HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Electrolux Pure i9 test

Den här produkten är med i vårt test av robotdammsugare.

Vinnar bild

Köp den till dessa priser idag:

Vi på Test.se har valt att rekommendera Electrolux Pure i9! Electrolux robotdammsugare har stått precis utanför prispallen ett tag, men nu när priset på den har gått ner något och maskinen inte bara är riktigt bra utan dessutom prisvärd är dess plats som bästa robotdammsugare självklar.

Dammsugaren kan styras med en touch-display på ovansidan eller med en enkel mobilapp. Du schemalägger tid och dag för städning så dammsuger Pure i9 rummet systematiskt och effektivt. Den trekantiga designen gör att den kommer åt i hörn och en smart, utstickande borste sopar in det som dammsugaren inte riktigt når. Roboten kan ställas in i tre olika program: standard, punktrengöring och eco-mode. Den låter rätt högt, men ger ett så bra resultat att det är värt det! Städar den när du inte är hemma spelar ljudnivån dessutom ingen roll.

Dammsugaren är riktigt smart och analyserar noga alla de hinder den stöter på, oavsett om det är leksaker, möbler eller en ensam liten strumpa. Den fattar snabbt beslutet att köra runt hindret och låter sedan städningen fortgå! 

  Prisvärd, Noggrann, Effektiv
  Högljudd, Det går inte att ställa in egna virtuella väggar

Egenskaper


Batteritid
40 min
Laddningstid
180 min
Volym
Liter
0,7
Max lokalyta
Per städcykel
?
Ljudnivå
75 dB
Egenskaper
Display, Mobilapp för styrning av funktioner, Schemaläggning, Självdockning (automatisk laddning), Trappsensor, Virtuella väggar
App/fjärrkontroll
För styrning av funktioner
App

Relaterade tester