HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Mota bort höstdeppen med träning!

24:e Augusti, 2017, 14:54

Har man sen semester kommer hösten rätt snabbt inpå att man börjat jobba igen, så utöver att hitta tillbaka till rutinerna igen måste kroppen och psyket försöka hantera väderväxlingen mellan sommar och höst också. Plötsligt en dag är det fortfarande mörkt när väckarklockan ringer, och det är rätt kyligt på vägen till jobbet. Det är lätt att bli nedstämd under såna förhållanden.

Men det finns enkla knep att ta till! Passa till exempel på att vistas utomhus en stund när solen skiner, ät mer frukt och grönt och undvik att isolera dig när du känner dig som deppigast. Och framförallt: Rör på dig!

“Du behöver inte ens träna hårt”

Motion har en en oerhört positiv effekt på depressioner tack vare endorfinpåslaget du får när du tränar. Du behöver inte ens träna hårt, utan en härlig promenad räcker långt. Varför inte passa på att ta en efter lunchen och suga i dig lite sol på samma gång?

Att komma igång och röra på sig kan (som de flesta av oss säkert känner igen) ibland vara svårt. Oavsett varför vi vill träna finns det många gånger andra saker vi hellre gör istället. Men det finns smart hjälp att få! Med ett smart armband, eller aktivitetsarmband som det också kallas, kan du till exempel få hjälp med att hålla koll på hur mycket du rör dig om dagarna. Armbandet fungerar bland annat som stegräknare och kan registrera hur du sover under natten. Det går också att koppla ihop den med din telefon för att med hjälp av appar hålla koll även på andra träningsrelaterade aktiviteter! Vilket smart armband vi rekommenderar kan du läsa här!

Ny testvinnare bland smartklockorna

Är du redan ordentligt träningsvan eller vill slå på stort från början kan en smartklocka vara något för dig. De smarta klockorna blir bara smartare och smartare, och blir mindre och mindre beroende av din telefon. Det är till exempel möjligt att hämta hem en hel del appar direkt till klockan, som till exempel Spotify och Runkeeper. Vi på Test.se har för övrigt nyligen utsett en ny testvinnare bland smartklockorna, spana in den nya rekommendationen här!

SE ÄVEN