HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Black Friday nästa vecka – det här ska du tänka på!

14:e November, 2018, 09:41

Så är det snart dags igen: årets största rea, Black Friday, närmar sig med stormsteg. Det är ett ypperligt tillfälle att hitta de där produkterna du länge velat ha men inte kunnat lägga pengar på, eller varför inte se till att komma igång med julklappsshoppingen i tid och försöka fynda något till en vän eller familjemedlem?

Klicka här för att komma till vår artikel om Black Friday 2019

Tänk på det här innan rean!

För att inte fastna i rea-fällan och göra av med alldeles för mycket pengar på alldeles för många saker du egentligen inte har minsta nytta av är det bäst att förbereda sig! Har du en budget? Håll dig till den! Fundera också på vilka produkter du mest behöver eller helst vill ha och skriv en lista som du sedan följer slaviskt. Finns det pengar kvar i budgeten när det viktigaste är inhandlat? Då är det bara att fortsätta neråt på listan!

Utifrån samma lista kan du dessutom se till att anmäla dig till olika återförsäljares nyhetsbrev och följa dem på sociala medier för att på så sätt vara säker på att du får reda på hur deras kampanjer ser ut, så blir det lättare för dig att veta var du ska vända dig för att få det bästa priset på det du vill ha.

Test.se har letat fram fina erbjudanden åt dig

Känner du dig vilsen och vet inte riktigt var du ska börja? Oroa dig inte, vi hjälper dig! Vi har samlat på oss mängder av fantastiska erbjudanden från ett flertal olika aktörer och natten till Black Friday kommer vi släppa en lista med länkar till butikerna och särskilt nedsatta produkter. Allt samlat på ett och samma ställe, med andra ord. 

Stay tuned, för det här kommer bli nåt alldeles särskilt!

Följ oss på Facebook eller Instagram så missar du inga spännande nyheter eller intressanta tester!