HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Vintertiden är kommen - såhär står du ut med mörkret!

1:a November, 2017, 13:17

I söndags ställde vi om från sommar- till vintertid, vilket innebär att mörkret kommer krypandes tidigare och tidigare på eftermiddagen. Många drabbas rätt hårt av allt mörker, och det kan vara svårt att känna sig pigg och motiverad. Men den här årstiden har såklart sin charm den med!

Soffmys för hela slanten!

När det är mörkt och kallt är det faktiskt mer än okej att ligga i soffan under en filt mest hela tiden! Läs en bok eller se en film! Hösten och vintern är den perfekta tiden för att ta igen alla filmer, serier och böcker du valt bort under sommaren när det varit mer lockande att vara utomhus. Nu finns inte längre någon stress och press på att ta vara på den sparsmakade sommaren, så njut för fullt av inomhusvistelsen! Här har vi sammanställt tester av streamingtjänster för TV-serier och filmer, och här kan du hitta den läsplatta vi rekommenderar!

Vinnande promenader med testvinnande produkter

Kyla innebär också varma kläder i mysiga material, både för inom- och utomhusbruk. Extra viktigt är det med ordentliga kläder för barnen! Spana in våra testsammanställningar för vantarvinteroveraller och vinterkängor ! Vill du ändå vara utomhus är ju en höstpromenad något som inte går av för hackor, särskilt om solen tittar fram och luften är krispig. Vackra löv  finns det också i överflöd, både på backen och på träden. När första snön kommer gnistrar det istället vackert överallt, och kylan biter härligt i kinderna. Men det är viktigt att vara rätt utrustad, särskilt om det är halt ute! Med halkskydd och broddar går du stadigt; här kan du se vilka vi tycker är bäst

Mustiga långkok med en slowcooker

Med hösten kommer en massa härliga, mustiga råvaror som gör sig särskilt bra i grytor, soppor och långkok! Det är dessutom nåt särskilt med att sätta sig med en rykande het skål med en god gulasch i höstmörkret - gärna i skenet av tända ljus! Med en slowcooker blir det extra enkelt att bjuda på överdådiga måltider - bara ladda grytan med det du vill ha i så sköter den sig själv sen! Här kan du se vilken slowcooker vi rekommenderar.

Behöver du receptinspiration? Här finns många roliga recept för slowcookers!

SE ÄVEN