VI SAMMANSTÄLLER TESTER

Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Ändrad 7 Februari 2024
Så väljer vi vinnare

Så väljer vi vinnare

Test.se har en lång historia av att utse testvinnare i en mängd olika produktkategorier – men hur väljer vi egentligen ut de bästa produkterna?

I första hand är våra testvinnare produkter som har fått topplaceringar i jämförande tester hos välkända aktörer. Vi lägger mycket tid på efterforskning för att kunna presentera ett så pålitligt och korrekt resultat som möjligt. När urvalet görs lägger vi även stor vikt vid produktrecensioner, både från experter och konsumenter.

Ibland stöter vi dock på produktkategorier där det saknas både tester och recensioner. Detta kan antingen bero på att produkten i fråga är ny på marknaden, eller att produktkategorin är ovanligt begränsad. I dessa fall väljer vi att presentera produkter från välkända och etablerade varumärken inom respektive segment.

Mjölkskummare som är bäst i test 2024

Dricker du kaffe med mjölk och vill få en perfekt skummad mjölk? Det får du med en mjölkskummare. Välj mellan elektrisk eller manuell och ta del av våra bästa tips i köpguiden.

Vi har jämfört
 • Vilken typ av mjölkskummare det är.
 • Om den klarar både kall och varm mjölk.
 • Kapacitet/volym på behållaren.
 • Effekt.
 • Om det finns automatisk avstängning.
 • Övriga egenskaper.
Vi på Test.se rekommenderar
Priser visas i samarbete med Prisjakt
Test och produktrecensioner
Bäst i test Test.se - Bäst i test
Melitta
Melitta Cremio II
Melitta Melitta Cremio II - Test
Bäst i test
Melitta
Melitta Cremio II
Elektrisk mjölkskummare som kan skumma både kall och varm mjölk.
Testvinnare hos Bastihemmet.se 2023.
Populärt val hos Pricerunner.
Elektrisk mjölkskummare.
För varm och kall mjölk.
Kapacitet på 250 ml.
Effekt på 450 watt.
Med nonstick-beläggning.
Automatisk avstängning.
Enkel att rengöra – lösa delar kan köras i diskmaskin.
1 års garanti.

Melitta är ett företag som säljer kaffe, kaffefilter och kaffebryggare. Företaget grundades 1908 i Tyskland och finns idag på mer än 40 marknader världen över.

Melitta Cremio II är en elektrisk mjölkskummare som ger ett härligt mjölkskum bara ett knapptryck bort. Den kom på första plats på test hos Bastihemmet.se, mycket tack vare den rejäla konstruktionen och stilrena designen. Den är även ett populärt val hos Pricerunner.

Med den här mjölkskummaren är det lätt att få både caffe latte, cappuccino eller kanske en kall kaffedrink eftersom du kan skumma både kall och varm mjölk. Du kan använda den till både standardmjölk, sojamjölk och laktosfri mjölk. Mjölkskummaren har en kapacitet på 250 milliliter och en effekt på 450 watt. Den stänger av sig automatiskt när den är klar eller när du lyfter av den från basstationen. Mjölkskummaren har nonstick-beläggning som gör att du aldrig behöver oroa dig över om mjölken bränns vid. Den har lösa delar som du kan köra i diskmaskin.

Mjölkskummaren är i storleken H 235 x B 152 x D 150 millimeter och väger 1,38 kilo. Den finns i antingen svart eller rostfritt stål och står snyggt bredvid din kaffebryggare.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Bästa premium Test.se - Bästa premium
Smeg
Smeg MFF01 mjölskummare
Bästa premium
Bästa premium
Smeg
Smeg MFF01 mjölskummare
Elektrisk mjölkskummare med sex olika program.
Testvinnare hos Kockhuset.se 2023.
Bästa premium hos Bastihemmet.se 2023.
Populärt val och högt kundbetyg hos Prisjakt.
Populärt val och högt kundbetyg hos Pricerunner.
Populärt val hos Cervera.
Högt kundbetyg hos Bagaren & Kocken.
Elektrisk mjölkskummare.
För varm och kall mjölk.
6 olika program.
Finns i flera fina färger.
Kapacitet på 500 ml värmning och på 250 ml skumning.
Enkel att rengöra.

