VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 19 December 2023
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Koka ägg smidigare med en äggkokare – Här är bäst i test 2024

Äter du ägg till frukost? Då kan en äggkokare vara ett smidigt sätt att koka ägg. Vi ger dig testvinnande ägg och en stor köpguide.

Vi har jämfört
 • Kapacitet – antal ägg som kan tillagas.
 • Mått och vikt.
 • Effekt.
 • Vad som följer med.
 • Övriga egenskaper som rengöring, signal och säkerhet.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Champion
Champion CHEB100
Bäst i test
Bäst i test
Champion
Champion CHEB100
Prisvärd äggkokare i rostfritt stål för upp till sju ägg.
Andra plats på test hos Bäst i hemmet.se 2023.
Bästa budget på test hos Kockhuset.se 2023.
Testvinnare Råd & Rön 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Höga kundbetyg hos Bagaren och Kocken.
Kapacitet: 1-7 ägg.
Mått: L 20,2 x H 16,5 x B 15,0 cm.
Vikt: 0,5 kg.
Effekt: 350 watt.
Signal när tillagningen är klar.
Mått och äggpickare följer med.
Lätt att använda.
Enkel design.

Champion är ett svenskt varumärke inom hemelektronik som grundades 1938. I deras utbud finns ett brett sortiment inom hem och hushåll. Här hittar du populära köksassistenter, slow cooker, sous vide, vattenkokare och äggkokare.

Champion CHEB100 är en mycket plånboksvänlig äggkokare i rostfritt stål som vi enligt genomgång av tester och recensioner valt till bäst i test. Hos Råd & Rön utsågs den tillsammans med två andra modeller till testvinnare. Den fick sammanlagt betyget 82 av 100 och fick höga poäng på saker som äggkokning, energiförbrukning, kvalitetsintryck och säkerhet.

Med Champions populära äggkokaren är det lätt att koka perfekta ägg till frukosten. Den är en stilren och praktisk äggkokare som kan koka ett till sju ägg åt gången, med en effekt på 350 watt. Den är enkel att använda och det följer med en äggpicka och ett vattenmått. Du pickar hål i ägget och fyller rätt mängd vatten. Du kan välja mellan löskokta och hårdkokta ägg genom att reglera mängden vatten. När äggen är klara ljuder en signal och efter det är äggen redo att avnjutas.

Måtten är på L 20,2 x H 16,5 x B 15,0 centimeter och den väger 500 gram. Äggkokaren finns även i plast och genomskinlig överdel under namnet Champion CHEB050.

 • Butiker & priser
 • Priser för Champion Äggkokare, rostfritt stål
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans

Bästa design Test.se - Bästa design
WMF
WMF Stelio Äggkokare
WMF WMF Stelio Äggkokare - Test
Bästa design
WMF
WMF Stelio Äggkokare
En äggkokare med hög kapacitet till dig som är trendmedveten.
Tredje plats på test hos Kockhuset 2023.
Kapacitet: 1-7 ägg.
Mått: B 20 x D 17,5 x H 15 cm
Effekt: 380 watt.
Signal när tillagningen är klar.
Tre inställningar.
Snygg design i rostfritt stål.

WMF är en av Europas största tillverkare av rostfria köksredskap och hushållsprodukter med toppkvalitet. Företaget grundades så långt som 160 år tillbaka i tiden. Genom åren har företaget kommit med nya innovationer, med fokus på den matlagningsintresserade. I deras produkter möts estetik, funktion och användarvänlighet och flera har fått internationella designutmärkelser.

WMF Stelio Egg Cooker är en modern och mycket stilren äggkokare som är snygg att ha framme på köksbänken. Den har ett hölje med en rostfri, matt yta och svarta detaljer och ingår i företaget frukostserie Stelio. I samma serie ingår också kaffebryggare, kaffekvarn, vattenkokare och brödrost – perfekt om du vill matcha!

Den här äggkokaren kom på tredje plats och utsågs till den bästa stora äggkokaren i ett test hos Kockhuset.se. Där beskrivs den som en den snyggaste äggkokaren, men också en av testets allra bästa modeller.

Äggkokaren har en möjlighet att koka upp till sju ägg på en och samma gång, praktiskt för den stora familjen eller den vill kunna göra många samtidigt. Den har tre olika inställningar så du kan välja mellan att få ägget löst, medium eller hårdkokt. När äggkokaren är klar avger den en signal, vilket den gör efter bara några minuter.

Den har en storlek om B 20 x D 17,5 x H 15 centimeter och har en effekt på 380 watt. Tack vare att höljet är i Cromargan-stål är det lätt hålla äggkokaren både ren och välbevarad under flera år.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa budget Test.se - Bästa budget
Emerio
Emerio Waves EB-07001
Bästa budget
Bästa budget
Emerio
Emerio Waves EB-07001
En populär och prisvärd äggkokare som ger perfekta ägg till frukosten.
Bästa budget på test hos Bäst i hemmet 2023.
Andra plats på test Råd & Rön 2021.
Högt betyg på test hos Kockhuset 2021.
Populärt val hos Prisjakt.
Kapacitet: 7 ägg.
Mått: B 17,3 x D 17 x H 16,3 cm.
Vikt: 0,480 kg.
Effekt: 350 watt.
Äggpickare och måttkopp följer med.
Äggen tillagas jämnt.
Signal när tillagningen är klar.
Automatisk avstängning och överhettningssystem.
Mycket prisvärd.

Emerio är ett företag som erbjuder ett brett utbud av produkter till hemmet. I sortimentet finns populära köksmaskiner som air fryer, äggkokare, vattenkokare och brödrost.

Vi har valt Emerio Waves EB-07001 till den äggkokare som är bästa budget, en modell som har funnits på marknaden i snart ett helt decennium. Den är riktigt prisvärd och ger ett bra resultat. Hos Råd och Rön kom den på andra plats med poängen 79 av 100. Där får egenskaper som äggkokning, hanterbarhet, kvalitetsintryck, energiförbrukning och säkerhet höga poäng. Den kom på andra plats på test hos Kockhuset för några år sedan, och ligger idag fortfarande med på deras topplista över de bästa äggkokarna. I deras test lyfter de fram att det är ett bra alternativ till ett lågt pris, enkel rengöring och tydlig ljudsignal. Hos Bäst i hemmet ligger de med bland deras åtta bästa äggkokaren med betyget 3,9 av 5.

Äggkokaren är försedd med en rostfri platta och har en kapacitet att koka sju ägg åt gången. Den är enkel att hantera och det följer med äggpickare och måttkopp. När äggen är klara ljudet en hög signal. Vill du ha ett mellankokt ägg blir resultatet perfekt, löskokt blir så gott som perfekt och hårdkokt blir riktigt bra – men det finns en risk att skalet spricker. Oavsett hur du vill ha dina ägg blir resultatet likadant för de olika äggen.

Äggkokaren har automatisk avstängning och ett överhettningssystem som gör att den är mycket säker att använda. Den väger 480 gram och är i måttet B 17,3 x D 17 x H 16,3 cm. Detta är ett bra val för dig som vill ha en kompakt och bra äggkokare med hög kapacitet, låg vikt och ett plånboksvänligt pris.

 • Butiker & priser
 • Priser för EMERIO EB-07001 Äggkokare
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans

Bästa mångfunktion Test.se - Bästa mångfunktion
Profi cook
Profi Cook Ek 1139 Äggkokare
Bästa mångfunktion
Bästa mångfunktion
Profi cook
Profi Cook Ek 1139 Äggkokare
Äggkokare som går att använda till mycket mer.
Testvinnare hos Bäst i hemmet 2022.
Kapacitet: 1-8 ägg.
Mått: B 22,5 x D 13,0 x H 18,5 cm.
Effekt: 400 watt.
Non-stick-beläggning.
Kan göra pocherade ägg och omelett.
Mätglas och äggpickare följer med.

Profi Cook är ett tyskt varumärke som grundades 2011 i Berlin och är en del av Clatronic International GmbH. Företaget har ett brett utbud av innovativa produkter som köksmaskiner och andra hushållsprodukter till ditt hem.

Profi Cook EK 1139 är en äggkokare med en hög kapacitet – den kan tillaga åtta ägg på en och samma gång. Den utsågs till testvinnare på ett uppdaterat test på Bäst i hemmet med betyget 4,8 av 5. Enligt deras test är detta det bästa valet om du letar efter en äggkokare som klarar många ägg, samtidigt som den kan användas till flera tillagningsmetoder. I den här äggkokaren har du även möjlighet att avlägsna och byta ut för att tillaga pocherat ägg eller små omeletter.

Äggkokaren från Profi Cook är gjord i rostfritt stål och har ett transparent lock i BPA-fritt tritan, så att du kan hålla koll på äggen. Det är en praktisk och lättanvänd äggkokare designad att göra din äggkokning enklare. Värmeplattan är med en non stick-beläggning som gör att du kan ta ut äggen både enkelt och smidigt. Effekten är hög och ligger på 400 watt. Mätglas och äggpickare följer med.

Äggkokaren är i måttet B 22,5 x D 13,0 x H 18,5 centimeter. Är du ute efter en äggkokare som du kan använda till mycket är detta valet för dig!

 • Butiker & priser
 • Priser för Profi Cook Ek 1139 Äggkokare
  • Kundsupport dygnet runt
   Leveranstid på 2-10 arbetsdagar

Bästa lilla Test.se - Bästa lilla
Krups
Krups F2347010 Äggkokare
Krups Krups F2347010 Äggkokare - Test
Bästa lilla
Krups
Krups F2347010 Äggkokare
En minimalistisk äggkokare för det lilla hushållet.
Bra betyg på test hos Bäst i Hemmet 2023.
Populärt val hos Pricerunner.
Populärt val hos Prisjakt.
Kapacitet: 1-3 ägg.
Mått: B 15,2 x D 23,2 cm.
Effekt: 300 watt.
Signal när tillagningen är klar.
Kombinerad äggpickare och mäthållare följer med.
Tar lite plats.
Lätt att använda.
Billig.

Krups är ett företag som framförallt är känt för sina kaffemaskiner. I sortimentet finns också smörgåsgrill, glassmaskin och äggkokare.

Är du ute efter en liten äggkokare rekommenderar vi Krups Ovomat Trio, som har plats för tre ägg åt gången. Den fick bra omdöme i ett hos Bäst i hemmet där den utsågs till bästa kompakta valet. Äggkokaren är också ett populärt val hos Prisjakt och Pricerunner. Enligt kundrecensioner är användarna själva nöjda och frukostägget blir precis som de vill ha det.

Detta är en minimalistisk äggkokare med en låg effekt på 300 watt. Dessutom tar den väldigt lite plats varför den går att stuva undan även i de minsta utrymmen. Du fyller kokaren med vatten och beroende på den mängd du häller i blir äggen hårdkokta eller löskokta. När äggen är klara avger kokaren en ljudlig signal.

Det följer med ett mätglas med inbyggd äggpickare. Ägghållaren är lätt att rengöra eftersom ägghållaren är löstagbar.

 • Butiker & priser
 • Priser för Krups F2347010 Äggkokare
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test äggkokare - se testvinnande äggkokare.

Köpguide 

En vanlig svensk äter omkring 200 ägg per år, de flesta runt påsk, men det är också en favorit på frukostbordet eller till mellanmålet. Ändå är det väldigt få människor som använder sig av en äggkokare, trots att det är enklare, billigare och förbrukar mindre energi än kokning i kastrull.

Vad är en äggkokare?

En äggkokare är en elektrisk maskin som består av en liten bottenplatta med ett värmeelement, en ägghållare och ett lock. Du använder den som ett alternativ till att koka ägg i kastrull på spisen.

Bäst i test äggkokare - testvinnande äggkokare.

En äggkokare ger dig kokta ägg på ett enkelt sätt - praktiskt och smidigt.  

Så fungerar en äggkokare

Du pickar hål på äggen med en medföljande picka, placerar äggen i ägghållaren och fyller på med vatten. Mängden vatten beror på hur många ägg du ska koka och hur hårda eller lösa äggen ska vara. Det följer med ett mätglas med dosering som gör det lättare för dig att fylla på vatten. Sedan placerar du locket över kokaren och sätter igång den. Vattnet kokar upp och förångas och kondenseras på äggen, rinner till botten av äggkokaren eller försvinner ut genom locket. När vattnet har kokat bort är äggen klara och äggkokaren ger ifrån sig en hög signal så att du kan stänga av den. Det blir dock alltid en viss del vatten kvar i äggkokaren och denna häller du bara ut.

Så gör du:
1. Picka hål på ägget, annars riskerar det att spricka. 
2. Placera ägget i äggkokarens ägghållare.
3. Fyll på med vatten enligt äggkokarens beskrivning. Obs! Äggen ska inte täckas!
3. Sätt på äggkokaren och låt den gå tills att den avger ett högt ljud, som betyder att ägget är klart.

Så lång tid tar en äggkokare

Hur lång tid det tar för en äggkokare att göra äggen klara beror lite på vilken modell du har köpt och hur löskokt eller hårdkokt du vill ha. Men man brukar säga att den generella tiden ligger på sex till åtta minuter för löskokta ägg. Ett löskokt ägg tar lite längre tid än ett hårdkokt.

Fördelen med en äggkokare

Det finns många fördelar med att använda en äggkokare om du jämför med att koka ägg i en vanlig kastrull på spisen. Här får du de vanligaste!

Du får äggen precis som du vill

Med en äggkokare kan du få äggen precis som du vill: löskokta, mellankokta eller hårdkokta. Det är dessutom sällan äggen spricker, som de kan göra i en kastrull.

Är mer miljövänlig

En äggkokare sparar både på vatten och kilowattimmar, vilket betyder att en äggkokare är ett mer miljövänligt sätt att koka ägg på.

Signal när äggen är klara

Kokar du ägg på plattan behöver du sätta en egen timer på en äggklocka eller mobiltelefonen. Då finns det dessutom inga garantier på att äggen faktiskt är klara. Använder du en äggkokare avger den en hög signal när äggen nått önskad hårdhetsgrad, så att du kan stänga av den. Du får alltid perfekta ägg efter dina önskemål.

Ett säkert sätt

Att koka ägg med en äggkokare är också ett säkrare sätt än att koka på spisen. Vissa modeller stänger av sig automatiskt när äggen är klara och andra har överhettningsskydd. Blir äggkokaren dessutom inte varm på utsidan är den säker att ha på köksbänken, även om du har små, nyfikna barn. Tänk dock på att äggkokaren producerar mycket ånga så att du inte placerar den direkt under ett köksskåp.

Bäst i test äggkokare - se testvinnande äggkokare.

Att koka ägg med en äggkokare är ett säkert sätt och du slipper passa en kastrull på spisen. 

Egenskaper

En äggkokare har flera olika egenskaper som kan vara bra att jämföra när du väljer. Medan vissa är ute efter en med hög kapacitet så vill andra har en som tar lite plats och en tredje tycker att designen är det som spelar mest roll.

Kapacitet

Det finns äggkokare som kokar tre ägg åt gången och andra som kokar upp till åtta eller tio på en och samma gång. Hur ser ditt behov ut? Ensamhushållet kanske nöjer sig med ett eller två ägg medan den stora familjen ofta efterfrågar en högre kapacitet. Ska du göra ägg till påsklunchen eller som topping på smörgåstårtan är det också en fördel om du kan tillaga många ägg på en och samma gång.

Storlek

Storleken på själva äggkokaren kan också spela stor roll. Har du ett litet kök med mindre plats till förvaring kan till exempel en kompaktare modell vara ett bra alternativ. Välj den modell som har den kapacitet du efterfrågar.

Ställ in löskokt eller hårdkokt ägg

Du styr hur löskokt eller hårdkokt ägget blir genom att tillsätta mer eller mindre vatten. Hur mycket vatten står i äggkokarens beskrivning.

Automatisk avstängning

När äggen är klara larmar äggkokaren med ett högt ljud och på många modeller behöver du stänga av den för hand. Vill du ha en ännu mer säker äggkokare ska du välja en som stänger av sig automatiskt.

Mätglas och äggpicka

För att äggkokaren ska fungera behöver du tillsätta vatten och picka hål i ägget. Därför är det bra om ett mätglas och en äggpicka följer med. I många fall är dessa två kombinerade, med pickan på undersidan på mätglaset.

Rengöring

Precis som många andra köksmaskiner är det bra om äggkokaren är enkel att rengöra. Är den krånglig att rengöra kommer den istället bli stående i köksskåpet, oanvänd. Det är en fördel om delarna går att ta isär för handdisk eller maskindisk. Är du osäker på om den verkligen klarar diskmaskin ska du hellre lägga tiden på att diska den för hand! Utsidan torkar du av med en fuktig och ren trasa. Låt alltid äggkokaren svalna innan du sätter igång med rengöringen!

Går det snabbare med äggkokare?

Att koka ägg med en äggkokare kan ta lite längre tid än att koka i en kastrull på spisen. Däremot behöver du inte hålla koll på ägg som kokas i en äggkokare och du får tid över för annat under tiden. Är just tiden viktig för dig kan du välja en äggkokare som enligt tester och leverantören själv är snabbare än genomsnittet.

Bäst i test äggkokare - se testvinnande äggkokare.

Äggkokaren kan ha en kapacitet på allt från tre upp till tio ägg. 

Därför spricker ägget

Anledningen till att du pickar hål på ägget innan kokningen är för att det annars riskerar att spricka. Ägget har en luftblåsa innanför skalet och gör du hål blir ägget mer stabilt vid kokningen.

Så länge håller ägg i kylskåpet

Vill du göra dina frukostbestyr ännu enklare kan du koka hela veckans ägg på en och samma gång. Ett hårdkokt ägg håller sig nämligen i kylskåp i fem till sju dagar utan att bli dålig, så i många fall är det mer praktiskt att göra fler på samma gång. Förvara äggen i en burk med lock eller plastpåse så tar dem inte smak från de andra livsmedlen i kylskåpet.

Köpa äggkokare – att tänka på!

Här får du bra saker att tänka på inför ditt köp av äggkokare:

 • Hur lång tid tar det att koka ägg?
 • Hur stor är kapaciteten – hur många ägg kan du koka på samma gång?
 • Följer det med äggpickare och måttglas?
 • Kan den göra något mer än att koka ägg, till exempel göra omelett eller pocherade ägg?
 • Är den lätt att ta isär och rengöra?

Populära leverantörer:

Emerio
Champion
Krups
WMF
Profi Cook

Några experttexter vi har läst:

Bäst i Hemmet (2021)

Bäst i hemmet har valt ut åtta äggkokare och betygsatt dessa. På deras första plats kom Profi Cook EK 1139 som fick betyget 4,8 av 5 och är ett bra val för dig som vill ha en modell som har fler än tillagningsmetoder än just kokning. På andra plats kom OBH 6731 med betyget 4,7 av 5 och på deras tredje plats kom Steba EK5 som fick betyget 4,5 av 5.

Kockhuset (2021)

Kockhuset har satt de fem mest populära äggkokarna på prov för att se vilken som är mest prisvärd. Som bäst i test kom Severin EK3134 som är en populär och pålitlig äggkokare till ett bra pris. På deras andra plats kom WMF Stelio som utsågs till bästa design. På tredje plats kom Champion Äggkokare som fick omnämnelsen bästa budgetval.

Råd och Rön (2021)

Råd och Rön har uppdaterat sitt test om äggkokare och sammanställde en lista på 13 olika modeller. Här jämförde de egenskaper som äggkokning, hanterbarhet, energiförbrukning, kvalitetsintryck och säkerhet. I toppen kom Champion CHEB050/CHRB100, Cloer 6091 och Emerio EB-07001.

Bäst i Hemmet (2019)

Bäst i hemmet har betygsatt åtta olika äggkokare och delat ut poäng från 0-100.

Med 94 poäng hamnar Cuisinart CEC-10 Egg Central högst upp på listan. Den blev testpanelens favorit inte bara för att den är enkel att använda och har fiffiga funktioner, utan också för att den kan koka upp till 10 ägg samtidigt. Det medföljer tillbehör som gör det enkelt att pochera ägg och göra omelett. Enda nackdelen som panelen nämner är det höga priset.

Severin EK3134 valdes ut till bästa mellanvariant. Enligt testpanelen en prisvärd äggkokare utan några speciella funktioner, men den huvudsakliga arbetsuppgiften görs utan problem – att koka ägg. Den kan koka upp till sex ägg åt gången och bedömdes vara mycket användarvänlig, dessutom med en design som tilltalade panelen.

Till bästa budgetval utsågs Krups Ovomat TRIO. Det är en minimalistisk kokare som kan koka max tre ägg åt gången. Panelen tyckte att äggkokaren kvalade in som en värdig budgetmodell eftersom den kostar så lite men ändå funkar bra för ändamålet. Dessutom tar den väldigt lite plats varför den går att stuva undan även i de minsta utrymmen.

Kockhuset (2019)

Kockhuset har satt de fem mest populära äggkokarna på prov för att se vilken som är mest prisvärd.

Utmärkelsen bäst i test fick Severin EK3134. Det är en kokare med kapacitet upp till sex ägg som enligt testpanelen har en snygg design som kan smälta in i vilket modernt kök som helst. Det går enkelt att justera koknivån och det medföljer äggpickare samt mätkopp. Panelen anser att det är en pålitlig maskin som har allt som kan önskas av en äggkokare, dessutom till ett överkomligt pris.

Waves äggkokare fick omdömet ’mest populär’ med panelens motivering att den funnits på marknaden ett helt decennium och därmed också bör anses vara väl beprövad. Kokaren har en kapacitet på upp till sju ägg och en effekt som inte jobbar blixtsnabbt, men inte så långsamt att det stör. Det låga priset ansågs av panelen vara ett plus.

Bästa budgetval blev Champion äggkokare, en klassiker som funnits med länge och väl. Testpanelen kallar den det perfekta budgetvalet. Den är varken estetiskt snygg eller har roliga funktioner, men den gör jobbet som den är ämnad för – att koka ägg. Den enkla konstruktionen gör den lättanvänd vilket också uppskattades.

Råd & Rön (2017)

Råd & Rön har testat nio äggkokare med plats för sju ägg. Bäst fungerar det att göra medelkokta ägg, men de flesta modellerna ska även klara av lös- och hårdkokta ägg bra. Det är enkelt att lägga i, koka och ta ur äggen, däremot är det sämre med instruktionerna. Vissa modeller saknar information om maskindisk och för andra finns ingen manual alls. Samtliga kokare, utom en, piper när vattnet ångats upp för att signalera att äggen är klara. Bäst är Waves (Emerio) EB-07001 som får 79 poäng i samlat betyg och det är testets billigaste äggkokare! Anderssons modell som hamnat på andraplats. Där är säkerheten genomgående mycket bra, men äggpickaren är väldigt vass!

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Du pickar hål i ägget, placerat det i den elektriska äggkokaren och fyller på med vatten enligt ett mätglas. Efter 6-8 minuter är ägget klar.
 • Hur mycket vatten du har i äggkokaren beror på hur du vill ha ditt ägg – löskokt eller hårdkokt. Det följer med ett mätglas som du doserar efter.
 • Vi har valt att utse Emerio Waves EB-07001 till den äggkokare som är bäst i test. Det är en äggkokare som funnit på marknaden ett tag och som placerats bra på tester genom åren. Den är prisvärd, har en hög kapacitet och är enkel att använda.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Champion Champion CHEB100
Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng