HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Livgivande kaffe och var längs vägarna du ska stanna och köpa det

19:e Juli, 2017, 00:00

Enligt studier som publicerats i Annals of Internal Medicine kan kaffedrickande minska risken för att dö i förtid! Om kaffet innehåller koffein eller inte kvittar, det är kaffets andra ingredienser som spelar roll. Kaffe innehåller massor av antioxidanter och fenoler, ämnen som hjälper till att bland annat förebygga cancer. Så ta du en kopp kaffe till!

Här på Test.se tipsar vi både om den bästa kaffebryggaren och det bästa bryggkaffet, ta en titt för att hitta just det du vill ha!

Såhär under semestern kanske dagens första kopp kan drickas lite mindre på språng än under arbetsdagar, vilket förstås är skönt. Men under semestern måste dagens andra och tredje kopp kaffe många gånger införskaffas och drickas längs med motorvägen. 

Testfakta har har låtit två kaffeexperter blindtesta kaffe från sju olika mackar och snabbmatskedjor som finns längs med Sveriges motorvägar, och det visade sig tyvärr att det i de flesta fallen var rätt uselt kaffe som såldes. Men frukta ej! Kaffet från OKQ8 visade sig vara välbryggt med viss fyllighet och toner av choklad. Sämst och beskrivet som ”odrickbart” var kaffet från Max. Deras kaffe var väldigt mörkt rostat och smakade mest vatten och beskt.

Så har du möjlighet – tajma kafferasten med OKQ8 hellre än Max! 

Hela Testfaktas test kan du ta del av här.

Källor:
Testfakta.se
Icakuriren

SE ÄVEN