Smeg är ett italienskt företag som grundades 1948 med många retroprodukter i 50-talssdesign. I deras breda utbud hittar du brödrost, vattenkokare, kaffebryggare, kaffekvarn, köksassistenter, mjölkskummare och kylskåp. Alla produkterna tillverkas i någon av de fyra italienska fabrikerna.

Smeg MFF01 är en elektriskt mjölkskummare som är snygg och tidlös för både varm och kall mjölk. Den kom på första plats på test hos Kockhuset.se och enligt dem blir resultatet fenomenalt. Du får ett fluffigt, tjockt skum utan skinn. Hos Bastihemmet.se blev den bästa premiumval och beskrivs som snygg och tidlös med bra funktioner. Den har fått höga kundbetyg hos både Prisjakt och Pricerunner. Hos Cervera är det ett populärt val och kunderna tycker att den ger ett perfekt varmt skum, även om priset är något högt.

Mjölkskummaren är tillverkad i rostfritt stål som ger en hög hållbarhet och har en ergonomisk och elegant design med högglansig finish. Den är dessutom snygg att ha på köksbänken och passar ihop med dina andra Smeg-produkter – oavsett om du har ett modernt eller klassiskt kök.

Skummaren använder induktionsvärme för uppvärmning och ger ett tjockt och krämigt skum till både kaffe och varm choklad. Du kan välja mellan sex olika program för att få det skum du önskar. Det finns program för varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning. Det följer med två mjölkvispar och kannans kapacitet är på 500 ml/värmning och 250 ml/skumning. Enligt tester är mjölkskummaren både enkel att använda och rengöra.

 • Butiker & priser
 • Priser för Smeg MFF01 Mjölkskummare Rosa
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser

Bästa budget Test.se - Bästa budget
Bodum
Bodum Latteo
Bästa budget
Bästa budget
Bodum
Bodum Latteo
Manuell mjölkskummare med genomskinlig kanna som är snäll mot plånboken.
Bästa budget hos Kockhuset.se 2023.
Bra betyg på test hos Bastihemmet.se 2023.
Populärt val hos Pricerunner.
Toppbetyg hos Bagaren & Kocken.
Manuell mjölkskummare.
För varm och kall mjölk.
Kapacitet på 250 ml.
Genomskinlig kanna i glas.
Kan diskas i maskin – enkel att rengöra.

Bodum är ett danskt företag som är kändt för att göra stilrena och funktionella produkter som förenklar vardagen. Företaget grundades i Köpenhamn 1944 och deras ledord är “Bra design ska inte behöva vara dyr”.

Vill du ha en lite mer prisvärd mjölkskummare rekommenderar vi Bodum Latteo. Den utsågs till bästa budget hos Kockhuset.se och de tycker att både teknik och funktion är väldigt simpelt. Resultatet blir bättre än hos vissa andra mjölkskummare som är dubbelt så dyra. Hos Bastihemmet.se fick den också gott omdöme och de beskriver den som prisvänlig och enkel att rengöra. Mjölkskummaren har fått toppbetyg av kunderna hos Bagaren & Kocken.

Med den här mjölkskummaren kan du skämma bort dig med krämigt, fylligt mjölkskum. Det är en manuell mjölkskummare som är enkel att använda. Mjölkskummaren har ett smidigt handtag som också underlättar användningen.

Du fyller kannan med varm mjölk, sätter på locket, pressar upp och ner i 30 sekunder och sedan är mjölken färdigskummad. Det är lätt att följa processen eftersom kannan är av glas och genomskinlig. Eftersom den är av glas behöver du dock vara lite aktsam när du skummar och inte vara för hårdhänt. Den har en volym på 250 milliter och är i storleken B 156 x D 100 x H 180 millimeter. Kannan kan värmas i mikrovågsugn och du kan diska den i diskmaskin.

 • Butiker & priser
 • Priser för Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans
  • Fri frakt över 495 kr
   Leverans 1-5 dagar
  • Nu i Sverige!
   Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
   1-3 dagars standardleverans

Bästa kompakta Test.se - Bästa kompakta
Sjöstrand
Sjöstrand Mjölkskummare
Bästa kompakta
Bästa kompakta
Sjöstrand
Sjöstrand Mjölkskummare
Elektrisk mjölkskummare i stilren och kompakt design.
Tredje plats på test hos Bastihemmet.se 2023.
Populärt val hos Cervera.
Högt kundbetyg hos Bagaren & Kocken.
Elektrisk mjölkskummare.
Automatisk avstängning.
För varm och kall mjölk.
Kapacitet på 300 ml omrörning och 150 ml skumning.
Nonstick-beläggning.
Effekt på 650 watt.
Automatisk avstängning.

Sjöstrand är ett svenskt familjeägt företag som har sin grund i Stockholms skärgård och idén började med en espressomaskin i julklapp vintern 2011. Det är ett miljövänligt företag med ett grönare espressokoncept.

Sjöstrand Mjölkskummare är stilren i rostfritt stål och elegant design och passar dig som vill ha skummad mjölk till ditt kaffe. Det är dessutom en snygg inredningsdetalj att ha på köksbänken. Den kom på tredje plats hos Kockhuset.se och blev deras bästa kompakta mjölkskummare. Oavsett hur hårt du skummar så blir resultatet perfekt. Den är även ett populärt val hos Cervera och har högt kundbetyg hos Bagaren & Kocken.

Med den här mjölkskummaren kan du få både luftigt skum till din café latte och hårt skum till din cappuccino. Den är i rostfritt stål med dubbla väggar och smart nonstick-yta på insidan som förenklar rengöringen. Kannan kan röra sig i 360 grader med sladdlös rotation som ger en större frihet när du gör ditt kaffe. Den har en kapacitet på 300 milliliter vid omrörning och 150 milliliter för att göra skum. Du kan skumma både kall och varm mjölk och den kan användas till flera olika typer av mjölkbaserade drycker. Mjölkskummaren har en hög effekt på 650 watt, automatisk avstängningsfunktion och överhettningsskydd.

 • Butiker & priser
 • Priser för Sjöstrand Mjölkskummare
  • Fria returer till butik
   1-3 dagars standardleverans

Bästa visp Test.se - Bästa visp
Bodum
Bodum Schiuma
Bodum Bodum Schiuma - Test
Bästa visp
Bodum
Bodum Schiuma
Få skummad mjölk på några sekunder med denna batteridrivna visp.
Högt betyg på test hos Bastihemmet.se 2023.
Högt kundbetyg hos Bagaren & Kocken.
Batteridriven mjölkskummare.
För kall eller varm mjölk.
Drivs av 2 AA-batterier.
Enkel att använda.
Finns i flera färger.

Bodum är ett danskt företag som är känt för att göra stilrena och funktionella produkter som förenklar vardagen. Företaget grundades i Köpenhamn 1944 och deras ledord är “Bra design ska inte behöva vara dyr”.

Vill du skumma mjölken med en visp rekommenderar vi Bodum Schiuma. Den är perfekt till dig som vill ha en smidig mjölkskummare som inte tar särskilt stor plats. Den kom på fjärde plats på test hos Bastihemmet.se och utsågs till bästa mjölkvispen. De gillade den eftersom den är liten, smidig, prisvänlig och enkel att använda. Hos Bagaren & Kocken är kundbetyget högt.

Med den här batteridrivna mjölkskummaren är det lätt att få luftigt skum till kaffet eller chokladen. Du placerar mjölkskummaren i varm eller kall mjölk, trycker på knappen och låter vispen vispa mjölken till önskad konsistens. Mjölken blir härligt skummad på bara några sekunder. Mjölkskummaren drivs av två AA-batterier.

 • Butiker & priser
Priser visas i samarbete med Prisjakt

Ytterligare läsning

Bäst i test mjölkskummare - test bästa mjölkskummare.

Köpguide mjölkskummare

Dricker du kaffe med mjölk känns det extra lyxigt med skummad mjölk. På café finns det ofta ett brett utbud av espressobaserade kaffedrycker med mjölk och det är möjligt att få samma härliga resultat även hemma. Unna dig kaffe med skummad mjölk till morgonkoppen, eftermiddagsfikat, när du får besök eller när du vill unna dig något extra lyxigt. Toppa gärna med lite kanel för att få en extra lyxig kopp kaffe, eller varför inte göra en varm choklad på vintern eller iskaffe på sommaren? En del kaffemaskiner har en mjölkskummare, men har den inte det och du vill ha skummad mjölk finns det många populära på marknaden. Vi hjälper dig att välja mjölkskummare och ger dig tips och råd inför köpet.

Vad är en mjölkskummare

En mjölkskummare är en elektrisk, manuell eller handhållen hushållsprodukt som du kan skumma mjölk med för att ha i till exempel kaffet. Att skumma mjölk är enkelt och går snabbt.

Så här fungerar en mjölkskummare

Att skumma mjölk är enkelt och de mjölkskummare som finns på marknaden är ofta enkla att förstå och använda. Du fyller behållaren med mjölk, skummar mjölken antingen för hand eller automatiskt och efter bara några sekunder har du fått skummad mjölk att hälla i kaffet eller annan valfri dryck. En mjölkskummare kan skumma både kall och varm mjölk med ett fluffigt och krämigt resultat. Den är färdigskummad när mjölken har dubblat sin volym. Elektriska mjölkskummare värmer din mjölk till perfekt temperatur. Väljer du en manuell mjölkskummare eller mjölkvisp behöver du själv värma upp mjölken i en mikrovågsugn.

Bäst i test mjölkskummare - test bästa mjölkskummare.
Mjölkskummare kan vara elektriska, manuella eller handhållna och ger ett perfekt skum till ditt kaffe.

Varför ska man skumma mjölken?

Genom att skumma mjölk och hälla ovanpå kaffe eller choklad gör att du får en krämig smak. Många kaffedrycker innehåller dessutom mjölk och gör att drycken kommer helt till sin rätta om du skummar mjölken.

Fördelar med en mjölkskummare

Det finns flera bra fördelar med att köpa en mjölkskummare till hemmet.

Ger ett lyxigt skum

En mjölkskummare ger ett mjukt, tjockt och krämigt skum som gör kaffet lika lyxigt som på café. Med en mjölkskummare är det lätt att bli sin egen barista!

Kaffet kallnar inte lika fort

Mjölkskummaren gör att du kan få skummad mjölk i kaffet utan att det kallnar lika fort som om du hällt i en vanlig skvätt kylskåpskallt kaffe.

Du sparar pengar

Eftersom du inte behöver gå till ett café för att få en lyxig cappuccino och betala dyra pengar för det. Med en mjölkskummare får du samma goda resultat hemma och sparar då in en hel del pengar.

Du behöver ingen avancerad kaffemaskin

En del kaffemaskiner kommer med mjölkskummare, men genom att ha en separat mjölkskummare behöver du ingen avancerad maskin. Det är vanligt att lite dyrare kaffemaskiner eller espressomaskiner kommer med en mjölkskummare.

Vad använder man en mjölkskummare till?

Det mest frekventa användningsområdet är att kaffedrickare använder mjölkskummaren i kaffet. Men skummaren kan användas till andra varma drycker som varm choklad och kalla drycker som iskaffe. Om du ska ha iskaffe får du is snabbt och enkelt med hjälp av en smidig ismaskin

Här är några av de vanligast saker du kan använda mjölkskummaren till.

Cappuccino

Den italienska kaffedrycken Cappuccino är en av de mest populära kaffedryckerna och den består av lika mycket espresso, varm mjölk och skummad mjölk. Servera gärna din cappuccino med kanel och kakao på toppen för extra smakupplevelse.

Caffe latte

Caffe latte är en kaffedryck som består av en fjärdedel espresso och tre fjärdedelar av varm skummad mjölk. Detta är en italiensk kaffedryck som ofta serveras i glas.

Maccchiato och latte macchiato

Maccchiato och latte macchiato är kaffedrycker som består av espresso och skummad mjölk. Maccchiato innehåller mer kaffe och latte macchiato och har en mindre mängd espresso och mer mjölk. Macchiato betyder fläckig på italienska vilket beskriver kaffedrycken på ett bra sätt. Denna serveras i en vanlig espressokopp eller i ett mindre glas.

Cortado

Cortado är det spanska namnet för en espresso med varm mjölk. Även om skummad mjölk inte är en av ingredienserna kan du toppa din cortado med detta för att få en godare upplevelse.

Varm choklad

Hur lyxigt känns det inte att göra varm choklad med skummad mjölk och toppad med marshmallows?

Desserter

Genom att använda skummad mjölk i efterrätter får du ett mer fettsnålt alternativ till grädde.

Elektrisk eller manuell mjölkskummare

När du väl valt att du vill köpa en mjölkskummare måste du ta ställning till vilken typ som passar dig och ditt kaffedrickande bäst. Det finns lite olika typer av mjölkskummare att välja mellan.

Elektrisk mjölkskummare – värmer och skummar mjölken

Vill du ha en smidig mjölkskummare ska du köpa en elektrisk mjölkskummare som kommer med en kanna. Du häller i kall mjölk i kannan, sätter igång den med en knapp och sedan skummar den mjölken till perfekt skum. Vissa elektriska mjölkskummare har flera inställningar så att du själv kan få den konsistens du föredrar. Fördelen med en elektrisk mjölkskummare är också att mjölken värms upp av maskinen.

Manuell mjölkskummare – skummar mjölken

I en manuell mjölkskummare skummar du mjölken för hand. Du fyller en kanna med kall eller varm mjölk, sätter på locket och pressar sedan handtaget upp och ner i cirka 30 sekunder. Efter det är den skummande mjölken färdig att hälla i valfri dryck. Eftersom en manuell mjölkskummare inte värmer mjölken behöver du först värma den i en mikrovågsugn.

Skumma mjölk med visp – handhållen mjölkskummare

Vill du ha en enklare mjölkskummare kan du välja en mjölkvisp eller kaffevisp som den ibland också kallas. Den är batteridriven och gör att du snabbt kan få ett luftigt skum till ditt kaffe. Du placerar vispen i varm eller kall mjölk, trycker igång den och vispar till ett krämigt skum. Börja alltid att vispa nära botten och när mjölken börjar tjockna höjer du den och vispar precis under skummet.

Bäst i test mjölkskummare - test bästa mjölkskummare.
En handhållen mjölkskummare är batteridriven och du behöver värma mjölken i en mikrovågsugn innan.

Vilken mjölk kan du använda?

Du kan använda flera olika mjölksorter i din mjölkskummare. Det bästa är att välja en baristamjölk som ofta har ”latte art” i namnet. Det är en mjölk som innehåller mer mjölkprotein än vanlig mjölk vilket gör det lättare att arbeta upp ett skum. Du kan även använda standardmjölk, men lättmjölk och mellanmjölk är lite för tunna för att bli krämiga.

Är du laktosintolerant eller vegan finns det alternativ även för dig och du kan använda både laktosfri mjölk, sojamjölk och havremjölk. Däremot kan mjölken skilja sig lite åt och du kan behöva skumma olika länge beroende på vilken du väljer.

Så varm får mjölken vara

För att få bäst skum ska du värma mjölken och den optimala temperaturen för skummad mjölk är 65 grader. Det är viktigt att mjölken inte blir för varm för då kommer den att bränna sönder och smaka välling. Är mjölken för varm kan du också känna dig extra uppblåst i magen. Om den däremot inte blir tillräckligt varm smälter inte sockerarterna i mjölken. Det är när sockret smälter som det bildas ett silkeslena skummet. Skummet ska vara tillräckligt tjockt för att ge en fyllig yta men du ska kunna ta dig igenom kaffet för att ta en klunk.

Den optimala temperaturen på mjölken är 65 grader.
Den optimala temperaturen på mjölken är 65 grader.

Mjölkskummarens egenskaper

Mjölkskummare kan ha flera olika egenskaper som du kan jämföra mellan för att hitta en modell som passar dig bäst.

Manuell eller elektrisk

Beroende på hur mycket jobb du själv vill göra kan du välj mellan en manuell eller elektrisk mjölkskummare.

Om den klarar varm och kall mjölk

Många mjölkskummare klarar av att skumma både kall och varm mjölk, så att du kan använda den både i kall och varm dryck. Läs på innan så att du vet vad din mjölkskummare har kapacitet att göra.

Storlek och kapacitet

Mjölkskummarens behållare kan skilja sig åt. Önskar du en mjölkskummare som kan skumma mjölk åt hela familjen ska du välja en med högre volym. Ska du bara göra en kopp till dig själv kan du välja en som har en mindre volym. Kom ihåg att mjölken tar mer plats när den är skummad, så att du inte häller i för mycket.

Funktioner

Det finns flera olika mjölkskummare att välja mellan så fundera på vad du vill ha ut av den. Ska de bara skumma mjölken, eller ska den också kunna värma den och hålla den varm efteråt? En enklare mjölkskummare består till exempel bara av en mjölkvisp medan andra mer avancerade är elektriska med en kanna och visp.

Nonstick-behållare

Har den elektriska mjölkskummaren en nonstick-behållare är risken liten att du bränner vid mjölken. Det underlättar samtidigt rengöringen av skummaren.

Automatisk avstängning

Har du en elektrisk mjölkskummare kan denna ha en automatisk avstängning. Detta är bra om du skulle glömma att stänga av skummaren när du är färdig.

Så gör du rent en mjölkskummare

Det är viktigt att du gör rent mjölkskummaren efter varje användning, annars kan det finnas mjölkrester kvar som ger dålig smak till nästa gång. En del går att köra i diskmaskin medan andra endast tål handdisk.

För dig som dricker kaffe – fler kaffemaskiner och kaffetillbehör

Är du en inbiten kaffedrickare finns det flera kafferelaterade hushållsprodukter som kanske intresserar dig.

Kaffebryggare

En klassisk kaffebryggare är ett bra val för dig som vill ha en helt vanligt kopp kaffe. Du kan använda bryggkaffe, mala dina egna kaffebönor eller tillsätta skummad mjölk efter önskemål. 

Espressomaskin

Med en espressomaskin har du möjlighet att göra egen espresso och få en kopp kaffe med stark och fyllig smak – precis när du vill! Det finns espressomaskiner i flera olika prisklasser, design och storlek.

Kapselmaskin

En kapselmaskin är en maskin som gör kaffe på nolltid. De brygger en kopp i taget, är enkla att använda och du kan få flera olika typer av kaffe.

Kaffekvarn

Med en kaffekvarn maler du kaffebönorna precis innan du brygger kaffet vilket gör att du får en mer smakrik kopp.

Populära varumärken:

Länktips:


Några experttester vi har läst:

Kockhuset.se (2023)

Kockhuset har utsett marknadens fem bästa mjölkskummare. Bäst i test blev Smeg MFF01 som har sex olika program, snygg design och ger ett bra resultat. På andra plats kom Severin SP700+ som blev testets premiumval. På tredje plats kom Bodum Latteo som utsågs till bästa budget. På fjärde plats kom Severin SM 3590 som blev bästa manuella. 

Bästihemmet.se (2023)

Bästihemmet.se har valt ut nio olika mjölkskummare som är bäst på marknaden just nu. Den bästa mjölkskummaren blev Melitta Cremio II, en elektrisk modell som kan göra både kall och varm mjölk med ett bra resultat. På andra plats och utsedd till bästa premiumval blev Smeg Mjölkskummare. På tredje plats kom Sjöstrand Mjölkskummare som också blev testets bästa kompakta val.

Tillbaka till början – våra toppval


Redaktionen
Test.se

Vanliga frågor

 • Med en mjölkskummare kan du skumma mjölk och använda i kaffe, varm choklad eller efterrätter.
 • Mjölkskummaren kan antingen vara elektrisk, manuell eller vara en handhållen mjölkvisp. En elektrisk mjölkskummare kan både värma och skumma mjölken och det tar bara några sekunder. Väljer du en manuell mjölkskummare eller visp behöver du värma mjölken i mikrovågsugnen innan.
 • Vi har valt att utse Melitta Cremio II till den mjölkskummare som är bäst i test. Det är en elektrisk mjölkskummare som kan skumma både kall och varm mjölk. Den ger ett härligt skum till flera olika kaffedrycker.
Innehållsförteckning

Innehåll
Bäst i test:
Melitta Melitta Cremio II
Newsletter image Test.se logo
Håll dig uppdaterad med Test.se:s nyhetsbrev
Vi meddelar när en ny testvinnare tar över tronen
Exklusiva erbjudanden på vinnare bara på Test.se
Din epostadress
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du test.se sekretesspolicy.
Gå med kostnadsfritt
Tack för din prenumeration!
Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Stäng