HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Julens alla tester samlade på ett ställe!

7:e December, 2018, 09:53

Såhär en vecka in i december är det hög tid att börja fundera över vad som ska införskaffas till jul! God mat och dryck gör alla högtider trevligare, och ingen vill väl råka köpa hem ett riktigt bottennapp? Hos oss hittar du det bästa av det bästa inom alla kategorier! 

Här på Test.se hittar du tester av julmust, julskinka, julöl, pepparkakor, glögg och plastgranar! Vi har som vanligt sammanställt alla tester vi kommit över och utifrån det utsett en ultimat testvinnare i alla kategorier. Klicka dig in till den kategori som intresserar dig och hitta allt du behöver veta inför julens inköp!

Bästa julskinka: Scan Gourmet.

Scan Gourmet är en svensk skinka som smakar som julskinkan ska! Det är en lyxig skinka som är saftig och god.

Läs mer och jämför med andra testvinnare här.

Bästa pepparkakorna: Nyåkers Pepparkakor.

Nyåkers Pepparkakor placerar sig allt som oftast högt i tester och är en riktig klassiker i julsammanhang. Kryddigheten är väl avvägd och sprödheten är fantastiskt fin. Den sort vi rekommenderar bakas utan palmolja!

Läs mer och jämför med andra testvinnare här.

Bästa julmusten: Nygårda Julmust.

Nygårda Julmust är också en riktig klassiker som hängt med i många, många år. Den har en frisk, fräsch smak och är lagom kolsyrad.  

Läs mer och jämför med andra testvinnare här.

Bästa glöggen: Tegnér & Son Wilckens Fat Starkvinsglögg.

Wilckens Fat är en ekologisk starkvinsglögg med en söt och kryddig smak som varken är sliskig eller för stark. Den har en varm, härlig smak av pomerans, kanel, kardemumma och russin.

Läs mer och jämför med andra testvinnare här.

Bästa plastgranen: Clas Ohlsons Plastgran.

Av miljöskäl är det egentligen bäst att alltid välja en äkta gran, men på grund av allergier är det inte alltid ett alternativ. Då är en fin plastgran (som används i många år) ett alternativ! Clas Ohlsons gran är tät och fin med ett naturtroget utseende.

Läs mer och jämför med andra testvinnare här.