HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Påsken är här! Vila, umgås och laga god mat.

17:e April, 2019, 10:01

Det finns många olika rätter som platsar på buffébordet i påsk. Frågan är om inte ägg i alla olika former är bland det viktigaste för många. För veganen kan avokadohalvor istället för ägghalvor passa utmärkt! Sill hör också påsken till. Antingen kan du köpa färdiga sillsorter eller så kan du testa att lägga in egna varianter. Om du vill göra ett vegetariskt alternativ kan du testa att laga inlagd aubergine eller zucchini. Faktiskt riktigt enkelt att göra själv, det blir inte exakt samma men funkar bra som substitut!

Läs om testvinnande köksprodukter: elvispar, stekpannor, blender, köksknivar, stektermometrar

Självklart finns det även förväntningar på påskägget. Vad kommer du (påskharen…) lägga i ägget i år? Blir det traditionellt påskgodis, en leksak, pyssel eller något annat kreativt. Låt kreativiteten flöda och testa något nytt! Kanske kritor, lego eller en bok?

Aktivera dig mellan besöken

Om vi har tur i år så är vädret varmt och soligt. Ta med vännerna eller familjen på aktiviteter, promenader eller picnic till exempel. Sätt på dig smartklockan och gå ut på en frisk promenad mellan middagarna och besöken.

Grillsäsongen har börjat

Det är mycket matfokus denna helgen. Kanske är det dags att ta fram grillen? Vi på test.se rekommenderar Weber Q 3200, en gasolgrill som passar många hem tack vare sin smidiga storlek. Om du föredrar en klassisk kolgrill, tipsar vi om Weber Master-Touch GBS.

grill

Städa ut vintern och välkomna våren

Passa på att göra det du inte hinner med annars, så som en rejäl storstädning. Ta tag i det där som aldrig blir av. Kanske rensa ur garderoben eller möblera om? Gör städningen roligare med den testvinnande dammsugaren Electrolux EUO9GREEN. Vill du slippa göra jobbet själv så kan du ta hjälp av en robotdammsugare.

Läs om fler testvinnande rengöringsartiklar: handdiskmedelmaskindiskmedelhögtryckstvättar

SE ÄVEN