HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Bättre filmupplevelse för en liten slant

18:e Februari, 2014, 12:25

Ju tunnare TV-apparaterna blir, desto sämre blir dess ljudkvalitet. Då är det fler och fler som väljer att skaffa ett hemmabio-system. Dessa kan vara relativt dyra och passar inte allas vardagsrum, men då finns mindre och smidigare alternativ att välja – ljudlimpor eller ljudplattor, som ska simulera surroundljud. Aftonbladet testade nyligen (11 februari 2014) ett gäng ljudsystem och utsåg LG LAP340 till testvinnare.

Vi på Test.se har också valt att rekommendera LAP340, då detta är ett billigt och smidigt alternativ till de större hemmabio-systemen. Det är en ljudplatta (soundplate) som är liten nog så att den kan placeras framför TV:n på en bänk eller gömmas undan i bänken/en låda. Den ger ett fylligt och djupt 4.1-ljud och den har två stycken inbyggda subwoofers, vilket hjälper till att simulera surround-effekten av ett riktigt hemmabio-system. 

Den är enkel att montera, antingen trådlöst eller med en enda kabel, vilket gör att du får ett komplett ljudsystem till TV:n utan något som helst trassel. Att LAP340 från LG dessutom inte kostar mer än ett par tusenlappar, gör modellen till ett mycket prisvärt alternativ för en förbättrad TV- och filmupplevelse! 

Läs hela sammanställningen av hemmabio-system här

SE ÄVEN