HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Matkassar från City Gross

tjänster uppdaterad 23:e September, 2020

City Gross erbjuder många olika matkassar för att det ska finnas något som passar för alla. I matkassarna hittar du färska råvaror och varierande recept. Du kan välja att hämta matkassen i din närmsta butik eller att få den levererad hem. 

Hämta i butik och hemkörning
Ingen bindningstid
Inspirerande och goda recept

Övrig information om City Gross Matkassar

City Gross erbjuder det största antalet matkassar i vår jämförelse. Tanken med matkassarna är att erbjuda goda recept som ska förenkla vardagen. 

Här är matkassarna från City Gross

Hur beställer jag matkassar från City Gross?

Efter att du har bestämt vilken matkasse som du är sugen på att testa kan du fylla i ditt postnummer för att säkerställa att matkassen kan levereras till din adress. Alternativt om det finns möjlighet att hämta matkassen i någon butik nära dig. Därefter får du fylla i uppgifter som leverans- och betalningsinformation – sedan är det bara att invänta leverans!

Behöver jag ha några basvaror hemma?

Under varje matkasse på City Gross översikt av matkassar kan du se veckans meny och även en lista på bra varor att ha hemma. Exempel på sådana varor är salt, peppar, kryddor, olja, och mjöl. För mer specifika produkter rekommenderar vi att titta igenom veckomenyerna.

Leveranspriser

Hemleverans kostar 49 kronor, men det kostar ingenting att hämta i butik. Plockavgiften är gratis på färdiga matkassar.

Leverans – tid och dag

Leverans sker på måndagar mellan klockan 16 och 21. Dagen innan du får din matkasse får du ett sms som påminner om att leverans sker nästa dag. På själva leveransdagen kommer ett nytt sms med en mer exakt tid.

Betalning

När du prenumererar på City Gross matkasse och har valt kortbetalning så sker en reservation sju dagar innan leverans som sedan dras på dagen då du får din matkasse. Om du prenumererar men har valt faktura så skickas denna ut på leveransdagen.

Ändringar eller uppsägning av abonnemang

Om du vill göra uppehåll i prenumerationen så ska detta göras senast sju dagar innan nästa leverans. Om du vill avsluta prenumerationen ska detta också ske sju dagar innan nästa leverans. Du behöver kontakta kundtjänst för att avsluta prenumerationen.

Butiker där du kan hämta matkassar

Borås, Bromma, Eskilstuna, Falun, Gävle, Halmstad, Helsingborg, Berga, Helsingborg, Ättekulla, Hässleholm, Höganäs, Höör, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Kungens kurva, Landskrona, Linköping, Linköping Tornby, Ljungby, Lund, Länna, Mantorp, Norrköping, Nyköping, Skara, Staffanstorp, Stora Bernstorp, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala Boländerna, Uppsala Gränby, Värmdö, Värnamo, Västerås, Växjö, Ytterby, Örebro.

Frågor & svar

Hur fungerar det att köpa matkasse?

Kolla först igenom vilken inrikting av matkasse som du är intresserad av, tex Vegetariskt, Barnvänligt eller Laktosfritt. Sedan väljer du antal personer och hur många middagar du vill att din matkasse ska innehålla. Välj vilken dag som du vill få matkassen levererad och starta sedan en prova-på-period eller prenumeration av matkasse-tjänsten.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Det varierar, men de vanligaste dagarna för leverans är Söndagar, Måndagar eller Tisdagar. Vilken dag det blir, brukar bero på vart du bor och ibland även vilken dag du själv vill ha leveransen av matkassarna.

Har matkassarna någon bindningstid?

Matkasse-leverantörerna som vi jämför hos oss på test.se har ingen bindningstid. Detta innebär att du när som helst kan ändra, pausa eller avsluta en prenumeration. Men tänk på att göra det i tid. De flesta butikerna har specifika regler för ett visst antal dagar innan som du kan göra ändringar i din prenumeration

Vilken matkasse är billigast för en barnfamilj?

Butiker som erbjuder speciellt inriktade barnvänliga matkassar är City Gross, Coop, Hello Fresh, Årstiderna, Middagsfrid, Simple Feast, Linas Matkasse, Ecoviva och Matkomfort. Några av de mest prisvärda barnvänliga matkassen just nu är Middagsfrid Barnkasse som erbjuder en prova-på-kasse till ett lågt pris. Därefter ligger City Gross Familjekasse och City Gross Vegetariska kasse.

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.