HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

TÄVLING!

10:e November, 2017, 09:28

För ett par veckor sedan delade vi på Test.se med oss av en recension av det smarta allt-i-ett-larmet Somfy One, och nu har du möjlighet att vinna vårt recensionsexemplar!

Liten och stilren

Somfy One är inte större än en bluetooth-högtalare, men är fullproppad med funktioner som gör ditt hem till en säkrare plats. Den har en vidvinkelkamera i Full HD som livestreamar till din telefon, rörelsedetektor, en siren på 90+ dB och brandlarm! Ladda bara ner gratisappen Somfy Protect så kan du styra hela kalaset från din mobiltelefon! Här kan du ta del av recensionen i sin helhet!

Nog tjatat! Hur tävlar jag?

Det är enkelt! Besök oss på Facebook eller Instagram, följ oss och gilla tävlingsinlägget. Tagga sen en tjuvaktig kompis och berätta om det konstigaste eller mest otippade någon “stulit” från dig! Tävlingen pågår till och med 17/11.

Tävla på Facebook!

Tävla på Instagram!

Men vänta, det kommer mer…

Utöver allt-i-ett-systemet Somfy One skickar vi också med utökningskomponenterna IntelliTag och KeyFob! IntelliTag är en sensor som placeras på en dörr eller ett fönster och känner av när sagda dörr eller fönster öppnas. Sensorn kommunicerar med Somfy One som i sin tur kommunicerar med dig och låter dig veta att någon tagit sig in i ditt hem. KeyFob är en fjärrkontroll, liten och smidig nog att fästas i nyckelknippan. Med den kan du enkelt aktivera och avaktivera larmet utan att behöva ta fram appen i telefonen. KeyFob talar dessutom om för Somfy One att det är just du som kliver in genom dörren när du gör det och avaktiverar på så sätt larmet automatiskt. Du behöver med andra ord aldrig oroa dig för att oavsiktligt sätta igång den högljudda sirenen när du kommer hem!

Nyfiken på andra Somfy-produkter? Här kan du spana in resten av Somfy Protect-serien.

SE ÄVEN