HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Black Friday

26:e November, 2020, 00:01

Butiker med erbjudanden under Black Friday

TESTVINNARE
50 % rabatt på Kontinentalsäng Amore

Upp till 72 % rabatt - Kod: BF20TEST.SE

Minst 25 % på allt torsdag-söndag

Upp till 80 % rabatt

30 % rabatt i 3 månader

Upp till 50 % rabatt

10 % rabatt på hela sortimentet

Upp till 65 % rabatt

Rabatt på utvalda däck och fälgar

Upp till 25 % rabatt

20-50 % rabatt på nästan allt

Upp till 25 % rabatt

20 % på alla matkassar året ut

Tusentals rabatter

Rabatt på utvalda värmepumpar

Upp till 40 % rabatt på nya vinterdäck

Massa bra och grymma kampanjer

Upp till 70% rabatt på möbler och inredning

Upp till 60% rabatt på utvalda varor inom sortimentet.

Upp till 70% på bakning, servering och köksredskap

Hitta flera bra och roliga kampanjer hos eNemo

Upp till 70% rabatt på populära produkter till kök & servering

Är du en av alla dem som hoppas fynda stort under Black Friday? Då har vi goda nyheter! För att underlätta för dig har vi samlat tips inför Black Friday 2020. Ta del av dem här nedan och gör dig förberedd för årets stora shoppingfest!

Vad är Black Friday?

Black Friday 2020 infaller i år fredag den 27 november. Dagen kommer från början från USA och är startskottet för julhandeln tillsammans med Cyber Monday. Det är också vanligt att man börjar dekorera inför julen, just denna helg.

Varför firar vi Black Friday i Sverige?

Under 2013 hoppade svenska butiker på den stora shoppinghelgen från USA. CDON var bland de första som började använda Black Friday-erbjudanden. I dag har de allra flesta svenska butikerna Black Friday-erbjudanden, vissa mer och andra mindre.

Vilka är de bästa erbjudandena under Black Friday

Elektronik är den kategori som du troligtvis kommer spara mest pengar på procentuellt under Black Friday. Kolla efter TV-apparater, hörlurar, tv-spel, etc så är sannolikheten stor att du kan spara en hel del! En annan populär kategori är hushållsmaskiner och produkter till köket. Där brukar butikerna vara generösa med rabatter vilket du också kan spara en hel del på - till köket finns det många produkter som kan vara fina att ge bort i julklapp. 

Shoppingtips inför Black Friday 2020

Det är bra att redan nu börja fundera på om du kommer att handla under Black Friday-helgen. Många av förra årets modeller är påväg att bli prissänkta. Om du inte är noga med det allra nyaste så kan det vara en bra idé att kolla efter sådana produkter.

  • Kolla upp dina favoritbutiker innan, vilka produkter är du intresserad av och bestäm dig för vad du faktiskt letar efter och behöver. Gör inga onödiga impulsköp bara för att det är billigt. Genomtänka köp är både hållbara och långsiktigt bra för dig
  • Börja planera julklappar i tid, kanske kan du fynda några stycken under rean?
  • Jämför priser hos butikerna. Kolla in prisjakt, våra testvinnare och skriv upp vilka priser de har vid det tillfället. Det händer att det förekommer höjningar av ordinarie pris precis innan rea.

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.