HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Fars dag, tips på testvinnande presenter till pappa

31:e Oktober, 2019, 15:39

Den 10 november är det fars dag och då är det dags att uppvakta alla pappor. Det kan vara ganska klurigt att komma på bra presenter och aktiviteter. Är han hemmafixare, kock eller kanske en riktig bokmal? Oavsett kommer du nog komma på en bra present till far. Nedan har vi samlat några av våra bästa presenttips inför fars dag 2019! Klicka på bilderna för att komma till testvinnarna! 

Presenttips till fars dag

För bokmalen kan vi tipsa om den populära läsplattan Letto. Tack vare den matta skärmen så ger läsplattan en bra läsupplevelse för ögonen och det går att köpa e-böcker direkt i plattan.

En eltandborste kanske inte låter som den roligaste presenten, men har du en gång vant dig vid en eltandborste så är det svårt att byta tillbaka till en vanlig tandborste.

För musikälskaren kanske ett par nya lurar skulle kunna passa. Beroende på i vilket sammanhang som hörlurarna ska användas så kan det antingen passa med on ear eller in ear.

Ett par in ear-lurar tar nästan ingen plats och om du väljer trådlösa lurar så kan du röra dig helt fritt utan sladdtrassel

Är han en riktig mästerkock? Då kan en riktigt bra kökskniv som passar för alla typer av matlagning göra det ännu roligare!

Sous Vide-maskin är kanske en pryl som man inte köper i första hand men den ger ett fantastiskt bra resultat om du ska tillaga mat vid lite finare och lyxigare tillfällen.

Ljudboksprenumeration skulle också kunna vara en bra present för den som gillar böcker. Kolla in vår jämförelse av ljudbokstjänster för att se vad som skiljer tjänsterna åt.