HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

3 knep för lyckad mellandagsshopping!

21:e December, 2018, 08:58

1: Ha is i magen!

Även om mellandagsrean inte längre är årets enda riktigt stora shoppingtillfälle lever traditionen vidare. Folk rusar till utförsäljningar i både butik och online för att bränna julklappspengar och presentkort, och det är inte ovanligt att det blir en del köp som kanske inte är helt genomtänkta. Bränn inte pengarna på sånt du inte behöver! Skriv en lista på sånt du skulle vilja fynda och håll dig till den. 

2: Stressa inte!

Som alltid när handeln slår till med stora rabatter gäller det att vara smart! Stressa inte, även om det bara finns ett fåtal produkter av den vara du vill ha. Våga fråga vad som gäller gällande garantier och annat, så att du vet vad du kan göra om det ändå inte blir som du tänkt dig. Gör också en snabb priskoll i din telefon innan du slår till: kanske finns varan billigare någon annanstans? Prisjakt håller koll på populära erbjudanden och stora prissänkningar, så ta hjälp av dem!

3: Glöm inte jämföra!

Vi har under den senaste veckan sett över våra teknik- och hushållstester för att förhoppningsvis kunna hjälpa dig fatta smarta shoppingbeslut. Så glöm inte jämföra och läsa på innan du bestämmer dig för vad som faktiskt har en plats hemma hos dig!

Besök något av testerna nedan eller välj ett annat i menyn ovan!

TV-apparater

Dammsugare

Handdammsugare

Robotdammsugare

Bredbandsroutrar

Mobiltelefoner

Trådlösa hörlurar

Blendrar

Matberedare

Kaffebryggare

Tack för ett fint år!

Vi på Test.se vill önska dig och alla dem du tycker om en riktigt fin jul- och nyårshelg! Hoppas den är fylld av massor av kärlek och god mat, och kanske en och annan liten klapp. Vi tycker att det är väldigt kul att du under året vänt dig till oss innan du fattat dina stora shoppingbeslut, och hoppas förstås att du kommer göra det även i fortsättningen.