VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Black Friday 2023 – Rabatter och erbjudanden

Här har vi samlat de bästa erbjudandena för Black Week och Black Friday från populära butiker.


Black Friday - Test.se har samlat de bästa erbjudandena.

Vad är Black Friday?

Black Friday 2023 infaller i år fredag den 24 november. Den infaller alltid fredagen efter Thanksgiving och räknas tillsammans med Cyber Monday som startskottet för julhandeln. Det är också vanligt att man börjar dekorera inför julen, just denna helg. Detta är en tradition som kommer från USA som de senaste tio åren även vuxit sig stor i Sverige. Idag har de flesta svenska butikerna Black Friday-erbjudanden – vissa kör dessutom bra erbjudanden hela veckan eller till och med hela månaden. 

Vilka är de bästa erbjudandena under Black Friday

Elektronik är den kategori som du troligtvis kommer spara mest pengar på procentuellt under Black Friday och Black Week. Kolla efter saker som tv-apparater, hörlurar, tv-spel och surfplattor så är sannolikheten stor att du kan spara en hel del! En annan populär kategori är hushållsmaskiner och produkter till köket. Där brukar butikerna vara generösa med rabatter vilket du också kan spara en hel del på - till köket finns det många produkter som kan vara fina att ge bort i julklapp. Vi på test har listat alla bra rabatter på testvinnare här.

Shoppingtips inför Black Friday 2023

Det är bra att redan nu börja fundera på om du kommer att handla under Black Friday-helgen. Många av förra årets modeller är på väg att bli prissänkta. Om du inte är noga med det allra nyaste så kan det vara en bra idé att kolla efter sådana produkter.

  • Kolla upp dina favoritbutiker innan, vilka produkter är du intresserad av och bestäm dig för vad du faktiskt letar efter och behöver. Gör inga onödiga impulsköp bara för att det är billigt. Genomtänka köp är både hållbara och långsiktigt bra för dig
  • Börja planera julklappar i tid, kanske kan du fynda några stycken under rean?
  • Jämför priser hos butikerna. Kolla in Prisjakt, våra testvinnare och skriv upp vilka priser de har vid det tillfället. Det händer att det förekommer höjningar av ordinarie pris precis innan rea.
  • Många butiker börjar med sina rabatter redan måndag den 20 november, så många gånger behöver du inte ens vänta till på fredag!

Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

  • I år inträffar Black Friday på fredag 24 november.
  • Black Friday var från början startskottet för julhandeln i USA. Det var också vanligt att man började julpynta den här helgen.
Innehåll i denna artikel

Nytt på Test.se

Hitta grensaxen som är bäst i test 2023

Här får du smarta kylskåp som är bäst i test

Bäst i test – Här är bästa enkla och dubbla våffeljärnet 2023

Bäst i test handhållen steamer 2023

Hitta ett kastrullset som är bäst i test 2023

Bäst i test – Här är årets bästa julskinka 2023

Träna hemma med en trappmaskin som är bäst i test 2023

Bäst i test 2023 – riskokare

Bäst i test plattång - Att platta eller locka håret med 2023

Den bästa motionscykeln 2023 - Bäst i test

Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng