HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Test av babyvakt - video

till barn uppdaterad 10:e Augusti, 2017, Baserad på 3 experttester.

När man ska köpa en babyvakt med videofunktion, behövs det ingen nattlampa i rummet eftersom de har infrarött mörkerseende. Föräldraenheten ser ut som en liten bärbar TV och visar vanligtvis i färg med hög upplösning. De dyraste babyvakterna har allt och lite extra ändå. Man får en babyenhet med kamera och den kan man koppla till din Iphone, Ipad eller Ipod Touch. Du kan till och med få reda på förhållanden i rummet så som luftfuktighet och temperatur. Med babyvakt får du oftast möjligheten att kommunicera med ditt barn och även zoom ingår.

Tänk igenom vilka funktioner är viktiga för dig/er och sätt budgeten efter det!

Test.se rekommenderar

Topcom Babyviewer 4500 - bäst i test bland Babyvakt - Video 2021
Topcom Babyviewer 4500, bäst i test.

Topcom Babyviewer 4500 - Topcoms babyvakter har varit bland de bästa med videofunktion länge och i år har de återigen toppat listan. Vår testvinnare är modellen Babyviewer 4500. Babyvakten har en förstklassig funktionalitet till ett riktigt bra pris och dess mycket exklusiva funktioner, så som en stor LCD-skärm, fjärrstyrning av vaggvisor och nattlampa, rörelseaktiverat larm, mörkerseende och temperaturlarm, är anledningen till att Topcom blivit bäst i test. Självklart har vakten även de vanligaste funktionerna, som en justerbar röstaktivering och räckvidd- och batterivarning! Genom föräldraenheten har föräldrarna en möjlighet prata med sitt barn, vilket är passande för att… Läs mer

Babyvakt - Video - Bäst i test

RELATERADE TESTER

Babyvakt - Ljud

UPPDATERAD 9:e Mars, 2017

Experttester vi läst (3st)

Nedan listas vilka tester vi läst och använt som underlag för att utse vår testvinnare tillsammans med en sammanfattning.

Bäst-i-test.se

Publicerad

Bäst-i-test har uppdaterat sitt test av babyvakter, och toppkandidaterna håller än! På första plats ligger Topcom Babyviewer 4500 till bästa babyvakt med videofunktion. Topcoms babyvakt har ett vinnande koncept av förstklassig funktionalitet till ett överkomligt pris. Den har justerbar röstaktivering, räckvidd- och batterivarning, samt exklusivare funktioner som till exempel en stor LCD-skärm, vaggvisor och nattlampa som kan fjärrstyras, rörelseaktiverat larm, mörkerseende och temperaturlarm. Att kunna prata med barnet genom föräldraenheten kommer väl till pass om du vill lugna ditt barn utan att ständigt behöva gå upp ur sängen!

På andra plats i Bäst-i-tests test ligger Rätt Start VisionNova. VisionNova har en räckvidd av toppklass och en smart fästanordning med kardborre- och klisterband, som gör att den kan fästas nästan på vilket underlag som helst. Fästanordningen har dock en begränsad livslängd (beroende på hur mycket man flyttar på babyvakten och hur mycket smuts som fastnar i klistret och kardborren), men när det inte håller längre kan den skruvas fast istället.

Tredje bästa babyvakt med video är hos Bäst-i-test Philips Avent SCD 600. Den har mörkerseende, 360°-kamera, lugnande vaggvisor och nattlampa. Den har dessutom en snygg design, men det har tyvärr påverkat dess stabilitet något. Det väger Philips babyvakt dock upp för genom att vara den billigaste i testet!

Vinnare i det här testet

Bäst-i-test.se

Publicerad

På Bäst-i-test.se har man testat och betygsatt babyvakter med videofunktion. Testvinnare blev Topcom med sin modell Babyviewer 4500. Den är en kombination av en förstklassig funktionalitet till ett bra pris. Modellen har exklusiva funktioner, så som en stor LCD-skärm, fjärrstyrning av vaggvisor och nattlampa, rörelseaktiverat larm, mörkerseende och temperaturlarm. Självklart har vakten även de vanliga funktionerna – en justerbar röstaktivering och räckvidd- och batterivarning. Genom föräldraenheten har föräldrarna en möjlighet prata med sitt barn, vilket är passande för att kunna lugna barnet utan att kliva upp ur sängen. Men babyvakten är väldigt batterikrävande och därför är det en fördel att använda strömsladden. Andra plats har gått till Philips. Deras nya babyvakt Avent SCD600 har flera praktiska funktioner så som mörkerseende, 360 graders kamera, lugnande vaggvisor och en nattlampa. Modellen har en snygg design, men är lite i vägen för vaktens användbarhet. Ett exempel på detta är att vakten behöver ett jämnt underlag, vilket kan vara besvärligt –  man måste ju placera den så att barnet är i centrum! Rätt Start har hamnat på tredje plats. Modellens räckvidd är i toppklass och kan fästas i stort sett överallt. Vaktens batteritid är bra, speciellt vid lägre temperaturer. VisionNova är ganska enkel babyvakt, med funktionalitet som bl.a. strömtillförsel via USB och kamerazoom.

Vinnare i det här testet

Smartson.se

Publicerad

Smartson.se har testat 8 modeller av babyvakter - med videofunktion. Bäst i test är Topcom. Det är en påkostad modell som imponerar med bra ljud och bildöverföring. Trots att modellen är väldigt tung, vinner den tack vare sin stora skärm. Dess design är mycket väl genomtänkt och babyenheten får stilpoäng (från barn) för att den ser ut som en katt med två öron. Modellen har även ett flertal monteringsmöjligheter, bl.a. väggfäste och sängfäste, vilket ofta blir väldigt användbart. Den är också utrustad ,ed en digital speldosa och en nattlampa. Kort sagt är den här modellen en klar vinnare med hög kapacitet och genomtänkta funktioner. Inte långt efter hamnar Motorola, men sin modell Digital video monitor MBP35. Den är tung och klumpig – speciellt föräldraenheter – men den levererar bra ljud- och bildöverföring. Babyenheten saknar väggfäste och placeras bredvid sängen, på en byrå eller liknande. Modellens kameralins går att justera uppåt och nedåt, men inte sidledes och föräldrarna kan prata med sitt barn via enheten, samt spela upp fem olika melodier med rent ljud! Modellen från Luvion har tagit tredjeplats och detta är en modell med tunn och stilfull skärm, samt praktiska funktioner. Även denna modell kan man prata genom till sitt barn och den har dessutom en inspelningsfunktion. Det ingår ett litet ställ för föräldraenheten!

Vinnare i det här testet

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar tester från de mest seriösa aktörerna i magasin, på TV och på nätet. Vi låter sedan våra redaktörer analysera och utse EN officiell BÄST I TEST produkt!"