VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer om oss

Ändrad 28 Maj 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Hitta en bäst i test grill 2024 – Kolgrill, gasolgrill och elgrill

Gillar du doften av nygrillat och är i behov av en ny grill? Det finns många olika typer av grill att välja mellan. Kolgrill, gasolgrill, elgrill eller en bärbar grill – vad är du ute efter? Se testvinnande grillar och ta hjälp av vår köpguide för att hitta rätt grill!

Vi har jämfört
 • Grilltyp.
 • Grillyta.
 • Storlek.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bästa kolgrill Test.se logo
Weber
Weber Master Touch GBS E-5750
Weber Weber Master Touch GBS E-5750 - Test
Bästa kolgrill Test.se logo
Weber
Weber Master Touch GBS E-5750
En klotgrill med kol med det lilla extra.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2024.
Testvinnare hos Bäst i hemmet 2023.
Testvinnare hos Aftonbladet Plus 2021.
Testvinnare hos TV2 hjelper deg 2016.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Grilltyp: Kolgrill.
Grillyta: 57 cm i diameter.
Storlek: B 60 x H 107 x D 71 cm.
GBD-systemet ger stor flexibilitet.
Smidig askuppsamlare.
Gedigen och robust.
Inbyggd vagn följer med.
Inbyggd locktermometer.

Weber är ett amerikanskt företag som år 1952 uppfann den första kolgrillen som kom att revolutionera grillkulturen. Deras grillar är en föregångare inom funktion, kvalitet och design och de har ett stort utbud av kol, gas och elektriska grillar. Många av deras grillar har placerats högt i tester genom åren.

Weber Master Touch GBS E-5750 är en klassisk kolgrill i klotformat med det lilla extra. Den har vunnit tester hos Bäst i test under flera år och är ett populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner. Kolgrillen är robust och välbyggd och kan tjäna dig i många år.

Kolgrillen är porlinsemaljerad, har värmetåliga handtag och ett lock som smidigt kan hängas på ena grillens sida. Dess grillyta är på 57 centimeter i diameter. Du kommer lätt åt att flytta på kolet eller briketterna under grillningen. Grillen har ventiler i både över- och underkant som gör att maten får en perfekt temperatur. Under grillen sitter en avtagbar askuppsamlare i aluminium av större storlek som är lätt att tömma på gammal aska. Grillen har två gummerade i smart design, men enligt tester upplevs dessa dock inte lika stabila som resten av konstruktionen.

"GBS" står för Gourmet BBQ System och är ett namn på det urval av insatser som finns att köpa till grillen. Du kan köpa saker som gryta, stekbord, wokset och pizzasten och Weber menar att möjligheterna är oändliga! Letar du efter en bra kolgrill så är detta det bästa valet för dig!

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa gasolgrill Test.se logo
Weber Grill
Spirit II E-310 GBS Gasolgrill
Weber Grill Spirit II E-310 GBS Gasolgrill - Test
Bästa gasolgrill Test.se logo
Weber Grill
Spirit II E-310 GBS Gasolgrill
Gasolgrill med stor grillyta, tre brännare och praktiskt sidobord.
Testvinnare hos Aftonbladet Plus 2023.
Testvinnare hos Bastihemmet.se 2023.
Populärt val och högt kundbetyg hos Prisjakt.
Populärt val och högt kundbetyg hos Pricerunner.
Högt kundbetyg hos Weber.com.
Grilltyp: Gasolgrill.
Grillyta: 60 x 46 cm.
Antal brännare: 3.
Storlek: 145 x 132 x 66 cm.
Sidobord och vagn.
Centerplacerad termometer.
Värmehållningsyta.
Sidobord och redskapshållare.

Weber är ett amerikanskt företag som år 1952 uppfann den första kolgrillen som kom att revolutionera grillkulturen. Deras grillar är en föregångare inom funktion, kvalitet och design och de har ett stort utbud av både kolgrillar och gasolgrillar – och vi har med flera av deras modeller bland våra testvinnare.

