VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 26 Mars 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Vilken stekhäll är bäst i test 2024?

Med en stekhäll kan du enkelt laga mat utomhus. Det finns hällar med gasolbrännare och modeller för öppen eld. Välj mellan flera olika storlekar och modeller – här är hällarna som är bäst i test!

Vilken stekhäll är bäst i test 2024?
Vi har jämfört
 • Storlek.
 • Vad som ingår, ex gasbrännare, ben, förvaringspåse.
 • Material och vikt.
 • Vad som ingår i paketet.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Här lagar Test.se hamburgare på en Muurikka - med ett gott resultat.

Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Muurikka
Muurikka Set 58 cm Pro
Bäst i test
Bäst i test
Muurikka
Muurikka Set 58 cm Pro
Klassisk stekhäll från Muurikka i storleken 58 cm med gasbrännare.
Testvinnare hos Bygghemma.se 2024.
Testvinnare hos Kockhuset.se 2023.
Testvinnare hos Bastihemmet.se 2021.
Bra betyg på test hos Aftonbladet Plus 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Outnorth.se.
Storlek: 58 cm.
Set med stekhäll och gasbrännare.
Tillverkad av varmvalsat stål.
Väger 18 kilo.
Skyddspåse och Silava fett ingår.
Korta ben följer med.

Muurikka är ett varumärke som grundades av Reijo Sistonen i Finland 1976. Idén kom när ett par vänner klyvde en vattenkittel för att kunna steka pannkakor över öppen eld. De första stekhällarna började säljas på lokala bensinstationer i Finland. Idag är namnet Muurikka synonymt med stekhällar och de har ett brett utbud av olika modeller. Du får mer än bara en måltid – du får dessutom en upplevelse!

Vi har utsett Muurikka Set 58 cm Pro till bäst i test. Den blev testvinnare hos Kockhuset.se som beskriver den lättskött, prisvärd och tillverkad av högkvalitativt material. I ett test hos Bästihemmet.se kom den på första plats med betyget 5 av 5 och beskrivs som en fröjd att laga mat på. Hos Bygghemma.se får Muurikkas häll betyget 9,3 av 10 och enligt dem passar den för dig som vill ha en liten och smidig Muurikka med gasbrännare. Aftonbladet Plus har testat fyra olika modeller och betygsatt olika delmoment. Av dem beskrivs Muurikkan som gedigen, att den snabbt blir varm och att du kan laga mat utan att den bränner fast.

Test-redaktionen har också lagat mat på Muurikkan och upplevde den som robust och rejäl med bra värmefördelning och lätt att arbeta med – även om vi fick öva lite innan vi hittade rätt styrka på gasolen. Det var positivt med två olika reglage för varmhållning av maten och den tillagades utan att fastna. Vi gillade även den bekväma arbetshöjden, men saknade dock en avlastningsyta – något du kan köpa till Muurikkas större modeller.

Detta är ett komplett set med stekhäll, gasbrännare och ben. Regulatorset och gas köper du separat. Hällen har en diameter om 58 centimeter och är tillverkad av varmvalsat stål. Den är svagt skålformad och har en tjocklek på tre centimeter som gör att den får en jämn värmespridning när du lagar mat. Två handtag gör det lätt att flytta på den, men notera att handtagen blir mycket varma under matlagningen. I setet ingår en gasbrännare D-400 som har vindskydd och höga ben som ger en bra arbetshöjd på 90 centimeter. Gasbrännaren har två justerbara gasringar så att du kan anpassa värmen efter vad du lagar för mat. Gasolförbrukningen är på 30 mbar 0,829 g/h.

Det följer med en skyddspåse som håller din Muurikka skyddar vid transport eller förvaring. Även en Silava stekfett på tub som kan användas för inbränning, matlagning och rengöring.

Vill du använda hällen utan gasol, över öppen eld, följer det även med ben på 22 centimeter som du enkelt skruvar på. Murrikkas Pro-serie finns även i storleken 48 cm, 78 cm, 100 cm och 120 cm.

 • Butiker & priser
 • Priser för Muurikka SET PRO 58 cm
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans på 1-3 vardagar

Bästa budget Test.se - Bästa budget
Hällmark
Hällmark Stekhäll Set 58 cm
Bästa budget
Bästa budget
Hällmark
Hällmark Stekhäll Set 58 cm
Ett komplett set med stekhäll, brännare, regulator till en längre prislapp.
Bra betyg på test hos Aftonbladet Plus 2022.
Andra plats på test hos Bastihemmet.se 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Gardenstore.
Storsäljare hos Hällmark.
Storlek: 58 cm.
Set med häll, gasbrännare och regulatorset.
Tillverkad av varmvalsat stål.
Väger 12 kilo.
Korta ben följer med.

Svenska Hällmark är varumärke som tillverkar stekhällar av högsta kvalitet. De har flera olika modeller och storlekar på sina hällar som kan användas över öppen eld, med gasolbrännare eller på grillen.

Hällmark Stekhäll Set 58 cm är en variant med gasolbrännare och ett prisvänligt alternativ till dig. Den kom på andra plats i ett test hos Bästihemmet.se, där den fick betyget 4,9 av 5. I test hos Aftonbladet Plus fick den också bra omdöme och tyckte att den blev snabbt varm och maten som stektes släpptes lätt. Dock upplevde de att vindskyddet var något sladdrigt. Hos Hällmark själva är det en storsäljare och komplett set som passar alla som vill laga mat utomhus.

Redaktionen på Test.se har också testat Hällmarks stekhäll och vi gillade att handtagen inte blev lika varma som hällen. Arbetshöjden var något lägre än Muurikkas, men ändå behaglig. Den blev snabbt varm och när vi stekte krabbelurer på den med ett gott och krispigt resultat.

Hällmarks häll är tre centimeter tjock, 58 centimeter i diameter och passar för matlagning till ett större sällskap. Den är tillverkad i varmvalsat stål och har praktiska handtag i kromat fjäderstål. Den kommer med en gasolbrännare, vindskydd, ben och regulatorset. Det går även att använda hällen utan brännaren, över öppen eld.

Även den större varianten från Hällmarks i 78 centimeter har placerats bra på tester och är ett populärt val bland återförsäljarna.

 • Butiker & priser
 • Priser för Hällmark Set 58 cm
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Leverans 1-2 vardagar
   30 dagar faktura
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans på 1-3 vardagar
  • Fri frakt över 625kr
   Sedan 2007

Bästa för öppen eld Test.se - Bästa för öppen eld
Muurikka
Muurikka Stekhäll 58 cm med ben
Bästa för öppen eld
Bästa för öppen eld
Muurikka
Muurikka Stekhäll 58 cm med ben
Muurikka med avtagbara ben – perfekt för matlagning över öppen eld.
Andra plats på test hos Kockhuset.se 2023.
Populärt val hos Outnorth.se.
Populärt val hos Gardenstore.se.
Storlek: 58 cm.
Set med stekhäll och avtagbara ben på 22 cm.
Tillverkad av varmvalsat stål.
Väger 7,5 kilo.
Kan användas över eld och med gasol.

Muurikka Stekhäll 58 cm med ben är ett perfekt val av för dig som vill laga mat över öppen eld utomhus. Det är samma modell som den Muurikka vi utsett till bäst i test, men utan gasolbrännare. Den är ett populärt val hos återförsäljare som Gardenstore.se och Outnorth.se och har placerats bra på test.

I ett test hos Kockhuset.se kom den på andra plats och beskrivs som prisvärd med bra värmespridning och perfekt även för det större sällskapet.

Redaktionen på Test.se har också testat att laga mat med Muurikkan. Den blev snabbt varm över öppen eld och kändes stabil men ändå lätt och enkel att flytta.

Detta är en häll med tre avtagbara ben som kan användas över både öppen eld eller tillsammans med en gasolbrännare. Den är 58 centimeter i diameter, har två handtag och tillverkad i varmvalsat stål. Den skålformade designen gör att vätskan inte åker ut samtidigt som du får en jämn värmespridning. Hällen väger 7,5 kilo vilket gör att du kan ta med den om du vill laga mat i naturen.

Murrikkas stekhäll finns även i storleken 38 cm, 48 cm och 78 cm och säljs både med och utan ben.

 • Butiker & priser
 • Priser för Muurikka 58 cm med ben
  • Fri frakt över 625kr
   Sedan 2007

Bästa stora Test.se - Bästa stora
Muurikka
Muurikka Set Pro 78 cm
Bästa stora
Bästa stora
Muurikka
Muurikka Set Pro 78 cm
Större stekhäll från Muurikka i ett set med gasolbrännare och höga ben.
Andra plats på test hos Bygghemma.se 2024.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Gardenstore.se.
Storlek: 78 cm.
Set med stekhäll och gasbrännare.
Tillverkad av varmvalsat stål.
Väger 22 kilo.
Skyddspåse och Silava fett ingår.
Korta ben följer med.

Vill du ha en större stekhäll med gasolbrännare rekommenderar vi Muurikka Set Pro 78 cm. Den passar till dig som vill laga mat utomhus till ett större sällskap. Den kom på andra plats på test hos Bygghemma.se där den fick betyget 8,9 av 10. De rekommenderar den till dig som vill ha en modell med gasolbrännare och relativt stor tillagningsyta. Den är ett populärt val hos både Prisjakt och Gardenstore.se.

Den kommer i ett set med stekhäll, gasolbrännare, vindskydd och stativ. Notera att du behöver köpa regulatorset och gasol separat. Hällen är 78 centimeter i diameter och svagt skålformad så att vätskan inte rinner ut. Den har en tjocklek på tre centimeter som ger en jämn värmefördelning och gör det lätt att laga mat.

Det följer med en tub Muurikka Silava stekfett som du kan använda för att bränna in och laga mat. Det ingår även ett överdrag som kan användas som skydd eller vid förvaring.

 • Butiker & priser
 • Priser för Muurikka PRO set 78 cm.
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans på 1-3 vardagar

Bästa i rostfritt stål Test.se - Bästa i rostfritt stål
Grillsymbol
Grillsymbol Pro-580
Grillsymbol Grillsymbol Pro-580 - Test
Bästa i rostfritt stål
Grillsymbol
Grillsymbol Pro-580
Stekhäll i rostfritt stål med gasolbrännare.
Testvinnare hos Aftonbladet 2022.
Storlek: 58 cm.
Set med stekhäll, gasbrännare och regulatorset.
Tillverkad av rostfritt stål.
Väger 18 kilo.

Grillsymbol är ett företag som erbjuder handgjorda grillar, trädgårdsmöbler och andra saker till ditt utekök. Företaget grundades i Tallinn 1925 med fokus på stekpannor och för cirka 20 år sedan började de tillverka även stekhällar.

Grillsymbol Pro-580 är en stekhäll i rostfritt stål med brännare och en modell i premiumklassen. När Aftonbladet Plus testade fyra modeller blev denna bäst i test och beskrivs som en klass för sig. Enligt dem är den lätt att montera, tung och står stadigt. Häller blir snabbt varm och både de wokade grönsakerna, köttbitarna och halloumiosten får snabbt en fin färg.

Hällen är 58 centimeter i diameter och har en hög kant på fyra centimeter som gör att vätskan inte rinner ut. Den är robust med en tjocklek på tre centimeter. Runt brännaren sitter ett vindskydd som ger optimalt med skydd när det blåser samtidigt som värmen bibehålls. Den platta designen gör att värmen håller bra och det går även att köpa till ett lock. Gasolbrännaren är kraftfull med elektrisk tändning och det ingår ett regulatorset. Gasolförbrukningen är på full effekt 1 kg/h och normaldrift 0,3 – 0,6 kg/h.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test stekhäll - hitta bästa stekhällen.

Köpguide stekhäll

Vill du laga mat utomhus för att bjuda familj och vänner på en riktigt lyxig middag? Det kan du göra med hjälp av en stekhäll. Här guidar vi dig till den modellerna som är bäst i test.

Vad är en stekhäll?

En stekhäll har en robust och rejäl konstruktion och är tillverkad av varmvalsat stål eller gjutjärn. Den har en svagt skålformad design och placeras antingen ovanpå en gasolbrännare eller över öppen eld. Ett högt stativ eller låga ben gör att hällen står stadigt när du lagar maten.

Bäst i test stekhäll - hitta bästa stekhällen.
En stekhäll har en svagt skålformad design och fungerar ungefär som en stekpanna. Här är en Hällmark Stekhäll Set 58 cm och en Muurikka Set 58 cm Pro.

Hur fungerar en stekhäll?

Stekhällen fungerar ungefär på samma sätt som en stekpanna. Den värms snabbt upp underifrån och sedan lagar du maten i den skålformade hällen. Du kan använda den för att steka, woka, koka och baka och därmed tillaga oändligt många olika rätter till middag.

Tips när du ska laga mat

När du ska laga mat på en stekhäll ska du låta den bli riktigt varm innan du börjar, annars kommer maten att fastna i pannan. För lite fett i pannan ger samma effekt. Lägg inte på för mycket mat på samma gång för då kommer den att kylas ner och maten som ska stekas blir istället kokt. Använd hela ytan – börja steka i mitten och placera sedan maten på ytterkanterna där steks klart på eftervärme.

Vad kan man laga på en stekhäll? 

På en stekhäll kan du laga allt från fisk, kött, hamburgare till grönsaker och grytor. Det går även utmärkt att steka pannkakor på hällen – ett tips är att förbereda smeten hemma och förvara i en PET-flaska. I princip är det bara din fantasi som sätter gränserna. Du kan laga flera olika rätter och placera den färdiga maten på varmhållning längs kanterna.

Bäst i test stekhäll - hitta bästa stekhällen.
Smashburger är bara en av flera läckra rätter du kan tillaga på en stekhäll.

Fördelar med en häll

Det finns många fördelar med att köpa en stekhäll – här är några anledningar till att införskaffa en till sommarens utomhusaktiviteter.

Du lagar maten utomhus

Med en stekhäll har du möjlighet att laga maten utomhus under bar himmel. Oavsett om du tänker använda den hemma i trädgården eller när du lever friluftsliv i skogen kommer den att ge dig varm, vällagad mat.

Roligt sätt att laga mat på

Gillar du att laga mat och tycker om att göra det på olika sätt kommer du även att gilla matlagning på en Muurikka, Hällmark eller annan typ av modell. Det blir en upplevelse och trevlig aktivitet att samlas runt hällen – låt hela sällskapet eller familjen bli delaktig i matlagningen!

Kan laga mat till ett stort sällskap

Stekhällar kommer i olika storlekar och med den kommer du att kunna laga mat till ett större sällskap. Ytan är stor och du får plats med mycket mat eller olika rätter.

Fördelar jämfört med grill

Varför ska man ha en stekhäll om man redan har en grill? Det finns många fördelar! Tack vare den skålformade designen är det lättare att lyckas med matlagningen på en häll. Den är dessutom energisnål, snabb att värma upp och lätt att rengöra. Mångsidigheten är också stor och på hällen kan du laga många olika typer av rätter som kött, men också pasta, ris och grytor – något som är svårare att tillaga på en grill. Du kan dessutom servera maten direkt ur skålen.

Finns i flera storlekar

Stekhällar kommer i olika storlekar för att passa olika typer av behov, som hur stort sällskapet är eller hur många olika rätter du ska laga. Ju större desto mer väger och kostar den, medan en mindre modell är lättare att bära med sig ut i till exempel skogen. En större modell kräver dessutom mer värme för att kunna tillaga maten.

Den minsta Muurikka-modellen är 38 centimeter i diameter och den största är 120 centimeter i diameter. Ska du välja en häll i standardstorlek är 58 centimeter den vanligaste storleken och den passar till ett medelstort sällskap.

Storleksguide:

 • Häll på 35-55 cm: Passar till 1-4 personer
 • Häll på 55-75 cm: Passar till 5-8 personer
 • Häll på 75-95 cm: Passar till 8-15 personer
 • Häll på 95-120 cm: Passar till över 15 personer

Fundera på:

 • Hur många ska jag laga mat till?
 • Hur många rätter ska jag laga samtidigt?
 • Kommer jag att behöva transportera hällen långt?
 • Har jag möjlighet att förvara hällen när den inte används?

Stekhäll med gasolbrännare

Vill du använda gasol som bränsle ska du köpa ett set där stekhäll, gasolbrännare och ben ingår. Det är positivt om den har vindskydd som ger ett bra skydd mot vinden. Många har två gasringar som gör att du kan anpassa temperaturen under matlagningen. I vissa paket följer ett regulatorset med och gasol köps alltid separat. Till en större modell går det att köpa till praktiska avlastningsbord där du kan ställa av färdig mat, tillbehör och instrument. Eftersom ett set med häll och brännare ofta väger lite mer är det vanligast att använda denna i trädgården eller om du har kort sträcka mellan till exempel bilen och platsen där du ska laga mat.

I många fall följer det även med tre korta ben som gör att du kan använda samma på öppen eld.

Bäst i test stekhäll - se bästa stekhällen.
Det finns stekhäll med gasolbrännare som ger en bra arbetshöjd, snabb värme och ett gott resultat. Här testar Test.se en Murrikka Muurikka Set 58 cm Pro.
Bäst i test stekhäll - flera olika modeller.
Muurikka Set 58 cm Pro har två gasringar som gör det lätt att justera temperaturen. Regulatorset och gasol köps separat.

Stekhäll för öppen eld

Ska du använda stekhällen för öppen eld väljer du en modell som kommer med eller utan ben. Benen är avtagbara och runt 22 centimeter höga vilket gör att hällen står stadigt och du får en säker matlagning. Ska du laga mat i skogen är en portabel modell smidigast eftersom vikten är lägre än ett set för gasol. Däremot tar det lite längre tid för den att bli varm jämfört med när du använder gasol.

Vill du använda hällen tillsammans med en gasolbrännare är detta i de flesta fall möjligt.

Bäst i test - stekhäll.
Ska du ha en stekhäll över öppen eld köper du en modell med avtagbara ben. Här testar Test.se en Muurikka Stekhäll 58 cm med ben.

Tillverkade av varmvalsat stål eller gjutjärn

Stekhällar kommer i olika material och de flesta är tillverkade i varmvalsat stål. Det finns även modeller i gjutjärn, men de är tyngre och svårare att hantera. En modell i gjutjärn som är på 58 centimeter väger runt 50 kilo! En fördel med gjutjärn är att den håller värmen längre och dessutom kommer att hålla i generationer om du tar hand om den på rätt sätt.

Olika typer

Det finns olika design på hällarna och standardformen är den skålformade hällen. Tack vare sin design blir det en jämn värmefördelning och vätska håller sig kvar i hällen. Har du ännu mer vätska eller en maträtt som kräver lite högre kanter ska du välja en traktörpanna. Det finns även paellapannor som också har högre kanter.

Jämför de olika egenskaperna

Jämför gärna de olika egenskaper för att hitta en modell som passar dig bra.

Storlek

Stekhällar kommer i flera olika storlekar för att du ska hitta en som passar dig och dina önskemål. Bland de mindre storlekarna hör 38 och 48 centimeter och 58 centimeter är en klassisk storlek. Önskar du en större variant ska du välja en som är runt 78, 100 eller 120 centimeter i diameter.

Vikt

Vikten på en häll kan spela stor roll, särskilt när du ska ta med den ut när du vandrar eller campar. Ska du bära den långt är det bra att välja en modell som du använder över öppen eld. En modell i varmvalsat stål som har en storlek på 58 centimeter i diameter väger runt 6,5 till 7,5 kilo. En häll med brännare i samma storlek och material väger mellan 12 och 18 kilo.

Typ av handtag

På till exempel en Muurikka är handtaget integrerat vilket gör att de blir lika varma som resten av hällen. En modell från Hällmark har handtag i kromat fjärderstål som inte blir lika varma vilket gör att du kan flytta på den utan att bränna dig.

Vad följer med i priset?

När du köper en stekhäll följer det med olika tillbehör. Det kan vara gasolbrännare, vindskydd, ställning, ben, förvaringspåse, förvaringsväska och sprayfett. Det brukar också gå att köpa till tillbehör, som lock som håller maten varm längre, rengöringsborste och stekspade.

Så bränner man in den

Innan du använder din stekhäll för första gången behöver du rengöra den med milt rengöringsmedel och hett vatten. Efter det behöver du bränna in den. Det gör du genom att hetta upp den med en gasbrännare, kol eller annan värmekälla. Torka rent pannan ordentligt. Applicera fett och låt det bränna in i pannan tills den mörknad tills att den mörknar. Upprepa sedan vid behov. Inbränningen ger en egenskap som liknar non-stickbeläggning.

Så rengör man en stekhäll

När du har använt din häll behöver du göra rent den ordentligt. Det gör du medan den fortfarande är varm eftersom matresterna lättare släpper då. Torka bort matresterna med papper eller en stekspade, häll i vatten och låt koka upp i pannan. Torka av pannan på nytt och smörj in den med matfett eller matolja.

Förvara den torrt 

Tar du hand om din stekhäll med bra rengöring och förvarar den på rätt sätt kommer den att hålla lång tid. När den inte används ska den förvaras torrt. Kommer den att stå länge är det bra att göra en ordentligt rengöring och fettbehandling innan. Skulle din häll rosta kan du ta bort rosten med stålull eller en grillborste. Efter det rengör du och fettbehandlar den på nytt.

Smarta köptips!

När du ska köpa en stekhäll finns det flera saker att tänka på. Här är några punkter du kan ta med dig innan du gör ditt köp. 

 • Vilken storlek ska den ha?
 • Ska den vara portabel eller bara användas i trädgården?
 • Ska den värmas upp med gasbrännare eller på öppen eld?
 • Vad vill du ska ingå i setet? Ex skydd, förvaringsväska, gasolbrännare och regulatorset.
 • Vilken prisklass är du ute efter?

Vad kostar en stekhäll?

Priset varierar beroende på om det endast är en häll du köper eller ett set med och gasolbrännare. Den minsta stekhällen från Muurikka kostar runt 750 kronor och ett set på 78 cm och med häll och gasolbrännare från Muurikka kostar runt 5600 kronor.

Andra typer av matlagning utomhus

Det finns flera sätt att laga mat utomhus:

Populära varumärken – Muurikka och Hällmark

Idag är Muurikka och Hällmark marknadsledande i Sverige. Muurikka är ett finskt företag och det mest kända varumärket – namnet är dessutom ofta synonymt med stekhäll. Hällmark är ett svenskt företag som är både prisvärt och högkvalitativt. Båda varumärkena tillverkar sina modeller i varmvalsat stål i klassisk och tidlös design. De finns i flera olika storlekar och modeller för både gasolbrännare och över öppen eld.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Det är en skålad stekpanna som du använder på en gasolbrännare eller över öppen eld. Den är oftast gjord i varmvalsat stål, finns i olika storlekar och har antingen höga eller låga ben.
 • Du använder den på en gasolbrännare eller över öppen eld och lagar sedan valfri mat på den.
 • Vi har valt att utse Muurikka Set 58 cm Pro till den stekhäll som är bäst i test. Det är en stekhäll i varmvalsat stål i storleken 58 centimeter i diameter. Den är svagt skålformad, har en tjocklek på tre centimeter och ger en jämn värmefördelning. Murrikka har flera olika modeller att välja mellan och många har placerats bra på test och har fått fina recensioner.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Muurikka Muurikka Set 58 cm Pro
Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng