HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Våren, var är du?!

8:e Mars, 2018, 13:14

Ta vara på ljuset!

Även om vårvärmen verkligen inte har gjort entré än så är dagarna längre. Kroppen suktar efter sol och D-vitamin såhär års, så vistas ute så mycket du kan, trots att det är kallt och ruskigt! En daglig dos dagsljus kommer göra dig piggare, och bara det kommer få vårens dröjande att kännas mindre hopplöst.

Planera för vår

Innan våren är här kan det vara läge att gå igenom garderoben. Kan, och vill, du fortfarande ha dina vårkläder? Jackan som har hängt orörd i två år, kanske är det dags att skänka bort den? Och de där älskade men ack så slitna tygskorna, kanske skulle de behöva bytas ut? Ta vara på vårförseningen och förbered dig! På så sätt slipper du gå runt i dina alldeles för varma vinterskor när värmen väl kommer.

Test.se rekommenderar!

Du har väl inte missat att du nu kan få ett bidrag när du köper en elcykel? Regeringen betalar upp till 10 000 kronor när du köper en elcykel, så varför inte satsa på att äntligen komma igång med att cykla till jobbet? Här kan du läsa om vad du ska tänka på inför ett köp, och ta del av vår ultimata testvinnare och det bästa budgetvalet! Gör din research nu, så är du cykelklar när snön är borta!

SE ÄVEN