Vi har utsett Weber Spirit II E-310 GBS till bästa gasolgrill – med denna är det lätt att lägga in en ny grillväxel.

När Aftonbladet Plus testade gasolgrillar blev denna bäst i test med toppbetyget 5 av 5. Den beskrivs som en bra familjegrill för 4-6 personer som snabbt blir varm.

Hos Bäst i hemmet kom den också på första plats när de jämförde sju modeller. Den beskrivs som bästa valet för riktiga grillentusiaster. Grillen är också ett populärt val hos bland annat Prisjakt och Pricerunner.

Grillen är utrustad med tre brännare som ger en jämn värmefördelning och en grillyta på 60 x 46 centimeter. Den har en värmehylla och inbyggd termometer i locket. Det kraftfulla grillsystemet GS4 som gör matlagningen enklare. Infinity-tändningen gör den lätt att tända och Flavorizer Bars ger maten extra god smak. Den har två praktiska sidobord i rostfritt stål, sex redskapskrokar och en öppen vagn med bra förvaringsmöjligheter.

Tack vare det smidiga fetthanteringssystemet går det lätt att rengöra grillen efter matlagningen.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa elgrill Test.se logo
Weber
Weber Q1400
Weber Weber Q1400 - Test
Bästa elgrill Test.se logo
Weber
Weber Q1400
En elgrill av mycket hög kvalitet i gjutjärn.
Testvinnare hos Bäst-i-test.se 2023.
Testvinnare hos Kockhuset.se 2023.
Andra plats på test hos Bästihemmet.se 2023.
Testvinnare hos Aftonbladet 2021.
Högt betyg av Bygghemma.se 2020.
Bra betyg på test hos Expressen Leva och Bo 2018.
Toppbetyg på test hos Testfakta 2017.
Testvinnare hos Hem och hyra 2017.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Toppbetyg hos Netonnet.
Högt kundbetyg hos Electric Grill Reviews 2019.
Högt betyg hos The Spruce Eats 2019.
Grilltyp: Elektrisk grill.
Grillyta: 43 x 32 cm.
Storlek: 66 x 58 x 44 cm.
Effekt: 2200 watt/220 volt.
Sladdlängd: 1,8 m.
Vikt: 11 kg.
Hög kvalitet.
Blir snabbt varm.

Amerikanska Weber grundades 1952 och har en lång historia bakom sig av högkvalitativa grillar. De har grillar för både rutinerade grillare och nybörjare och som kol, gas och el. Weber har längre varit en föregångare inom funktion, kvalitet och design och är gjorda för att hålla i många år.

Elgrillen Weber Q1400 är en grill av hög kvalitet som toppar tester under många år och även populärt bland kunderna själva. I ett test hos Bäst-i-test.se kom den på första plats och blev testvinnare. Den beskrivs som lyxig, robust och ett bra val för dig med höga krav. 

Det är grill av hög kvalitet med värmestrålning som betyder att du har ett grillgaller eller stekplatta en bit ovanför värmekällan. Ytan blir fint grillmärkt och du får ett perfekt grillresultat. Handtaget är värmetåligt vilket gör grillen extra lätthanterlig.

Grillytan är på 43 x 32 centimeter och grillens galler är i porslinemaljerat gjutjärn. Locket stänger effektivt in värmen och ger en god grillsmak. Tack vare gummerade fötter står grillen stadigt på bordet och ökar också det robusta intrycket. Du rengör elgrillen lätt ta vare den utdragbara dropplådan. Grillens strömsladd är på 1,8 meter och är längre än hos många andra elgrillar. Ska du köpa en bra elgrill är denna testvinnande modell ett val förslag!

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa bärbara gasolgrill Test.se logo
Weber Grill
Weber® Q 1200 Gasolgrill
Bästa bärbara gasolgrill
Bästa bärbara gasolgrill Test.se logo
Weber Grill
Weber® Q 1200 Gasolgrill
Bärbar gasolgrill med två praktiska sidobord.
Andra plats på test hos Prisjakts experter 2024.
Andra plats på test hos Bygghemma.se 2024.
Bästa bärbara hos Kockhuset.se 2023.
Populärt val hos Pricerunner.
Högt kundbetyg hos Netonnet.
Grilltyp: Gasolgrill.
Grillyta: 43 x 32 cm.
Vikt: 11 kilo.
Storlek: H 59,7 x B 103,9 x D 48 cm.
Elektronisk tändning.
Steglös värmereglering.
Integrerad termometer i locket.
En brännare.
Två fällbara sidobord.

Weber är ett amerikanskt företag som år 1952 uppfann den första kolgrillen som kom att revolutionera grillkulturen. Deras grillar är en föregångare inom funktion, kvalitet och design och de har ett stort utbud av kolgrill, gasolgrill och elektriska grillar.

Ska du köpa en bärbar gasolgrill rekommenderar vi Weber Q1200 Gasolgrill. Den passar dig som till exempel ska vandra och som vill ha grillat till middag. Det är Webers näst minsta gasolgrill i Q-serien och utrustad med högre lock än sin lillasyster.

När Bygghemma.se jämförde portabla gasolgrillar kom denna på andra plats med betyget 8,7 av 10. De rekommenderar den till dig som vill ha en rejäl modell med gott om utrymme på gallret.

Hos Kockhuset.se utsågs Webers grill till den bästa bärbara grillen. Enligt dem är den smidig att använda, har en bra värmefördelning och är lätt att rengöra.

Prisjakts experter har gjort en topplista över de bästa gasolgrillarna och då kom Weber Q 1200 på andra plats. Enligt dem ger den bra värme och passar perfekt för dig som vill kunna ta med dig din gasolgrill.

Gasolgrillen är en kompakt, smidig och prisvärd men samtidigt mycket lyxig. Den kan dessutom placeras direkt på altanbordet.

Den har en brännare, tänds med elektronisk tändning och är klar för grillning efter bara några minuter. Grillen har en grillyta är på 43 x 32, ett tvådelat grillgaller i gjutjärn och två praktiska sidobord. Både lock och balja är av aluminium så när du grillar får du både direkt och indirekt värme.

 • Butiker & priser

Bästa bärbara kolgrill Test.se logo
Weber
Weber Go Anywhere
Weber Weber Go Anywhere - Test
Bästa bärbara kolgrill Test.se logo
Weber
Weber Go Anywhere
En bärbar grill i fyrkantig design med vikbara med ben.
Testvinnare hos Techradar 2024.
Högt betyg hos Bastihemmet.se 2021.
Högt betyg på test hos Testfakta 2019.
Högt betyg på test hos Hem & Hyra 2012, 2019.
Testvinnare hos Aftonbladet Plus 2014, 2017.
Högt betyg på test hos Smartson 2011.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Högt kundbetyg hos Pricerunner.
Grilltyp: Bärbar kolgrill.
Grillyta: 42 x 26 cm.
Storlek: H 37 x B 53 x D 31 cm.
Vikt: 6,58 kg.
Porslinemaljerat lock och balja.
Glasfiberförstärkta termoplasthandtag.
Uppfällbara ben.
Nonstickbeläggning.
Garanti i minst 2 år.

Weber är ett amerikanskt företag som år 1952 uppfann den första kolgrillen som kom att revolutionera grillkulturen. Deras grillar är en föregångare inom funktion, kvalitet och design och de har ett stort utbud av kol, gas och elektriska grillar. Många av deras grillar har placerats högt i tester genom åren. 

Weber Go Anywhere
är en bärbar grill som drivs av kol eller briketter och som fått goda betyg av bland annat Testfakta. I ett test hos Techradar kom den på första plats med betyget 4,5 av 5 och blev bäst i test. De beskriver den som smidig, kompakt med ett bra grillresultat. 

Grillen är kompakt med lock och utvikbara ben. Den har en snygg och praktisk rektangulär form som gör att den är enkel att ta med sig på utflykten. Du grillar med ett gott resultat, även med locket på, något som inte alltid fungerar på andra mindre eller bärbara grillar.

Den bärbara grillen är i storleken 37 x 53 x 31 centimeter med en grillyta på 41 x 25 centimeter. Locket och baljan är porslinsemaljerat med en rostfri aluminiumventil. Grillens handtag är av glasfiberförstärkt termoplast och grillgallret är belagt. Enligt vissa recensioner upplevs dock grillen som lite tung och dyr, men tyngden kan vara till fördel då det gör den mer stabil. Är du ute efter en mycket bra bärbar grill med kol är detta ett bra val!

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa bärbara klotgrill Test.se logo
Weber
Weber Smokey Joe Premium
Weber Weber Smokey Joe Premium - Test
Bästa bärbara klotgrill Test.se logo
Weber
Weber Smokey Joe Premium
Något tyngre bärbar grill från Weber som ger ett mycket bra grillresultat.
Andra plats på test hos Bygghemma.se 2024.
Testvinnare hos Hem & Hyra 2019.
Testvinnare hos Testfakta 2019.
Högt betyg på test hos Icakuriren 2011.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Högt kundbetyg hos Pricerunner.
Grilltyp: Kolgrill
Grillyta: 37 cm.
Vikt: 5,6 kg.
Storlek: H 43,2 x L 36,1 x D 42 cm.
Galler i pläterat stål.
Porslinemaljerat lock och balja.
Glasfiberförstärkta termoplasthandtag
Garanti i minst 2 år.

Weber är ett amerikanskt företag som år 1952 uppfann den första kolgrillen som kom att revolutionera grillkulturen. Deras grillar är en föregångare inom funktion, kvalitet och design och de har ett stort utbud av kol, gas och elektriska grillar.

Vi har valt att rekommendera Weber Smokey Joe och detta är en perfekt val för dig som vill prova friluftsliv. När Testfakta gjorde ett stort test på bärbara grillar utsågs den här klotgrillen till testvinnare och den har också placerats högt på test hos bland annat Hem & Hyra.

Hos Bygghemma.se kom denna på andra plats när de jämförde bärbara kolgrillar. den fick poängen 8,4 av 10 och beskrivs som lätt och smidig. 

Grillen är för kol eller briketter och grillresultatet blir mycket bra. Att få till en bra glöd är enligt test lätt och du kan även stänga locket för att få rätt syretillförsel – något som inte alla bärbara grillar kan.

Den har en grillyta på 27 centimeter i diameter och har en storlek på 43,2 x 36,1 x 42 centimeter. Designen är enkel och snygg och du kan ställa grillen på alla underlag. Grillen har ett porslinemaljerat lock och balja, handtag av plasfiberförstärkt termoplast och galler i extra kraftigt pläterat stål. Du kan ställa grillen på alla typer av underlag.

Jämfört med många andra bärbara grillar är detta en ganska tung och skrymmande, men värderar du ett bra grillresultat före vikt är det inga problem.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test grill.

Köpguide grill 

När värmen kommer är det många som i samband med sol och skönare dagar blir grillsugna. Med en grill kan du få många läckra måltider med familj och vänner och det är också ett lätt sätt att laga mat på. Det finns tre olika sorters grilltyper att välja mellan – kolgrill, gasolgrill och elgrill. Har du koll på vad som skiljer grillarna åt och vad som passar dig bäst? Här hjälper dig att hitta rätt grill!

Olika sorters grillar

 • Kolgrill.
 • Gasolgrill.
 • Elgrill.
 • Bärbar grill.

Kolgrill – grilla med kol eller briketter

En kolgrill är en grill som drivs av kol eller briketter. Kolgrillen och gasolgrillen är ungefär lika populära, men kolgrillen är vanligtvis lite billigare och många tycker att grillsmaken är bättre. Att grilla med kolgrill tar också lite längre tid och du behöver vänta 20-40 minuter innan grillen blir redo att använda. Vissa tycker att väntandet är en del av själva grillupplevelsen, precis som elden, röken och lukten.

Du kan välja mellan en öppen grill eller en klotgrill i rund design med lock. En klotgrill gör det möjligt för dig att grilla på även låga temperaturer under en längre tid. Är du ute efter en kolgrill med riktigt många användningsområden ska du köpa en kamodogrill. Den här grillen passar dig som vill kunna grilla på klassiskt vis, baka till exempel pizza eller bröd, röka något eller grilla under längre tid. Ska du ta med dig grillen på campingsemestern eller en utflykt ska du välja en bärbar grill med kol, som är en mindre och mer kompakt grill med lättare vikt.

Bäst i test grill - se testvinnande grillar.
Med en kolgrill grillar du med kol eller briketter och detta är en av de vanligaste grillarna.

Olika sorters kolgrillar

 • Klotgrill.
 • Öppen grill.
 • Kamadogrill.
 • Bärbar grill.

Fördelar med en kolgrill

 • Den kan komma upp i riktigt varma temperaturer och bli mycket varm.
 • Den är oftast billigare än en gasolgrill och även lättare.
 • Den är mer miljövänliga då gasolgrillar avger mer koldioxid när gasen förbränns.

Läs också: Bäst i test kolgrill

Gasolgrill – grilla med gas

En gasolgrill är en grill som drivs av flytande gas, mestadels butan eller propan. Grillen tänds sedan med en tändsticka, tändare eller ett automatiskt tändsystem. När du har tänt grillen regleras temperaturen med ett reglage vilket gör att du lätt hittar rätt temperatur. En gasolgrill är mer effektiv än en kolgrill och kommer snabbt upp i höga temperaturer. Vissa säger att kolgrillen ger mer grillsmak, medan andra hävdar att så inte är fallet. Grillens gasol håller längre än vad kol gör, vilket gör att du inte behöver köpa bränsle lika ofta.

En gasolgrill består av en eller flera brännare som gör att du även kan få olika temperaturzoner när du grillar vilket gör det lättare med indirekt grillning. Vissa gasolgrillar har sidobrännare där du kan koka potatis eller tillaga sås – vilket gör att du kan laga hela middagen på grillen. En större och robust gasolgrill har ofta sidobord, stativ eller hjul och vissa har även ett förvaringsskåp. Var alltid noga med att rengöra grillen efter varje användning för att undvika att överblivet fett från maten fattar eld.

Läs också: Bäst i test gasolgrill

Bäst i test grill - se testvinnande grillar.
En gasolgrill blir snabbt varm och ger ett bra grillresultat.

Fördelar med en gasolgrill

 • Den har en snabb uppvärmning och det går lätt att reglera temperaturen.
 • Den osar mindre än en kolgrill.
 • Den har oftast en större grillyta.

Elgrill – perfekt i lägenhet

En elgrill går på ström och går att använda inomhus eller på andra platser där du inte har tillåtelse att grilla med kol- eller gasolgrill. Den är snabb och kräver inget mer än att du kopplar in den i eluttaget för att få den att fungera. Du riskerar inte heller att få slut på något bränsle, men är desto mer bunden av el, därför är det bra om sladden har lång räckvidd.

Idag presterar en elgrill minst lika bra som en kol- eller gasolgrill vilket gör att du kan grilla både kött och olika sorters grönsaker på grillen. De är oftast mindre och kan placeras på ett bord eller annan avlastningsyta.

Bäst i test grill - se testvinnande grillar.
En elgrill går på el och den kan användas både på balkongen och inomhus.

Värmestrålning eller direktkontakt

Det finns två olika modeller av elgrillar som kan vara bra att känna till. Du kan antingen grilla med värmestrålning eller direktkontakt. En elgrill med värmestrålning är en strålningsgrill som har grillgallret eller stekplattan en bit från värmekällan och liknar på så sätt mer en kol- eller gasolgrill. Den här modellen ger en god grillsmak tack vare att fett och safter trillar ner i värmeelementet och osar. Väljer du typen med direktkontakt blir grillen varm på liknande sätt som ett stekbord och maten du grillar värms direkt på värmekällan. Ska du grilla inomhus är en kontaktgrill den vanligaste.

Fördelar med en elgrill

 • Den är både enklare och snabbare än kol- och gasolgrill.
 • Den osar mindre.
 • Den är miljövänlig.
 • Den är enkel att rengöra.
 • Du kan grilla trots grillförbud.

Läs också: Bäst i test elgrill

Bärbar grill – smidig att ta med på utflykt

Ska du ta med dig grillen på utflykt ska du satsa på en mindre, bärbar grill. Det flesta portabla grillar är med kol eller gasol, men det finns även elgrillar som går under samma kategori. En smidig, effektiv och lätt grill gör det enkelt för dig att grilla, oavsett var du befinner dig. Välj en bärbar grill med ben eller en med stativ för att få en bättre arbetshöjd. Kontrollera också om den tål att stå på alla underlag, som till exempel ett bord eller om den är för varm för det. Det är också positivt om locket går att låsa för att få en säkrare transport.

Olika sorters bärbara grillar

 • Kolgrill – drivs med kol eller briketter.
 • Gasolgrill – drivs med gasol.
 • Klotgrill – kolgrill i rund form med lock.
 • Bordsgrill – grill som kan placeras på ett bord.

Fördelar med en bärbar grill

 • Den är kompaktare och väger mindre än en vanlig grill.
 • Den är mer miljövänlig än en engångsgrill.
 • Den ger dig möjlighet till lagad, varm mat på utflykten eller campingsemestern. 

Läs också: Bäst i test bärbar grill

Vill du laga mat på en stekhäll - se vårt sammanställande test om stekhällen som är bäst i test

Köpa grill – att tänka på

Det finns många saker du kan tänka på när du ska köpa en ny grill. Fundera först och främst på om det ska vara en gasolgrill eller en kolgrill. Bor du i lägenhet rekommenderar vi en elgrill så att du kan grilla inomhus eller på balkongen.

Tänk sedan på vilka funktioner du är ute efter. Ska det finnas sidobord? Krokar att hänga upp grillverktygen? Stativ eller hjul för en bättre arbetshöjd och möjlighet att flytta grillen? Inbyggd termometer? Är handtaget värmetåligt? Det är också bra att kika på vad grillen och gallret är gjort av – oftast är det stål eller gjutjärn.

Är ni många i familjen kan en större grill med stor grillyta passa bättre medan en mindre är att föredra om du ska ha med den på utflykt. Ska den vara bärbar ska den inte heller väga alldeles för mycket för då kommer du aldrig orka att bära på den.

Tänk också på vilken prisklass du vill lägga dig på – det finns både prisvärda testvinnande grillar och riktigt dyra grillar i premiumklass.

Länktips:

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • En kolgrill tänder du med hjälp av tändvätska och tändare eller tändstickor. Andra mer miljövänliga alternativ är att tända med stearinbaserat tändpapper, tändkuber och eltändare. En gasolgrill tänder du med en tändsticka, tändare eller ett automatiskt tändsystem. En elgrill startar när du sätter i kontakten i ett eluttag och vrider på reglaget.
 • Det finns många olika grillar att välja – kolgrill, gasolgrill och elgrill. Du kan också välja mellan en riktigt stor grill, en grill i mellanstorlek eller en bärbar grill som du kan placera på bordet eller ta med dig på utflykt. Vidare finns det grillar med och utan lock, klotgrillar och olika egenskaper som ger en olika grillresultat.
 • Vi har valt att utse Weber Master-Touch GBS C-5750 till den kolgrill som är bäst i test. Det är en klotgrill som placerats bra på flera tester genom åren. Weber är känt varumärke när det kommer till grillar och deras grillar är föregångare inom funktion, kvalitet och design.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bästa kolgrill:
Weber Weber Master Touch GBS E-5750

Du kanske även är intresserad av: