HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Julfilmer på nätet!

19:e December, 2016, 11:58

Testvinnande streamingtjänst

Vilken som är den bästa streamingtjänsten beror lite på vad det är man tycker om att titta på. Vissa tjänster fokuserar mer på filmer, medan andra fokuserar mer på serier. Här på Test.se har vi rekommenderat Netflix. Filmtjänsten har ett stort utbud av både filmer och serier, vilket bidragit till att Netflix blivit guldmedaljör i hela tre olika tester: Ljud & Bild 2014, M3 Sveriges Prylsajt och Mobil 2015. Viaplay är den stora konkurrenten till Netflix, men passar inte lika många användare som vinnaren. Viaplay hade tidigare funktionen “Offline läge” där man kunde ladda ner filmer och serier och titta på dom även om man inte hade internet. Nu börjar de andra tjänsterna använda sig av samma funktion. HBO är också en väldigt populär streamingtjänst - bolaget bakom påkostade succéserier som The Sopranos, Sex and the City, Rome och Game of Thrones.

Filmtips

Det finns mängder av populära filmer att välja på just kring jul och ofta skapar streamingtjänsterna en egen kategori för dessa filmerna. “Ensam hemma”-filmerna, “Nightmare before Christmas”, “The Grinch” och “Tomten är far till alla barnen” är klassiker som många tittar på dagarna runt jul. Men vilka filmer som passar in på högtiden och ger en bra julkänsla är lite mer till sin egen smak att avgöra. Personligen tycker jag “En andra chans” och “Die hard” är typiska julfilmer! Här finns en liten lista med filmer, vilket år de släpptes och vad de handlar om!

För de små finns många animerade filmer med barnsligheter i, t.ex. “Bob’s broken sleigh” och “Julklassiker” från DreamWorks (julspecialer på populära barnfilmer). Och så får man ju inte glömma titta på SVT kl 15 på julafton!

SE ÄVEN