomba s9 Plus
Robotdammsugare med smart tömningsfunktion.
Andra plats på test hos Bastihemmet.se 2023.
Testvinnare hos Bäst i hemmet 2021.
Medelbetyg på test hos Aftonbladet Plus 2021.
Topplacering hos M3 Sveriges Prylsajt 2020.
Bra betyg av Aftonbladet Plus 2020.
Topplacering hos Digital Trends 2020.
Bra kundrecensioner hos Prisjakt.
Högt betyg hos Tom’s Guide 2020.
Drifttid 2 timmar.
74 dB ljudnivå.
Smart automatiskt tömningssystem.
Mycket användarvänlig app.
Kompatibel med Amazon Alexa och Google Home.

iRobot Roomba s9 plus är robotdammsugaren som är älskad av både experter och kunder, och det är inte för intet. Den tillhör iRobots S.serie, som är deras mest kraftfulla robotdammsugare. Den är snyggt designad, extremt bra sugkraft och med en design som gör att den med lätthet når ända in i hörnen!

Dammsugaren ser till att hålla rent efter dig och sig själv, i laddstationen tömmer den nämligen damm och smuts och stationen kan ta upp till 30 tömningar innan behållaren behöver tömmas. Den genomarbetade appen kan fjärrstyra roboten, och gör det lätt att dela in områden i zoner där dammsugaren ska/inte ska städa. Exempelvis zoner där det finns mycket sladdar där den kan trassla in sig i, eller vid hundens sovplats. De automatiska sug-funktionerna gör att dammsugaren anpassar sig efter olika underlag, och den har inga problem med att suga rent tjockare mattor. Detta är robotdammsugaren som är idealisk för den som har husdjur hemma.

Av Digital Trends kallades roboten för en nästan perfekt maskin, och av över 1000 recensioner hos Amazon får roboten högt kundbetyg. I ett äldre test hos Aftonbladet Plus gav den hela fem plus för sina funktioner och fyra plus för användningen, det som drog ner deras helhetsbetyg var den något saftiga prislappen. 

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa mellanprisklass Test.se - Bästa mellanprisklass
Electrolux
Electrolux Pure i9.2 PI92-6DGM
Electrolux Electrolux Pure i9.2 PI92-6DGM - Test
Bästa mellanprisklass
Electrolux
Electrolux Pure i9.2 PI92-6DGM
Triangelformad robotdammsugare som städar med precision.
Andra plats på test hos M3 Sveriges Prylsajt 2023.
Högt betyg på test hos Bastihemmet.se 2023.
Högt betyg på test hos Techradar 2023.
Dammbehållare: 0,7 liter.
Batteritid: 2 timmar.
Känner av hinder.
Ljudvolym: 75 dB.
Kan styras med app.

Electrolux är ett svenskt företag som grundades 1919 och som har ett brett utbud av diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, kylskåp, dammsugare, AC och dammsugare.

Electrolux Pure i9.2 PI92-6DGM är en gammal favorit i uppdaterad tappning. Vi rekommenderar den till dig som vill ha en robotdammsugare i mellanprisklassen och som önskar en självgående dammsugare.

I ett test hos M3 Sveriges Prylsajt får Electrolux robotdammsugare betyget 4 av 5 och beskrivs som användarvänlig, driftsäker och snabb. I ett test hos Bäst i hemmet fick den bra omdöme och blev bästa robotdammsugaren för trösklar. När Techradar testade robotdammsugare fick denna gott omdöme och blev utsedd till den bästa för hundhår. Detta eftersom smutsen i dammbehållaren packas hårt så att djurhår inte sätter igen öppningen.

Robotdammsugaren har en triangelformad design och sätter guldkant på vardagen. Den har 3D-vision som hittar smutsen, kommer åt den och städar rent hela hemmet. Rummet kartläggs genom ett laser- och kamerabaserat system som läser av möbler och andra hinder. Tack vare den unika designen kommer robotdammsugaren åt även små och trånga utrymmen – även i hörn!

Robotdammsugaren städar hemmet helt automatiskt och du kan styra städscheman med en app till din mobiltelefon.

Batteritid och laddningstid är på 120 minuter och dammbehållaren har en volym på 0,7 liter. Sugkraften är hög vilket dock gör ljudvolymen på 75 decibel något hög.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bra val Test.se - Bra val
Dreame
Dreame L10s Ultra
Dreame Dreame L10s Ultra - Test
Bra val
Dreame
Dreame L10s Ultra
Mycket robotdammsugare för pengarna med helautomatiska lösningar.
Testvinnare hos M3 Sveriges Prylsajt 2023.
Andra plats på test hos Prisjakts experter 2023.
Rekommenderas av Aftonbladet 2024.
Dammbehållare: 0,35 liter.
Vattentank: 0,08 liter.
Batteritid: 3 timmar.
Sugkraft på 5300 Pa².
Schemaläggning.
Självtömmande system.
Rengör och torkar mopparna.
Klarar trösklar upp till 2 cm.
Ljudvolym: 59 dB.
Kan styras med app.

Dreame är ett företag som grundades i Shanghai 2015. I deras utbud har det flera olika typer av dammsugare, som gör vardagen lite lättare.

Dreame L10s Ultra är en helautomatisk robotdammsugare som både tömmer och rengör sig själv – perfekt för dig som vill ha en smidigare vardag. Den kombinerar de senaste teknikerna och är Dreams mest avancerade modell.

I ett test hos Prisjakts experter kom den på andra plats. De rekommenderar den till dig som vill ha en lyxig, men prisvärd dammsugare med många funktioner. Dock tycker de inte att appen är lika genomtänkt som Roborocks.

Hos M3 Sveriges Prylsajt fick den toppbetyget 5 av 5. Den rekommenderas till dig som är ute efter en komplett städlösning med minimalt underhållsarbete.

Robotdammsugaren dammsuger och moppar dina golv med precision. Den har ett annat moppsystem än många andra modeller, med roterande borstar istället för en mopp-platta.

När den har städar färdigt tar den sig på egen hand till hemstationen för att tömma dammbehållaren och rengöring av moppen. Hemstationen innehåller dubbla vattentankar, en dammbehållare och rengöringskassett.

Du ansluter dammsugaren till ditt hemmanätverk och kan sedan styra den smidigt via appen. Här ställer du in scheman, områden som ska städas eller undvikas, sugrakft och om den ska rengöra mattor. Här får du även information om allt som rör dammsugaren och tillbehören. En smart kamera med AI-funktion ger också en smidigare städning.

Styr robotdammsugaren smidigt via appen. Den går dessutom att koppla upp mot vanliga röstassistenter som Google Assistent, Apples Siri och Amazons Alexa.

Dammsugaren har en sugkraft på 5300 Pa, en dammbehållare på 350 milliliter och en vattentank på 80 milliliter. Batterikapacitet är på 5200 mAh och den har en batteritid på cirka 180 minuter.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test robotdammsugare - se testvinnande robotdammsugare.
Håll golvet rent och fräscht med en robotdammsugare av hög kvalitet. Här visar Test.se robotdammsugaren Roborock S8, som vi utsett till testvinnare.

Köpguide robotdammsugare

Vi är många som ofta har en känsla av att tiden inte räcker till. Mellan jobb, lämning och hämtning på förskola och skola, matlagning och diverse aktiviteter ska hemmet hållas något sånär rent också. Att det därför finns en stor marknad för sådant som ska kunna göra en del av de (tråkiga) tidskrävande sysslorna åt oss är inte så konstigt! Robotdammsugaren är ett exempel på en sådan produkt.

Läs också: Testvinnande dammsugare

Så fungerar en robotdammsugare

En robotdammsugare är en självgående dammsugare som håller ditt hem snyggt och rent. Den har flera egenskaper som kan vara bra att känna till när du gör ditt val av köp.

Dammsugning utan vakuum

Det som gör en vanlig dammsugare så effektiv är det vakuum som skapas i munstycket. På en robotdammsugare kan man inte använda sig av samma teknik; skulle ett vakuum uppstå mellan robotens uppsugning och golvet skulle den inte kunna röra sig framåt. En robotdammsugare sopar istället upp damm och smuts och föser in det i en öppning på dess undersida som sedan samlas i en behållare. 

Städa golvet med en robotdammsugare.
En robotdammsugare sopar upp damm och smuts och föser in det i en öppning på dess undersida. Roborock S8 har dubbla rullborstar vilket ger en ännu effektivare dammsugning.

Styrs av ett sensorsystem

Tack vare en sensor känner robotdammsugaren av möbler, mattor, trösklar och andra föremål som kommer i dess väg. Dammsugningen sker nämligen inte på måfå, utan roboten kartlägger rummet innan städningen påbörjas på ett mer eller mindre strukturerat sätt beroende på modell. Rummet läses av med hjälp av kamera, infraröd teknik eller laser. Den städar till dess att batteriet tar slut, återvänder till sin laddningsstation och tar sedan vid där den slutade tills den är klar, eller tills du stänger av den. Många modeller kan schemaläggas för att utföra städningen vid en specifik tid, till exempel när du inte är hemma.

Bäst i test robotdammsugare - kartläggning.
Så här ser appen till Roborock ut. Roboten ritar själv en karta över ditt hem första gången den städar och du kan sedan ställa in var den får dammsuga med hjälp av virtuella väggar och no-go zoner.

Trösklar och andra hinder

En bättre robotdammsugare klarar av att köra över trösklar som är upp till två centimeter höga. Har du mycket trösklar hemma bör du också se till att robotdammsugaren klarar att ta sig över dessa. Har du trappor, känsliga material eller ömtåliga föremål hemma? Det finns flera sätt att tala om detta för dammsugaren. Det finns trappsensor som vänder när den kommer till en trappa, magnetiska band som du placerar för att dammsugaren ska vända eller virtuella väggar som du kan ställa in digitalt.

Bäst i test robotdammsugare - hitta bästa robotdammsugaren.
Vissa robotdammsugare klarar trösklar som är upp till två centimeter höga. Detta är något som Roborock S7 enligt test kan hantera. Detta är en äldre modell av den vi valt ut till bäst i test. 
Bäst i test robotdammsugare - hitta bästa robotdammsugaren.
Har du trappor hemma är det en fördel om robotdammsugaren har en smart trappsensor som gör att den vänder när den kommer dit. Det har testvinnaren Roborock S8. 

Tömning

Robotdammsugare har ingen dammsugarpåse utan använder sig istället av en dammbehållare. När behållaren är full tömmer du den för hand i soporna. Det finns även modeller som tömmer sig själva vid laddstationen, för att du ska slippa tömma den lika ofta. 

Bäst i test robotdammsugare.
Robotdammsugare kommer utan dammsugarpåse och har istället en behållare du tömmer för hand. Roborock S8 har en stor behållare på 0,4 liter.
Bäst i test robotdammsugare.
Att tömma Roborock S8 från damm och smuts är lätt och går smidigt.

Fördelar med en robotdammsugare

Det finns många fördelar med att köpa en robotdammsugare till hemmet. Idag klarar de flesta robotdammsugare alla typer av golv och klarar att göra rent mattor och dammsuga upp djurhår effektivt.

Håller rent mellan städningarna

Det en robotdammsugare klarar av riktigt bra, är att hålla rent mellan städningarna; den städar upp dammråttor i vardagsrummet och smulorna under köksbordet och kan på så sätt skjuta känslan av ett ostädat hem lite längre fram i tiden.

Städar på egen hand

När dammsugaren är rätt programmerad städar den helt på egen hand, även när du inte är hemma. Vilket är perfekt för då har du alltid ett rent och fint hem, utan att du behöver göra något själv. 

Låg ljudvolym

Tack vare dagens teknik är de flesta robotdammsugarna tystgående. Det finns modeller som har en ljudvolym på runt 55-60 decibel, vilket motsvarar en vanlig samtalston.

Ingen dammsugarpåse

Du behöver inte lägga pengar på dammsugarpåsar eftersom robotdammsugaren istället samlar upp dammet i en behållare. På så sätt blir dammsugaren mer prisvärd i längden. 

Vissa har moppfunktion

Det finns modeller som även har en moppfunktion som gör att du kan dammtorka golvet.

Många robotdammsugare har även en smart moppfunktion.
Många robotdammsugare har även en smart moppfunktion.
Moppa golvet med din robotdammsugare – bäst i test.
Roborocks S8 har en vattentank på 0,3 liter som är smidig att fylla på. Den soniska moppfunktionen gör att dammsugaren kan moppa golven med 3000 gånger per minut.

Köpa robotdammsugare – att tänka på!

Olika modeller klarar av olika moment olika bra: alla kommer till exempel inte ända in i hörnen, och vissa har svårt att navigera sig fram bland stol- och bordsben. Skarvar i trägolv och fogar i kakel kan vara problematiskt, likaså mattor, sladdar och lågt hängande gardiner. Därför är det bra att du innan du kör igång en städning med robotdammsugaren, funderar över hur ditt hem ser ut och var som robotdammsugaren eventuellt kan få problem att köra. För att dammsugningen ska kunna genomföras så effektivt som möjligt kan du behöva flytta på grejer som ligger i vägen på golvet.

 • Hur ser ditt hem ut? Har du många trösklar behöver du köpa en dammsugare som klarar att ta sig över. Flera våningar eller många ömtåliga föremål kräver också lite extra av din dammsugare, då detta måste kunna gå att programmera för att undvika.
 • Vilken typ av smuts har du? Har du husdjur behöver din dammsugare till exempel klara av att hantera hund- och katthår.
 • Hur mycket smuts har du? Har du mycket smuts kan en med större behållare vara att föredra, eller en modell som tömmer sig själv i laddningsstationen.
 • Har du ett stort hus eller lägenhet kan det också vara bra om batteritiden är lång.
Bäst i test robotdammsugare - hitta den bästa robotdammsugaren just nu.
Robotdammsugare kommer antingen med laddstation eller en större tömningsstation där den tömmer sig själv. Här har vi en klassisk laddstation. 

Kan den ersätta en vanlig dammsugare?

Tanken på att slippa dra fram dammsugaren flera gånger i veckan är lockande, men vi vill börja med att påpeka att en robotdammsugare kanske inte helt och hållet kan ersätta en vanlig dammsugare i alla fall. Robotdammsugare kan hålla dammråttorna i schack och jobba på helt självgående. Så ja, den kan till viss del ersätta en vanlig dammsugare. Till exempel vardagsstädningen hemma kan den ersätta.

Bäst i test robotdammsugare – se testvinnande robotdammsugare.
Via en app till telefonen kan du enkelt styra din robotdammsugare, göra inställningar och sätta upp regler.

En del av det smarta hemmet

Precis som allt annat runt omkring oss blir hemmet, blir fler saker mer och mer uppkopplat. TV:n är uppkopplad mot hemnätverket, lampor kan tändas och släckas med hjälp av en app och övervakningskameran kan livestreama till din telefon. Och med en robotdammsugare som också kan koppla upp sig på ditt WiFi kan även städningen styras med telefonen, var du än befinner dig.


bästa robotdammsugaren


Populära varumärken:

Länktips:

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor kring robotdammsugare

 • En robotdammsugare är en självgående dammsugare som dammsuger helt på egen hand, utefter regler och inställningar du har valt. Många robotdammsugare har dessutom möjligheten att moppa ditt golv.
 • En bättre robotdammsugare har möjlighet att klara trösklar upp till två centimeter höga.
 • Vi har valt att utse Roborock S8 till den robotdammsugare som är bäst i test. Roborock har under flera år gjort populära och testvinnande robotdammsugare av hög kvalitet. Detta är en självgående dammsugare som klarar en lokalyta på upp till 300 kvadratmeter och har möjlighet att både dammsuga och moppa golvet.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Roborock Roborock S8

Du kanske även är intresserad av:

Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng