VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 31 Januari 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Hitta slagborren som är bäst i test 2024

En slagborr har en högre kapacitet än en vanlig skruvdragare. Med den har du möjlighet att skruva, slipa, polera, fräsa, borsta och röra om. Vi ger dig de slagborrarna som är bäst i test.

Vi har jämfört
 • Om den är eldriven eller batteridriven.
 • Effekt.
 • Slagfrekvens.
 • Vridmoment.
 • Antal växlar.
 • Ergonomi.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Bosch
Bosch Universalimpact 800
Bosch Bosch Universalimpact 800 - Test
Bäst i test
Bosch
Bosch Universalimpact 800
Prisvärd och mångsidig slagborr med hög effekt.
Testvinnare hos Bastihemmet.se 2023.
Fjärde plats på test hos Råd & Rön 2017.
Drivs med sladd.
Effekt: 800 watt.
Slagfrekvens: 45 000 varv/min.
Vridmoment: 19 Nm.
Två växlar.
Snabbchuck.
Ergonomisk konstruktion.
Lätt att byta verktyg.
Förvaringsväska följer med.

Bosch grundades i Tyskland 1886 och är ett företag som gör ett stort utbud av produkter till hushållsapparater, vitvaror, trädgårdsredskap och maskiner. Idag kan Bosch erbjuda två serier av elverktyg; den blå serien som är anpassad för proffs och den gröna serien som riktar sig mer mot hemmafixaren.

Bosch Universalimpact 800 är den slagborrmaskin som vi utsett till bäst i test. Den här nätdrivna slagborren utsågs till testvinnare hos Bäst i hemmet och beskrivs som lätthanterlig, mångsidig och prisvärd. Den kom på fjärde plats i ett äldre test hos Råd & Rön, där den fick betyget 75 av 100. Av dem fick slagborren särskilt höga poäng på hanterbarhet, hållbarhet och säkerhet.

Detta är en kraftfull slagborrmaskin med en effekt på 800 watt. Den tar sig med lätthet genom alla typer av material i både väggar, golv och tak. Den kan användas för både slagborrning och vanlig borrning för både renovering och byggarbeten. Borren är utrustad med två växlar och har ett slagantal på 45 000 per minut. Den har ett borrdjup på 14 millimeter i murverk och 30 millimeter i trä.

Slagborren är ergonomisk vilket gör den både säker och bekväm att använda. Handtaget har en softgrip-yta som ger ett bra grepp. Maskinen kommer med kickback-kontroll som gör att den stänger av sid vid blockering. Den har en snabbchuck med autolock-funktion som gör det lätt att byta mellan olika verktyg. Det följer med en förvaringsväska i plast.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa premium Test.se - Bästa premium
Metabo
Metabo SBE 1300
Metabo Metabo SBE 1300 - Test
Bästa premium
Metabo
Metabo SBE 1300
Kraftfull och robust slagborrmaskin med högt vridmoment.
Andra plats på test hos Bastihemmet.se 2023.
Andra plats på test hos Råd & Rön 2023.
Drivs med sladd.
Effekt: 1300 watt.
Slagfrekvens: 58 900 varv/min.
Vridmoment: 16 Nm.
Två växlar.
Vridbar kolborstbrygga.
Snabbchuck.
Lätt att byta verktyg.
Överbelastningsskydd.
Skydd mot återstart.
Förvaringsväska följer med.

Metabo grundades 1924 i Tyskland och gör elverktyg för professionella användare som är hållbara, pålitliga och av hög kvalitet. I sitt sortiment har de ett brett utbud av verktyg.

Metabo SBE 1300 är en eldriven slagborr som vi utsett till bästa premium. Den kom på andra plats i ett test hos Bäst i hemmet och beskrivs som en kraftig slagborr som är både höger- och vänstergående. När Råd & Rön testade slagborrar i ett äldre test kom Metabos maskin på delad andra plats med betyget 78 av 100. De gav särskilt höga poäng på egenskaper som hållbarhet, säkerhet och mångsidighet.

Slagborren har en hög effekt på 1300 watt och ett maximalt vridmoment på 16 Nm. Växelhuset i pressgjutet aluminium är robust och har en bra värmeavledning och lång livslängd.

Kolborstbryggan är vridbar vilket gör att du får en maximal effekt även i vänstervarv. Den har en inkopplingsbar pulsfunktion som underlättar när du skruvar ut hårt sittande skruvar och som hjälper vid borrning av glatta ytor. Maskinen har snabbchuck så att verktygsbytet kan ske med bara en hand.

För högre säkerhet kommer slagborren med överbelastningsskydd och slitageindikering för kolborstar. Den har även skydd som ser till att borren inte startar automatisk av misstag efter till exempel vid strömavbrott.

Metabos slagborrmaskin väger 2,8 kilo utan nätkabel. Den har en lång sladd på fyra meter som gör att du får en stor rörelseförmåga under arbetet.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa budget Test.se - Bästa budget
Bosch
Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic 2.5 Ah
Bosch Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic 2.5 Ah - Test
Bästa budget
Bosch
Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic 2.5 Ah
Batteridriven slagborr som klarar lättare arbeten.
Tredje plats på test hos Bastihemmet.se 2023.
Drivs med batteri.
Batterispänning på 18 volt.
Slagfrekvens: 1400 varv/min.
Vridmoment: 32 Nm.
Två växlar.
LED-belysning.
Skydd mot återstart.

Bosch grundades i Tyskland 1886 och är ett företag som gör ett stort utbud av produkter till hushållsapparater, vitvaror, trädgårdsredskap och maskiner. Idag kan Bosch erbjuda två serier av elverktyg; den blå serien som är anpassad för proffs och den gröna serien som riktar sig mer mot hemmafixaren.

Vill du ha en batteridriven slagborr rekommenderar vi sladdlösa Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic 2.5 Ah. Den kom på tredje plats på ett test hos Bäst i hemmet som rekommenderar den till dig som vill ha en maskin för lättare arbeten.

Slagborren kommer med en ergonomisk design och den har ett dubbelt handtag som ger ett säkert arbete. Den är liten och kompakt med en borstlös motor, men har trots det en hög kapacitet att borra igenom tuffare material. Maskinen har 20 vridmomentssteg och två växlar med framåt/bakåt-brytare som gör att du både kan borra och skruva. Det maximala vridmomentet är på 32 Nm. Tack vare en innovativ kickback control-teknik stänger slagborren av sig vid blockering.

Det följer med en snabbladdare som gör att du kan använda slagborren efter bara 40 minuter. Batteriet köper du separat.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa batteridrivna Test.se - Bästa batteridrivna
Dewalt
Dewalt DCD796NT 18V
Bästa batteridrivna
Bästa batteridrivna
Dewalt
Dewalt DCD796NT 18V
Batteridriven slagborr med hög effekt.
Testvinnare hos Bygghemma.se 2024.
Drivs med batteri.
Batterispänning på 18 volt.
Slagfrekvens: 34 000 varv/min.
Vridmoment: 70 Nm.
Två växlar.
Utrustad med LED-lampa.
Bältesklämma och magnetisk bitshållare följer med.
Förvaringslåda följer med.

Dewalt grundades i USA 1923 och är ett dotterbolag till Black & Decker. De gör kraftfulla batteridrivna maskiner och har ett stort utbud av sågar i sitt utbud. Deras produkter är starka, tuffa och pålitliga.

Dewalt DCD796NT 18V är en batteridriven slagborr med hög effekt. I ett test hos Bygghemma.se kom den på första plats med betyget 9,1 av 10. Den beskrivs som liten, kraftfull och uthållig och kommer med många smarta funktioner.

Slagborrmaskinen är batteridriven med en spänning på 18 volt och en batterikapacitet på 6 ah. Den kommer med två växlar och 15 positioners momentkontroll som ger en hög precision. Det maximala vridmomentet är på 70 Nm, varvtalet är på upp till 2000 varv per minut och slagfrekvensen på upp till 34 000 slag per minut. Borrdiametern är 13 millimeter i betong, 13 millimeter i stål och 40 millimeter i trä. Den kolborstfria motorn ger en hög effektivitet.

Den kompakta designen gör att du kommer åt med borren även i trånga utrymmen. Designen är dessutom ergonomisk med ett bra gummigrepp som ger en högre komfort när du arbetar.

Slagborrmaskinen har LED-lampa som gör att både synligheten och säkerheten ökar. Slagborren är i storleken B 67 x H 203 x L 190 millimeter och väger 1,8 kilo. Det följer med en bältesklämma i stål, magnetisk bitshållare och en förvaringslåda. Batteri köps separat.

 • Butiker & priser
 • Priser för Dewalt DCD796NT 18V
  • Fri frakt över 625kr
   Sedan 2007
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser

Bra val Test.se - Bra val
Makita
Makita DHP482RTJ 18V
Makita Makita DHP482RTJ 18V - Test
Bra val
Makita
Makita DHP482RTJ 18V
Batteridriven och effektiv slagborr som passar för all typ av borrning.
Andra plats på test hos Bygghemma.se 2024.
Drivs med batteri.
Batterispänning på 18 volt.
Slagfrekvens: 28 500 varv/min.
Vridmoment: 62 Nm.
Ljudtrycksnivå: 75 dB.
Överbelastningsskydd.
Batteri följer med.

Makita har tillverkat elektriska handverktyg i över hundra år, och startade sin verksamhet i Japan redan 1915. Företaget har ett brett sortiment av elverktyg, och säljer allt från skruvdragare till vinkelslipar och mängder av olika sågar. Deras verktyg blir ständigt mer och mer populära bland konsumenter och experter även i Sverige.

Makita DHP482RTJ 18V är en effektiv slagborrmaskin som passar för all typ av slagborrning och skruvarbeten. Den kom på andra plats i ett test som Bygghemma.se gjorde om slagborrmaskiner. Där fick den betyget 9 av 10 och rekommenderas till dig som vill ha en prisvärd och smidig slagborr med relativt hög effekt.

Slagborrmaskinen är batteridriven med en spänning på 18 volt och en batterikapacitet på 5 ah. Den har 21 momentjusteringar, en slagfrekvens på 28 500 varv/minut och ett maximalt vridmoment på 62 Nm. Den har en borrdiameter i betong på 13 millimeter, i stål på 13 millimeter och i trä på 38 millimeter.

Borrmaskinen är slitstark och har skydd mot överbelastning, överhettning och djup urladdning av batteriet. Batteriet har en laddningstid på 45 minuter. Den är i storleken B 79 x H 249 x L 185 millimeter och väger 1,7 kilo.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Slagborr bäst i test - hitta bästa slagborren.

Köpguide slagborr 

Det finns många olika verktyg som kan komma till användning för olika typer av arbeten hemma. En slagborrmaskin kan användas när du renoverar, bygger altan eller sätta upp tavlor och hyllor på en vägg som består av ett hårdare material som betong eller tegel. Dagens slagborrmaskiner för hobbybruk klarar dessutom oftast av fler saker än att bara borra. Med rätt tillbehör kan du även skruva, slipa, polera, fräsa, borsta och röra om. Här hjälper vi dig att hitta slagborren som är bäst i test.

Vad är en slagborr?

En slagborr är ett elektriskt verktyg som kombinerar roterandet med en hamrande rörelse som kallas för slag. Maskinen kännetecknas av det typiska hamrande ljudet och kommer upp i över 20 000 slag i minuten. Den kan användas för hårdare material som sten, betong och tegel, men kan även användas i trä om slagfunktionen slås av.

Olika typer av slagborr

Det finns både eldrivna och batteridrivna slagborrar beroende på vad som passar dig och ditt arbete bäst.

Eldriven slagborr

En eldriven slagborr drivs med nätkabel som du kopplar in i ett vägguttag. Den har ofta en högre kapacitet och klarar tuffare jobb. Dessutom är du aldrig beroende av batteritid och kan arbeta obehindrat under flera timmar. Det är en fördel om sladden är lång så att du kan arbeta lite mer obehindrat.

Batteridriven slagborr

En batteridriven slagborr är sladdlös och är ett flexibelt val som gör att du kan arbeta obehindrat, utan risk att sladden kommer i vägen. Notera gärna hur lång drifttid och laddningstid är. Ett tips är att köpa två batterier som gör att du kan ladda det ena medan du arbetar med det andra.

När används en slagborr?

Slagborren är perfekt att ta fram vid de tillfällen som en vanlig skruvdragare är för svag. Det kan till exempel vara om du ska skruva upp en hylla på en tegelvägg eller borra ett hål i en betongvägg.

I dessa material kan du borra:

 • Trä
 • Betong
 • Sten
 • Tegel
 • Metall
Slagborr bäst i test - hitta bästa slagborren.
Slagborren används när du borrar i hårdare material som tegel, sten och metall.

Hur använder man en slagborr?

Slagborren kan användas till flera olika arbeten. Ska du borra i mjukare material använder du dig av borrfunktionen, som gör hål genom att rotera sig ner i materialet. Ska du borra i hårda material som i en betongvägg använder du slagfunktionen. Den borrar också hål, men använder sig samtidigt av en slagfunktion som gör att den slår fram och tillbaka i materialet.

Slagborren har en huvudbrytare som startar igång maskinen. Den har ofta en låsknapp som gör att du slipper hålla in avtryckknappen – vilket underlättar om du utför ett arbete som tar längre tid. Många har ett stödhantag som ger ett bättre grepp i andra vinklar. Slagborren är ofta utrustad med två växlar där den första växeln ger ett lägre varvtal och den andra ger ett högre varvtal.

 • Mjukare material – använd borrfunktionen.
 • Hårdare material – använd slagfunktionen.

Vem behöver ha en slagborr?

I princip alla har behov av någon form av borrmaskin i hemmet. Du behöver inte vara snickare, hobbysnickare eller kunna renovera för att använda den. En borrmaskin kan också användas för att sätta upp hyllor och tavlor eller för att hänga upp krokar. Kommer du att borra i hårdare material som betong och metall? Då behöver du ha en slagborr som har en högre kapacitet.

Vad är skillnaden på slagborr och skruvdragare?

Både slagborren och skruvdragaren är borrmaskiner som kan likna varandra designmässigt, men de har lite olika egenskaper. Skillnaden är kraften och sättet att arbeta på. Slagborren kan hantera hårdare material, vilket är bra eftersom många hus har betongväggar. Den gör hål genom att slå ner skruven samtidigt som den roteras. En skruvdragare har inte samma kapacitet utan passar bättre för borrning i trä och gips. Den roterar och gör hål på det sättet.

Fördelar med en slagborr

Det finns många fördelar med en slagborrmaskin och här är några anledningar till varför du ska köpa en för dina arbeten hemma.

Klarar hårdare material

Slagborren använder sig av ett annat arbetssätt som gör att det klarar av ett hårdare material som betong.

Kan användas till mycket

Med olika typer av tillbehör kommer du att kunna använda slagborren till många olika arbeten. Den har en vanlig chuck som gör att den går att användas som vanlig skruvdragare – men då måste slagfunktionen gå att stänga av. Slagborren kan borra i hårt eller mjukt material, slipa, polera, polera och blanda bruk. Att byta tillbehör går ofta rätt fort och ger dig en maskin som du kommer att ha stor användning för.

Slagborrens egenskaper

Jämför slagborrens olika egenskaper för att hitta det verktyg som passar dig bäst.

Sladd eller batteri

Det finns slagborrar som drivs av elnät och andra som är batteridrivna. Det finns både för- och nackdelar, så fundera på vad som passar dig och ditt arbete bäst. På en nätansluten slagborrmaskin ser du hur mycket den klarar av genom att jämföra effekten. När du väljer en batteridriven slagborr ska du kika på hur många amperetimmar (aH) den har, vilket betyder hur länge du kan arbeta med den innan den behöver laddas.

Varvtalsinställningar

Har slagborren möjlighet att göra olika varvtalsinställningar kommer den att kunna borra långsammare eller snabbare.

Funktionsväljare

Om slagborren har funktionsväljare kan du välja vilket arbetet den ska utföra, som borrning, hammarborrning eller mejsling.

Antalet växlar

Det är vanligt att slagborren kommer med två olika växlar, som gör att du får ett högre eller lägre varvtal på maskinen. Det är också bra om det finns en bakåtfunktion om skruven skulle fastna.

Typ av chuck

Det finns olika typer av chuck till slagborren som används när du ska byta verktyg. Den vanligaste chucken är nyckelchuck och du behöver en särskild chucknyckel för att vrida kuggkranden och öppna och stänga spännbacken. Vill du ha ett lättare byte ska du välja en snabbchuck och då behövs inga specialnycklar.

Det är även bra att jämföra hur stor borr som chucken klarar av. Ju högre borrdiameter desto mer klarar den av att borra.

Stödhandtag

En del slagborrar kommer med stödhandtag som ger ett extra stöd när du borrar. Detta är särskilt bra om du behöver få ett bra grepp i andra vinklar som till exempel när du borrar i taket. Stödhandtaget hjälper också till att göra maskinen mer stabil eftersom borrning i hårdare material kan ge högre vibrationer.

Djupstopp

En funktion som kan vara bra att ha är djupstopp, som innebär att du kan ställa in hur långt du ska skruva. Detta är bra om du borrar i gips och inte vill att skruven ska komma för långt in i väggen. När du har nått det önskade djupet kommer borren att stanna.

Inbyggd LED-lampa

Det kan vara en fördel att ha en inbyggd LED-lampa som gör det lättare att se vad du gör. En lampa kommer särskilt till hjälp om du befinner dig utomhus eller arbetar under mörkare ljusförhållande.

Slagborr bäst i test - hitta bästa slagborren.
För att hitta den slagborr som är bäst för dig behöver du jämföra egenskaper som slagfrekvens, varvtal, antal växlar och ergonomi. 

Köpa slagborr – att tänka på!

Här får du en bra checklista på vad du ska tänka på när du ska köpa en slagborr:

 • Om den drivs av sladd eller batteri.
 • Vilken effekt den har.
 • Vilken slagfrekvens den har och hur vridmomentet är.
 • Om designen är ergonomisk.
 • Hur lätt det är att byta verktyg.
 • Vad som ingår, till exempel batteri och förvaringsväska.

Så tar du hand om din slagborr

Tar du hand om din slagborr kommer den att få en längre livslängd. Detta kan du tänka på!

Använd rätt borr

Det är viktigt att du använder rätt typ av borr för den arbetsuppgift du ska utföra. Använder du en för svag borr i ett för hårt material sliter du onödigt på motorn.

Tryck lagom hårt

Tänk på att det är maskinen som ska göra jobbet när du borrar, så oftast behövs det inte så mycket kraft bakom för att uppnå ett bra resultat. Det är därför bättre att lägga koncentrationen på maskinens vinkel och placering. Trycker du för hårt kommer borr och motor belastas och kan gå sönder.

Kontrollera knappar och reglage regelbundet

Genom att gå igenom slagborren regelbundet kommer den att hålla längre. Kontrollera därför knappar och reglage utan motstånd.

Torka av med fuktig trasa

Att borra kan bli en smutsigt och dammigt upplevelse. Därför är det bra att torka av även slagborrmaskinen efter användningen så att du blir av med borrdammet. Det gör du genom att torka av den med en fuktig trasa.

Andra populära verktyg

Det finns flera populära verktyg som du kan ha användning för – här är några vanliga:

Skruvdragare

Skruvdragaren är ett perfekt basverktyg att ha hemma i verktygslådan. Med den kan du både borra och skruva upp saker hemma i bostaden. Den passar bäst när du arbetar i mjukare material som trä och gips och för mindre skruvar. Det vanligaste är att skruvdragaren är batteridriven och det finns modeller i alla prisklasser.

Läs vårt test om skruvdragare

Borrhammare

Borrhammaren gör det lättare för dig att utföra dina hemmaprojekt. Det är en kraftig borrmaskin med slagfunktion som du kan använda för arbeten i tegel, betong och sten. Den är kraftfullare än en slagborrmaskin och utför samma jobb fast snabbare och med mindre ansträngning.

Läs vårt test om borrhammare

Spikpistol

Med en spikpistol kommer du att på ett effektivare och snabbare sätt slå i dina spikar. Den skjuter in bandad spik och är antingen batteridriven eller drivs av en kompressor med tryckluft.

Läs vårt test om spikpostol

Populära varumärken:

Länktips:


Några experttester vi har läst:

Bygghemma.se (2024)

I ett test hos Bygghemma.se har deras testpanel valt ut och jämfört tre prisvärda slagborrar. I deras jämförelse har de tagit med slagborrmaskiner som kostar 1500-6000 kronor och de har tittat på egenskaper som pris, batteriets styrka och drifttid, skruvkapacitet och användarvänlighet.

Dewalt DCD796NT 18V utsågs till testvinnare och fick betyget 8,8 av 10. Enligt dem har den den lång drifttid, hög kapacitet och flera praktiska funktioner. På delad andra plats kom Bosch AdvancedImpact 900 som också fick betyget 8,8 av 10. Den passar dig som vill ha en kraftfull modell till ett bra pris. På tredje plats kom Makita DHP482RTJ 18V som fick betyget 8,5 av 10. Den beskrivs som en modell som passar dig som vill ha en smidig och prisvärd maskin med relativt hög kapacitet. 

Bäst i hemmet (2023)

Bäst i hemmet har letat fram och recenserat sina favoriter när det kommer till slagborrmaskiner, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Den elnätsdrivna slagborren Bosch Universalimpact 800 kom på första plats och beskrivs som kraftig och lätthanterlig. På andra plats kom Metabo SBE 1300 och den elnätsdrivna slagborren beskrivs som rejäl och med många smarta funktioner. På tredje plats kom Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic 2.5 Ah som är en sladdlös borrmaskin med ergonomisk design.

Råd & Rön (2017)

Det är stor skillnad på mellan modeller när Råd & Rön testar 25 st slagborrmaskiner med strömsladd. Flera av de billigare maskinerna saknar kraft, men ett högt pris garanterar inte heller att maskinen klarar av jobbet. Utöver kraft bör maskinen ha god ergonomi, lång sladd och gärna vara tvåväxlad. En välbalanserad och inte allt för tung maskin är att rekommendera. Samtliga modeller har gått igenom ett borr- och skruvtest som motsvarar 33 timmars användande, samt borrning i slagborrsläge motsvarande 4,5 timmar vanligt användande. Bäst i test är Bosch PSB 1000-2 RCE och Metabo SBE 1300 som båda får 78 poäng i samlat betyg, av 100 möjliga. Metabos maskin ligger dock något högre i pris än vad Bosch gör. Även på andraplats hamnar Bosch med modellen PSB 850-2 RA som bara fick ett poäng mindre än vinnarna.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • En slagborr är ett elektriskt verktyg som kombinerar roterandet med en hamrande rörelse som kallas för slag. Den kan användas för att hårdare material som sten, betong och tegel, men kan även användas i trä om slagfunktionen slås av.
 • Med en slagborr slås skruven in med en roterande rörelse vilket ger ett bättre fäste.
 • Vi har valt att utse Bosch Universalimpact 800 till den slagborr som är bäst i test. Den är sladdriven och har en effekt på 800 watt med en slagfrekvens på 45 000 varv/minut.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Bosch Bosch Universalimpact 800

Du kanske även är intresserad av:

Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng