VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 21 Mars 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Bäst i test elsparkcykeln för vuxen och barn 2024

Ta dig fram snabbt och smidigt med en elsparkcykel eller elscooter. Vi ger dig testvinnande elsparkcyklar och de bästa tipsen inför ditt köp i vår köpguide.

Vi har jämfört
 • Hastighet.
 • Räckvidd.
 • Maxvikt.
 • Vikt.
 • Bromsar och hjul.
 • Klättringsvinkel.
 • Hur enkel den är att fälla ihop.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test elscooter - se bästa elscootern.
Här testar Test.se en elscooter från E-way.
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Xiaomi
Xiaomi Mi PRO2 Nordic Edition
Xiaomi Xiaomi Mi PRO2 Nordic Edition - Test
Bäst i test
Xiaomi
Xiaomi Mi PRO2 Nordic Edition
Elscooter har hög kvalitet med en kapacitet på 45 kilometer.
Andra plats på test hos Bygghemma.se 2024.
Andra plats på test hos M3 Sveriges Prylsajt 2023.
Testvinnare hos Bygghemma.se 2022.
Bästsäljare hos Xiaomi.
Världens mest sålda elscooter.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Mediamarkt.
Hastighet: 20 km/h.
Räckvidd: 45 km.
Maxvikt: 100 kg.
Vikt: 14,5 kg.
Klättringsvinkel: 20 %.
Slitstarka däck med halkskydd och dämpning.
Dubbelt bromssystem.
Inbyggd farthållare.
Enkel och snabb att fälla ihop.
Kan kopplas ihop med app.

Kinesiska Xiaomi är en av världens största tillverkare av smartphones, smarta produkter för hemmet och elscooters. Företaget grundades 2010 och i augusti 2020 slog man upp dörrarna till den första officiella Mistore-butiken i Norden.

Vi har utsett Xiaomi Mi PRO2 Nordic Edition till bäst i test, och detta är en av Xiaomi mest avancerade elcyklar.

I ett äldre test hos Bygghemma.se blev den testvinnare med betyget 9,1 av 10 och enligt dem passar den för dig som vill kunna åka långt på en laddning. I ett nytt test kom den på andra plats. Av M3 Sveriges Prylsajt passar den dig som vill ha proffsvalet på en gång. Elsparkcykeln är ett populärt val hos både Prisjakt, Pricerunner och Mediamarkt.

Elscootern har en maxhastighet på 20 kilometer i timmen och en räckvidd på 45 kilometer på en enda laddning. Batterikapaciteten är på imponerande 474 Wh och den har ett inbyggt batteriövervakningssystem. Den drivs av en borstlös DC-motor på 300 W och gör att du både enkelt och bekvämt kan ta dig runt på elsparkcykeln. Dessutom är den både snabb och enkel att fälla så att du kan transportera den på bussen eller bilen.

Tack vare en kaross av aluminiumlegering är elscootern både robust och lätt med en vikt på 14,2 kilo. Däcken är slitstarka med halkskydd och stötdämpare som gör det lätt att ta sig fram på vägen. Elscootern har dubbelt bromssystem där det bakre däcket har regenerativ bromsskiva och det främre har ett E-ABS-system. Den är utrustad med en farthållare som gör att du kan behålla din önskade hastighet utan att behöva gasa eller bromsa. Tack vare ett KERS-system lagrar elsparkcykeln den kinetiska energin under inbromsningmomentet för att sedan omvandla den till drivkraft. På den stora LED-skärmen får du en bra överblick över körsträcka, körläge, hastighet och batterinivå. För att hålla bättre koll på din elscooter kan du även koppla samman den med Mi Home-appen, där du till exempel ser återstående tid på batteriet.

Även syskonmodellen Xiaomi Mi PRO2, som har en maxhastighet på 25 km/h, har placerats bra på tester och fått bra omdöme i recensioner.

 • Butiker & priser: Nordic Edition
 • Butiker & priser: Global
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa premium Test.se - Bästa premium
VSETT
Vsett 11+
Bästa premium
Bästa premium
VSETT
Vsett 11+
Elscooter i monsterklass för dig som vill ha det allra bästa.
Testvinnare hos Prisjakts experter 2024.
Hastighet: 40 km/h.
Räckvidd: 160 km.
Maxvikt: 120 kg.
Vikt: 58 kg.
Extra breda däck.
Ergonomiskt, brett styre.
Dubbla bromsar.
Lampor fram och bak.

Vsett 11+ är en rejäl elscooter med högre prislapp. Den presenteras som nästa generation av elsparkcyklar och är en av marknadens mest avancerade modeller.

I ett test hos Prisjakts experter beskrivs den som en monsterscooter för dig som vill ha det allra bästa. Enligt dem passar den dig som är en inbiten scooterentusiast – och som vill lägga lite mer pengar på den.

Elscootern har en 60 V 31.2 Ah Li-ion-batteri som ger en lång räckvidd på upp till 160 kilometer. Den har en hastighet på över 40 km/h. Den har flera smarta funktioner som gör din användning både rolig och smidig. Använd DDM-knappen för att ändra från Eco till Sportläge. Den har även en Turbo Boost-funktion som ger en kort men snabb boost.

Designen är snygg med starka fram- och bakljus, blinkande bromsljus och integrerade blinkers. Styret är brett vilket ger mer kontroll och bättre hantering vid högre hastigheter. Handtaget är ergonomiskt format med ett bra gummigrepp. Från handtaget är det lätt att nå till de handdrivna hydrauliska bromsarna. På displayen ser du information som hastighet, körläge och vägmätare. Breda luftdäck på 11 tum i kombination med hydrauliska fjädringssystem fram och bak ger en bekväm körning både i stadsmiljö och i terräng.

Elsparkcykeln väger 58 kilo och har en maxvikt på 120 kilo. Den är lätt att fälla ihop, men värt att nämna är att den tar en del plats ändå.

 • Butiker & priser
 • Priser för Vsett 11+ (Utan spärr)
  • Störst på elsparkcykel
   Leverans på 1-4 dagar och fri frakt

Bästa budget Test.se - Bästa budget
Xiaomi
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
Xiaomi Xiaomi Mi Electric Scooter Essential - Test
Bästa budget
Xiaomi
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
Prisvärd elscooter med de mest nödvändiga funktionerna.
Rekommenderas av M3 Sveriges Prylsajt 2021.
Populärt val hos Mediamarkt.
Populärt val hos Prisjakt.
Populärt val hos Pricerunner.
Hastighet: 20 km/h.
Räckvidd: 20 km.
Maxvikt: 100 kg.
Vikt: 12 kg.
Klättringsvinkel: 10 %.
Slitstarka däck med halkskydd och dämpning.
Dubbelt bromssystem.
Enkel och snabb att fälla ihop.
Kan kopplas ihop med app.

Kinesiska Xiaomi är en av världens största tillverkare av smartphones, smarta produkter för hemmet och elscooters. Företaget grundades 2010 och i augusti 2020 slog man upp dörrarna till den första officiella Mistore-butiken i Norden.

Vi har utsett Xiaomi Mi Electric Scooter Essential till den bästa budgetelsparkcykeln, en lillasyster till bland annat Xiaomi Mi PRO2 Nordic Edition och Xiaomi Mi 1S Nordic Edition. Den hör till en av Xiaomi billigaste och enklaste modeller, vilket också syns på ett lägre pris. Hos M3 Sveriges Prylsajt beskrivs den som en budgetmodell med de mesta nödvändiga funktionerna. Elscootern är dessutom ett populärt val hos både Prisjakt, Pricerunner och Mediamarkt.

Elscootern har en maxhastighet på 20 kilometer i timmen och en räckvidd på 20 kilometer, vilket är lägre än de två andra vinnarena från Xiaomi. Den har en imponerande kapacitet på 187 Wh och ett inbyggt batteriövervakningssystem. Elsparkcykeln drivs av en borstlös DC-motor på 250 W vilket gör att du tar dig fram smidigt och bekvämt. Den har en både tidlös och enkelt design med en kaross i aluminiumlegering. Tack vare den låga vikten på 12 kilo är elscootern lätt att bära med sig och den går dessutom snabbt att fälla ihop.

Du tar dig säkert fram på vägarna eftersom elscootern är rustad med två däck med halkskydd och stötdämpare. Den har dessutom ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre ett E-ABS-system. Ett KERS-system lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet för att sedan omvandla den till drivkraft. Elscootern har en LED-skärm som visar saker som hastighet, körsträcka, körläge och batterinivå. För att hålla koll på batteri och hastighet kan du även koppla ihop den med Mi Home-appen.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Populärt val Test.se - Populärt val
E-wheels
E2S V2 Original
Populärt val
Populärt val
E-wheels
E2S V2 Original
Pendla med Skandinaviens mest sålda elscooter.
Populärt val hos E-Wheels.
Skandinaviens mest sålda elsparkcykel.
Hastighet: 20 km/h.
Räckvidd: 25 km.
Maxvikt: 125 kg.
Vikt: 12,5 kg.
Farthållare – kan justeras i app.
Enkel och snabb att fälla ihop.
Kan kopplas ihop med app.
IP56-certifierad.

E-Wheels grundades i Norge 2014 och är en av Nordens största återförsäljare av elsparkcyklar. De har bland annat sina egna produktserier E-Wheels och Momas.

E-Wheels E2S V2 Original är ett populärt val hos E-Wheels och är Skandinaviens mest sålda elsparkcykel. Tillsammans med PRO-Edition och MAX-Edition är de skräddarsydda för den moderna pendlaren.

Den nya versionen av E2S V2 Original från 2023 kommer med flera uppdaterade egenskaper som gör den bättre än sin föregångare. Den har bland annat ny design och kraftfullare motor.

Den nya motor på 250 watt har en uppdaterad firmware som ger mer kraft ur motorn. Det gör att den presterar bättre i backar. Maxhastigheten är 20 km/h, vilket är lagligt i Sverige. Räckvidden är på 25 kilometer och laddtiden på 6-8 timmar.

Den smarta funktionen ”non zero start” ger en säkrare användning eftersom elscootern inte kan köra iväg om du råkar stöta emot den. Detta är en bra funktion när du står vid övergångsställen. Den är utrustad med ringklocka och vitt LED-ljus fram och rött ljus bak. Luftdäcken är på 8,5 tum.

Elsparkcykeln har Bluetooth och kan kopplas till en app. I appen går det till exempel att låsa sparken och göra personliga inställningar. Den är IP 56-certifierad vilket skyddar mot damm och små partiklar. Undvik dock att köra i stora mängder vatten eftersom detta kan tränga in och förstöra elektroniken.

Elsparken finns även i modellen E-Wheels E2S V2 Long Range+ som kommer med större batteri, längre räckvidd och dämpare.

 • Butiker & priser: Original
 • Butiker & priser: Long Range+
 • Priser för E2S V2 Original
  • Störst på elsparkcykel
   Leverans på 1-4 dagar och fri frakt
 • E-Wheels E2S V2 Long Range+ Luftfylt Grå
  • Störst på elsparkcykel
   Leverans på 1-4 dagar och fri frakt

Bästa med breda däck Test.se - Bästa med breda däck
Mercane Widewheel
Mercane Widewheel Pro
Bästa med breda däck
Bästa med breda däck
Mercane Widewheel
Mercane Widewheel Pro
Elscooter med hög maxvikt på 120 kilo och en räckvidd på 70 kilometer.
Andra plats på test hos M3 Sveriges Prylsajt 2021.
Populärt val hos E-wheel.
Hastighet: 40 km/h.
Räckvidd: 70 km.
Maxvikt: 120 kg.
Vikt: 22 kg.
Klättringsvinkel: 30 %.
Utrustad med farthållare.
Ihopfällbar.

Mercane Widewheel Pro är en elspark med breda däck. Den kom på delad andra plats i ett test hos M3 Sveriges Prylsajt med betyget 4 av 5. Av testpanelen är det en riktig favorit och den beskrivs som något av det häftigaste du kan köra i elsparksegmentet. Motorn är stark och köregenskaperna är härliga.

Elsparkcykeln är utformad för ultimat körkomfort och med sina extra breda hjul får du en garanterat bekväm körning. Hjulen har en diameter på 20 centimeter och är 10 centimeter breda. Kraftfulla motorer ger en både stark accelerations- och klättringsförmåga och möjliggör även höga hastigheter. Elsparkcykeln har en maxhastighet på 40 kilometer i timmen, men däremot är endast 20 kilometer i timmen lagligt på allmänna vägar. Den väger 22 kilo vilket är mer än många andra elsparkcyklar, men samtidigt är maxviken på 120 kilo också högre.

Elsparkcykeln har en ny design på ramen som ger en ökad styrka och en ny metallkompositblandning som gör den mer robust. Den har ett bromssystem med 120 millimeter skivbroms fram och bak. Batteriet har blivit uppdaterat med 12 procent högre kapacitet och ökad prestanda och är nu på 720 Wh. Även strålkastare och bakljus har blivit bättre. Den har en LCD-skärm som visar saker som körsträcka, hastighet, batterinivå, farthållare, körläge och växel. Den har en IPX 4-klassificering vilket betyder att den är vattentät mot normal användning i regn.

 • Butiker & priser
 • Priser för Mercane Widewheel Pro
  • Störst på elsparkcykel
   Leverans på 1-4 dagar och fri frakt


Ytterligare läsning

Bäst i test elsparkcykel - se testvinnande elscootrar.
Med en elsparkcykel tar du dig, snabbt, smidigt och miljövänligt fram. Här testar Test.se att köra med en elscooter. 

Köpguide elsparkcykel och elscooter

Det är smidigt att ta sig runt med elsparkcykel. Voi och andra elsparkcyklar har exploderat i storstäderna de senaste åren, men det är inte alla städer som erbjuder uthyrning av elsparkcyklar. Varför inte köpa en egen elscooter så att du lätt och smidigt kan ta dig fram, när du vill?

Vad är en elscooter?

En elscooter är en sparkcykel med elmotor som gör att du själv inte behöver skjuta på för att ta dig fram utan detta regleras med ett gasreglage på handtaget. Den gör det möjligt för dig att ta dig fram och nå målet både smidigare och snabbare. Enligt Transportstyrelsen är en elscooter en elcykel utan pedaler och precis som en elcykel är den elektrisk och drivs av ett uppladdningsbart batteri.

Lästips: Transportstyrelsen – Elsparkcykel

Bäst i test elscooter - se bästa elsparkcykeln.
En elscooter är en sparkcykel som drivs av batteri och som du tar dig fram via gasreglage på handtaget. 
Bäst i test elscooter.
Det går lätt och smidigt att ladda elscootern i ett vanligt vägguttag.

Fördelar med en elscooter

Det finns flera anledningar till att investera i en elscooter eller elsparkcykel. Här är några av fördelarna med en elsparkcykel.

Går snabbt och smidigt

Eftersom du kommer upp i hastigheter upp till 20 km/h går det snabbare att ta elsparkcykeln, än att gå eller ta en vanlig sparkcykel. Det är också mindre ansträngande eftersom sparkcykeln, precis som en elcykel, drivs av ett batteri och tar dig framåt, även i uppförsbackar.

Går att fälla ihop

När du kommit fram till ditt mål är det lätt att bara fälla ihop elscootern och sedan bära den med sig. Det kan du till exempel inte göra med en vanlig cykel!

Du behöver inte leta parkering

Genom att ta elsparkcykeln istället för bilen till exempel stan gör att du inte behöver leta parkering. Samtidigt sparar du in på parkeringspengarna och är dessutom snällare mot miljön.

Bäst i test elsparkcykel - se testvinnande elsparkcyklar.
Du kan fälla ihop elscootern för att sedan enklare kunna bära eller förvara den.

En elscooters egenskaper

När du ska köpa elscooter kan det vara bra att jämföra olika egenskaper, för att hitta den som passar dig och dina vanor bäst. Ibland är det plånboken som styr, ibland en hög maxvikt eller hur länge batterier räcker på en laddning. Här är några av de vanligaste egenskaperna att kika på innan du klickar hem din elsparkcykel.

Vikt

Ju lättare elsparkcykeln är desto lättare är den också att bära runt på. En lättare elsparkcykel väger runt 12-14 kilo medan en mer robust kan ha en vikt på 20-22 kilo.

Maxvikt

Maxvikten innebär hur tung personen som åker på elsparkcykeln kan vara. Det är vanligt att denna ligger på runt 100-120 kilo. Ju mer robust elsparcykeln är desto mer brukar den också klara av.

Maxhastighet

Med maxhastighet menas i vilken fart som elsparkcykeln kommer upp i som mest. I Sverige ligger denna på 20 kilometer i timmen, men det finns även elsparkcyklar som har en både lägre och högre kapacitet än så.

Räckvidd

Med räckvidd menas hur långt elsparkcykeln kommer på en enda laddning, innan du behöver ladda batteriet. Denna kan vara allt mellan 20-35 kilometer upp till 70 kilometer. Är elsparkcykeln anpassad för barn är räckvidden lägre.

Effekt på batteriet

Batteriets effekt spelar också en stor roll i ditt val av elsparkcykel. Ju starkare motor desto mer klarar den av. Enligt svensk lag får en motor dock max ha en effekt på 250 watt.

Hjulen

En elscooter har två hjul och dessa kan skilja sig åt i bredd och diameter. Ska du köra den på en grusväg är det lätt att det blir lite halkigt, och då kan ett par terränghjul passa dig bättre. Dock kan kraftigare hjul också hänga ihop med en kraftigare motor som gör att du inte får köra den på allmän väg.

Möjlighet att fälla ihop den

De flesta elscootrar går smidigt och enkelt att fälla ihop, så att du kan bära den i handen.

Belysning, reflexer, ringklocka och broms

Kör du i mörker med en elscooter behöver den ha både belysning och reflexer. Den ska även vara utrustad med broms och ringklocka. 

Bäst i test elscooter - se bästa elsparkcykeln.
Kör du i mörker med din elsparkcykel ska den vara utrustad med belysning och reflexer.
Bäst i test elscooter.
Med belysning fram och bak både du ser och syns bättre i mörker.

Hur snabbt får man köra med elscooter?

Enligt svensk lag klassas en elscooter som en cykel och enligt lag får en den ha en maxhastighet på 20 kilometer i timmen när du kör på en allmän väg. Det finns även ett gränsvärde gällande motoreffekten och denna är på max 250 watt. Reglerna gäller för både vuxna och barn och eftersom elsparkcykeln klassas som en cykel behöver du inget förarbevis eller körkort.

Regler för elscooter i Sverige: 

 •  Maxhastighet på 20 km/h.
 •  Motor med en effekt på max 250 watt.

Dock finns det elsparkcyklar som har starkare motor och som kommer upp i högre hastigheter än vad svensk lag tillåter. Väljer du att köpa en elscooter som har högre hastighet får denna endast framföras på privat mark. Du kan hitta alla regler hos NFT.

Bäst i test elscooter - se bästa elscootern.
Enligt svensk lag får en elsparkcykel ha en maxhastighet på 20 km/h.

Tål elscootern vatten?

Innan du ger dig ut med elscootern i sämre väder är det bra att ta reda på om den klarar av regn eller att köras genom till exempel en vattenpöl. En elscooter kan ha en viss IP-beteckning som är en märkning av fuktskydd, saknas detta vill tillverkaren inte garantera att elcykelsparken klarar regn.

Olika IP-klasser:

 • IP54/55 = den tål regn, men inte att köra igenom en djup vattenpöl.
 • IPX4 = den tål regn, men inte att köra igenom en djup vattenpöl.

Märkningen sätts på elektriska produkter som kan användas i miljöer där saker som damm, rost, fukt och vatten kan tränga in. Fuktighetsgraden framgår av beteckningen IP (International Protection) och följs sedan av två siffror. Första siffran talar om hur tät kapslingen är och anges i skalan 0-6. Andra siffran talar om hur väl kapslingen står emot vatten och anges i skalan 0-8.

Källa: Elsäkerhetsverket

Var får man köra med elscooter?

Elscootern ska framförallt köras på cykelbanan. Eftersom den räknas som cykel får du till viss utsträckning även köra på vanlig bilväg, enligt de regler som gäller för cykel. Tidigare fick du köra elscootern på gångbana om detta skedde i en gånghastighet, det vill säga på 5-7 kilometer per timme. Men sedan 1 september 2022 är det inte längre tillåtet att köra på varken gångbanor och trottoarer. Det är även parkeringsförbud på gång-, cykelbanor och trottoarer. När du passerar en medtrafikant ska du sänka hastigheten och hålla avstånd. 

Bäst i test elscooter.
Håll dig på cykelbanan - och även om det inte är krav för dig över 15 år att bära cykelhjälm rekommenderas ändå detta. 

Så låser du elscootern

Ska du ställa elscootern på stan eller utanför jobbet kan det vara bra att låsa den. Det finns särskilda lås som är anpassade för elscootrar, bland annat från Abus. Ett vanligt cykellås kan också fungera med vajer- eller bygellås, men det beror på hur designen på din elsparkcykel är.

Tänk på säkerheten!

När du kör en elsparkcykel kan du komma upp i hastigheter så höga som 20 kilometer i timmen. Dessutom vistas du i trafiken och då är det också bra att tänka på din säkerhet – även om du ser är det inte säkert att dina medtrafikanter har samma koll. Även om det inte är krav för människor över 15 år att bära cykelhjälm är detta ändå något som rekommenderas. När det kommer till alkohol får du köra elscooter när du har druckit, men uppträder du trafikfarligt kan du åka fast för det. Tänk också på att elscootern är byggd för en person, vilken gör att det endast är tillåtet att åka en person på den.

Köpa elsparkcykel för barn

Ska du köpa en elsparkcykel för barn? Barn får enligt reglerna idag köra samma elsparkcyklar som vuxna, men är man under 15 år är det lag på att bära hjälm. Däremot rekommenderar man att det är främst äldre barn som använder sig av elsparkcyklar. Det finns även elsparkcyklar som är mindre och mer anpassade för barn, både vad gäller vikt, maxvikt, hastighet och kapacitet. Det är också viktigt att barnet använder elsparkcykel under kontrollerade former. Barnet ska dessutom alltid bära skydd (vilka skydd) och ha uppnått den ålder som anges hos återförsäljaren.

Lästips: Transportstyrelsen – Elsparkcykel

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Enligt svensk lag får en elscooter ha en maxhastighet på 20 kilometer i timmen.
 • El elsparkcykel eller elscooter är en sparkcykel med motor som gör att du själv inte behöver skjuta på för att ta dig fram. Hastigheten reglera med ett gasreglage som sitter på handtaget.
 • Vi har valt att utse Xiaomi Mi 1S Nordic Edition till den elscooter som är bäst i test. Det är en elsparkcykel med låg vikt och hög maxvikt som vunnit tester och fått goda recensioner.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Xiaomi Xiaomi Mi PRO2 Nordic Edition
Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng