HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Erbjudande - 20% rabatt!

22:e Augusti, 2016, 15:34
Kampanjen är avslutad!

Om du missade helgens kampanj på Tretti.se, kan vi med glädje meddela att de nu erbjuder rabatt på alla produkter från Miele och Black & Decker!

Miele är en känd tillverkare av vitvaror och hushållsprodukter. Med kampanjkoden MIELE dras 20% rabatt av i kassan. De har bl.a. en testvinnande dammsugare: Miele Complete C3. Den fick höga poäng för dess effektiva dammupptagning, särskilt djurhår, och minimala partikelutsläpp.

Läs mer här

Deras diskmaskin G 6517 SCU XXL har blivit bronsmedaljör hos Råd & Rön två år i rad. Den ger bland annat ett mycket bra kvalitetsintryck, samtidigt som den är smidig och lätt att hantera.

Läs mer här

Två år i rad blev även Mieles tvättmaskin WMB120 guldmedaljör hos Råd & Rön, bl.a. för tvätt- och centrifugförmåga.

Läs mer här

Black & Decker är en stor tillverkare av bl.a. hushållsprodukter och verktyg. Med kampanjkoden GD20 får du 20% rabatt i kassan! Skruvdragaren EGBL108K blev silvermedaljör hos Hem & Hyra 2015, där man bl.a. lovordat den för att vara en mycket stark maskin som passar både hemmafixaren och proffset.

Läs mer här

Lövblåsen Black & Decker GW3010V rekommenderas av oss på Test.se, men modellen har ersatts av GW3030-QS och har fått en ny tålig fläkt som ökar luftflödet och makuleringskapaciteten, samt minskar bullernivån.

Läs mer här

SE ÄVEN