HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Grillsäsongen är igång!

15:e Maj, 2014, 10:47

Grillsäsongen tjuvstartade lite under påskhelgen tack vare det fina vädret, men har sedan dess legat lite i dvala. När vi nu går in i maj månad och temperaturen börjar öka är det dags att ta fram grillen!

Det finns en rad olika grillar att välja mellan och vi har samlat in olika tester för både elgrillar, bärbara grillar, kolgrillar, gasolgrillar och engångsgrillar.

Elgrillen är att föredra om du inte har någon uteplats att grilla på. Dessutom går den att använda när du exempelvis är i båten eller campar. Nackdelen är att du inte får den typiska kolgrillssmaken.

Den bärbara grillen är perfekt om du vill använda kol eller briketter och samtidigt vill ha en praktisk och mobil grill. En bra bärbar grill skall vara lätt att ta med och erbjuda en lagom stor grillyta.

Kolgrillen är en av de mest klassiska varianterna och vill du kunna grilla för ett större sällskap och dessutom njuta av den goda kolgrillssmaken är detta ett givet val!

Gasolgrillen har blivit allt mer populär och den har många fördelar. Det finns möjlighet att reglera värmen på ett helt annat sätt jämfört mot kolgrillen och de är dessutom snabba att få igång. Många kockar och proffsgrillare föredrar gasolgrillen framför andra.

Engångsgrillen är det billigaste alternativet och säljs på de flesta bensinmackar och matbutiker. Fördelen med engångsgrillen är att den inte tar stor plats och är enkel att ta med.

Test.se har valt att rekommendera följande testvinnare i varje kategori:

Skribent: Christian Oscarsson.

SE ÄVEN